×

Szükségünk van a Te segítségedre is! - Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni nekünk! Kérjük, hogy a közlemény rovatba ne feledd el beírni: passzio, hogy a támogatásod célba érjen! Ciki, vagy sem, de sajnos idáig jutottunk! E finita la commedia...

 Avantasia - The Metal Opera PT. II.

Megjelent: 2003. július 09. szerda 21:42:13
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Talán kezdjük ott, hogy van egy remek zenekar, az EDGUY. Aminek a tagjai elképesztően fiatalok. Az Edguy egy Power zenekar, nekem az Iron Maiden és a Helloween keveredésének tűnik. Merthogy van a zenekarnak egy remek hangú, és rettentően fiatal énekese: Tobias Sammet. Aki 1977 november 21-én született, 172 centiméter magas, barna szemű, és barna hajú. Különös ismertető jele, hogy minden amihez nyúl az jól sikerül. Az Edguy 2001-es Mandrake című lemeze óta sok idő telt el. Ezt a sok szabad időt kihasználva gyűjtötte össze, az Internet adta lehetőségeket is kihasználva erre a lemezre a barátait, zenész társait Tóbiásunk. Audioslave - Audioslave (2002)

Megjelent: 2003. július 09. szerda 21:37:55
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Örömmel, és őszinte bizakodással vettem a kezembe a zenekar debütáló lemezét. A dolog nem jött volna össze, ha nincs Rick Rubin producer a világnak, aki szinte egyszerre tette "helyre" a új System lemezt, és ezt a zenekart. Szerettem a Soundgardent, főleg a BadMotorF lemezt, amivel tulajdonképpen elindultak megváltani a világot. És a Mátrix sem lett volna annyira jó film (lehet, hogy mégis?), ha a végén nincs a felrepülős jelenet alatt a RATM egyik legjobb dala.

Amikor kiderült, hogy győzött az ész, és egyesítették az erőiket (kösz Rick), elkezdtem várni ezt a lemezt. Elsőnek kaptam egy jó lökést az MTVből, az első számra készült klip kapcsán, ami egy merő energia bomba volt. Napközben láttam és azt hittem leesik az állványról a tévé készülékem, csodálkoztam is, hogy ez a dolog, hogyan kerül az "enimen" és egy "titimaca" banda közé. És lőn világosság: ebből a zenekarból, itten sztár lössz!


 A Tribute To The Four HORSEMEN

Megjelent: 2003. július 09. szerda 21:32:44
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Tegye fel az, aki nem tudja, hogy miről van itten szó? Mivel senki nem rakta fel a kezét, ezért túlzottan nem kell ecsetelnem, hogy csomó 'taliga feldolgozást préseltek a CD-re.

Sok mai banda próbálta már azt az őszinteséget lekoppintani, ami a korai 'taliga lemezeken volt. Sajnos a Metallica elég régen hallgat, így be kell érnünk ezekkel a régi dalokkal, amiket ezek a fentebb felsorolt bandák, többnyire egy az egyben el tudnak nyomni. Vannak persze totális őrületek is, ilyen például az Apocalyptica aki erre a dologra szakosodott, és elképesztően érdekesek itt is. A "házmester of szórót" úgy eljátsszák, hogy komolyzene lesz belőle. Totálisan őrültek és őrület, mint minden lemezük.


 Vörös István - Táncolj a világ tetején (jubileumi koncert)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 22:29:23
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Elsőként gratulálnék a honlaphoz, amilyen minőségű nagyon kevés van a magyar rockzenei életben. Minden információ megtalálható rajta, ami csak a művészre vonatkozik, ez egy, szinte egyedülálló fegyvertény, minőségi dolog ez.

Komolyan, úgy meglepődtem, hogy végre egy ilyet is láthatok, ráférne a hazai menedzsmentekre, hogy átgondolják a dolgot. Előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok egy Prognózis fanatikus, így az itt elhangzott dalok közül sok nekem nem mond semmit. Viszont kellemes csalódás a zenekar és a dalok megszólalása, és az áthangszerelés, a dallamok kellemesen dübörögnek a fülembe. Olyan Joe Cocker féle buli hangulat árad belőlük. Candlemass - Documents of Doom (2DVD, 2002)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 22:18:02
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

Ez a dupla DVD egy doom fanatikus számára óriási kincseket rejtett el, nem is mélyre. Az első része egy 1990-es koncert felvétel, melyen, mára már klasszikussá vált dalok sorakoznak, klasszikusan egyszerű előadásmódban és díszletek között.

Az 1986-os "Epicus Doomicus Metallicus" óta a mindenkori trendekkel szemben nyomulva is sikereket elérő Candlemass egységes zenekar volt abban az időben. Leginkább jellemző rájuk Messiah Marcolin hangja, és visszafogott, szinte elfojtottan agresszív zenéjük volt. Olyan volt ez, mintha Messiah és apostolai zenélnének, de ezen a koncert felvételen bőségesen meg mutatják, hogy mekkora energiák is feszülhetnek a Sabbath ízű, de tökéletesen egyéni dalokban. Sorakoznak a RIFF hegyek, ahogyan azt a mesterek mutatták, és ebben semmi pejoratív nincsen.


 Within Temptation - Mother Earth Tour (2DVD+LiveCD)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 22:11:59
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

Nem tudom ismeritek-e a zenekart. Ha nem sokat vesztettetek. Egy énekesnő köré gyűltek össze a zenészek. Sharon den Adel hangja remekül hordozza magában az iskolázottságot, és a spontaneitást, az egész valahol a Nightwish és a the Gathering között helyezkedik el.

Benelux államok (Belgium- Hollandia- Luxemburg) nemzeti hagyományait alakítják rock formába. Azaz a flamand - vallon kultúra a kiinduló pont, ami valahol a kelta hagyományokkal rockon. Zenéjük DOOM szerű zenei alapokra rakott szintetizátor, fölötte operaszerű stílusban női ének, sok kórussal. Ezt a világ azon tájékán rettentően díjazzák. Aki szereti a Nightwish-t annak ez is nagyon be fog jönni.


 YES - Live From House Of Blues (DVD)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 22:06:36
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

Június 18-án progresszív történelmi csoda érkezik Budapestre. Kitaláltátok? YES koncert lesz, köszönettel a szervezőknek. Ezért is fontos ez a 112 perces koncert DVD.

Bár számomra teljesen követhetetlen kik is alkotják a zenekart jelenleg, és itt a DVD-n is vannak ismeretlen arcok a zenekarban, de a progresszív zene egyik legnagyobb csillagának számító zenekar dalai akkor is figyelemre érdemesek, ha minden meghatározó tag távozott is a zenekarból. No, azért erről nincsen szó, reményeim szerint. Az biztos, hogy a DVD-n szereplő tagság már a múlt, de ha a hírek igazak akkor újra visszatért hozzájuk az alapító szintetizátoros Rick Wakeman. (akit itt a DVD-n egy fiatal tehetséges muzsikus helyettesít)


 Yngwie J. Malmsteen - Concerto Suite Live DVD (2002)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 21:59:51
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

Sajnáltam volna, ha Yngwie nem dönt úgy, hogy kipróbálja zenei tudását nagyzenekari és kórus kísérettel, azt méginkább sajnáltam volna, ha erről nem én írhatok. 1998 környékén született dalok kaptak új köntöst, 2001 június 15-17.én rögzítették a koncerten, egy kb. a Magyar Zeneakadémia méretű és külalakú koncertteremben. (Shibuya Bunkamura Orchard Hall, Tokyo, Japán) Yngwie - Bach, Paganini, Mozart és Vivaldi emlékét próbálta megidézni, sikerrel. The Cult - Music Without Fear (Live DVD)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 20:32:49
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

Telis tele Kulticizmussal

A DVD érdekessége, hogy nagy valószínűséggel mostanában nem fogunk hallani a CULT-ról, így ez egy fontos, talán a zenekar végét jelentő, talán búcsú kiadvány lett.

Koncert felvételt és érdekességeket tartalmaz a mozi. 86 percnyi színpadi show, és túlzásba vitt hangulatkeltés mentes koncertnek lehet szem és fül tanúja a néző.

A mosoly szünet utáni, 2001-es, "beyond good and evil" lemezen volt 1-2-3 nagyon stílusos dal, amitől libabőrös lett a rajongók (köztük én is) felkarja. A lemez, sajnos mégsem hozta meg (úgy látszik) a hozzá fűzött tervekhez tartozó pénzt. Így a zenekar földbe állt. Ezen a koncerten ebből semmi nem derül ki. Elég kis teremben, elég kis színpadon, de teltházas koncertről készült, és a zenekar is a sikerei mellett új dalokat is játszik, és nagyon a helyükön vannak a dallamok. Ahogyan ezt egy ekkora zenekarnál el is várja az ember.


 Asian Dub Foundation - Enemy Of The Enemy

Megjelent: 2003. július 08. kedd 20:14:14
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Csak, hogy mi rockerek is tudjuk, hogy a szigeten mi fog történni idén. És ne bámuljunk az ASIAN koncerten a semmibe ...

Öléggé útállom a nem annyira rockzenét. Ha az rap-dub mittudoménmi azt meg leginkább nem kedvelem. Ha már nem rock, nálam akkor inkább JAZZ. Alig-alig van ez alól kivétel. Nálam a legjelentősebb "nemrock" zenekarok között van az Asian Dub Foundation. A 88-as "Rafi's Revenge" lemez az nem tetszett, a 2000-es lemezük viszont baromi jól keveri a műfajokat, köztük a rock gitár hangok is megjelennek. Leginkább mégis az a zene is underground- politikus DUB zene maradt, világzenei alapokkal, legfőképpen Indiából importálva.


 Artension - New Discovery

Megjelent: 2003. július 08. kedd 19:56:46
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

John West hangján megszólaló neoklasszikus, szimfonikus metál zene, ELP szerű "davaj" jellegű szintetizátor kavalkáddal. És totálisan elbaszott hangzással. (kár érte) Valamikor régen készült sok hasonló lemez, még a magyar CLASSICA is ebben nyomult, Fejes Zoltánnal. Ó, a régi szép idők!


 Arjen Anthony Lucassen s - STAR ONE - space metal

Megjelent: 2003. július 08. kedd 19:46:03
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

A tökéletes megvalósításhoz segítségül hívta énekes barátait, akik a mai második vonalbeli zenekarok legjobbjaiból gyültek össze, remekül énekelve el a rájuk osztott dallamokat. Itt van a Symphony X-ből Allen, Damion Wilson (ex-Threshold és akkor Rick Wakeman's New English Rock Ensemble), Dan Swanö (ex-Edge of Sanity, Nightingale) és Floor Jansen (After Forever). Közreműködnek még Jens Johansson (Dio, Stratovarius, Yngwie Malmsteen), Erik Norlander (Lana Lane) és Gary Wehrkamp (Shadow Gallery)


 ARENA - Contagion

Megjelent: 2003. július 08. kedd 19:36:35
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Az ARENA progresszív zenéje régebben nagyon tetszett, mióta új énekesük van valahogy elmúlt ez az érzés. Arról nem is beszélve, hogy az egész zene inkább metál lett, mint progresszív rock. Keményedtek zeneileg az évek alatt, kikopott belőlük az az ősinek mondható progresszív zenei gyökér, ami valahova a GENESIS mellé sorolta őket bennem. Sowden hangja sem nagyon tetszett eddig, viszont ez a lemez, ha keményebb is, mint kéne, mert ott van benne a (nagybetűs) HIT, amitől hihető a dolog. Erre a lemezre megbarátkoztam az énekhanggal is, bár még mindig vannak vele kétségeim, mint az utolsó GENESIS lemezzel is, amit ugye már nem Phil Collins tudhat a magáénak. Valahol stílusilag, közérthetőségileg és énekhangilag is hasonlatos a dolog, mármint az ARENA és az utolsó, rockosabb AOR hangulatú GENESIS lemez. És ez nem dehonesztáló, egy csöppet sem.


 Apocalyptica - Reflections

Megjelent: 2003. július 08. kedd 17:04:37
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Már régen túl emelkedtek a nevük jelentésén a fiúk. Saját "Heavy-Cselló" műfajuk egyedülálló jelentéssel bír. Elvonatkoztatnak a dogmáktól, és instrumentális zenéjükben felhasználva a hagyományos komolyzenei elemeket és hangszereket készítenek metál zenéket. Ez önmagában érdekes elegy, és ezt az elegyet tartalmazó zenét olyan magasságokban lévő tudással készítik, hogy az túlemelkedik a rock zene fanatikus közönségén. Zenéjükkel megszólítják mindazokat, akik a tradicionálisabb műfajokat kedvelik.Összesen 94.017.043 találatot kaptunk az oldal 2003 júliusi indítása óta! Anthrax - Safe Home (maxi, 2004)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 16:52:31
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Az Anthrax jó időre eltűnt a szemünk elől, az oka nem politikai. Pedig ugye ma már mindenki tudja ki Bush és mi az Anthrax, amikor nem zenekar. Én nagyon örülök, hogy egy ilyen régi zenekar, mint ők, még a relatív sikertelenségben sem múlnak ki. És úgy tűnik fel ébredőben vannak a komatikus állapotból. Mert ez a bevezető kislemez a "We've Come For You All" nagylemezhez remek előhang. Mellesleg a lemez is kijön még ebben a hónapban, úgyhogy ez igen érdekes csemegének ígérkezik, így 2 dal után.

Valahogy visszatért ebbe a 2 dalba az a játékos thrash alap ami még Belladonnás lemezeiken megvolt. Olvassátok el az interjút is, Ary fordításában! Érdekes, és érdemes. Az Anthrax be fog indulni, mert talán ez az utolsó lehetősége a MOSH-ereknek. És ez a 2 dal is eléggé visszatérés a régi szép Among... időkhöz. Várom már a nagylemezt.

a maxi dalai:
Safe Home (radio edit)
Safe Home (album version)
Taking The Music Back


anthrax.com


 ANTHRAX - We'Ve Come For You All (2003)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 16:48:21
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Emlékeztek az 1987-es Among The Living totál thrash klasszikus lemezre? És egy hatalmas énekes, és hatalmas csapat volt az Anthrax. A thrash egyik nagy, és játékos királyai voltak. Azóta baromi sok idő telt el... és a thrash, mint műfaj lassan kimúlt, megszűnt... és sokáig hullává vált az Anthrax is.

Aztán énekest cseréltek, és csak nem indultak be a dolgok. Bush-uló juhász lett a zenekar, és még azt feladták, hogy lemezt adjanak ki. Egészen eddig.


 AMORPHIS - Far From The Sun (2003)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 16:39:58
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Az Amorphis időközben sztár lett. Lemezeiket a világ minden táján a banda rajongói várják. Merre mennek tovább, milyen irányba lépnek. Merthogy minden lemezük más. Alapvetően megváltozott a koncepció a kezdetektől. Mostanra lenyugodtak, és egyszerűsödtek e lemezeik, a közemberek számára sem riasztó hangorgia, mint az induláskor. Nyugodt és romantikus metál zene lett. Ami viszont, sajnos maradt azok az apró hibácskák, ami miatt én még mindig nem bírok beléjük szeretni.


 Annihilator - Double Live Annihilator (2003)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 16:21:28
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Alice In Hell (1989) és Never, Neverland (1990) óta baromi sok dolog történt az Annihilator környékén. Például annyi tagi jövés menés volt, hogy az már teljesen követhetetlen. A jelenlegi csapat: Joe Comeau - ének, Russ Bergquist - basszusgitár, Curran Murphy - gitár, Randy Black - dob, és majdnem elfelejtettem: Jeff Waters - minden.


 ANGRA - Rebirth (2001)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 16:04:16
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Szeretnék nektek bemutatni egy pofátlanul fiatal, és pofátlanul marhajó zenekart. Az ANGRA, aki szereti a TURILLI féle himnikus dalokat, egy jó kis játékos fílinggel, tudásból, és progresszív módon megfuttatva. Minden dal olyan, amit az ember elképzel a JÓ kategóriában. Vannak ének centrikusak (pl.: 7), vannak zene centrikusak, dallamosak, és sodróak, szintetizátorosabbak, és gitárosak. Minden, ami a mostani power és progresszív keverék zenekaroknál szükséges egy jó mulatáshoz.


 Bloodbath - Resurrection Through Carnage (2002-12-13)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 15:47:56
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Néhány évvel ezelőtt Mikael Akerfeldt, az Opeth énekes/gitárosa, Dan Swanö valamint két Katatonia tag megjelentetett Bloodbath néven egy EP-t, minden komoly szándék és hozzáállás nélkül, csupán saját szórakoztatásukra, amely 3 old school death metal számot tartalmazott...Sorstársunk
Dionysosrising Blog


 ZZ TOP - Öltözz Bluesba!

Megjelent: 2003. július 08. kedd 09:53:42
Szerző: pjuan
 Cikkek 

23. szerda - ZZ Top - Petőfi Csarnok 7900 Ft
Talán a 80-as évek elején ment egy zenei közvetítés sorozat a televízióban az Esseni Rockpalotából. Az egyik koncertet véletlenül megnéztem. Amit láttam és hallottam nagyon nagy hatással volt rám. Azóta is rajongója vagyok az együttesnek és a zenei stílusnak. Ez a Texasi rock trió a ZZ TOP, és a rhythm and blues. Amikor meghallom a bluest olyan érzés fog el, hogy előző életemben biztos valahol a Mississippi folyó mellett éltem. Egészen fent északról ered a Mississippi. Átszeli Észak Amerikát, és délen a Mexikói öbölbe folyik bele.


 MARILLION - koncertbeszámoló (2003-01-11)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 03:48:21
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 
MARILLION - koncertbeszámoló
Helyszín: Paris / Trabendo
Időpont: 2002. november 30.
Fotók : SSuperFranck / Sébastien www.thisfrenchengine.com

Nem tudjuk nem megosztani veletek ezt a csemegét: A Marillion a közelmúltban koncertet adott a francia fan-club tagjainak és a megmaradt helyekre bejutott néhány szerencsés rajongó részére.

Várakozásteljes, bensőséges hangulat fogadta a színpadra lépő bandát. Az első szám mindjárt meghatározta e nagyon különleges show hangulatát, hiszen a koncerteken igen ritkán előadott fantasztikus " Seasons Ends "-el kezdődött a program. Igaz, hogy a Trabendo kisméretű színpadának oldalában, egy oszlop mögött álltunk, és még a fényképek sem sikerültek igazán, na de ezalatt abban a kitüntetett helyzetben lehettünk, hogy szinte testközelből láthattuk a bandát, akik 2 és negyedórányi különleges élménnyel ajándékoztak meg minket. A program jórészt a Brave-ről és az Afraid of Sunlight -ról állt. A hangulat fokozódott, ahogy a poposabb számok következtek, valamint különlegességek az Anoraknophobia-ról. Az energikus " Between you and Me ", "Quartz", "Map of the world" ezután a klasszikus "Man of a Thousand Faces". Ezután a " Afraid of Sunlight ", majd a zseniális " Mad ", a 94-95-ös évek Marillionjának rajongói kedvéért, ez volt ám a csemege! Aztán a " This Town Trilogie"-val emelt a zenekar a magasba minket!


 Longbow - TORONTO, DEMO 2002 (2003-02-16)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 03:38:15
Szerző: pjuan
 Demók 

1998-ban Esztergomban alakult, alter - grunge - kaliforniarock (ők írták, én meg elhittem:) műfajú zenéjük megérdemli, hogy írjak róluk. Angolul és magyarul nyomják, felváltva. "Kispál és a Borz" jellegű szöveg és zeneszerű képződményükkel, mivel a tatabányai zeneegylet tagja a zenekar, mindenhol lehet találkozni az országban. Ne lepődjön meg senki, ha látja a nevüket egy plakáton, ezért is írok róluk.


 Egy percnyi siker...

Megjelent: 2003. július 08. kedd 03:30:50
Szerző: pjuan
 Cikkek 

Parafrázisok puffanásaként izmozik a pince-banda, és nem csak a pia üvölteti a hangfalakat. Nehéz idők járnak a kompromisszummentességre. Sajátos elárulása dívik önmagunknak. Aztán maradnak a mindenkori parafrázisdurrantások. Ettől még nem kell senkinek elmenni gyónni. Az pedig egy másik kérdés, hogy ki kíváncsi minderre.


 Kalapács koncert a Ráday Klubban (2003-03-08). Előzenekar: WISDOM

Megjelent: 2003. július 08. kedd 03:22:06
Szerző: pjuan
 Koncertbeszámolók 

Tényfeltárás, egy Kalapács koncerten.

Nehéz az eset, ha az ember szombaton, előre meg nem fontolt szándékkal koncertlátogatóvá akar válni. Így kerültem a Kalapács koncertre. 1/2 10 körüli érkezés után nehéz volt kivárni az előzenekar gyanánt fellépő fiatal, de annál lelkesebb WISDOM zenekart. Akik az 5-600 Kalács fanatikust voltak elhivatott bemelegíteni. Saját és feldolgozás dalaikat kellően intenzíven adták elő, a félig meddig a sörözőkben tanyázó publikumnak. Akik már a kocsmában pokolgép dalokkal szórakoztatták volna magukat, ha a rendező nem csitítgatja őket. A WISDOM zenekar dalai akár jók is lehetettek volna, ha a megszólalás csak kicsit jobb, de hát majd legközelebb jobban szólnak. Mindenesetre a közönség bemelegedett, hogy a sörtől vagy a WISDOM hatására azt nem tudni. A közönségben sok érdekesség volt. Voltak vidéki Kalapács fanok, akik követik a zenekar minden lépését. Volt anyuka az 5 év körüli, szőke kékszemű gyerekével és a "sejtekbe építő" zenehallgatási projectjével. De túlnyomórészt a 20-as korosztály képviseltette magát, akik rendben, fegyelemben figyelték a látottakat. Jól neveltségükről mindenesetre hosszútávú következtetéseket mernék levonni, ha lenne értelme. Mert mindig meglepődöm, ha egy kigyúrt, tetovált, hosszúhajú ember elnézést kér, ha rálép véletlenül a lábamra :)) Lenne máshol, másik miliőben élő fiataloknak tanulnivaló ettől a társaságtól!


 On-Line interjú Bátky Zoltánnal (Stonehenge) (2002-11-27)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 03:09:01
Szerző: pjuan
 Interjúk 

Tegnap sikerült beszélgetnünk on-line, ICQ segítségével BZ-vel, ezt a "kötetlen" csevelyt szeretném most megosztani veletek!


 Ákos - Új Törvény

Megjelent: 2003. július 08. kedd 02:57:32
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Előrebocsátom, hogy Ákos és az őt körülvevő profizmust csak dicsérni lehet, talán hasonló sincs nálunk, a PRODUKCIÓ zenegyárként zakatol, előre látom a klipeket és a lemezbemutató koncert hangulatát! Na, akkor ennyit a s*ggnyalásról!


 Ajattara - Kuolema

Megjelent: 2003. július 08. kedd 02:48:19
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Az Amorphis-t méltán sokan szeretik. Ez a zenekar, a frontember Pasi Koskinen black/dark metál projectje. Viszont van egy óriási bajom vele. Na nem a zenével, hanem a kiadó hozzáállásával. Engem nem zavar ha egy CD-t védenek másolás ellen.


 Agnostic Front - Discipline (split) - Working Class Heroes

Megjelent: 2003. július 08. kedd 02:41:15
Szerző: pjuan
 Lemezismertetők 

Hardcore / PUNK fanatikusoknak kellene több egy AGNOSTIC FRONT / DISCIPLINE közös turnénál, és egy közös koncert lemeznél? Bár a lemez hangzása egy garázsban rögzített DEMO felvétellel tud csak vetekedni azért ezeket a dalokat a stílus kedvelői biztosan ismerik, így nem részletezem.


 ACCEPT - Metal Blast From The Past (DVD/CD)

Megjelent: 2003. július 08. kedd 02:27:56
Szerző: pjuan
 DVD ajánló 

legújabb szokás szerint, a DVD/CD-ket úgy készítik, hogy nem adnak 2 lemezt, inkább egybe sajtolják őket, és az egyik fele ez, a másik meg az, jól elvesztettük a design-olt borítót. Viszont költséghatékonyabb megoldás, imádom a marketinget. ..


          

Ajánló

Ez is érdekelhet

Omega 55 @ 2017. december 16. - Steel Aréna, Kassa
Amikor az Omega 2012-ben 50 éves fennállását ünnepelte, nem voltam biztos benne, lesz-e még részem koncertjeikben, arra meg főleg nem számítottam, hogy

Tovább...
Edda művek @ 2017. október 28. - Agora MSH, Szombathely
Nehéz az Eddá ról bármit írni, legyen szó koncertről, vagy lemezről. Mert mit nem írtak még le róluk, akár én, akár bárki más? Már régen nem

Tovább...
Újszínház - Ricse, Ricse, Beatrice - rock hórukk két felvonásban (2017)
Dörner György igazgató már hosszú ideje tervezte, hogy színre viszi Nagy Feró és a legendás Beatrice

Tovább...
Edda Művek - Dalok a testnek és Dalok a léleknek (2018, info)
Hazánk egyik legkedveltebb rockzenekara, az Edda Művek dupla lemezzel jelentkezik. A zenekar 33. albuma 22 vadonatúj dalt tartalmaz. A Dalok a testnek és

Tovább...
Piramis együttes (Pesti Műsor, 1975)
Bár a Piramis már fél éve működött, amikor Révész Sándor belépésével létrejött a klasszikus felállás, a zenekar első korszakáról

Tovább...