Gázmérőóra Fesztivál @ 110923 - Rocktár
Dátum: 2011. szeptember 17. szombat 18:05:00
Téma: Koncertmenü


Gázmérőóra Fesztivál, fellép a Turbo, Grand Mexican Warlock, VL45, Alvás Zavar, Xtigmatic és a Free Hat @ 2011. szeptember 23. péntek - Rocktár (Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 35.) Ingyenes!

A Turbo zenekar énekesének, Tanka Balázsnak egyik kedvenc vidéki klubja a kiskunfélegyházi Rocktár, így nem volt kérdés, hogy a tavasszal kialakult helyzetben a fővárosi adománygyűjtés élére álljon és további zenészeket, zenekarokat toborozzon maga köré a pesti RockRandiba szervezett koncertestre. A fellépők és a klubba olykor alig-alig beférő közönség igen szép összeget gyűjtött össze, így ennek is köszönhetően közel fél évvel később újra nagy örömmel tesz eleget a Turbo az újjáalakult Rocktár meghívásának.

Hozzájuk csatlakozott a gyűjtésben és most is, a szintén fővárosi Grand Mexican Warlock, akik hazai viszonylatban egyedülálló zenéjükkel tavasszal egyszer már elbűvölték a Rocktár közönségét, és ezúttal sem lesz ez másként. A Turbo és a Grand Mexican Warlock szinte testvéreknek is mondható zenekarok, így nem zárható ki még az sem, hogy egy-egy közreműködés, vendégszereplés, belekontárkodás is előfordul a két banda között az este folyamán.

Nem érdemes lemaradni, már csak azért sem, mert a Gázmérőóra Fesztiválon színpadra lép még a győri-budapesti vonalon mozgó VL45 zenekar is. Esetükben adottak a súlyos gitárriffek, a kitűnő vokálok, és talán náluk található a hazai szintér egyik legkifinomultabb énekhangja is. Valahol tömören ez lenne a banda lényege, de érdemes megismerkedni debütáló Inside The Dice címet viselő nagylemezükkel is, mely az említett ismérvek alapján garantáltan megállja a helyét bármilyen zenei környezetben. Az est fényét tovább emelik a kiskunfélegyházi illetőségű Free Hat, Xtigmatic és Alvás Zavar zenekarok. A koncertek ingyenesek! Felejthetetlen szórakozást kívánunk mindenkinek!A cikk tulajdonosa: Passzio.hu
http://passzio.hu

A cikk webcíme:
http://passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=24095