Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép
· WebShop!

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Mr. Big - ...The Stories We Could Tell (2014)

 Látogatottság
Összesen
61189684
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Headbanger

 Radics BélaPasszio.hu[ Minden rovat! | Rovat választás! ]

 Delian League - prog-metal letöltés... 

Rövid hírek Hallgassátok meg a zenekar hivatalos weblapján szereplő három progmetal nótát.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 INFERNAL MAJESTY leszerződött a GALY RECORDSal, új album áprilisban... 

Rövid hírek A régen futó kanadai trasher INFERNAL MAJESTY lemezének a címe "One Who Points to Death" lesz. Kiadását a GALY RECORDS április 6-ára tervezi. Iskola trash zenét igérnek, modern death intenzitással...

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 TNT: információk az új lemezről, letölthető dallal... 

Rövid hírek Az új dal címe "Lonely Nights". A zenekar hivatalos honlapján tették letöltehtővé. A dal a zenekar visszatérő, régen várt "My Religion" című lemezén lesz hallható. A lemez Japánban a Marquee Records gondozásában február 23-án, Európában március 8-án az MTM Music gondozásában fog megjelenni.Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Trey Gunn - Untune The Sky (2003) 

Rövid hírekVegyetek egy mély lélegzetet ennek a progresszív gitárzseninek a legújabb lemezéből a Német insideout.de jóvoltából. A zenész a King Crimsonban vált ismertté, de szóló munkái is kimagaslóan magas színvonalúak. Egyénisége és stílusa páratlanná teszi! Honlapján, a treygunn.com címen további érdekességekre lehet bukkanni!

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 NOCTURNAL RITES: 'New World Messiah' borító, és infók 

Rövid hírek A NOCTURNAL RITES hatodik albuma a "New World Messiah". Az utolsó, 2002-es "Shadowland"-t követő album felvételei házi stúdiójukban készültek Umea-ban (Svédország) A keverés és az utómunkálatok a híres Finnvox stúdióban voltak Helsinkiben (Finnország). Segítségükre T.T. Oksala (TIAMAT, APOCALYPTICA) és Minerva Pappi volt, aki talán az egyetlen női hangmérnök ebben a műfajban.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 ENFORSAKEN 'The Forever Endeavor' infók 

Rövid hírekAz Illinois bázisú death metal banda további információkat tett közzé a március 23-án megjelenő "The Forever Endeavor" című lemezéről. (Kiadója a Century Media/Olympic Records).

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Információk a STRATOVARIUS ex énekesének szólóalbumáról... 

Rövid hírekA korábban a STRATOVARIUS-ban éneklő Timo Kotipelto második szólóalbumának a címe "Coldness" lesz. A lemez tavasszal a kerül a boltokba a Century Media Records gondozásában.

Forrás: blabbermouth.net

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 DESTRUCTION DVD információk... 

Rövid hírek A veterán Német trash banda koncert felvételeket tartalmazó filmjének a címe: "Live Discharge - 20 Years Of Total Destruction". Megjelenése március 8-án várható!

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 DIMMU BORGIR kontra NICK BARKER 

Rövid hírekRossz hírek érkeznek mostanában a DIMMU háztájiból. A híresztelések szerint a Norvég black metal banda megválik Nick Barkertől (ex-CRADLE OF FILTH, LOCK UP) . A zenekar legutóbb lemondta az Japán/Ausztrál koncertkeit. A híreszteléseket még nem kommentálták hivatalosan.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 ENTOMBED repedés... 

Rövid hírekA basszer Jörgen Sandström (ex-GRAVE) kilépett az ENTOMBED-ből. Helyét a hírek szerint Nico Elgstrand (korábban TERRA FIRMA). Jörg és a zenekar nem kommentálta a hírt.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 MY DYING BRIDE videojának fotói... 

Rövid hírek MY DYING BRIDE elkészítette "The Prize Of Beauty" című dalára videoklipjét. A felvételhez 2 napra beköltöztek az egyik ismert Rio nightklubba Bradfordban. A "The Prize Of Beauty" a zenekar nyolcadik lemezén lesz hallható, aminek a címe "Songs Of Darkness, Words Of Light" lesz. A lemez március 9-én jelenik meg Amerikában a Peaceville Records gondozásában.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 EVERGREY: újrakiadás bonusz borítóval és videoval... 

Rövid hírekInside Out Music újra kiadja special-edition változatban az EVERGREY "The Dark Discovery" és a "Solitude*Dominance*Tragedy" című lemezeit március 16-án. Minkét változat grafikai és klip bonuszokkal lesz ellátva.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 SODOM első DVD-jén dolgozik... 

Rövid hírekA veterán Német trash banda terveiben dupla lemez szerepel. A zenekar jelenleg 200 óra video felvételt néz végig a dalok kiválasztásához. Korai fotókat néznek. Illetve a publikum segítségét is kérik, hogy igazán érdekes cuccot tudjanak összeállítani.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Bearfood játék! 

Rövid hírekItt a lehetőség, hogy játszva hozzájuss a "Tiszántúl vezető doom/stoner csapatának":) Egy másik álom... című EP-jéhez. Nem kell mást tenned, mint 2004.02.01 és 2004.02.29 között beírnod valamit a Bearfood vendégkönyvébe, melyet a www.extra.hu/bearfood oldalon találsz meg. A hozzászólás bármilyen lehet. A másik fontos dolog, hogy a megadott e-mail cím élő cím legyen, hiszen a szerencsés nyertes ezen a címen lesz értesítve. A játék időtartama alatti első két beíró autómatikusan hozzájut a cédéhez, a többiek között további három darabot sorsolunk ki. A szerencsés nyertesek névsorát márciusban megtalálod a honlapon. Nos tehát játékra fel! Aztán doom a fejbe! :)

Szerkesztette: pjuan
Tovább... | mail

 WINDS elkészült az új lemez... 

Rövid hírekWINDS, a Norvég zenekar, amiben közreműködik Carl August Tideman (ARCTURUS, TRITONUS), Jan Axel Blomberg (MAYHEM, ARCTURUS), Lars Eric Si és Andy Winter, elkészült a "The Imaginary Direction of Time" című lemezével. Megjelenését áprilisra tervezi a The End Records.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 METALLICA: vonós quartett tribute lemez... 

Rövid hírek The Angry String Orchestra vonós quartett készítette METALLICA tribut lemez címe "Say Your Prayers, Little One: The String Quartet Tribute To Metallica". A lemez január 6-án jelent meg a Vitamin Records gondozásában. 30 másodperceket bele is hallgathatsz az album minden dalába... (Windows Média formátumban)

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 H.I.M. 'Best Of' album... 

Rövid hírekA Finn goth-metalos H.I.M. "And Love Said No - The Greatest Hits 1997-2004" címmel fogja megjelentetni, a tervek szerint márciusban legjobb dalait tartalmazó válogatás lemezét... A CD-n 2 új dal kap helyet: "And Love Said No" és "Solitary Man" címmel. A dalokhoz videoklip is tartozik, melyeket Philadelphiában és Los Angelesben rögzítettek a hónap elején. A lemezről kimásolt első kislemez Európában február közepén fog megjelenni.

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 KING DIAMOND dobosa vendégeskedik a SINGLE BULLET THEORY lemezén 

Rövid hírekPhiladelphiai extrém metal zenét játszó SINGLE BULLET THEORY aknázta ki KING DIAMOND dobosának Matt Thompsonnak a tudását. Jelenleg még nem tudni, hogy Matt hány dalban működik közre. "Jelenleg két hatalmas dobossal készül a lemez..." nyilatkozta a SINGLE BULLET THEORY gitáros/énekese Matt Difabio. "A másik dobos is nagy haver, neve Jason Dunkerly, hatalmas tehetség..."

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 AXEL RUDI PELL: preview dalok... 

Rövid hírekA Német bárd hős, honlapján 1 perces belehallgatást engedett 5 dalába honlapján. A dalok a március 1-én megjelenő "Kings And Queens" című lemezén lesznek hallhatóak. Közreműködő zenészek: Pell, Johnny Gioeli (ének), Mike Terrana (dob), Ferdy Doernberg (szintetizátor), és Volker Krawczak (basszusgitár).

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 DRACENA album info és letöltehtő DEMO... 

Rövid hírekGothenburgban (Svédország) székelő, énekesnőt a frontvonalban tartó metal banda, a DRACENA debut lemezének a címe "Infernal Damnation" lesz. A tervek szerint a lemezük az év végére kerül kiadásra. "Jelenleg a stúdiózás pillanatit éljük. De szeretnénk néhány érdekességgel szolgálni..." - írták a honlapjukon. Ennek a keretében tették közzé a "Labyrinth of Darkness" (2001) és a "Demonic Women" (1999) demóikat.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Ex-RATT énekes STEPHEN PEARCY: új, letölthető dal... 

Rövid hírekA korábban a RATT-ben éneklő Stephen Pearcy a REAL LIFE dalát, a "Send Me An Angel"-t vette fel, és tette közzé. A Pearcy féle "Send Me An Angel" rajta lesz az énekes február/márciusban megjelenő szóló albumán ami a "Fueler" címre hallgat. Kiadója a Top Fuel Records.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 SACRED CRUCIFIX leszerződött a POISON ARROW RECORDS-al 

Rövid hírekA visszatérő Finn death metalos SACRED CRUCIFIX 2 album kiadására szerződött a kiadóval. Első közös kiadású lemezük felvételeit márciusban kezdik meg, megjelenése nyárra várható. A quartet tagjai: Janne Kela (dobos), Miku Mertanen (basszusgitáros/énekes), Tommi Määttä (gitáros) és Sami Taimela (gitáros). Letöltehtővé tették 2003 májusban rögzített PROMO anyagukat.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 DROWNING POOL új énekes és letölthető audio klip... 

Rövid hírekJanuár 24-én, szombaton este az MT2 "Headbanger's Ball" című műsorában nyilatkozott az ex-BUILT XL frontember Jason "Gong" Jones, aki Dave Williams helyére állt a csapatba. Jelenleg a zenekar rögzíti a "Desensitized" címre hallgató albumát. A lemez producere Johnny K (DISTURBED, SOIL, FINGER ELEVEN) lesz, megjelenését április 20-ára tervezi a Wind-Up Records. A letölthető dal címe "Step Up", a dal a"Punisher: The Album" filmzenealbumon fog megjelenni március 23-án. Letölthető

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 BRAZEN ABBOT: DVD Track Lista 

Rövid hírekBRAZEN ABBOT agya a Bulgár gitáros Nikolo Kotzev. A 109 perces DVD, amit szülőhazájában forgattak a következő zenekarral: Kotzev (gitár), Joe Lynn Turner (ének), Lars Pollack (orgona és szinti), Tomas Broman (dob) és Wayne Banks (basszusgitár).

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Hallgass bele az új ORGY lemezbe 

Rövid hírekSajnos csak 30 másodperces klipeket lehet új lemezükből, a 'Punk Statik Paranoia'-ból hallgatni. A lemez február 24-én jelenik meg.

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

5076 Cikk (204 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 169 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Bevásárlás!

 Szavazások
Ki a legflúgosabb rockkonferansz?

Nagy Feró (Beatrice)
Czutor Zoltán (Nyers)
Kovács Krisztián (Fish!)
Mohai Tamás (Háború)
Bella Levente (Eric Plankton)Eredmények
Szavazások

szavazat 225

 Korábbi cikkek
August 08, Friday
· Slipknot - The Negative One (klip, 2014)
August 01, Friday
· Tom Petty & The Heartbreakers - Hypnotic Eye (2014, info)
July 30, Wednesday
· Cloud 9+ - a Paksi Atomerőművet irányította
July 29, Tuesday
· Angerseed - Over The Darkest Season (klip, 2014)
July 28, Monday
· Cherokee - Bohóc a majmok között - az első dal az új frontemberrel!
July 25, Friday
· Solidmen - Remélem nincs harag (klip, 2014)
· Tóth Viktor Arura Trió - Szemed kincse (2014, info)
· Zorall - Háztartási Rock'n Roll (2014, info)
July 24, Thursday
· InFusion Trio - Calvin Harris slágerét dolgozták fel!
July 23, Wednesday
· Crossholder - Crossholder Army (klip, 2014)
· Deathstruck - A Momentary Lapse of Sanity (EP info, 2014)
July 22, Tuesday
· Sing Sing - Vakáció (klip, 2014)
· Cold Comfort - Kids in anger (demó dal, 2014)
July 19, Saturday
· Zorall - Ha volna két életem (klip, 2014)
· In-Dock - Sorsbár - itt az ízelítő a készülő lemezről!
July 18, Friday
· Continoom - dubstep-pop-metal a Tűzmadár frontemberétől
July 12, Saturday
· Angerseed - hírek és az új klip előzetese (2014)
July 11, Friday
· Tigris - Éden (2014 Reggae Camp edit, klip)
July 08, Tuesday
· Faminehill - I'm Almost Happy Here (klip, 2014)
· End Of Paradise - hírek, tervek (140706)
· Flúg - teljes a csapat, Dér István az új dobos
July 07, Monday
· Magor - klip és dal a gyermekekről, 2014 nyári turné!
· Michael Schiefel - Platypus Trio (2014, info)
July 06, Sunday
· Blondie - a 2014-es Glastonbury Fesztiválon!
July 05, Saturday
· Cane Hill - Lie to Me, Cage for you (info, 2014)
July 04, Friday
· Budapest Voices - Kowalsky-átdolgozásra TukTukozik!
July 02, Wednesday
· Royal Blood - Royal Blood (2014, info)
July 01, Tuesday
· Krampüs - Graveyard Blowjob (2014, info 2)
June 28, Saturday
· Fostartály - Return of the Jani (2014, info)
June 27, Friday
· Robert Plant - lullaby and... The Ceaseless Roar (2014, info)
June 26, Thursday
· Paddy and the Rats és Dropkick Murphys pacsi!
June 25, Wednesday
· Partyzan - Arra a helyre (klip, 2014)
June 22, Sunday
· Irie Maffia - Tisztelet (klip, 2014)
June 20, Friday
· Omega Diatribe - Hydrozoan Periods (single info, 2014)
June 18, Wednesday
· Powerground hírlevél #198 - 2014. június
June 17, Tuesday
· Ilyen volt a 2013-as Kispál-nap a Fishingen!
June 16, Monday
· End of Paradise - Ébredj fel (klip, 2014)
June 15, Sunday
· Vicky Sunday - fotók az új felállásról, őszre az album is érkezik!
June 12, Thursday
· Headstock - Keringő (szöveges klip, 2014)
June 06, Friday
· Cherokee - Vállai Krisztián az új frontember
· Bekes Projekt - Korlátok Nélkül (2014, info)
June 05, Thursday
· Balkan Fanatik - Feljött a nap (2014, info 2)
June 03, Tuesday
· Agregator - Semmiből - a semmin át (2014, info)
June 02, Monday
· Jurij - Vége van (klip, 2014)
· Marge - Closer (EP info, 2014)
June 01, Sunday
· Davies Korner - Balkánaán (2014, info)
May 31, Saturday
· The Mighty Manlifter - TMM2 (2014, info)
· Quattro-X - Szerető (klip, 2014)
May 30, Friday
· The Subotage - Lose Your Mind (info, 2014)
· Kretens - Térdejjbe!!! (EP info, 2014)
May 29, Thursday
· Maszkura és a Tücsökraj - Sok a lépés (klip, 2014)
May 21, Wednesday
· The D.I.Y. - Napról napra (klip, 2014)
May 19, Monday
· Get Free - Mindennapi '89 (klip, 2014)
May 16, Friday
· Czutor Zoltán - zenés blogbejegyzéseket ír a honlapján!
· Cherokee - megvan az új frontembere - újra teljes a csapat!
May 15, Thursday
· Get Free - Mindennapi '89 - dalpremier a zene.hu hasábjain
· Ace Frehley - Space Invader (2014, info)
May 14, Wednesday
· Belga - Sanyi esete a négy klippel
May 13, Tuesday
· Over My Dawn - Senki nincs, aki vigyázna ránk (EP info, 2014)
· Mercedes Band - (R)Idegen (klip, 2014)
· MoodEdge music - Andalusian sun (klip, 2014)
May 12, Monday
· Follow The Water - Words (klip, 2014)
May 11, Sunday
· Óriás - 0209 (EP infó, 2014)
May 06, Tuesday
· Korog - Maybe Airlines (2014, info)
April 30, Wednesday
· Sound Height 69 - Leszek az Első! (2014, info)
· Kaucsuk - Kaucsuk (kislemez info, 2014)
April 29, Tuesday
· Expired Passport - Zoo (2014, info)
· A Bolygó neve: Metál - Első vér!
· Insane - lezárult a 2014-es tavaszi turné!
April 28, Monday
· Dr. Justice - ... és Justicét mindenkinek (2014, info)
· Paediatrician - Surgical Excoriation (2013, info)
April 27, Sunday
· Napokon - Borders of Babylon (2014, info)
April 23, Wednesday
· Nadir - Feed On Me (klip, 2014)
April 20, Sunday
· Gary Windo - Steam Radio Tapes (2013, info)
April 18, Friday
· Satellite Town - The greatest show (EP info, 2014)
· Jazzékiel - Mi már leszoktunk róla (EP info, 2014)
April 14, Monday
· Turbo - Pentagram (2014, info)
· Set For Ruination - Analgesia (single info, 2014)
April 09, Wednesday
· Jurij - Vége van (EP info, 2014)
· Billog újra visszatér és Bekes Projekt lemezfelvétel (2014)
April 08, Tuesday
· Mandara - Nachladal István új bandában folytatja
April 06, Sunday
· Kaiser Chiefs - Education, Education, Education & War (2014, info)
· Fatal Error - Badiszörf (klip, 2014)
April 03, Thursday
· Szabó Balázs Bandája - Élet elvitelre (2014, info)
April 02, Wednesday
· Maszkura és a Tücsökraj - DSP-vel közös dalon dolgoznak
April 01, Tuesday
· Dystopia - Way to Unfold (2014, info)
March 31, Monday
· Creme de la Pop - Ha lemegy a Nap (klip, 2014)
March 29, Saturday
· Robin Masters Project - Lucid Dream (werk klip info, 2014)
March 28, Friday
· Green Machine - ifjabb Kocsándi John Garciaval dolgozott!
March 27, Thursday
· Szeg - Bírom még - Tartsd a szád (klip, 2014)
March 26, Wednesday
· Amoral - Blueprints (klip, 2014)
· Faminehill - Journey Alone (kislemez info, 2014)
March 23, Sunday
· Fading Circles - MűEmlék (2014, info)
March 21, Friday
· George Michael - Symphonica (2014, info)
March 14, Friday
· AWS zenekar - Égésföld (2014, info)
· BZ Project - 7414 EP (2014, info)
March 13, Thursday
· Krampüs - Graveyard Blowjob (2014, info)
March 10, Monday
· Budapest Voices - Péterfy Borit énekelnek
· Grand Mexican Warlock - Hell Sweet Hell (2014, info)
March 09, Sunday
· Krinkle - Day of the Deaf EP (2014, info)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven írodtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licensze alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.43 Seconds