Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Pentakill - Grasp of the Undying (2017)

 Látogatottság
Összesen
88196233
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Kizárólag Accept dalokkal tér vissza Udo - 2016. március 29-én!

Koncertmenü

Különleges, kizárólag Accept dalokra épülő, 2 órás koncertet ad Udo Dirkschneider március 29-én a Barba Negra Music Clubban.

Vissza nem térő alkalom lesz ez a banda rajongóinak, hogy még egyszer utoljára hallják ezeket a nótákat az egykori énekes előadásában, mivel Udo saját csapatával, az U.D.O.-val a későbbiekben már csak saját dalait adja majd elő. A turné vendégcsapata, a szintén veteránnak számító, kanadai Anvil...

Egy utolsó turnéval búcsúzik Udo Dirkschneider az Accept zenekarban eltöltött éveitől. A 64. évében lévő, német heavy metal veterán 2016-ban egy olyan koncertsorozatra készül, amelyen csak a legendás zenekarral közös dalai közül válogat. A turnét még a tavalyi Wacken Fesztiválon jelentette be, egyben azt is hozzátette, hogy annak lezárulta után, többé nem adja elő élőben ezeket a nótákat. A február közepén indult, számos európai országot érintő körút sikere szinte borítékolható, hiszen már most több helyszínen, így Csehországban, Svédországban és Finnországban is telt házasak a meghirdetett koncertek.

A Dirkschneider néven fellépő zenekarnak bőven van miből válogatnia, hiszen a ma is aktív Acceptben a korai kezdetektől, vagyis a '60-as évek végétől egészen 1987-ig, majd '92-től '97-ig Udo volt az énekes, a 2005-ös rövid nyári turnén is hatalmas sikerrel lépett fel a klasszikus felállású csapattal. Udo összetévesztethetetlen hangja elválaszthatatlanul forrt össze az Accept sikereivel a kezdeti évtizedekben, olyan slágereknek köszönhetően, mint a Balls To The Wall és a Princess of the Dawn.

"Még mindig szeretem énekelni ezeket a dalokat, amelyek fontos elemei a munkásságomnak, és a hangom is még mindig jól passzol hozzájuk. Egy ponton azonban le kell zárni életünk korábbi fejezeteit. Az Accepttel kapcsolatban így is számos pletyka és spekuláció kelt szárnyra az elmúlt években, ezért aztán szerettem volna véglegesen állást foglalni ebben a kérdésben, méghozzá úgy, hogy még egyszer lehetőséget biztosítok a rajongóknak arra, hogy egy egész estés koncerten csak ezeket a dalokat hallgathassák meg." - mondta el Udo.

A turnét követően az énekes csak saját zenekarának, vagyis az U.D.O.-nak a szerzeményeit adja majd elő, hiszen az elmúlt évtizedekben ezzel a csapattal is számos slágert termeltek ki, köztük az Animal House, a Timebomb, vagy a Man and Machine címűeket. "Nem fog problémát okozni egy két órás este feltöltése kiváló minőségű U.D.O. dalokkal..." - tette hozzá Dirkschneider. - "Az U.D.O. az a zenekar, ahova az elmúlt 18 évben tartoztam, ennek jegyében szeretném a későbbi koncertek műsorát is összeválogatni."

A turné budapesti állomására március 29-én kerül sor a Barba Negra Music Clubban, ahol az előzenekar is egy igazi legenda lesz: a kanadai Anvil (magyarra fordítva: üllő) 1978-ban alakult, Steve "Lips" Kudlow és Robb "Robbo" Reiner részvételével azóta is aktív: február 26-án adták ki tizenhatodik, Anvil is Anvil című nagylemezüket. A cím is utal rá, hogy a morózussággal nem vádolható trió ezúttal is önmagát adta, az évtizedek óta bevált receptet használta az új dalok megírásakor, melyek közül a Die For A Lie címűt itt hallgathatjuk meg!
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.63 Seconds