Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

The Horrors @ 2017. november 30. - Dürer Kert

 Látogatottság
Összesen
88278597
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 ForraDalom @ 2017. március 14. - Rocktogon Pub

Koncertmenü

Készüljetek a Rocktogon ForraDalom elsörpő lendületére, mely a tavaszi rockbulik nyitányát is elhozza. A 2017. március 14-i est kezdéseként a 2015-ben alapult Defekt alternatív rockzenekar rázza fel a közönségét. "Hiába a kemény gitártémák, a dinamikus dallamok. Zenéik mögött mindig mély érzelmek lakoznak." - vallják, ám zenélés közben fontos szerepe van a tagok számára a humornak és a vidámságnak is, így ha netán némely tag esetleg defektes is, mindenképpen érdekes élményben lesz részük a hallgatóiknak. Ki ne szeretne a mainstream vonaltól némi eltérést és vagányság energiát...
Ám 21:00-től csak némi pihenés következik, míg a pultnál esetleg szert tennél egy újabb korsó finomságra, ugyanis negyedórával később már a Pandas of Princess csap a húrokba. A zenekar szintúgy 2015-ben jelent meg a színen, azzal a célkitűzéssel, hogy a dallamos rockzenét ötvözzék a modern szólamokkal. A koncertkezdésig hallgassátok meg addig is a pandák első bambuszrügyét, mely a Hazug minden címre hallgat.

A panda-őrületet követően, 23:00-kor színpadra lép a Félmegoldás, ami Balassagyarmatból érkezvén már nyolc éve gyűri a hangszereket. A négy mókás és minden buliba örömmel beszálló figura elhozza szeretett fővárosunk szívébe az alternatív punk-rock hullámait. Elmondásuk szerint, az úgynevezett rock asztalára igyekeznek időről-időre a leghitelesebb dalokat letenni, saját számok formájában, ám esetenként előfordul egy-két feldolgozás is a műsorukban. Főként otthoni mezőkön fellelhetőek a srácok, úgyhogy semmiképpen se hagyjátok ki a budapesti látogatásukat!

A pörgős koncerteket mi más is követhetné méltóbban, mint a Rocktogon Rockdiszkó? Semmiképpen se menjetek haza, hiszen rockzenei fronton nincs megállás! A finom korsó sörök mellett csak a legkiválóbb rockdalokra lehet majd pörögni, s ha le is maradtál a koncertekről, a rockdiszkó vár szeretettel és díjtalan belépéssel!
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.75 Seconds