Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus (1986)

 Látogatottság
Összesen
87354065
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Rnr666 Nemzetközi Béke és Barátság Est @ 2017. augusztus 12. - Gólya

Koncertmenü

Virágozzék sok száz virág - RnR666 nemzetközi bébe és barátság est, amiben két elképesztően szórakoztató és sokszínű zenét játszó zenekar lép fel. Az egyik a Round Eye, ami egy hc-punk, jazz-ska, rock and roll és doo-wop-blues-surf bolondéria Shanghaiból, ahol kétszer is az év zenekarának választották őket odaát. Íme a City Livin' klipje!

A másik a Piss Crystals, ami egy psych-noise és grunge-punk a piszoárból... Két barát, tucatnyi zenekar tagjai alakították abból a megfontolásból, hogy ha valamelyik bandájuk valamiért nem tudna fellépni, akkor majd mennek ők.A Round Eye története azzal kezdődött, hogy Chachy az amerikai álmot kínaira cserélte, és egy nagy ugrással Floridából Shanghaiba költözött, ahol megismerkedett egy amerikai southern rock dobossal, egy olasz basszusgitárossal, meg pár amerikai szaxofonossal.

Első felvételeik Chachy amerikai zenekarának, a Lybian Hit Squad-nak az utolsó felvételeivel együtt, közös lemezen jelentek meg 2013-ban. Ők ezeket írták hatásoknak: Blue Oyster Cult, Ornette Coleman, Mike Watt, SST Records bands, 80s Texan punk rock, The Fall, Buddy Rich, mushrooms. És ezek mind benne vannak a Round Eye-ban is. És a szaxi már ott is előkerült... Az első lemezük 2015-ben jött ki. Készítése idején csatlakozott a zenekarhoz a Stooges szaxofonosa, Steve Mackay, akinek a játéka még az idén kiadott második albumon is hallható...A Monster Vison című lemez narrátora Joe Bob Brigs, a '90-es években Amerikában futott Monster Vision című TV horror-show házigazdája, aki a Casino című filmben is kapott egy kis szerepet Robert de Niro mellett, íme!

"Mutáns rockereknek ott a Piss Crystals. Zenéjük egy nagyon furcsa keveréke annak, amit J Mascis valaha is csinált a Deep Wound-tól a Dinosaur Jr-ig, plusz egy kis Black Sabbath-os doom, meg kraut-rock hatások." - Punkersblock

"Ennek a bandának Magyarországon kívül is elismertnek kellene lennie noise-punk körökben. Tehát töltsd le ezt az EP-t, és ajánld őked barátaid figyelmébe a következő coke-and-punk bulidon..." - Drunkpunk

Plusz RnR666 DJs... Belépő nincs! Az augusztus 12-i, Gólyás buli kalapozós. Ha a haverunk vagy, dobsz, ha dobsz, a haverunk vagy!

 
Kapcsolódó linkek
· Adatok: Koncertmenü
· Szerkesztette: szimpatic


A legolvasottabb cikk a következő kategóriában: Koncertmenü:
RAMMSTEIN koncert 2005. február 27-én!


Beállítások

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.70 Seconds