Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Voodoo Highway - The Ordeal (2017)

 Látogatottság
Összesen
87416696
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 II. Classic Tribute Jótékonysági Fesztivál

Koncertmenü

2017. március 17-én a Dürer Kertben kerül megrendezésre a II. Classic Tribute Fesztivál! A klasszikus hard rock és heavy metal nagyjainak dalai szólalnak majd meg élőben, olyan magyar bandák keze által, mint az Iron Inside (Iron Maiden), a Reckless Roses (Guns N' Roses), a ACidDC (AC/DC), Manomore (Manowar), a Motörhand (Motörhead), a Heep Freedom (Uriah Heep), a Nightguest (Nightwish), a Hammerstrike (Hammerfall), a 4OZ (Black Sabbath és Ozzy), a Heavy & Hell (Dio), a Judas Best (Judas Priest) és a The Privateer (Running Wild)...A legifjabb, rendszeres koncertlátogató korosztályon kívül reméljük, a hangerőben már megedzett, tapasztaltabb öreg rókák is megtisztelik jelenlétükkel az estet. És mi lehetne jobb egy olyan közösségnél, ahol generációkon át öröklődik a klasszikus dalok tisztelete és szeretete?

Egy aktív közösség. A tradicionális rockzene értékteremtő és hagyománytisztelő műfaj, ami többről szól külsőségeknél és eladási listáknál. Életforma, világnézet, ami átsegít nehézségeken és erővel tölt fel. Legyen ez az este több, mint a másnap reggeli fülzúgás és gyógysörök nyitogatása!

A rock és metal "folklórjának" mindig részesei voltak a lovak. Elég olyan dalokra gondolni, mint a Trooper a Maidentől, a Dead Horse a Gunstól, a Four Horsemen a Metallicától, arról nem is beszélve, hogy végeláthatatlan sorban szerepelnek régi bakelitlemezek borítófestményén a paripák.A II. Classic Tribute Fesztivál fellépői ezzel az estével az őrbottyáni Bottyán Equus Ló- És Kutyaotthon Alapítvány megsegítésére kérnek mindenkit.

Ha egy ló megöregszik, vagy már nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőle, legtöbbször vágóhídra kerül. A Bottyán Equus menhely öreg, beteg, vagy veszélyeztetett lovak életét menti meg 2001-óta. Önerőből, kétkezi munkával, sajnálatosan kevés külső segítséggel. Bár a nevük sokaknak ismerős, és Európában szinte egyedülálló a tevékenységük, a tényleges támogatás nagyon messze elmarad a szükségestől, mivel az állatvédelem fogalma a legtöbb embernél a kutyamenhelyeket jelenti. A lovak mellett náluk is találnak új otthonra kutyák, kecskék, nyulak, őzek is, tehát ténylegesen szükségük van minden lehetőségre.

A menhely támogatható az OTP Bank Nyrt. 11742104-20039871 számlaszámon, az egyszázalékos adó felajánlását a 18694538-2-13 adószámra lehet megtenni. A helyszínen egy külön kijelölt pultnál is gyűjtünk majd adományokat, illetve bármilyen állateledelt, konzervet, tápot, takarmányt, amit másnap elszállítunk nekik!

Amennyiben tehetitek, támogassátok az alapítványt Ti is, mert segíteni fontos, ez tesz emberibbé! - Csipke


 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: Csipke


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.50 Seconds