Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Leprous - Malina (2017)

 Látogatottság
Összesen
88225740
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Gorgoroth, Melechesh @ 2017. március 18. - Dürer Kert

Koncertmenü

A Planetnoir Industries és a Phoenix Music Hungary bemutatja: Egyenesen Norvégiából érkezik hazánkba a gonosz. A black-metál egyik legördögibb és legmérgesebb zenekara, a Gorgoroth látogat március 18-án a Dürer Kertbe, vendége az izraeli Melechesh, az amerikai Incite és az ausztrál Earth Rot lesz!

Gorgoroth - Az észak-európai államok köztudottan ott vannak a világ leggazdagabb és legboldogabb országai között, de miután az ember meghallgat egy Gorgoroth számot, azért elgondolkodik. A zenekar 1992-ben, Bergen városában kötött szerződést magával a pokollal, azóta 10 dühösebbnél-dühösebb albummal szolgálták ki közel sem kis rajongótáborukat. Az erőteljesen sátánista és vallásellenes zenéhez pontosan illeszkedő előadásmód, díszlet és kosztüm jellemzi a zenekart, ezzel igazán egyedi, emlékezetes, de leginkább mérges élményt kínál a Gorgoroth. A black-metal szerelmeseinek kötelező esemény!

Melechesh - Nem meglepő talán, hogy a Gorgoroth előzenekara sem osztogatja tálcán a boldogságot. A Meleches Jeruzsálemben kezdte meg működését 1993-ban, '98-tól viszont Amszterdam a zenekar főhadiszállása. A szintén black-metálban mozgó együttes hat nagylemezzel és három kislemezzel büszkélkedhet. A Melechesh zeneileg és dalszövegileg is merít származásából, hozzájuk köthető a sumér metal, illetve a mezopotámiai metál kifejezések, a csapat hangzásvilágát gyökereiben meghatározzák az ősi stílusjegyek.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.42 Seconds