Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Pentakill - Grasp of the Undying (2017)

 Látogatottság
Összesen
88200329
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 King Dude @ 2017. április 20. - Dürer kert

Koncertmenü

Újra Budapestre látogat a spiritualitást és vallási témákat különleges szemszögből megközelítő King Dude, aki ezúttal legújabb, Sex című albumát mutatja be hazánkban. A leginkább blues, americana és folk sötét oldalaiból építkező, Johnny Cash-hangú előadó 2017. április 20-án érkezik a Dürer Kertbe...
Milyen, ha az egyházi ének hangulata ördögi gondolatokkal keveredik? Erre a válasz maga King Dude, aki a tavaly ősszel megjelent, Sex c. lemezével járja a világot. A Seattle-i dalszerző-énekes vallásos zenét játszik, de nem azt a fajta keresztény rockot, amit sok előadótól megszokhattunk. Számára is az e világi dolgoktól való eltávolodás a fő motívum, de a szeretet helyett inkább énekel félelemről, vagy arról, hogy Lucifer hozza el a fényt a világnak.

A már címében is árulkodó új lemez, a Sex magába foglalja King Dude hedonizmusát, az istenségekről alkotott képét, és persze a szerelmet is. A szövegekhez hasonlóan, zenéje is eklektikus, amelyben megjelenik a poros neofolk, a blues, a country, a post-punk és a goth-rock is.

Legújabb klipjével még inkább ráerősített a Sex gátlástalan hangulatára: a napokban jelent meg a Bsdm pornóban gazdag, Illuminátus-narrációval teletűzdelt videója a Sex Dungeon című dalára. Az estét a '80-as évek szinti-popját pszichedelikus hatásokkal ötvöző, extrémen sminkelt Drab Majesty nyitja.


 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.40 Seconds