Elhunyt David Zablidowsky (1979-2017)
Dátum: 2017. július 17. hétfő 12:00:00
Téma: Aktuális


2017. július 14-én, a floridai St. Petersburgba tartva súlyos közúti balesetet szenvedett az Adrenaline Mob zenekar turnébusza. Defekt miatt a leállósávban voltak, amikor egy kamion belehajtott a buszba. A súlyos tragédiában elhunyt a csapatba nemrég bekerült David Zablidowsky basszusgitáros, aki csupán 38 éves volt.

Kritikus sérülést szenvedett még Janet Rains turnémenedzser és két további stábtag életéért is küzdenek jelenleg is. A zenekar többi tagja, Mike Orlando gitáros, Russell Allen énekes és Jordan Cannata dobos is megsebesültek, de nincsenek életveszélyben...
David Z szerepelt korábban a Trans-Siberian Orchestrá-ban, Chris Caffery csapatában, kezdetben a saját csapata a ZO2 volt, amivel tévés sorozatot is forgattak. Az Adrenaline Mob-ban a We the People című friss lemezen mutatkozott be.

"Olyan baleset részese voltam, amiben életét vesztette egyik kedves barátom és zenésztársam, David Z, és a csapatunk három tagja jelenleg is kritikus állapotban van. Teljesen magam alatt vagyok, de hálás vagyok mindazért a szeretetért, ami szerte a világból sugárzik felénk. Kérem, imádkozzatok David családjáért ezekben a nehéz időkben, és azokért is, akik kritikus állapotban vannak." - Russell Allen.

Nyugodjék békében!A cikk tulajdonosa: Passzio.hu
http://passzio.hu

A cikk webcíme:
http://passzio.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=37849