rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Exit Eden - Rhapsodies In Black (2017)

 Látogatottság
Összesen
88137358
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Death March Tour @ 2017. március 11. - ShowBarlang

Koncertmenü

Március 11-én budapesti állomásához érkezik a Death March Tour 2017, mely a hazai Paediatrician és Winterheart, valamint a szlovák Frozen Blood és cseh Narchost zenekar közös miniturnéja...A két hazai fellépőt minden bizonnyal senkinek nem kell bemutatni, hiszen mindkét zenekar elismert név a hazai underground körökben. A Paediatrician hazánk egyik legjobb goregrind bandája, mely a hamarosan megjelenő Intrauterine Infection lemezüket készül bemutatni a már jól ismert nóták mellett. A Winterheart ősszel jelentette meg harmadik, Nothingness címet viselő nagylemezét, de az esemény során az egész diszkográfiájukat felölelő, minden eddigi lemezükből adnak majd elő tételeket.

A szlovák Frozen Blood Pozsonyból érkezik hozzánk blackened death metaljával, mely leginkább a Behemoth, Vader, Opeth, Immortal-féle irányt képviseli, pogány témájú szövegekkel kísérve. A turné negyedik szereplője Prágából érkezik hozzánk a black-thrash metalos Narchost személyében, akik a hamarosan megjelenő Throne of Chaos című albumukat fogják promotálni.

Hogy a szombat este már-már black-gore fesztivállá nője ki magát, és garantálja a tökéletes hangulatot; fellép az osztrák romantic-goregrindos Snuff Princess, illetve a román philosophical pornogrind Pornthegore is. Az esemény a Showbarlangban lesz. A kapukat 19 órakor nyitjuk, az első koncert pedig pontosan 20 órakor kezdődik. Gyere időben, támogasd a zenekarokat. A belépő a 4 külföldi és 2 hazai zenekar koncertjéért csupán 1200 forint.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.42 Seconds