×

Szükségünk van a Te segítségedre is! - Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni nekünk! Kérjük, hogy a közlemény rovatba ne feledd el beírni: passzio, hogy a támogatásod célba érjen! Ciki, vagy sem, de sajnos idáig jutottunk! E finita la commedia...

 Yes koncert a Budapest Sportarénában

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:49:41
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 

A FULL CIRCLE TOUR keretében, 2003-06-18-án hazánkba érkezett a zenekar. Előzenekar nélkül érkeztek, és talán a legérdekesebb felállásban. (nekem csak Trevor Rabin hiányzott, aki az egyik nagy kedvenc gitárosom)

 WHITESNAKE - The Silver Anniversary Collect. (2CD)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:45:09
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Ez a hiper hosszú, dupla fehérkígyó dolog tulajdonképpen nem is whitesnake, és nem is a zenekar akarta kiadni, hanem a kiadóval való szakítás feltétele volt. Ennek ellenére, és ennek tudatában leírhatom, hogy a zenekar pályafutásának 25 évét megfelelően prezentálja. Csakhát a zenekar énekes „tulajdonosa”, David Coverdale-nek elege lett abból, hogy neki, mint művésznek azzal kell foglalkoznia, hogy az előző lemezei mennyire fogynak, vagy nemfogynak. Valahol igaza is van, és valahol totálisan mutatja ez a dolog a világ jelenlegi állását. Mindenhol profit orientáltság és profit centrum képzés van. Meg ilyen, és ehhez hasonló pénzügyi és elszámolási fogalmak vették át a zenészek mindennapjait, ha nagykiadó gondozza. Természetesen ennek megvannak az előnyei is, mert ha jól megy a szekér, és veszik az emberek a zenekar lemezeit, akkor még pénzt is kaphatnak. De a fehérkígyó főnöke ezen már túl van, inkább egy kiskiadós zenekart akar a jövőben csinálni, kevesebb pénzüggyel és több önállósággal. Úgyhogy jelenleg turnézik egy szuper csapattal, aminek ehhez a cucchoz és az elmúlt 25 évhez semmi közé, mégis whitesnake-nek hívják. Ezt a cd-t kiadta búcsúzóul a nagykiadó, aminek a létrehozásában, és promóciós munkáiban Coverdale még közreműködik, és nem engedte a dalait (aminek a tulajdonosa természetesen a kiadó) megcsorbítani. És amiért nem teljesen whitesnake annak az oka az, hogy néhány dal felkerült rá a coverdale/page lemezről, tehát igazándiból ez a lemez David 25 évét hivatott bemutatni. Ami szintúgy nem baj, hiszen egy remek énekesről van szó, és remek dalokat írtak a Zeppelin legendás gitárosával.


 Whitesnake - Starkers In Tokyo – DVD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:42:58
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 
a dalok:
01. Sailing Ships
02. Too Many Tears
03. The Deeper The Love
04. Can't Go On
05. Is This Love
06. Give Me All Your Love
07. Here I Go Again
08. Soldier Of Fortune
09. Love Ain't No Stranger
10. Don't Fade Away


 E-Mail interjú Vörös Gáborral!

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:41:33
Szerző: pjuan
 Interjúk 

OSSIAN után Fahrenheit. Egy ideje lelassult az élet, vagy szünetel a zenekar?
* A zenekar gyakorlatilag nem dolgozik semmin, de létezik.

Lesz még Fahrenheit lemez?


 Voivod - Voivod (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:39:42
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Alternatív underground metál körökben a VOIVOD a nyolcvanas években magasra juttatta magát a hozzáállásával, és a lemezeinek minőségi muzsikájával. Legalább 3 nagyobb korszaka volt a zenekarnak, és amikor nemrég az újjáalakulást kezdték szervezni sikerült a legsikeresebb, és egyben leginkább önmagukhoz visszanyargalni. Sikerült a 80-as évek egy másik nagy underground bandájából, az azóta giga-mega sztárrá váló metallicának az ex-basszerét, aki éppen eléggé nem tudta mit is akar valójában csinálni, becserkészni...


 Uriah Heep - gypsy - DVD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:35
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

a dalok:
Sell Your Soul
Stealin'
The Other Side Of Midnight
Too Scared To Run
Rockarama
Angel
The Wizard
Bad Blood
Gypsy
Easy Livin'
That's The Way That Is
Look At Yourself

extrák:
Track-by-Track Audio
Review from rock journalist Dave Ling


hossza: 60 perc,
képernyőfelbontás: 4:3
Hang: Dolby Digital 5.1 Surround
NTSC, no regional restrictions


 Unruly Child - UC III (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:33:18
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Melodikus Hard Rock műfajban mozognak megalakulásuk óta. A nagyobb- szélesebb publikum számára a totális ismeretlenségben. Pedig a zenéjükben semmi kivetni való nincs, és amikor ez a műfaj még MTV barátnak számított is elkerülte őket a szerencse. A gitáros (basszusgitár, dob) Bruce Gowdy (Stone Fury, World Trade, Glenn Hughes), billentyűs (basszusgitár, dob) Guy Allison (Lodgic, World Trade, Moody Blues, Air Supply) és az énekes Mark Free (Signal, King Kobra) zenekara csak a szakmának tetszik, pedig most is és eddig is kellemes dallamok születtek a tollukból, és ez most is így van. Az egyetlen, és talán legnagyobb bajuk, hogy totálisan jellegtelenek a dalok, ha a dallamot elfelejtjük. Mert azt azért nem szabad elfelejteni, hogy dallamban NAGYON jók! Mégis, romantikus, szentimentális sokszólamú vokáljaik, és ragaszkodásuk a műfaj kereteihez csak dicséretre érdemes.


 Unpainted - A Tribute to KISS

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:31:30
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Zenekarok és a KISS dalok:
Dear Victims "Master & Slave"
America to Mars "Tears are Falling"
Pale Blue Dot "Dance All Over Your Face"
Kiss Cover Show "Forever"
Oregon Dream Child "Crazy, Crazy Nights"
Star 2K "Who Wants to be Lonely?"
Unmasked "Thrills in the Night"
Kisskonfusion "Lick it Up"
Cyrcle IX "Heaven's on Fire"
Kiss Forever Band "Thief in the Night"
Killaroo "Unholy"
The Pornographs "Let's Put the X in Sex" Uli Jon Roth - Transcendental Sky Guitar 2CD (2000)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:20:46
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Mostanában kevés olyan zene van ami igazán tetszik. Ez valami olyat tartalmaz. Olyan megszállottsággal előadott darabokat, amire az ember csak azt gondolja, hogy ez az ember feltette az életét valami nemes célra. Ez a nemes cél a komolyzene és a gitárzene összekapcsolása. Ha nem lenne az ember mögött annyi év munka, most azt mondanám, hogy a NEO klasszikus metál zene követője. De ő annál öregebb, hogy ilyesmivel megvádoljam. Nem is teszem. Inkább megpróbálok egy kis biográfiát összeállítani róla, amiben leírom, hogy ki is ez a nagyszerű gitáros.


 TOTO - Greatest Hits Live... and more (DVD)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:17:24
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

rétes hicc!

ez egy nagyon kellemes kiadványa a holland sony-nak, egy régi koncert felvétele van középpontban, amely koncerten eldanolják az akkori repertoár összes nagyágyú dalát. folyamatosan jönnek a jobbnál is jobb dalok, dallamok, szólóvá avanzsált, elképesztő jó hangú háttérénekesnők (vagy fiúk, van egy, akiről nem tudom eldönteni). A 90es évek TOTO-ja, musicalszerű dallamok és harmóniákból állt össze, enyhe, régi progresszív zenekari behatásokkal.


 TOTO - Through the Looking Glass (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:15:55
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

25 millió eladott lemez után, többszörös Grammy díjas rock bandaként a TOTO még mindíg tud adni valami friss alkotást a rajongóinak. Ez a 15. nagylemezük, és most a kedvenceikre emlékeznek. 25 éves zenei karrierjük kemény munkája után úgy döntöttek készítenek maguknak egy örömzenéket tartalmazó korongot, megőrizve az eredeti korongokból áradó "életet". Sikerült! ez a lemez nemcsak a rock rajongóknak mond sokat, hanem a régebb óta zenét hallgatóknak is:) de ha most hallasz róla előszőr, akkor is érdemes megtudni mi tetszhet a szüleidnek! Szóval a lemezt a Barátoknak és Kedvenceknek az "emlékére" készítették, nekünk! megérdemeltük, KÖSZÖNJÜK!


 Tomahawk - Mit Gas (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:09:59
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Mike Patton egy zseni. 2000-ben megjelent az első Tomahawk lemez, ami totális káosz és elmebaj volt. A Faith No More után nehezen áll össze újra Mike agya, hogy valami emészthetőhöz hasonlszőrűt próbáljon produkálni. 2000 óta 3 év telt el. Sikerült egy nagyon jó csapatot összetrombitálnia, akik képesek a zajon kívül valami emészthető féleséget is produkálni. A csapat közepesen nagy nevek, és zenekarok tagjaiból áll: Duane Denison a The Jesus Lizard-ból, John Stanier a Helmet-ből, Kevin Rutmanis a The Melvins-ből. Nem rossz kis elmebeteg brigád.


 To-Die-For - Jaded (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:08:37
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Finn zenekar legújabb lemezére a Hammer hívta fel a figyelmemet. Cselő cikke miatt néztem bele az albumukba. Kedvelem a gothic zenéket, de a zenekar eddigi munkássága nem keltett bennem gyanút. Most, hogy neki futottam a lemeznek tulajdonképpen a cikkében leírtak többségével egyetértek, kivéve talán azzal, hogy nem tudok szabadulni a meghallgatástól. Ez egy nagyon jó lemez, egyetlen (de jó nagy) hibájaként azt tudom felhozni, hogy az énekhang nem elég karakteres, és a dalok is lehetnének egyénibbek a stíluson belül sok hasonlatos készült már. A lemezt a nagykiadónak számító Nuclear Blast-nál adták ki.


 today is the day - sadness will prevail 2CD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:06:49
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 
tartalom:

X
1. maggots and riots 3:58
2. criminal 6.31
3. distortion of nature 1.27
4. crooked 3.05
5. butterflies 3:10
6. unearthed 3:25
7. the descent 4:29
8. death requiem 4:21
9. christianized magick 5:43
10. voice of reason : vicious barker 2:23
11. face after the shot 4.17
12. the ivory of self-hate 3:43
13. the nailing 5:51
14. mistake 3:52
15. invincible 7:27
16. aurora 3:18
17. sadness will prevail 4:32Összesen 90.696.022 találatot kaptunk az oldal 2003 júliusi indítása óta! Ted Nugent - Craveman (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:04:29
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Nugent nem egy mai kakas (48/12/13), és halálosan AMERIKAi, ez szinte minden lépésén, pózán, mióta csak ismerem látszik. Sugárzik róla az Önbizalom, ezt igazán eltanulhatnánk a tengerentúliaktól.

Most újra a régi Önmagához tért vissza, trió zenét csinál, remek rock'n roll alapokkal, gitárfütyültetéssel, és a régi ritmusozással, elfelejtve picit az AOR szerű vokálokat.


 csapda koncert a pecsában

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 04:03
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 
Király volt, aki nem volt a pecsában az sokat vesztett. És még kis tűzijáték is volt, igaz valahol máshol, de jól látszott, ha valaki a háta mögött hordta a szemét. Sok sikert mindenkinek, aki ezt az élmény okozta nekünk!


 Talisman - Cats And Dogs (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:54:03
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A Malmsteen-i felfedezett énekes, és basszer barátjának zenekara régóta van a második vonalban. Valahol a Van Halen által fémjelzett utat járja, és nem annyira sikerül neki betölteni a jelenleg üres királyi karosszéket. Pedig ez a lemez sem rossz, csak senki sem ismeri, akinek kellene. Pedig a svéd-amerikai banda dalai tartalmaznak annyi egyéni dallamot, a zenészek képességei is magasan kvalifikáltak. Valahogy mégsem sikerül. Lehetséges, hogy ezért csak a promóció mentesség és a management anti munkája a felelős, de az is lehet, hogy annyira nem is jók, hogy megérdemeljék. Ki tudja. Mindenesetre ez a lemez is van olyan jó, mint bármelyik eddigi munkájuk. Lehet fejlődést keresni a dalokban, de én nem fedeztem fel túl sok változást. Az is lehet, hogy csak felületesen voltam rá kíváncsi.


 II. Metal karácsony - Debrecen, Klinika Mozi, december 21.

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:51:14
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 


Idén már második alkalommal rendeztek metal karácsonyt a Klinika moziban. A tavalyihoz hasonlóan idén is több kisebb zenekar játszott, bízom benne, hogy a hasonló rendezvények év végi hagyománnyá fognak válni.

Tavaly az Iron Maidnem volt a főbanda, idén pedig a Fekete Sereg. A programot a nyiregyházi Fortress nyitotta. Dallamos heavy metalt játszottak, a műsort a Stratovarius Hunting High and Low című száma nyitotta, de elhangzott a Hammerfall Renegade-je is. Saját számaik is ezen műfajban íródtak, bár dallamviláguk némileg egyszerűbbnek, fülbemászóbbnak mondható a szokásosnál. Számcímeik alapján a műfajban szokásos témákat boncolgatják. A stílus véleményem szerint több színpadi mozgást, markánsabb megjelenést kíván, az énekes/gitároson kívül - akinek egyébként hangja is egész jónak mondható - a többiek eléggé egy helyben állva adták elő a számokat.


 SZEG - nail in your head

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:49:22
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 
fed up
gezbee nights
down hill
pump it!
caroline
smoky marriage
from dusk till dawn
devil’s needle
big pig joy
silly laws
maniac
fight for your right (to party)
that’s all

jozso - basszus, ének / karesz – gitár / zsolti – ének / peti – ének / pisti – dob


 System of a Down - Steal This Album!

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:48:25
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

a dalok:
01. Chic'N'Stu
02. Innervision
03. Bubbles
04. Boom!
05. Nüguns
06. A.D.D.
07. Mr. Jack
08. I-E-A-I-A-I-O
09. 36
10. Pictures
11. Highway Song
12. F**k The System
13. Ego Brain
14. Thetawaves
15. Roulette
16. Streamline
(összhossz 43'49'')Sorstársunk
Dionysosrising Blog


 Strapping Young LAD - SYL

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:46:15
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 
a dalok: Dire, Consequence, Relentless, Aftermath, Rape Song, Last Minute, Devour, Dirt Pride, Force Fed, Bring on the Young

 SupaRed - SupaRed (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:41:53
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Őszintén szólva mindig is bírtam Kiske hangját. Valahogy azt gondoltam, hogy ezzel a hanggal nem lehet rossz egy dal, vagy unalmas egy énekdallam. Most bevallom tévedtem. És még a Helloween-ben eltöltött ideje sem jutott az eszembe egy másodpercre sem. A lemez előjelei pedig hihetetlenül jók voltak. Ahogy kiderült, hogy Kiske ismét aktivizálta magát, zenekart csinál, és nem szólólemezekkel próbálkozik, és elkezdett vendégszerepelni. Most utoljára a MasterPlan lemezén énekelt a régi társak kíséretében, és bizonyította, hogy a hangja a régi Helloween alapú zenéhez tökéletesebb, mint bármely remek hang. Szerintem a MasterPlan sokkal sikeresebb lehetne, mint bármely új Helloween, ha Kiske hangon szólalna meg. És ezt úgy írom, hogy Jorn hangjába szerelmes vagyok. De maradhatott volna az ARK-ban, és csinálhatta volna a jobbnál jobb lemezeket, amire szükségem is lenne a lelki egyensúlyom visszaszerzéséhez. De másként lett. Kiske egyedül akart bandát csinálni, és ebben nincs túl nagy köszönet. Ez a lemez hibás döntések halmaza, szerintem.


 SUM41 - Does This Look Infected? (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:39:14
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A gigasikerű "Killer Filler" lemez, valahová a Mötley Crüe és a Beastie Boys magasságába röpítette őket. a kanadai quartet ifjoncok ihletet merítve az Iron Maiden és Def Leppard zenéjéből (ezt én nem nagyon találom, de a hivatalos siteon ezt írták, elég vicces), belekorcsolyázták a PUNK zene nyughatatlanságát, és elkészítették ezt a művet.


 STYX - Cyclorama (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:36:38
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A STYX nem mostanság indult. Elképesztően régen indult a karrierje a zenekarnak, és sokszor voltak fent, mostanság pedig már a dinoszauruszok ismerik csak ezt a nevet, és a történészek. Pedig az AOR műfaj kialakulásában és az egész világon elterjesztésében óriási szerepük volt. A többségében Tommy Shaw hangjától hangos dalok védjegyként használva is óriási nyugalmat jelenthetnének bárkinek. A kórusok és a zene nem változott a réghez képest semmit.


 Stryper - 7: The Best Of Stryper (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:34:53
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

2003. január 4-én rögzített az eredeti Csíkos csapat 2 új dalt. Segítségül, vendégként Jack Marques (Mars Hill) és Charlie O'Neil (Must) érkezett. A Hollywood Records hozzárakott 16 klasszikus dalt, amik a zenekar egész pályafutásának legemlékezetesebb állomásai voltak, és 2003. március 25-én kiadta. Nekem már volt egy szinte azonos válogatásom a zenekartól, amin totál ugyanezek a dalok voltak, persze kivéve az újakat. De még így is szívesen vettem a kezembe a CD-t. A csíkosok szimplán érzésből nyomják dallamos hard rock/heavy metal-t. Korai dalaik biblikus hangulata pedig mindig megfogott. Sajnáltam amikor feloszlottak, és örülök minden életjelnek. Olyan, mint amikor a maszkos KISS jött a Pecsába. Ki nem volt kíváncsi rá? Az megérdemel egy osztályfőnöki figyelmeztetést! Öreg ember nem vén f*sz!


 Stratovarius - Symphony X - Thunderstone @ 030425 - Pecsa

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:33:16
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 

Sokak szerint ez volt az év koncertje!

Bevallom aznap elég jó napom volt. Kis munka, kis szórakozás. Aztán még akkor vettem meg a Playboyt, és váltam Viola a rasztababa, alias ex-BigBrother-girl fanatikussá. Rég láttam ilyen csábító szépséget. Aztán már csak a koncert volt hátra, amiről persze elkéstem.

A Thunderstone közepe felé értem, az akkor még erősen félházas koncertre. A Pecsa féle menet még azon is gondolkodtam, hogy mikor van 25-e. aztán kiderült, hogy jó időben jöttem. Bár, szinte emberek azok csak belül voltak megtalálhatóak. Megszereztem a sört a büfében, és vettem egy adag művészetet a színpad előtt. Kellemesen csörgedezett a zene, és kellemesen fejhangon sikítozott a művészúr. Túl nagy benyomást nem tettek rám, időnként szétesett a Helloween-esen gyors dob és a gitáros, aki kellemesen próbálta az eseményeket követni. Valahogy a 4-5 számnál aztán nem bírtam tovább, mert unatkoztam kicsit, és kimentem még sörért. Nem volt rossz, és aránylag jól is szóltak, egy kisebb nevű előzenekarnál ez nem kis teljesítmény. A dalok meg csak jöttek, jöttek. Alig-alig érzékeltem különbséget köztük. Egyyszercsak be fognak érni, és levetkőzik a hasonlóságot a nagyokról, és akkor biztosan beléjük szeretek. Most csak a profizmusuk fogott meg.


 Stratovarius - Elements, Pt. 1 (2003)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:29:36
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A diabetikus cukorgyárosok nyugalmával gyártják, kasszasikereket jelentő lemezeiket. Zsákbamacska nélkül lehet megvásárolni bármelyiket, akár szólóban, akár strato-ként is nyomulnak. Szólólemezek után, végre előrukkoltak egy nagylemezzel is. Ami saját korszakaik között korszakalkotó alkotására sikerült. Lemezről lemezre fejlődött, alakult a stílusuk, és most eljött az idő: megcsináltak egy olyan lemezt, ami után akár abba is hagyhatnák: már letettek valamit nagy dolgot. Reneszánsz, komolyzenei ihletettségűre sikeredett. Alkotássá, amitől hangos lesz a rock sajtó németesebbik fele. Igen, nekem a német rock zene hangulata jön le a lemezről, feloldva skandináv módra.


 Stone Sour - Stone Sour (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:23:49
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

2002-08-27-én a RoadRunner kiadott egy lemezt, amely zenekar lerántotta a leplet 2 Slipknot tag arcáról. Jim Root gitáros és Corey Taylor énekes zenekara ez, ahogy mostanság hívják a neves zenészek kísérletezősebb, önálló munkásságát side project-e.

Ez a lemez természetesen NU-METAL zenét tartalmaz, de nagyon kihallani a hard rockot belőle. És ez a 2 őrültnek tűnő SLIPK arc nagyon tehetséges muzsikus-zeneszerző. Nem véletlen az anyabanda sikeressége. Bár ez annál sokkal emberközelibb muzsikát tartalmaz, mégis ott van benne minden saját jegyük, ahogy ott is ott van.


 Steve Hackett életrajz és- The Tokyo Tapes Live in Japan DVD

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:18:26
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

egy éjszakára egyesült ez a zenekar, hogy felvegye saját dalaik és kedvenceik legjavát, a progresszív rockzene esszenciáját: genesis, king crimson, asia, yes, zappa és weather report


a zenekar:
steve hackett - gitár, harmonika, ének
john wetton - basszusgitár, gitár, ének
ian mcdonald - flute, szaxofon, gitár, billentyű, ének
chester thompson - dob
julian colbeck - billentyű, ének


 Steve Vai - The Elusive Light and Sound, volume 1 (2002)

Megjelent: 2003. július 13. vasárnap 03:16:32
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

picit elvesztettem a fonalat ezzel a steve gyerekkel, persze jó volt a passion meg azóta is jók a g3 lemezek, túrnék dehát igazán komoly alkotást nem bírok kihámozni a steve cuccokból, zappa picit forog a sírjában (rip)

de azért király ez steve-gyerök, szerintem ha letennénk vödörrel a fején a deák tér közepén, egy gitárral a nyakában tuti 1 perc múlva ezres tömeg venné körül, és megtelne egy hordó is lével, nemhogy a kalapja :)

a lemez boltban ha látsz egy kék hologram arcot a polcon - az tuti ez a cd, szóval jó egy darab, ki van találva, holo-steve-face- aztán megnézed a hátoldalt és leesik az állad: 40dal, ajaj- na halljuk :)


          

Ajánló

Ez is érdekelhet

Steelheart - Through Worlds Of Stardust (2017, Dionysosrising)
Jóllehet, magam is beleestem korábban abba a hibába, hogy a jellemzett lemezt a készítés stílusa miatt húztam le, ám az eltelt éveknek

Tovább...
Som Lajos emlékére - Újabb csónak ért partot (2017)
Tényleg igaz az, hogy amilyen az ország, olyanok a rockzenészei - beleértve azt is, ahogy elmennek? Mert az a tény, hogy hazánk immár eltávozott rockzenészei között

Tovább...
Elhunyt Som Lajos (1947-2017)
Hosszan tartó betegség után, a mai napon - 2017. október 30-án - elhunyt Som

Tovább...
Rusted Peace - interjú Ragályi Pál énekes-gitárossal (2017)
Az egri Rusted Peace zenekar a 2007-ben alakult Panzer Division hamvaiból éledt újjá. Az énekes Ragályi Pállal beszélgettünk, hogy

Tovább...
P. Mobil - Csoda Történt (2017, Dionysosrising)
A bonobók konfliktusaikat nem agresszíven, hanem szexszel oldják fel (forrás: Wikipédia). A Majmok bolygója óta sejtettem, hogy a csimpánzok néha többre képesek, mint

Tovább...
Klipmánia