Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Pentakill - Grasp of the Undying (2017)

 Látogatottság
Összesen
88209198
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Clue - Turquoise (2017, klip)

Rövid hírek

A Turquoise nem egy tipikus Clue szám, inkább egy igazi hangulat-dal, amelyre minden bizonnyal az unplugged koncertjeik hangszerelése, akusztikusabb világa is hatással volt. Image-klip helyett, inkább a dal hangulatát próbálták elkapni Klein Péter segítségével, és pl. Uzseka Norbi time lapse videóival, akiknek ezúton is köszönik a közreműködését!

A csapatnak új felállásról kell beszámolna, mert a kezdetektől velük dolgozó Erdős László családi okok miatt kénytelen volt elhagyni a bandát, de örömmel jelenthetik be, hogy Nedoluha György, alias Nedó (ex-Superbutt, Vale of Tears, A Losing Season, mostanság Wolverine Blues Brothers - Entombed tribute) személyében megtalálták az új basszusgitárost. Az ismeretség viszonylag régre vezethető vissza, ugyanis Erdei Attila dobossal együtt zenéltek a Superbutt utolsó felállásában, egyébként a 2016-os SunCult lemezük felvételeit is ő készítette, így jól tudta mire vállalkozik, emberileg és zeneileg is...Az új felállás március 17-én mutatkozik be a Nekromantika rendezvényén, ahol akusztikus hangszerelésben, néhol vendégekkel kiegészülve adják elő az ilyen alkalmakra illő szerzeményeiket, mindezt az ezúttal szintén akusztikus koncertre készülő Raw Melody Men (New Model Army tribute) társaságában!

Május 26-án viszont rálépnek a torzítókra is a Night Beyond Doom estéjén, ahol a Nadir és a Wall of Sleep lesznek a további fellépők! Már egy nyári fesztiválról is beszámolhatnak, lesz idén is Fekete Zaj osztálykirándulás, ahová meghívást kaptak!


 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Rövid hírek
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Rövid hírek:
A PIRAMIS zenekarnak már kicsi a Sportaréna (2006)


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.43 Seconds