rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Essence of Datum - Nevermore (2017)

 Látogatottság
Összesen
88354892
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Doors Emlékzenekar @ 2017. március 10. - ShowBarlang

Koncertmenü

2017. március 10-én tartja idei első koncertjét a Doors Emlékzenekar, mellyel a Doors alakulásának 50. évfordulóját ünneplik a budapesti ShowBarlang színpadán.

Az este folyamán megelevenedik Jim Morrison mellett Joe Cocker és Freddie Mercury szelleme is. Előbbit a Joe Cocker Coverband, utóbbit a Cavintones hozza el nekünk a színpadra...


A Doors Emlékzenekar 1992-ben alakult László Boldizsár és Szöllős Gergő szervezésében. Magyarország legrégebbi tribute zenekara nemcsak vállal fellépéseket fesztiválokon és klubokban, hanem aktívan részt is vesz a zenei életben! Céljuk megismertetni minden generációt a Doors világával, hiszen sok zenei stílust magába foglal: a bluestól, a jazz-rockon át, a rockig, mindenki megtalálhatja a hozzá közel álló stílust és dalokat. Ezért nemcsak több generációnak szól a Doors zenéje, de különféle zenei ízlésű embereknek is! A zene szeretete az, mi összefogja.

A Joe Cocker Coverband tagjai képzett, tapasztalt zenészek, nagyrészt a Doors Emlékzenekar zenészeiből álltak össze. Több éve összekovácsolódva játszanak együtt. Így csak a frontemberrel, a vokálosokkal, fúvós szekcióval és Joe Cocker zenéjével kellett összehangolódni!

A Cavintones egy nyolc tagú Queen-tribute formáció, ahol ismét van kapcsolat a fent említett formációkkal, ugyanis a Doors Emlékzenekar énekese, Takáts Máté itt is énekel. A zenekar bemutatja a legismertebb és a kevésbé ismert Queen slágereket, valamint Freddie Mercury örökségét.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.55 Seconds