rockmuzeum.ini.hu

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

[Stömb] - Duality EP (2017)

 Látogatottság
Összesen
88313956
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


Passzio.hu[ Minden rovat! | Rovat választás! ]

 Elhunyt Chester Bennington (1976-2017) 

Aktuális

2017. július 20-án öngyilkos lett a Linkin Park frontembere, Chester Bennington. A 41 éves énekes barátjának, Chris Cornellnek a születésnapján végzett magával, Los Angeles-i otthonában találtak rá holtan. A rendőrség közleménye szerint felakasztotta magát. "Sokkoló és fájdalmas, de igaz..." - írta Mike Shinoda. Évek óta súlyos alkohol és drog problémákkal küzdött, így mentális zavarai is voltak. Nemrég léptek fel a VOLT Fesztiválon...

Nyugodjék békében!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt David Zablidowsky (1979-2017) 

Aktuális

2017. július 14-én, a floridai St. Petersburgba tartva súlyos közúti balesetet szenvedett az Adrenaline Mob zenekar turnébusza. Defekt miatt a leállósávban voltak, amikor egy kamion belehajtott a buszba. A súlyos tragédiában elhunyt a csapatba nemrég bekerült David Zablidowsky basszusgitáros, aki csupán 38 éves volt.

Kritikus sérülést szenvedett még Janet Rains turnémenedzser és két további stábtag életéért is küzdenek jelenleg is. A zenekar többi tagja, Mike Orlando gitáros, Russell Allen énekes és Jordan Cannata dobos is megsebesültek, de nincsenek életveszélyben...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Szénich János (1952-2017) 

Aktuális

65 éves korában elhunyt Szénich János, a Hobo Blues Band kezdeti időszakának a gitárosa, akit Póka Egon basszusgitáros ajánlott a többiek figyelmébe 1979-ben. Kétnyakú gitárjával, meg a Nem bűn a lustaság feliratos pólójával legendás alakká vált.

A csapatból már 1981-ben kikerült, de az első HBB lemezen, az 1980-as Középeurópai Hobo Blues-on ő volt a másik gitáros a 2013 őszén elhunyt Kőrös József mellett, illetve szerepelt a Kopaszkutya című kultikus filmben is... A halálhírt Földes "Hobo" László tudatta közösségi oldalán.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 HammerWorld Magazin - 2017 június - Helo Zep! (2017, info) 

Aktuális

2017 június másodikától országszerte elérhető az újságárusoknál a friss HammerWorld magazin, borítóján a napokban turnéra indult, de egy látványos koncertfilmet is kiadó Rammstein zenekar frontemberével, Till Lindemannal. Ízelítő a tartalomból: Motörhead, Dimmu Borgir, Iron Maiden, Avenged Sevenfold, Mastodon, Dragonforce, Avatarium, poszteren Chris Cornell (R.I.P.) és a Sabaton.

A magazin legújabb száma a Hammer Zenebarlangban már megvásárolható, az alábbi linken keresztül pedig megrendelhető!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Gregg Allman (1947-2017) 

Aktuális

2017. május 27-én, hatvankilenc éves korában elhunyt Gregory LeNoir Allman, vagy ahogy mindenki ismerte őt, Gregg Allman, az Allman Brothers Band névadója, alapítója, billentyűs-gitáros-énekese és dalszerzője, a jammelős southern-blues-country és jazz rock fúziójának egyik feltalálója! A zenekart szintén alapító testvére, a gitáros Duane még '71-ben, a nagy sikerek idején halt meg motor-balesetben.

1999-óta küzdött a hepatitis C-vel, 2010-ben májtranszplantáción esett át, de az egészsége tovább romlott, márciusban már minden szereplését lemondta. Halálának hivatalos oka: májtumor szövődménye. Savannah-i otthonában, békésen hunyt el. Emlékezzünk rá a zenéjén keresztül: itt a 2009-ben adott 40. születésnapot ünneplő Allman Brothers Band koncert nézhető meg, itt pedig egy 1970-es fellépésük a Fillmore East-en, ami máig a zenekar klasszikusának számít! Nyugodjék békében!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 In memoriam Chris Cornell (1964-2017) 

Aktuális

Déri János, a hazai televíziózás egyik meghatározó, fiatalon elhunyt egyénisége mondta, hogy a megemlékezések nagy hibája, hogy sokszor inkább szólnak a megemlékező személyéről, mint az eltávozottról. Ezzel én maximálisan egyetértek, éppen ezért nem arról fogok írni, mit jelentett számomra Chris Cornell...


Szerkesztette: Drpeter
Tovább...

 Elhunyt Chris Cornell (1964-2017) 

Aktuális

Chris Cornell - született Christopher John Boyle - 1964. július 20-án Seattle-ben született, 2017. május 18-án Detroit-ban hunyt el. Amerikai rock zenész, dalszerző, leginkább a Seattle-i Soundgarden énekeseként, illetve az Audioslave korábbi énekeseként vált ismertté.

A kivételes, közel négy oktávos hangterjedelemmel rendelkező Cornell szólóalbumokat és filmzenéket is készített 1991-től, illetve megalapította a Temple of the Dog zenekart, elhunyt barátja, Andrew Wood emlékére.

Cornell neve egybeforrt a '90-es évek grunge mozgalmával. Az énekes 52 éves volt, halál okát egyelőre nem közölték, annyit tudni, hogy hirtelen halálesetről van szó. (Update: azóta kiderült, hogy öngyilkosságot követett el, felakasztotta magát.) Cornellnek május 19-én fellépése lett volna a Rock on the Range 2017 fesztiválon, Columbusban, de ez már nem valósulhat meg! Nyugodjék békében!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Allan Holdsworth (1946-2017) 

Aktuális

Allan Holdsworth 1946. augusztus 06-án, a West Yorkshire-i Bradford-ban született brit jazz-rock fúziós gitáros és zeneszerző volt. Több, mint öt évtizedes pályafutása során különféle zenei stílusokban játszott, de munkássága leginkább a fúziós műfajhoz köthető. 2017. április 15-én, a kaliforniai Vistában hunyt el, halálának oka egyenlőre ismeretlen. Holdsworth 70 éves volt.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Ossian - Az igazi szabadság - előrendelésben aranylemez (2017) 

Aktuális

Az igazi szabadság című új Ossian album megjelenésére még több hetet kell várni, azonban a hűséges rajongótábornak köszönhetően, az előrendelések alapján a kiadvány már most elérte az aranylemez státuszt!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Szilágyi Ottó, Juszy (2017) 

Aktuális

Wish You Were Here - Előrement a legnagyobb magyar Pink Floyd rajongók egyike!

Szilágyi Ottó, Juszy bácsi nagyjából egy évtizeden keresztül volt a Hungarian Pink Floyd Club motorja. Elkötelezettségét és mobilitását magam is csak csodáltam. Mint a melléklet kép is mutatja, az egyetlen ember volt, aki el tudta érni, hogy az Inside Out turné budapesti állomásán Nick Mason személyesen és hosszasan dedikálja körömlakkal (!) a Floyddal hímzett, egyedi farmerkabátját. Miközben az előtte és utána álló százakat pár másodperces etapokban tudta le a nagy öreg...


Szerkesztette: Joze
Tovább...

 Elhunyt Chuck Berry (1926-2017) 

Aktuális

2017. március 18-án elhunyt a rock and roll egyik legfontosabb személyisége. Chuck Berry-hez először mentőt hívtak a házába, de ott már csak az élettelen testét találták meg. Elkezdték az újraélesztést, de nem jártak sikerrel. Felszabadult gitárjátéka mindenkire hatással volt, Keith Richards-tól, Angus Young-ig, halála után is velünk maradnak a legismertebb dalai, köztük a Johnny B. Goode, a Roll Over Beethoven, a Sweet Little Sixteen és társai. 90 évet élt, hosszú és tartalmas karrierjéről 2016. október 18-án, a születésnapján írtunk hosszabb megemlékezést!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 12. HangSúly Zenei Díj - a nyertesek (2017) 

Aktuális

Nem múlhat el év HangSúly Zenei Díj nélkül, melynek továbbra is az a küldetése, hogy a magyar metalrajongókkal megismertesse azokat a lemezeket, előadókat, akik ismertségtől, népszerűségtől és rajongótáboroktól függetlenül, a legjobb teljesítményt nyújtották adott évben. Idén 12. alkalommal került sor a HangSúly szavazásra, melynek keretében most pont 12 magyar online rockmagazin szerkesztőségének tagjai választották ki a nyerteseket.

Díjazott lett a Thy Catafalque, Vörös Attila szólóprojektje, a Strength Of Will, és Köteles Leander a Leander Kills albumával...


Szerkesztette: ary
Tovább... | HangSúly

 Aurora - Összefogás Lópici Gáspárért (2017) 

Aktuális

Az Aurora zenekar támogató összefogásra hívja fel a figyelmet! Kérjük, aki tud, segítsen. A banda hivatalos közleményét alább olvashatjátok: Kedves Barátaink! Összefogást hirdetünk! Mint ahogyan azt bizonyára a média ilyen-olyan felületeiről megtudtátok, jó barátunk, több videoklipünk főszereplője, a színművész-legenda (a sokak által csak Lópici Gáspárként ismert - Szilágyi István egészségügyi állapotából kifolyólag nehéz helyzetbe került. Nem csak nekünk, de az egész nemzet számára okozott felejthetetlen, boldog pillanatokat, így kötelességünknek érezzük, hogy segítő kezet nyújtsunk neki és ebben számítunk a Ti közreműködésetekre is!

Mi nem likevadászatra használjuk ezt a posztot, valódi csapatmunkával szeretnénk anyagi segítséget nyújtani. Az akcióban az alábbi linken keresztül előrendelhető támogatói póló megvásárlásával tudtok részt venni, amelynek ára 5000 Ft. Minden megrendelt darab után befolyt teljes hasznot Szilágyi István életkörülményeinek javítására ajánljuk fel. Fogjunk össze, segítsünk együtt!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 12. HangSúly Zenei Díj - a jelöltjek (2017) 

Aktuális

2016-ban is rengeteg új zenét szállítottak le a magyar kemény rock és metal zenekarok. Ebben a rengetegben próbál utat vágni a HangSúly Zenei Díj zsűrije immár 12. alkalommal. Ahogy minden évben, idén is a megszokott öt kategóriában szavaztak az online rockmagazinok szerkesztőségei, és a hivatalos jelöltek listáját nézve, a műfaj szinte minden irányzata képviselteti magát a klasszikus heavy metaltól a modern groove-os zúzdákon át, a brutal death metalig. A legtöbb jelölést Vörös Attila Strength Of Will nevű szólóprojektje kapta, összesen négy kategóriában van esélye a Díjra. Eredményhirdetés: 2017. március 14. Íme a HangSúly Zenei Díj hivatalos jelöltjeinek listája!


Szerkesztette: ary
Tovább... | HangSúly

 Elhunyt John Wetton (1949-2017) 

Aktuális

2017. január 31-én, 67 éves korában elhunyt John Wetton, a progresszív rockzene egyik legnagyobb énekes-basszusgitáros legendája. Évek óta vastagbélrákkal harcolt, ami végül legyőzte!

Az egyedi hangú előadó a King Crimsonban, a U.K-ben, az Asiában aratta legnagyobb sikereit, de dolgozott a Mogul Thrash-ben, a Family-ben, a Roxy Music-ban és Bryan Ferry-vel szólóban is, tagja volt Uriah Heep-nek és a Wishbone Ash-ben is feltűnt, no és pár szóló lemeze is megjelent mindemellett!


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Kékes Zoltán (1949-2017) 

Aktuális

A Dolly Roll-ban ismertté vált gitáros-menedzser, Kékes Zoltán, becenevén Sziszi 1949. november 02-án született Budapesten, 2017. január 20-án hunyt el, 67 éves volt...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Elhunyt Vida Ferenc (1949-2017) 

Aktuális

A Lord-ban ismertté vált Vida Ferenc basszusgitáros 1949. szeptember 02-án, Jákon született, 2017. január 19-én hunyt el, 67 éves volt...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Top 15 - Túrisas (2016, Dionysosrising) 

Aktuális

Az történt megint, hogy relatíve kevés új zenét hallgattam, ugyanis ismételten meg kellett tapasztaljam, hogy van még néhány lemez és előadó az elmúlt évtizedekből, akik valamiért kimaradtak, tehát a magamra kirótt mulasztási bírság értelmében be kell szerezni a lemezeiket és időt kell szánni az ismerkedésre. Ilyen pl. Frank Marino gitáros, akit ugyan ismertem, de nem eléggé, tehát év végére totálisan rákattantam, ami sok időt elvett az újaktól. De nem egyedül viszi el a balhét, említhetném akár az év DVD-jét nekem leszállító (ezzel végre meg is szerettem őket) Kiss-t, vagy az Exodust is, akikkel mostanában sokat bontottam együtt a falat, de akár a finnországi "tanulmányút" után, időrablóként bejelentkező Michael Monroe-t is. Volt megint gitározgatás is, sőt olyan is van - meglepően sokszor -, hogy semmi másra, csak csendre van szükségem. A szerzőtársakkal ellentétben nem gondolkodtam azon, hogy gyengébb volt-e ez az év a tavalyinál, ha jött valami idei kincs - jött -, az beragadt napokra a lejátszóba...


Szerkesztette: Dionysosrising
Tovább...

 Elhunyt Rick Parfitt (1948-2016) 

Aktuális

A Status Quo 68 éves gitárosa - a menedzsere szerint - 2016. december 24-én, a spanyolországi Marbellán lévő kórházban halt meg. Rick Parfitt 22-én került kórházba, vállműtét utáni fertőzésben halt meg két nappal később. Még a nyáron, egy törökországi koncert után infarktust kapott, ami már a harmadik volt neki, októberben bejelentette, hogy a szervezete már nem bírja, így többé nem lép fel a zenekarral.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Top 15 - Garael (2016, Dionysosrising) 

Aktuális

Örülök neki, hogy a metal-ipar alkalmazkodott elfoglaltságaimhoz és nem terhelt azzal, hogy az ízlésemnek megfelelő csodálatos albumok özönét zúdítsa rám - nos, úgy gondolom, így lehet a rosszban is megtalálni a jót, ugyanis évek óta most fordult elő az, hogy csak kínnal-keservvel tudtam igazán tetsző 15 albumot kiválasztani azokból, melyeket meghallgattam.

Lehet, hogy ez a deficit összefüggésben áll a gyíkemberek és a reklámok közé rejtett tudatbefolyásoló szerekkel - melyek Tobias Sammettet a kezdeti power-alapú operázásból zavaros, Meat Loaf-féle operettezésbe bódították - de az az igazság, hogy ennél földhöz ragadtabb a magyarázat, amit hosszas tudományos kutatómunka után ennyiben összegezhetek: így alakult.


Szerkesztette: Dionysosrising
Tovább...

 Elhunyt George Michael (1963-2016) 

Aktuális

2016. december 25-én, vasárnap elhunyt Oxfordshire-i otthonában a világhírű popénekes, George Michael. Csupán 53 évet élt. Menedzsere azt nyilatkozta, hogy az énekes szívelégtelenség következtében halt meg. George Michael korábban is küzdött egészségügyi problémákkal, 2011-ben épphogy túlélt egy tüdőgyulladást, amit egy bécsi kórházban kezeltek, de a szenvedélybetegségeinek a botrányaival is rendszeresen került az újságok címlapjára...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Top 15 – Tartuffe a.k.a. Anton Ego (2016, Dionysosrising) 

Aktuális

Meglehetősen furcsa év volt 2016. Rengeteg lemez jelent meg idén, köztük nagyon sok jó lemez, de sajnos kevés igazán kiemelkedő alkotás. A lista összeállítása ennek megfelelően erősen függött a pillanatnyi hangulattól, az éppen ügyeletes kedvencektől. Figyelembe kellett venni bizonyos objektív teljesítményeket az együttesek, muzsikusok saját életművéhez viszonyítva (pl. Metallica, Redemption), mint ahogy annak szubjektív mércéjét is, hogy az adott lemezt mennyi ingerenciám volt hallgatni az elmúlt hónapokban (és előreláthatóan mennyit fogom hallgatni az elkövetkezendőkben). Ahogy öregszem, úgy körvonalazódnak előttem egyre élesebben az igazságosságnak újabb és újabb kontúrjai, s tűnök egyre rapszodikusabbnak, elfogultabbnak ítéleteimben (még magam előtt is).


Szerkesztette: Dionysosrising
Tovább...

 Elhunyt Greg Lake (1947-2016) 

Aktuális

2016. december 07-én elhunyt Greg Lake, a King Crimson és az Emerson, Lake & Palmer egykori basszusgitáros-énekese, aki megfordult még rövid ideig az Asia soraiban is, de a nyolcvanas években kiadott két szóló lemezét - '81 Greg Lake és '83 Manoeuvres - többek között Gary Moore-ral készítette. A 69 éves progresszív rock legenda hosszú ideje rákkal küzdött.

"Egy újabb zseni távozott. 2016 az egyik legszörnyűbb év a zene történetében! - kommentálta a Yes és Asia billentyűse, Geoff Downes a halálhírt, akivel 2015-ben - életében utolsóként - elkészítette a Ride the Tiger című lemezt. Csodálatos énekhangját örökké megőrizzük majd, olyan dalokkal, mint a 21st Century Schizoid Man, vagy Still You Turn Me On!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 HammerWorld - ünnepi dupla szám, Moby Dick és Cadaveres cédével (2016) 

Aktuális

2016. december 12-én jelenik meg az idén ősszel 30. születésnapját ünneplő HammerWorld Magazin összevont december-januári száma, amelynek exkluzív CD mellékleteként a Moby Dick Kegyetlen évek 25 éves jubileumi újrakiadása, valamint a Cadaveres The Fifth House című új albuma lesz az újsághoz csomagolva.

A zenekarok rajongói a csapatok weboldalán önálló kiadványként, limitált példányszámú exkluzív digipak formátumban is megrendelhetik az új lemezeket, amelyekhez természetesen mindkét esetben jár az új HammerWorld Magazin lapszám, valamint a másik csapat CD-je is.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Karácsonyfadíszek P. Mobil módra (2016) 

Aktuális

P. Mobil - Gesarol, 47 év rock and roll - szól a szlogen, amely tizenhét évvel korábban született és vélhetően elkíséri a zenekart egészen a bűvös ötvenesig... A 2016 karácsonyára megjelent kiadványok ismét komoly munícióval szolgálnak - nemcsak rockereknek.

Vérvörös borító, sarló és kalapács - ez utóbbi helyett gitárnyak. A bizarr külső korántsem ez utóbbi hangszerre átdolgozott mozgalmi indulókat takar, hanem - akkor már maradjunk a szocreál példánál! - a P. Mobil ötvenhét pillanatát, a zenekar negyvenhét éves történetéből. Élve, vagy halva. Öt óra hamisítatlan rockmuzsika dupla DVD-n, méghozzá a legjobb fajtából. A csomagolás sem hétköznapi: az összehajtós digipack tokban söralátétek, valamint a mobilosok, a rajongók levelei száztizenkét oldalon...


Szerkesztette: Hege
Tovább...

1663 Cikk (67 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 245 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
November 16, szerda
· Wall of Sleep - keresi új énekesét (2016)
Október 10, hétfő
· Sexnuggets - dobost keres a zenekar (2016)
Október 07, péntek
· Gellért Tibor - gyászközlemény
Október 06, csütörtök
· Budapest Music Expo 2016 - hangszer kánaán, zenei játszótér
· 2016-ban is lehet szavazni a Gumizsiráf-díj jelöltjeire!
Szeptember 30, péntek
· Zeneszöveg.hu beszélgetések - Bérczesi Róbert - 1. rész (2016)
Szeptember 13, kedd
· Intim Torna Illegál 9/11-e (2016)
Szeptember 07, szerda
· Dallamos Villamos 2016
Szeptember 06, kedd
· Locomotiv GT - nem lépnek fel többet (2016)
Szeptember 01, csütörtök
· Pulzus tehetségkutató 2016 - az Amberjack nyert!
Augusztus 19, péntek
· Emlékezzünk együtt Fritzre @ 2016. augusztus 20. - Dürer Kert
Augusztus 15, hétfő
· Gitár Tibinek (2016)
Augusztus 06, szombat
· Elhunyt Laux József (1943-2016)
Augusztus 02, kedd
· Elhunyt Jim Northrup (1943-2016)
Július 27, szerda
· Rocktogon Tehetségkutató 2016 - A selejtezők felénél
Július 24, vasárnap
· Haelo - elbúcsúztak (2016)
Július 21, csütörtök
· Elhunyt Németh László Fritz, a VHK gitárosa (2016)
Július 19, kedd
· Elhunyt Somló Tamás (1947-2016)
Július 02, szombat
· Roxiget 2016 - felhívás!
Június 19, vasárnap
· Rocktogon Tehetségkutató 2016 - felhívás!
Június 16, csütörtök
· Firkin - Fonogram-díjat nyertek 2016-ban!
Június 10, péntek
· 23. Gitármánia Tábor - Egykori diákok is tanítanak (2016)
Június 02, csütörtök
· Headcrusher - elkészült a második adás (2016)
Május 23, hétfő
· Elhunyt Nick Menza (1964-2016)
Május 12, csütörtök
· Emléktábla avatás a Rottenbiller utcában (2016)
április 25, hétfő
· Hans Zimmer - 2016. április 06-án megkezdődött a turné!
április 22, péntek
· Elhunyt Prince (1958-2016)
április 11, hétfő
· Garázsband Fesztivál 2016 - pályázati információk
Március 30, szerda
· Kowalsky meg a Vega - fate-rock az új albumon (2016)
· Megnézhető a Kispál 2015-ös Fishinges koncertje!
Március 17, csütörtök
· HangSúly Zenei Díj 2016 - a nyertesek!
Március 12, szombat
· Elhunyt Keith Emerson (1944-2016)
Március 08, kedd
· Ac/Dc - Brian Johnson hallásproblémája - Axl Rose a heyettes (2016)
Március 04, péntek
· HangSúly Zenei Díj 2016 - a jelöltjek!
Február 16, kedd
· Grammy 2016: Alabama Shakes, Taylor Swift
Február 09, kedd
· Honfitársunk lett Desmond Child!
Január 01, péntek
· Top 15 - Mádi N. (2015, Dionysosrising)
December 31, csütörtök
· Top 15+1 - Túrisas (2015, Dionysosrising)
December 30, szerda
· Top 15 - Garael (2015, Dionysosrising)
December 29, kedd
· Top 15 - Tartuffe (2015, Dionysosrising)
· Elhunyt Lemmy (1945-2015)
December 17, csütörtök
· 2016-ban új lemezzel jelentkezhet Jimmy Page
December 15, kedd
· Hungarian Pink Floyd Club - Pink Floyd Kvíz 2015
December 03, csütörtök
· Fishing on Orfű 2016 - jegyértékesítési információk, problémák!
November 28, szombat
· Nincs karácsony P. Mobil nélkül (2015)
November 27, péntek
· Brian Johnson - újra legendás autókat mutat be!
November 18, szerda
· 5 éves a SuperSize Recording stúdió (2015)
Október 06, kedd
· Meghalt Lugosi László, Lugó (1951-2015)
Október 01, csütörtök
· Budapest Music Expo 2015 - Hazai sztárzenekarok!
Szeptember 27, vasárnap
· Alapi István - Nógrád megye díszpolgára lett (2015)
Szeptember 19, szombat
· Tony MacAlpine - elmarad a 2015-ös budapesti koncert!
Szeptember 18, péntek
· Budapest Music Expo 2015
Szeptember 05, szombat
· Alcohol - klipforgatás a 2015-ös Rock On! Fest-en!
Szeptember 03, csütörtök
· Burning Sun fanzine - megjelent az első szám (2015)
Augusztus 27, csütörtök
· Nem Pop Fanzine - Nulladik szám (2015)
Augusztus 08, szombat
· The Carbonfools - Határozatlan idejű szünetre vonulunk!
Augusztus 01, szombat
· Mindenki menjen a PeCsába! - közlemény, reakció
Július 06, hétfő
· Zeneszöveg.hu beszélgetések - dalszerzőkkel, szövegírókkal - 2. rész
Július 02, csütörtök
· Elmarad a 2015-ös Kingdom of Hegyalja!
Június 21, vasárnap
· Zeneszöveg.hu beszélgetések - dalszerzőkkel, szövegírókkal - 1. rész
· Elindul a Világ csendje!
Június 01, hétfő
· HangSúly Zenei Díj 2015 - a közönségszavazás végeredménye
Május 31, vasárnap
· Elhunyt B. B. King (1925-2015)
Május 29, péntek
· VHK - Rajongói relikviákat vár a 40 éves zenekar!
Május 25, hétfő
· HangSúly közönségszavazás 2015 - még 1 hét
Május 22, péntek
· Ossian - Lélekerő - platinalemez lett!
Május 21, csütörtök
· Indul a Wacken Metal Battle Hungary III.
Május 19, kedd
· Accept - helyszínváltozás @ 2015. május 26. - Barba Negra Music Club
Május 04, hétfő
· HangSúly zenei díj - egy évtized legjobbjai - Közönségszavazás!
április 30, csütörtök
· Argo 2 - a mozikban (2015)
április 26, vasárnap
· Rockstar Magazin - megjelent a VII. évfolyamának 8. száma!
április 25, szombat
· Vazul Vére - a Mahasz eladási lista első helyén!
április 23, csütörtök
· Undertaking - felhívás (2015)
április 14, kedd
· Nagy-Szín-Pad 2015 - májusban indul a tehetségmutató!
Március 30, hétfő
· Újraindul Galántay Tamás extrém dobiskolája!
· Elhunyt Küronya Miklós
Március 24, kedd
· Lake of Mind - dobosát keresi (2015)
Március 22, vasárnap
· Bohemian Betyars - klipbemutató @ 2015. március 30. - Kis Á
Március 16, hétfő
· A jubileumi 10. HangSúly Zenei Díj nyertesei
Március 02, hétfő
· HangSúly Zenei Díj 2015 - a jelöltjek!
Február 18, szerda
· Charly Nice - Végszó helyett!
Február 12, csütörtök
· Grammy 2015: Sam Smith, Beck, Pharrell Williams
Február 05, csütörtök
· Vikidál Gyula a Vazul Vére rockoperában!
Január 28, szerda
· Elhunyt S. Nagy István (1934-2015)
Január 26, hétfő
· Fishing on Orfű 2015 - telt házas a nulladik nap!
Január 21, szerda
· Subscribe zenekar bejelentése - 2015.01.21.
Január 05, hétfő
· Dionysosrising szerkesztők kedvencei – 2014
Január 04, vasárnap
· Top 15 - Garael (2014, Dionysosrising)
Január 03, szombat
· Top 15 - Kotta (2014, Dionysosrising)
Január 02, péntek
· Top 15 - Tartuffe a.k.a. Anton Ego (2014, Dionysosrising)
Január 01, csütörtök
· Top 15 - Túrisas (2014, Dionysosrising)
December 25, csütörtök
· Karácsonyi gondolatok, jókívánságok (2014, Dionysosrising)
December 24, szerda
· Turi - Silent Night (2014, Dionysosrising)
December 23, kedd
· Elhunyt Joe Cocker (1944-2014)
December 18, csütörtök
· Decaying Incest - basszusgitárost keres a csornai zenekar!
December 17, szerda
· Ready To Rock - A rocker társasjáték immár magyarul is!
November 24, hétfő
· Piramis - Közeleg a 40 éves jubileum!
November 23, vasárnap
· Cinema Rock Cafe - Fanatics - tribute és cover tehetségkutató 2015
November 15, szombat
· Antik Placc @ 2014. november 16. - Bálna
· VIII. Zorall Sörolimpia 2015 - Kérj akciós jegyet a Jézuskától!

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.62 Seconds