rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Essence of Datum - Nevermore (2017)

 Látogatottság
Összesen
88347225
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 STYX - Cyclorama (2003)

Lemezismertetők

A STYX nem mostanság indult. Elképesztően régen indult a karrierje a zenekarnak, és sokszor voltak fent, mostanság pedig már a dinoszauruszok ismerik csak ezt a nevet, és a történészek. Pedig az AOR műfaj kialakulásában és az egész világon elterjesztésében óriási szerepük volt. A többségében Tommy Shaw hangjától hangos dalok védjegyként használva is óriási nyugalmat jelenthetnének bárkinek. A kórusok és a zene nem változott a réghez képest semmit.

2003. február 18-án a Sanctuary Records gondozásában megjelent CD is ebbe a magas fokú dallamos zenei kategóriába tartozik. Mégpedig a legnagyobb minőségi elvárásoknak is megfelelően. Nem megfáradtan, mint a Boston, hanem fiatalos hangon (a régi stílusban) fiatalos hévvel elővarázsolva a kalapból a dalokat.

Ha ezzel a lemezzel kezded megismerni a zenekarral való ismerkedést, akkor is teljes képet kapsz az általuk ajánlott dallamvilágból és stílusból. És ez a mondat egy óriási dicsérete ennek a műnek. Hiszen iszonyat mennyiségű alkotás áll mögöttük. (remélhetőleg előttük is) A zenekar jelenlegi felállása elég mély benyomást tud tenni a hallgató dallamérzékenységére. Persze ez nem egy NU metál banda, RAP és szkreccs az egy deka nincs benne, viszont van benne AOR minden mennyiségben, ötlet és dallam.

A zenekar nagyságához mérten sok információ található a NET-en is, ez az életmű nagyfokú elismerése. Az államokban nagy becsben tartják az igaz dinoszauruszokat. És ők igazán igazak. Nyugodtan gyárthatnak még vagy 100 évig hasonló zenét, a közönség velük szimpatizáló része szeretni fogja, mert túl nagyot nem szoktak tévedni.


10/9


Track lista:

1. Do Things My Way
2. Waiting For Our Time
3. Fields Of The Brave
4. Bourgeois Pig
5. Kiss Your Ass Goodbye
6. These Are The Times
7. Yes I Can
8. More Love For The Money
9. Together
10. Palm Of Your Hand
11. Captain America
12. Killing The Thing That You Love
13. One With Everything
14. Genki Des Ka

Közreműködő zenészek:

Tommy Shaw, James "JY" Young, Glen Burtnik, Lawrence Gowan, Todd Sucherman és Chuck Panozzo. A lemezen szerepel még: Jude Cole, Gary Loizzo, Tenacious D (Jack Black és Kyle Gass), Billy Bob Thornton, John Waite & Brian Wilson.

Honlap:
styxworld.com
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Lemezismertetők
· Szerkesztette: pjuan


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Lemezismertetők:
Epica - The Divine Conspiracy (2007)


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.39 Seconds