rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Pentakill - Grasp of the Undying (2017)

 Látogatottság
Összesen
88200318
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Napokon, Ék @ 2017. március 10. - GMK

Koncertmenü

Negyedik, befejező részéhez ért a Napokon zenekar tavaly tavasszal megkezdett EP-sorozata. A V/4 című kislemezt március 10-én, a Gozsdu Manó Klubban mutatja be a csapat, a fantasztikus Ék-kel közösen...


A három új Napokon-szerzemény téli hangulatot idéz, mellyel a zenekar ismét új vizekre evez. A Stiria és az Inuit klasszikusabb, ugyanakkor szinte teljesen akusztikus, a folyton kísérletező zenekartól némileg szokatlan hangszereléssel. A Tabidus pedig még inkább úttörő darab, lévén teljes egészében vokális, azaz énekre "komponált" szám, egyfajta közös befejezése a mindig az adott évszakhoz igazodó EP-sorozatnak, mely így együtt a Napokon ötödik lemezét adja ki. A felvételek ezúttal is műhelymunkában készültek, Kolozsi Péter basszusgitáros hangmérnök-produceri felügyeletével, az alkotómunka azonban ismét közös volt.A Lee Olivér vezette Ék viszonylag fiatalnak számít a budapesti klubéletben, bár a tagok régóta állnak színpadon más formációkban. Stílusukat nem könnyű kategorizálni. Laza, pimasz gitárzene-keverék, Police-os jegyektől kezdve, a '90-es évek post-grunge attitűdig. Az idén új album készül, a várhatóan őszi stúdiózásig azonban még rengeteg koncert várja a nagyérdeműt.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.42 Seconds