rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

[Stömb] - Duality EP (2017)

 Látogatottság
Összesen
88311727
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Metallica @ 2018. április 05. - Budapest Sportaréna

Koncertmenü

A Metallica ma bejelentette Hardwired... To Self-Destruct című új albumának világ körüli turnéjának európai állomásait, ami két bulival indul Amszterdamban, a Ziggo Dome-ban szeptember 04-én és 06-án. A teljes európai körúton a norvég Kvelertak lesz az előzenekar. A koncerthelyszínek listája végleges, nem kerülnek be további fellépések a turnéba.

A LiveNation örömmel jelenti be, hogy hosszú kihagyás után újra Metallica koncert lesz Magyarországon. A világ első számú metál bandája 2018. április 05-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában!Belépőket először a hivatalos Met Club tagok tudnak vásárolni március 21-én, kedden 10 órától, 24 órán keresztül. Minden tag maximum két jegyet vásárolhat. A hivatalos jegyértékesítés a teljes turnéra március 24-én kezdődik. További részletek a metallica.com oldalon. Minden megvásárolt koncertjegy mellé ajándék Hardwired... To Self-Destruct album jár, választhatóan digitális, vagy CD formátumban. A beváltás részleteit a jegyvásárlásnál kapott visszaigazolás fogja tartalmazni. Amennyiben a jegyvásárló már rendelkezik az albummal, úgy a lehetőség átruházható, ennek részletei a beváltási honlapon lesznek megtalálhatóak. CD formátum választása esetén a kiszállítási díjat a jegytulajdonos fizeti.A zenekarral közösen a CID Entertainment 3 különböző VIP-csomagot is ajánl a koncertekre, amelyek a prémium jegyek mellett olyan további különleges élményeket és szolgáltatásokat tartalmaznak, mint kapunyitás előtti bejutás lehetősége az arénába, a Memory Remains elnevezésű zenekari kiállítás megtekintése, vagy találkozási lehetőség a bandával. További részletek a CID Entertainment honlapján, a budapesti koncert kapcsán pedig itt találhatók.

A Hardwired... To Self-Destruct album 2016. november 18-án jelent meg a banda saját kiadója, a Blackened Recordings gondozásában, és rögtön a slágerlisták első helyére ugrott az egész világon, több mint 800.000 példányt eladva csak az első héten. A lemez producere James Hetfield és Lars Ulrich mellett Greg Fidelman volt, az album pedig többféle formátumban is megvásárolható a metallica.com oldalon. Az album többek között az alábbi kritikákat kapta:The New York Times: A Metallica felvállalta a felnőttkort, visszanyerte zenéje keménységét, miközben elhagyja a fiatal banda kontrollálhatatlan imidzsét... Rolling Stone: A Metallica Hardwired-anyaga felvillantja a jó kis nyolcvanas évekbeli terrort. Decibel: A Metallica tökéletesen egyensúlyozik az örökség, a hosszú élet, és a meghosszabbítás között a Hardwired-albumukkal. Kerrang!: Ez a Metallica galvanizálta, megújította és újra felfedezte önmagát. Ez a legjobb anyag, amit a Fekete album óta csináltak? Igen. The Guardian: A Metallica elkészítette az elmúlt 25 évük legjobb lemezét. NME: A Metallica egyszerre életerős és újító. San Jose Mercury News: A Metallica még egyszer le tudott tenni az asztalra egy olyan albumot, ami milliók életét és hangulatát határozza meg.

A budapesti koncertre jegyek a turné többi állomásával egyidőben, március 24-én, 10 órától kaphatók a livenation.hu és ticketpro.hu oldalakon keresztül. A VIP csomagok szintén elérhetőek, további részletek itt találhatók.


 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.60 Seconds