rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Essence of Datum - Nevermore (2017)

 Látogatottság
Összesen
88354611
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Trash Talk, Youth Man @ 2017. március 20. - Dürer Kert

Koncertmenü

A New Beat és Dürer Kert bemutatja: A harcore rajongók nagy örömére nem kellett sokat várni, hogy március 20-án visszatérjen hazánkba a műfajban kiemelkedő Trash Talk. Vendégük az angol Youth Man, de itt még nincs vége, további bejelentés várható még az eseményhez...
Két éve az A38 színpadán lépett fel a Trash Talk a Stick To Your Guns és a Deez Nuts előzenekaraként, most viszont főzenekarként térnek vissza, ezúttal a Dürer Kert Room 041 termébe. A kaliforniai csapat három éve állt elő legfrissebb, No Peace címre hallgató stúdió albumával. Azóta körbeturnézták az egész világot, többek közt Japánban is felléptek már. A rájuk jellemző energikus, gyors és közvetlen hangulat minden fellépésükön jellemző, a kaotikus hardcore kemény hangzása teljesen bevadítja a közönséget, hatalmas mozgás, közönségbe repülő emberek, csorda vokál, igazi közönség izzasztó buli!A Youth Man sokak számára ismeretlen lehet, hiszen egy friss, 2012-ben alakult zenekarról van szó. A csapat Birmingham városában formálódott, második kislemezük idén januárban látta meg a napvilágot Wax címmel. A Trash Talkhoz hasonlóan, itt is uralkodik a káosz, azonban a húzósabb témák mellett több dallam és melódia mutatja meg magát, ezzel adva egy kis változatosságot a zenekar hangzásának.
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.45 Seconds