passzio.hu

 HeddaJazz @ 2018. november 16. - Budakalászi Faluház

Megjelent: október 20. szombat 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Seress Rezső-est lesz november 16-án a budakalászi Faluház-ban! A Szomorú vasárnap szerzőjének dalait a HeddaJazz adja elő! Kissin' Dynamite @ 2019. április 18. - Dürer Kert

Megjelent: október 20. szombat 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Ecstasy címmel július 06-án jelent meg a Metal Blade kiadóhoz szerződött Kissin' Dynamite új stúdióalbuma, a 2016-os Generation Goodbye lemez folytatása. Az I've Got the Fire klipjével érdemes készülni!

A Hannes Braun énekes vezette glam-heavy brigád ősszel a Powerwolf vendégeként utazik majd Európában, így Budapesten is fellépnek. A rajongóknak jó hír, hogy a november 04-i buli után, április 08-án önálló turnéjuk keretében térnek vissza hozzánk.

Vendégük a Dürer Room 041 termében a német John Diva and The Rockets Of Love lesz, egy eredetileg a '80-as évek legendái előtt tisztelgő hajmetál csapat. Bemutatkozó lemezük februárban érkezik Mama Said Rock Is Dead címmel. Tőlük a Don't Stop Believin' klipjét érdemes megnézni! Jegy itt!


 Nils Frahm @ 2019. február 05. - Müpa

Megjelent: október 19. péntek 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Közel a tökéleteshez - legújabb lemezét mutatja be a Müpá-ban Nils Frahm, de érkezik Yasmin Levy, a Monsieur Doumani, Bombino és a Margaret Island is!

Még csak pár nap telt el azóta, hogy az izlandi zseni, Ólafur Arnalds elvarázsolta budapesti közönségét, máris újabb jó hír érkezik a műfaj rajongóinak. 2019. február 05-én ugyanis zenésztársa és nagyon jó barátja, a szinte lehetetlen hangokat megálmodó Nils Frahm ad majd - remélhetőleg - hasonlóan nagy sikerű koncertet a Müpá-ban...


 Zaporozsec @ 2018. október 21. - Instant

Megjelent: október 19. péntek 18:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

2018-ban utoljára október 21-én lép fel a Zaporozsec Budapesten! Az Instant-ban lesz tánc az biztos, de!

Lesz egy fantasztikus vendégük is, Molnár Tamás a Jetlag-ből. Tominak köszönhetik az Éjjeli pillangó dalszövegét, és most először és utoljára ő is fogja énekelni nektek a dalt! Felvezet az Audioshake! Jegy elővételben 1390 ft, a helyszínen 1900 ft. Rhoda Scott - vendég: Zeffer András @ 2018. november 11. - Budapest Sportaréna

Megjelent: október 19. péntek 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Kiderült, hogy ki lesz Rhoda Scott magyar sztárvendége: Zeffer András, a P. Mobil egykori tagja, a RockBand és a Mobilmánia vezetője léphet fel 2018. november 11-én a Papp László Budapest Sportaréná-ban a 80. születésnapját ünneplő Rhoda Scot-tal!


 The Dead Daisies - Welcome To Daisyland @ 2018. december 12. - Barba Negra

Megjelent: október 18. csütörtök 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Az elmúlt évek legzajosabb sikereit arató all-star rockbandája, a Dead Daisies december 12-én Budapestre is visszatér. Alig fél évvel tavaszi fellépésük után, ezúttal a Barba Negra Music Club-ban játszanak, ahol a két órás program mellett, exkluzív akusztikus szettel is meglepik az elsőként érkező 50 rajongót...


 Márton Napi Jótékonysági Vigadalom @ 2018. november 09. - Budakalász

Megjelent: október 18. csütörtök 18:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

November 09-én, Márton nap alkalmából, a tavalyi év sikere után ismét jótékonysági vigadalom várja az érdeklődőket a Budakalászi Faluház-ban! A bevétel a városi Betlehem karbantartását, fejlesztését támogatja.

A budakalászi Márton Napi Jótékonysági Vigadalom táncházzal, kvízzel, kézműves foglalkozásokkal, finomságokkal, és persze szuper koncertekkel szórakoztat majd, többek között az indie-folk, alternatív-rock, barokk-pop és vagabond-rock műfajokban alkotó Fran Palermo Akusztik Duó is fellép. Belépő: 1500 Ft. A jegy magába foglal egy ételt, egy italt és egy kézműves foglalkozást is!


 56 Lángja Fesztivál @ 2018. október 22. - Analog Music Hall

Megjelent: október 18. csütörtök 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

A város "legvagányabb" 1956-os rockmegemlékezésére készül a nemzeti rock egyik legismertebb hazai képviselője, a Romantikus Erőszak.

Október 22-én, az 56 lángja elnevezésű fesztiválon az Ed Philips & the Memphis Patrol rockabilly zenekarral játszanak majd Budapesten, Újbudán az Analog Music Hall-ban... Paso Big Band @ 2018. október 31. - Müpa

Megjelent: október 17. szerda 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Ilyen se volt még: a 15 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra fúvósokkal és vokalistákkal kiegészülve 21 fősre bővül. Az így létrejött Paso Big Band egyetlen alkalommal monumentális koncertet ad október 31-én a Müpá-ban...


 Hendrix Project - Hendrix 76 @ 2018. november 16. - Muzikum

Megjelent: október 17. szerda 18:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

A Hendrix Project - vagyis Lamm Dávid gitár-ének, Tomor Barnabás basszusgitár és Molnár Dániel dob -, 2013-ban kezdett el Hendrix-műsort játszani, de együttműködésük már két évvel korábban kezdődött. Mindhármuk számára meghatározó hatás Jimi Hendrix változatos zenei világa, így hát igen hamar kiderült a közös nevező.

Ezen az estén Jimi Hendrix 76. születésnapját ünneplik, immár harmadik éve rendezik meg a számukra nagyon fontos eseményt, melyre ismert és elismert zenészeket hívnak maguk mellé a színpadra. November 16-án a vendégük Tátrai Tibor gitáros, Csanyi Zoltán billentyűs és Mester Dániel szaxofonos lesz a Muzikum-ban!


 Petruska - az első koncert zenekarral @ 2018. október 27. - B32

Megjelent: október 17. szerda 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Petruska 8 év trubadúrság után, most először áll teljes zenekari kísérettel színpadra október 27-én a B32-ben. A folyton kísérletező dalszerző-énekes és zenekara ráadásul már a készülő harmadik nagylemezről is játszik dalokat, mely hangulatáról a most megjelenő Nincsen szavam árulkodik...


 MattSet - Egy másik életben... @ 2018. november 08. - Muzikum

Megjelent: október 17. szerda 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Ki nem mondott szavak, meg nem tett lépések - mi lett volna ha? - emberi történetek dalokba zárva. A MattSet trió nagylemez-bemutatója, amiben fellelhető minden filmes fordulat, szerelmes szívszakadás, blues körök és csodás élni akarás, szenvedéllyel és lélekkel!

Szakadáti Mátyás különleges felállású zenekarában a dobok mögül énekel, elengedhetetlen társaival - ifj. Tornóczky Ferenc-cel és Temesi Berci-vel új színfoltot hoznak a hazai élőzene palettájára! Koncertjük november 08-án lesz a Muzikum-ban! Felkészülni az Altató, az Indul A Város és a Tegnap Igaz Ember klipjeivel érdemes!


 Myrkur, Jo Quail @ 2018. december 13. - Dürer Kert

Megjelent: október 16. kedd 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

A műfajokon túli kortárs zene két különleges képviselője játszik december 13-án a Dürer Kert-ben. A dán születésű multiinstrumentalista zeneszerző, Myrkur nemrég a Sólstafir előtt mutatkozott be Budapesten, most pedig önálló koncerten mutatja be különleges, a skandináv erdők és saját lelkének hangjait megidéző zenéjét. Előtte az angol csellista és zeneszerző, Jo Quail játszik mesés dalokat a friss lemezéről...


 Perfect Symmetry, SoulMirror @ 2018. november 09. - S8 Underground

Megjelent: október 16. kedd 18:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

November 09-én a Perfect Symmetry és a SoulMirror közösen hozza el a pécsi progresszív metál-t az S8-ba! Előbbi rockosabban, utóbbi szimfonikusabban! Belépő: 1000 Ft.Összesen 99.943.771 találatot kaptunk az oldal 2003 júliusi indítása óta! Silent Planet @ 2018. december 03. - Dürer Kert

Megjelent: október 16. kedd 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

December 03-án a Los Angeles-i Silent Planet nevű progresszív metalcore csapat hozza el a novemberben megjelenő When the End Began című új lemezét a Dürer-be! A lemezről a Share The Body klipjét már meg lehet nézni!

Vendégük a szintén amerikai post-hardcore-rocker Comrades és az angliai Hampshire-ből az Acres lesz, aminek a zenéjét itt lehet felfedezni! Jegyek a tixa rendszerében kaphatók!


 Koncz Zsuzsa - Így volt szép @ 2019. március 09. - Budapest Sportaréna

Megjelent: október 15. hétfő 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Koncz Zsuzsa a magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertező legendája. Szuggesztív előadó, aki személyiségével hitelesíti páratlan életművét. Olyan művész, aki dalain keresztül nemzedékekre gyakorol hatást, szövegeinek mondanivalója érvényes, aktuális napjainkban is. 2019. március 09-én a tizenkettedik nagy koncertjére készül a Papp László Budapest Sportaréná-ban...


 The Jet Buzz, Fit Fat @ 2018. október 19. - Gólya         Megjelent: október 15. hétfő 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

 Tony MacAlpine - előzenekar a Levi Fantasy @ 2018. október 25. - Dürer Kert

Megjelent: október 15. hétfő 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Javában tart már Tony MacAlpine európai turnéja: Spanyolország, Franciaország és Németország után, az amerikai gitáros Hollandia, Málta, majd régiónk felé veszi az irányt. Budapest-re október 25-én érkezik.

A koncertre a normál belépőjegyek mellé akár VIP csomagot is vehetünk, amellyel kapunyitás előtt juthatunk be a helyszínre, találkozhatunk a zenekarral, ott lehetünk a beállásnál, egy posztert és egy VIP passzt is kapunk, és persze dedikáltathatjuk kedvenc relikviáinkat Tony-ékkal. A VIP kiegészítő jegyet az alábbi oldalon vásárolhatjuk meg a normál belépő mellé!


 Tátrai Band @ 2018. december 17. - Müpa

Megjelent: október 14. vasárnap 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Az 1989-óta működő Tátrai Band tagjai - Tátrai Tibor gitár, Horváth Charlie ének, Pálvölgyi Géza billentyűs hangszerek, Solti János dob, Horváth Kornél ütőhangszerek, Glaser Péter basszusgitár, Csiszár Péter szaxofon, billentyűs hangszerek, Czerovszky Heni és Vincze-Fekete Vera vokál - a legelismertebb hazai muzsikusok közé tartoznak.

Pályafutásukat számos nagylemez és aranylemez fémjelzi, és olyan ismert számok, mint a New York, New York és a Küszöbön túl. A Müpa hangversenyteremben még soha nem játszottak, ezért izgalmas világukat ezen a december 17-i koncerten majd a legnagyobb slágereikkel és néhány különleges zenei csemegével fűszerezik!


 Karthago - 40 éves születésnap @ 2019. április 13. - Budapest SportAréna

Megjelent: október 14. vasárnap 18:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Bedübörögnek az elefántok az Aréná-ba: megalakulásának negyvenedik évfordulóját ünnepli 2019. április 13-án a Karthago zenekar! Az Együtt 40 éve című nagy koncertre jegyet a Broadway árul!Sorstársunk
rockmuzeum.ini.hu


 Horváth Gábor Trió - Soundtrack @ 2018. november 01. - Budapest Jazz Club

Megjelent: október 14. vasárnap 00:00
Szerző: jazz
 Koncertmenü 

Életünk filmjének kísérőzenéje... Soundtrack címmel jelent meg a Horváth "Tojás" Gábor Trió harmadik nagylemeze. Az albumot olyan saját kompozíciók alkotják, amelyek a reggeli ébredéstől az esti hazatérésig, hétköznapjaink kísérőzenéi is lehetnének. A jazzes, sajátos hangulatú, filmzenéket idéző dalokat november 01-én mutatják be a Budapest Jazz Club-ban...


 Giorgio Moroder @ 2019. május 15. - Budapest SportAréna

Megjelent: október 13. szombat 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

A legendás zenei producer, a 78 éves Giorgio Moroder bejelentette legelső élő európai turnéját! A sokak által a diszkó keresztapjaként, vagy az elektronikus tánczene megalapítójaként ünnepelt többszörös Oscar és Grammy-díjas Moroder 15 várost érintő európai turnéra indul 2019 tavaszán, köztük érintve a magyar fővárost is.

Az A Celebration of the 80's című turné során az olasz dalszerző, producer és DJ karrierjének fénypontjait zenekara és vokalistái kíséretében adja elő, egy igazán látványos és szemkápráztató színpadi show keretében. A hazai közönség 2019. május 15-én, a Papp László Budapest Sportaréná-ban láthatja a produkciót, a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.


 Layla Zoe - Gemini Tour @ 2018. október 17. - Muzikum Klub         Megjelent: október 13. szombat 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

 RoadKillSoda, Sinoptik, Caterina Nix, Drow @ 2018. október 23. - Kaptár Klub

Megjelent: október 12. péntek 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

Október 23-án a Stoner Extravaganza European Tour keretében három különleges, tapasztalt és sikeres banda, a bukaresti RoadKillSoda, a kijevi Sinoptik és a Chile-i énekesnő, Caterina Nix csapata - három különböző műfajból - érkezik a debreceni Kaptár Klub-ba, kiegészülve a nyírbátori Drow zenekarral!


 Omega Diatribe @ 2018. október 18. - Végállomás Klub         Megjelent: október 12. péntek 17:55
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

 Péterfy Bori & Love Band - születésnap @ 2018. november 16. - Akvárium Klub

Megjelent: október 12. péntek 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

November 16-án este az Eleven nevű, csupa-meglepetéses koncerten a főváros szívében levő Akvárium Klub-ban ünnepeli a Péterfy Bori & Love Band a 11. születésnapját, ahová téged is szeretettel várnak! A jegyek, mint minden évben, várhatóan a helyszínen már nem lesznek kaphatók.

Miért Eleven? 1. Imádják a Stranger Things-t! 2. Az eleven az tizenegy angolul! Ennyi éves a csapat. És aki szeretne tőlük valami friss zenét hallgatni, az kattintson az A kéket vagy a pirosat klipjére! Aki pedig benne van egy jó kis szombathelyi koncertben a hétvégén, az kattintson ide!


 Monster Magnet @ 2019. február 06. - Dürer Kert

Megjelent: október 12. péntek 00:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

2019. február 06-án újra Budapesten ad koncertet a pszichedelikus-space rock legenda Monster Magnet. Dave Wyndorfék az idén márciusban megjelent Mindfucker című lemezüket mutatják be a Dürer Kert-ben! A felvezető a londoni Puppy trió lesz!


 John McLaughlin & The 4th Dimension @ 2019. április 20. - MoMSport

Megjelent: október 11. csütörtök 18:05
Szerző: jazz
 Koncertmenü 

A 76 éves John McLaughlin a gitár egyik legnagyobb mestere újra Budapestre érkezik. Az elmúlt ötven évben McLaughlin olyan zenészóriásokkal játszott együtt, mint Miles Davis, Carlos Santana, Chick Corea, Jaco Pastorius, Paco de Lucia és Al Di Meola.

2019. április 20-án a 4th Dimension nevű zenekarával érkezik a budapesti MoMSport-ba, amelyet az egyik legjobb fúziós együttesnek tartanak a világon. A zenekar többi tagja - Étienne Mbappé basszusgitáros, Ranjit Barot dobos és Gary Husband billentyűs - is világhírű mestere a hangszerének! Jegyvásárlás a GetCloser Concerts oldalán lehetséges!


 Alcohol, Cool Head Klan @ 2018. október 13. - Váróterem Klub, Szolnok         Megjelent: október 11. csütörtök 12:00
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

 Toto @ 2019. június 27. - Budapest SportAréna

Megjelent: október 10. szerda 18:05
Szerző: szimpatic
 Koncertmenü 

A könnyűzene történetében csak néhány előadó mondhatja el magáról, hogy nagyobb befolyása volt a popkultúrára, mint a Toto muzsikusainak. A zenekar tagjai szólóban több, mint 5.000 albumon hallhatóak, amelyek összesen közel fél milliárd példányban keltek el és több, mint 200 Grammy-jelölést gyűjtöttek be.

A több, mint 40 együtt töltött év alatt több ezer dalt alkottak, köztük minden idők legnagyobb példányszámban eladott albumaira is, amellyel tovább növelték elismertségüket, s közben a Toto megmaradt az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb koncertzenekarnak...


 

Ajánló

Nemzeti Kultúrális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával.


Ez is érdekelhet

Slash - Living the Dream (2018)
Az 53 éves, londoni születésű Saul Hudson, alias Slash 2016-óta újra a Guns N' Roses gitárosa, kibékült Axl Rose-zal és a Not in This Lifetime... turné minden elképzelhető bevételi

Tovább...
Primal Fear - Apocalypse (2018)
A németországi Esslingen-ben, '97-ben alakult Primal Fear a hazájának egyik vezető speed-power-heavy metál csapatává vált... Az időközben helyi szupergrouppá alakuló zenekar

Tovább...
P. Mobil - Az első nagylemez 2LP - Veletek single CD (2018, info)
Kettős lemezmegjelenés és nagy koncert a Barba Negra Track-ben! Speciális kiadványokkal lepi meg rajongóit hazánk egyik

Tovább...
2001: Űrodüsszeia (1968)
Ötven éves lett a filmművészet monolitja, Stanley Kubrick mesterműve, az utazások utazása, a 2001: Űrodüsszeia, amit kevesek értenek, de mindenki tisztel, mert az

Tovább...
Molnár Gyula - Kristály zenekar - interjú (2018)
1978-ban immár két évtizedes múltra tekintett vissza a hazai rock, azonban csupán ekkor nyílott lehetőség arra, hogy egy vidéki

Tovább...
Koncertek 2018. október 20. és 2018. november 05. között:

Klipmánia