Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Devil Electric - Devil Electric (2017)

 Látogatottság
Összesen
88282779
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 HitRock - A mi nemzedékünk - stúdiózik a csapat (2017)

Rövid hírek

Új lemezén dolgozik a HitRock zenekar. Az idén 38. évébe lépett legendás budapesti hard rock banda egyik új felvétele már meg is hallgatható, melyhez a napokban érkezik egy stúdiós werk-klip is. Az új dal érdekessége, hogy alapját egy olyan '90-es évekbeli instrumentális demó alkotja, mely nemrég került elő a fiókból. Természetesen a dallamból alapos feltuningolás után lett teljes dal. A végeredmény pedig egy mai hangzású, amerikai típusú sláger rock, mely mindamellett, hogy rendkívül kellemes - köszönhetően a Joe's Garage Stúdiónak -, kellően meg is dörren. Vedres Joe és Füxi ismét jó munkát végzett...
A mi nemzedékünk zenéjét Mr. Basary és Füxi jegyzi, ízléses dallamérzékük sokadszorra is csalhatatlannak bizonyult. A dal szövegét Ghyczy Irén írta, aki már a HitRock előző, 35 Live! című jubileumi koncertalbumára is írt szöveget. Utóbbi mostantól új köntösben is élvezhető, hiszen a Halott madár 2017-es, friss stúdiófelvétele szintén elkészült, melynek előzetes változata szintén meghallgatható az interneten.

A felvételeken a HitRock együttes tavaly óta érvényes új felállása hallható. Az alapító tagok, vagyis Mr. Basary énekes, Pozsonyi Tibor "Finki" dobos és Füchsel Tibor "Füxi" billentyűs, hangmérnök társai a szintén komoly zenészmúlttal rendelkező Vajda Tibor (Hipnózis, Blackriders, Roxérum, stb.) basszusgitáros és Kiss Zoltán (Club de Blues, Mother Funker, Moonshiners, stb.) gitáros lettek.

"A színeket átfestették,
A tereket átnevezték,
De ez a szív itt nem eladó." 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rövid hírek
· Szerkesztette: Joze


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rövid hírek:
A PIRAMIS zenekarnak már kicsi a Sportaréna (2006)


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.37 Seconds