Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Essence of Datum - Nevermore (2017)

 Látogatottság
Összesen
88347385
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Ukk & Roll Rock Hétvége - rockfesztivál majmok nélkül rockereknek (2017)

Koncertmenü

2017-ben, június 22-25. között újra Ukkon találkoznak az illem- és tánczenekarok, valamint a szolid, visszafogott, könnyed szórakozásra vágyó közönség. Az eseményre létre hozott oldalon ugyan nem találtam, de gondolom, nyugodtan előre jelezhetem, hogy öltöny, nyakkendő kötelező. Fésű a farzsebbe, indulhat az önfeledt, igényes szórakozás, népi játékok. A hétvége csúcspontja pedig az éjszakai - mindenki számára kötelező - versek és monológok felolvasása délromán akcentusban, hosszú érdekfeszítő órákon át...

Aki azt gondolja, hogy ilyen egy rockfesztivál, az alaposan téved. Ezen a hétvégén olyan komoly nevek mutatkoznak meg, mint a Quimby, Magna Cum Laude, Kispál, meg a - másik Kis - a Grófó helyett, az Aurora, Zorall, Ossian, Dirty, B52, Pokolgép, Junkies, Rómeó Vérzik, Depresszió.

Szóval, most az egyszer nem a kötelező állóvíz lesz, hanem igazi tökös zenekarok lépnek fel, igazi mocsári teknősök. Végre odacsördítenek ezek a bőrbe öltözött metál betyárok a gitároknak, megrázzák a hajukat (akinek még van), és fémesebben szólalnak majd meg, mint a Terminátor a Nyírmadai ószeresnél való szétszerelésen - Dikmá' színesfém...

Az idősebb rockerek nyilván csemetéikkel érkeznek a bulira, főleg miattuk elérhetőek a faluban fellelhető csendesebb kempingek. Akik az ennél is kényelmesebb hadosztályhoz tartoznak, azoknak lehetőségük van szállást találni a közelben. Ott aztán napközben átaludhatják az esti tombolást a gyerekkel, és kedvükre zuhanyozhatnak akár félóránként is. A csend megzavarása érdekében kérjük a horkolást mellőzni szíveskedjen mindenki!

Mivel rockfesztiválról beszélünk, motor, sör, tetkó, nagy csöcsök... Szóval, akik élik a feelinget - természetesen az öreg szárcsákról beszélek - azok akár már majdnem a színpad mellett is lesátrazhatnak, és az erre kialakított sportpályán akár focizhatnak, de kihasználhatják valamelyik medence hűset adó adottságait. A tisztálkodás mániások tömege miatt előreláthatóan vízhiány miatt választási lehetőség lesz a sörben, vagy a páleszban való fürdés. Ezen medencékben búvárkodni is lehet, de csak akkor kötelező, ha négynél több bomba csaj tartózkodik a helyszínen.

Tudjuk, hogy a motor nem feltétlenül egyszemélyes, és aki barátnőjét is hozza, és szeretnének kicsit kettesben lenni, azok a közeli erdőben ismerkedhetnek meg egymással közelebbről. Persze tudjuk, hogy egy rocker nem hagy gumit a gallyakon, és nem akar az őzekénél, vaddisznóénál nagyobb rakást hagyni. Mindenki nyugodjon le, a személyi karbantartás itt is megoldott lesz. A hölgyeket azért kérik a szervezők, hogy a mókusokra való tekintettel ne sikítsák túl a metálbandákat. Az a lényeg, legyen bármilyen típusú az adott rocker csávó, mindenképpen találja meg a számítását és élvezze a programot. Mindenki úgy bulizzon, hogy az másnak ne okozzon problémát!

Az elővételes olcsóbb bérletek kaphatók személyesen Ukkon a Csemege boltban - Széchenyi u. -, Sümegen a Tourinform irodában, Budapesten a VI. Ker. Vörösmarty u. 61. sz. alatti Procopius Érmeboltban. Interneten a Tixa jegyiroda oldalán is megvehető és kinyomtatható a belépő! Nagyon baráti jegyárak: A három + 1 napos bérlet ára február 28-ig: 5.000 Ft (200 db elérhető), a három napos bérlet március 01-től június 21-ig: 6.500 Ft, helyszíni bérlet: 8000 Ft, napi jegy: 3000 Ft. Gyerek-tanuló bérlet - 10-18 év közöttieknek, alkohol megvásárlására nem jogosít: 3.000 Ft. Veterán bérlet csak elővételben - 60 évet betöltötteknek: 4.000 Ft. A jogosultságokat belépésnél személyi igazolvánnyal, diák igazolvánnyal igazolni kell!

Írta: Fiery
 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: Fiery


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.42 Seconds