rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus (1986)

 Látogatottság
Összesen
87354188
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Skorpió után Old Boys házibuli a Pe-csa Zárófesztiválon!

Koncertmenü

Szeptember 18-án újra egy fantasztikus házibulit tart az Old Boys zenekar. A Pe-csa Zárófesztivál pénteki napján, a Takáts Tamás Blues Band, a Kalapács és az Akusztika, a Lord és a Skorpió koncerteket követően, másnapba nyúlóan tombolhatunk a régi nagy házibulik hangulatát felidézve a Pecsa Napozóréten!
A Pecsa, mint ahogy a fesztivál minden szereplőjének, az Old Boys együttesnek is a második otthont jelentette; a hely, ahol tizenhárom év alatt több, mint ötszáz koncertet adtak. A Petőfi Csarnok megnyitása után három hónappal indult útjára a Fantasztikus házibuli az Old Boys együttessel sorozat. A programot az első évben havonta rendezték meg, de annyira népszerű lett, hogy a továbbiakban, tizenkét éven keresztül minden hétfőn megtartották, mintegy ezerkétszáz főt számláló, tomboló közönség kíséretében. Igaz, most nem hétfőn, hanem szeptember 18-án, pénteken, de lényeg, hogy újra itt a Fantasztikus házibuli az Old Boys együttessel!

Harminc év után bezárja kapuit a Petőfi Csarnok. Szeptember 17. és 20. között, közel huszonöt koncerttel búcsúzhatunk el a legendás helyszíntől a Pecsa Napozóréten felállított szabadtéri színpadon. A Pe-csa Zárófesztiválon egy-egy órás élő koncertet adnak mindazok a zenekarok, akik meghatározó szerepet töltöttek be az intézmény életében: akik innen indultak, vagy éppen itt élték meg első komolyabb sikereiket...
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.72 Seconds