Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

The Unity - The Unity (2017)

 Látogatottság
Összesen
85592029
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 MY SHAMEFUL - Descend (2008) 

Lemezismertetők

Az 1999-ben alakult finn zenekar neve a funeral doom rajongók előtt egészen biztosan nem ismeretlen. Előző, The Return to Nothing című 2006-os lemezükről mi is írtunk, akkoriban örömmel állapítottam meg, hogy a korai idők végletesen súlyos, de némileg unalmas próbálkozásai – konkrétan az első két lemez – után végre egy összeszedettebb munkával rukkoltak elő. Idén áprilisban végre megérkezett a folytatás...


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 Shortbus Circus interjú (2008) 

Interjúk

Az alábbi interjút ajánlom mindazoknak, akik szeretik a színvonalas hazai zenét, és imád jókat kacarászni!

Szerkesztette: zuzup
Tovább...

 GRAVE - Dominion VIII (2008) 

Lemezismertetők

A svéd death metal egyik legpatinásabb képviselője két évtizedet maga mögött tudván készítette el nyolcadik – az újjáalakulást követően negyedik – nagylemezét. Húsz év távlatában ez ugyan nem tűnik valami soknak, viszont mentségükre legyen mondva, hogy soha nem tértek le a megkezdett ösvényről. Na jó, egy pici megingás volt a ’90-es évek közepén, de alapvetően megmaradtak annál, amiben mindig is megbízhatóan hozták a szintet.


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 MAN DOKI SOULMATES szuperkoncert Győrben! 

Koncertmenü

Rocklegendák adnak koncertet Győrben augusztus 30-án este kilenc órától a Dunakapu téren Mándoki László vezetésével! A világhírű zenész és producer augusztus 1-jén tartott sajtótájékoztatót városunkban az ingyenes szuperkoncert részleteiről...

A Soulmates zenekart a színpadon élőben látni művészeti ínyencséget jelent. A koncert során minden résztvevő zenész bemutathatja tudása legjavát, zeneileg összeolvadva egy lenyűgöző művészi attrakcióvá. Ez a kölcsönös értékeken alapuló közösség, amely Man Doki Soulmates néven vált ismertté, olyan tagokból áll, mint: Mándoki László, Bobby Kimball (Toto), Chris Thompson (Manfred Mann’s Earthband), Nick van Eede (Cutting Crew) és Tony Carey (Rainbow). 2008. augusztus 30-án 21:00 órakor Győrben a Dunakapu téren Mándoki László vezetésével valamint a fent említett sztárok közreműködésével Man Doki Soulmates koncertre várják a győrieket. A koncert ingyenes.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Rock Night Tehetségkutató 2008 

Koncertmenü

Nem is olyan rég mindössze annyit lehetett tudni a Rock Night Produkcióról, hogy három elszánt rock fanatikus srác koncertszervezői tevékenységét takarja ez a név. Ez természetesen nem túl sokat árul el róluk, így nem is igazán hittem abban, hogy tényleg képesek lesznek belevágni a fejszéjüket egy ilyen kaliberű tehetségkutató fesztivál megszervezésébe, ám ez mégis megtörtént. A fesztivál híre futótűzként terjedt. Ez már csak abból is látszik, hogy a hazánkban tevékenykedő amatőr (a szó legjobb értelmében értendően) zenekarok többsége leadta nevezését, viszont csak a legjobbak juthattak be. Fontos megemlíteni, hogy itt nem egy szervezőkből álló zsűri döntött a bejutásról, hanem az Internet segítségével szavazhatott maga a tisztelt nagyérdemű.

12 zenekar jutott el a döntőig, ahol a szó szoros értelmében szemtől szemben fognak megküzdeni egymással, hisz a verseny párhuzamosan 2 színpadon zajlik, így a közönség az este folyamán mindvégig kiválaszthatja az ízlésének megfelelő zenekart, és egy percnyi üresjárat sem lesz. Ez a tény már magában is elég erőteljesen fokozza az időközben egyre kiélesedő versenyszellemet a zenekarok és talán a rajongóik között is, a parázs hangulat így egész estére garantált. Ezen az estén a végső döntés 50-50%-ban megoszlik a közönség és a szakmai zsűri tagjai között. Az utóbbit a SUBSCRIBE zenekar képviselői, illetve Dr. Rock (alias Pleskonics András) a Szegedi Egyetem Rocktörténet kurzusának előadója alkotják. Ami még erre is rátesz egy lapáttal, hogy forgat a Kettőnégy Webcsatorna és Számos fotós és újságíró is jelen lesz!

Amíg a zsűri meghozza a döntést, és a Hostes lányok a szavazatokat számlálják addig a színpadokon a Catastrophóbia és a Bloom zenekar veszi át az uralmat. Az eredményhirdetést követően a nyertesé a terep, ugyanis egy hosszabb lélegzetvételű koncerttel mutathatja meg a jelenlévőknek, hogy kiérdemelte a diadalt. A győztes fáradalmaikat a szervezők egy későbbi a SUBSCRIBE zenekarral közös koncerttel jutalmazzák.

Időpont: 2008 szeptember 27-én szombat 19:00
Helyszín: Vörös- Kék Yuk -Budapest III. Fényes Adolf u. 28.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 BPRNR: Nyár végi bulik 

Koncertmenü

A Superbutt augusztus 26-án, jövő kedden játszik a Zöld Pardonban, ahol a megszokott attrakciók mellett lesz egy új dal (Gone Far) az ősszel megjelenő negyedik albumról és egy eddig élőben még soha nem játszott magyar nyelvű szám is. A koncert után, este tíztől a Szeparéban az elmúlt két évhez hasonlóan most is a BPRNR és a PlanetZ klubszezon-indító mulatsága veszi kezdetét. A bálra ingyenes, welcome-italt is tartalmazó meghívóhoz vagy a www.planetz.hu oldalon lehet jutni (itt már csak néhény darab maradt), vagy írjatok az info@bprnr.com címre.

Az elmúlt időszak klubbezárásai után némileg üdítőleg hat, hogy a Dürer Kert nevű vadonatúj, nem mellesleg nagyon jó hangulatú szórakozóhely nyit egy cseppet a keményebb zenék felé, így úgy gondoltuk, hogy villámgyorsan összedobunk egy olyan felállást, ami olyannyira megörvendezteti a látogatókat, hogy méltóképp búcsúztassuk együtt a nyarat a szabad budapesti ég alatt. Augusztus 30-án, szombaton a Shell Beach, a Blind Myself és a Bridge To Solace koncertjei után DJ Rabbi Williams, félig-meddig visszavonult veterán barátunk táncoltatja a nagyérdeműt, a belépés ingyenes, a Dürer Kertet pedig a Városliget, az Ötvenhatosok tere és a Dózsa György út szomszédságában, az Ajtósi Dürer sor 19-21 alatt találhatjátok meg.

www.bprnr.com

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Fair Play Party az olimpikonokkal és a Bikinivel 

Koncertmenü

Update 080828: Ezúton értesítek mindenkit, hogy a ma hozzánk eljuttatott közlemény szerint az augusztus 29-ére meghirdetett Fair Play Party az Olimpikonokkal nevű rendezvény technikai okokból elmarad. A már megvásárolt jegyeket az érdeklődők visszaválthatják szeptember 26-ig a vásárlás helyszínén.

A pekingi olimpiát követően mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy találkozzon és együtt szórakozzon olimpikonjainkkal, a Magyar Olimpiai Csapat tagjaival. A Fair Play Party nevű jótékonysági rendezvényen augusztus 29-én ott lesz többek között Szabó Joe, Darnyi Tamás, Kovács Ágnes, Bárdosi Sándor, Majoros István és még sokan mások, fellép az Irigy Hónaljmirigy és a Bikini, hajnalban pedig kifulladásig tartó buli veszi kezdetét a budapesti Testnevelési Egyetemen. A rendezvényre jegyek elővételben is válthatók, országszerte a Ticketportal üzleteiben, valamint a ticketportal.hu oldalon, ahol otthoni jegynyomtatás is választható. A jegyekből befolyó összeget a szervezők mozgássérült sportolók támogatására fordítják.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Koncertek, zenei kiállítás, hangszer-demonstrációk: újra itt a Hangfoglalás! 

Koncertmenü

Minden idők legnagyobb magyarországi hangszerkiállításának ad otthont október 3-tól 5-ig a Syma Sport- és Rendezvénycsarnok. A Hangfoglalás névre keresztelt monumentális zenei demonstrációhoz öt klub csatlakozott: a Gödör Klubban, a Take 5-ban, a Corvin Tetőn, a Merlinben, illetve a debreceni Klinika Klubban rengeteg közép-kelet-európai, köztük számos magyar zenekar lép fel. A teljes programsorozat ingyenes.

Harmadjára rendezi meg a Magyar Zenei Exportiroda és a Hangszeresek Országos Szövetsége a Hangfoglalás Zenei Kiállítás és Szemlét. Ahogy tavaly, idén is a Syma Sport- és Rendezvénycsarnok lesz az esemény központi helyszíne. Míg 2007-ben 6.400 négyzetméteren 72 kiállító mutatta meg, hol is tart a hang-, a fény- , a színpad- és stúdiótechnika, addig idén 8.000 négyzetméteren 88 kereskedő kápráztatja el a nagyközönséget a jelen és jövő csúcstechnikájával. A rendezvényen több 10.000 hangszert lehet kipróbálni, fúvóst, ütőst, mindenfajta pengetőst, vonóst és billentyűst egyaránt.

Míg a Syma csarnokban a hangszereket csodálhatja a közönség, addig az eseményhez kapcsolódó klubokban a legjobb közép-kelet-európai bandákat lehet elcsípni. Október 3-án és 4-én a Gödör Klubban, a Take 5-ban, a Corvin Tetőn, a Merlinben, illetve a debreceni Klinika Klubban váltják egymást a zenekarok, köztük magyarok is, például a Suhancos, az Anna & the Barbies és a Szekta kaméleon. Ahogy a Syma, az öt szórakozóhely is ingyen látogatható. A Hangfoglalás előtt, mintegy felvezetésként a Magyar Zenei Exportiroda a RegiON közép-kelet-európai zenei konferenciát is megrendezi. Szeptember 26-án és 27-én a fővárosi Stadion Hotelbe mintegy 150 európai zenei szaktekintélyt várnak egy interaktív eszmecserére. A csúcstalálkozót fővédnöke, Hiller István oktatási és kulturális miniszter nyitja meg szeptember 25-én a Parlamentben. A Hangfoglalásról és a RegiON-ről a szervezők későbbre ígérnek további információkat.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Sziget 2008: Szigetes kalandok péntektől vasárnapig 

Koncertbeszámolók

Nem gondoltam volna, hogy valaha elővételben fogok ottalvós hetijegyet venni a Szigetre, de úgy látszik vannak még csodák. Persze nem tudtam végig kint maradni, mert az Iron Maiden fergeteges buliját (év koncertje) követően még várt rám három munkanap, de a hétvége eseményeit már újfent figyelemmel tudtam követni. Persze csak többé-kevésbé, mert ennyi koncertet megnézni fizikailag is képtelenség volt és inkább a lazulásra helyeztem a hangsúlyt.


Szerkesztette: palszabolcs
Tovább...

 A PERON meg a Vega 

Koncertmenü

A 2008-as év sem múlik el tehetséggondozás nélkül a Peron Music Alapítványnál. Idén immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Peron Országos Tehetségkutató Fesztivál. Szeptember 20-án a több mint 40, az ország minden szegletéből jelentkező zenekar közül kiválasztott 20 lép színpadra a nyáron megújult tatabányai Roxxy Music Caféban, hogy bebizonyítsa, van a könnyűzenének jövője. Az ifjú zenészek szerzeményeit olyan szakmai tekintélyek fogják zsűrizni, mint Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band gitárosa, vagy Kowalsky, a Kowalsky meg a Vega frontembere. A zsűri tagja lesz továbbá Binges Zsolt, aki többek között a Tokaj-Hegyalja Fesztivál szervezője, megyénkből Racs Attila, zenész, a Tatabányai Zenészegylet elnöke, és Fikner József, zenész. A tehetségkutató reggel 9 órától nyitja meg kapuit a közönség elött, és az eredményhirdetésig a belépés ingyenes.

A fesztivál gálaestjén 20 órától a tavalyi győztes, pécsi The Crybabes lép színpadra, 21 órától pedig a nemrégiben megjelent új nagylemezzel turnézó Kowalsky meg a Vega szórakozatja majd a közönséget. A "Zsiványok" Szemenszedett igazság című új, nagylemezük dalait is bemutató koncertjére jegyek - elővételben korlátozott számban - augusztus 25-től kaphatóak a helyszínen és a Tatabányai Közművelődésháza Peron irodájában. További információk a lacko@agregator.hu e-mail címen! A zsűriben többek között Kowalsky - képünkön középen (Fotó: kowalskymegavega.hu) - Loderer László


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Headbangers Ball - 080824 

Aktuális

Headbangers Ball tartalom, most vasárnap este 10! "A szerdai adásban láthattok egy beszélgetést Howarddal és Adammel a Killswitch Engage-ből, és utána bele is nézünk a koncertjükbe. Kiderül, hogy Howard nem szívesen emlékszik arra, hogy egykor kórusban énekelt, Adam pedig - ahogy az egy halálhörgőhöz illik - otthon csivavákat tart. Az adás fővendége Jakab Zoli lesz a Bridge To Solace-ből. Szóba kerül a hardcore-metalcore ellentéttől kezdve a veszélyes "színpadi sportokon" át minden, ami a műfaj sajátja. Igazi csemegeként pedig egy Converge interjúval borzoljuk az idegeket." Üdv, Gergő


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Carl Cox - szeptemberben Bécsben! 

Koncertmenü

Családi okokra hivatkozva mondta le szigetes koncertjét Carl Cox, az acid house veteránja, a techno bajnoka. A rajongók azonban így is bulizhatnak egyet a világ legismertebb techno sztár dj-ének és producerének szettjére, ha szeptember 6-án ellátogatnak a bécsi Pyramide-ba, a Hypnotic Fesztivál 8. születésnapi partijára. Ráadásul az ausztriai bulira akár lakóhelyünkön is megválthatjuk belépőnket a Ticketportal magyarországi jegyirodáinak egyikében, és a www.ticketportal.hu oldalon.

Nyugati szomszédjaink sikeres partisorozata, a HYPNOTIC Electronic Dance Festival immáron 8. évfordulójához érkezett. A Bécs/Vösendorfban megrendezésre kerülő születésnapi happeningre 2008. szeptember 6-án kerül sor a gigászi Pyramide-ban. Hogy a közös ünneplés a legfelejthetetlenebb legyen, nem más szórakoztatja majd a boldog közönséget, mint a megasztár techno-isten: Carl Cox!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Richie Kotzen @ 090218 - A38 

Koncertmenü

Richie Kotzen @ 2009. február 18., 20.00 h - A38 Richie Kotzen életének története szinte pontosan megegyezik Paul Gilbertével. Ő is hétéves korában kezdett el gitározni a KISS zenéjének hatására, és tizenévesen már első zenekarát alapította. 18 évesen San Franciscóban telepedett le és elkészítette első albumát, melyet rögtön saját nevéről keresztelt el. Ezt még 21 követte, különböző kiadványok formájában. 1991-ben csatlakozott a Poison gárdájához, de az ott töltött három év mindössze egy albumot hozott számára az amerikai glam csapatban. Miután Paul Gilbert 1997-ben kiszállt a Mr. Big társaságából, a traumából magához tért zenekar Paul ajánlatára Kotzent vette be soraiba. 2002-ig tartott a Mr. Big, miután végleg bezárták a kaput. Ekkor Richie úgy döntött, nem tolja senki szekerét tovább, és saját karrierjére koncentrál, persze ez soha nem jelentette azt, hogy ne zenélne együtt bizonyos célokért másokkal. Így jött létre a Vertu nevű formáció a jazz legenda Stanley Clarke-kal, de segített már egykori gyerekkori bálványának Gene Simmons-nak is játékával.

Richie Kotzen márciusban járt hazánkban, és akkor azt mondta: „Öt dal lemaradt a listáról, ezt még el szeretném játszani a fantasztikus magyar közönségnek” Íme itt az alkalom arra, hogy halljuk azokat a lemaradt dalokat, és egy igazán egyedi gitáros-zeneszerző-énekes újabb budapesti fellépésének legyünk tanúi.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Sacreo Flamenco a Fonóban - Flamenco magyarul 

Koncertmenü

2008. szeptember 12. (péntek) 20 h. FONÓ Budai Zeneház

Flamenco magyarul! Ez a zene egy jól sikerült ötvözete a flamenco gitármuzsikának és táncnak, na meg a magyar népdalnak. Van lelke, kettő is és összhangban van önmagával. A Sacreo zenészei és táncosai mind szerelmesei a flamenconak de magyar anyanyelvűek és így a legszenvedélyesebb pillanatokban magyarul szólalnak meg, mint például, ha azt mondják "szeretlek", "gyűlöllek", ne bántsatok" és amikor flamencot csinálnak."

Az együttes magyar népdalokat ad elő flamenco ritmusokra, dallamokra, flamenco tánccal megkoronázva. Elsőre bizarr ötletnek tűnik. Hogyan is fér meg együtt e két teljesen különböző dallam- és szövegvilág, szimbólumrendszer, motívumkincs? Aztán a kételkedő meghallgatja a Sacreo előadását és rögtön elfelejti az okoskodást. Mert miről is szólnak a népdalok bárhol a világon? Szerelemről, elhagyásról, szegénységről, halálról, nőrokonokról és rózsafákról (attól függően, hogy éppen milyen éghajlaton vagyunk). Ehhez már csak néhány bátor és tehetséges zenész kell, aki érti mindkét műfajt, és kész. Nincs itt semmi hiba. Nagy csodák pedig nincsenek, a világzeneként ismert műfaj bármit képes magában felolvasztani és szerethetővé tenni. Én alapvetően a "tisztát" szeretem a zenében és a táncban, így a flamencoban is. Hiszen olyan mélységei és olyan árnyalatai vannak, melyekkel mindent el lehet mondani, nem érdemes mellé egy másik, hasonlóan gazdag műfajt állítani, mint például a magyar népzene, amely szintén önmagában tartalmas és egész. A Sacreo Flamencot nézve-hallgatva most újragondoltam mindezt. SACREO KLUB A FONÓBAN

Részletes program:
20.00: Filmvetítés a Sacreo Flamencoról az előtérben
20.15: Koncert a nagyteremben
21.15: Fieszta az előtérben( még fél óra zene), tánctanítás aztán késő estig szól a hangfalakból a flamenco és kedvünkre borozgatunk, táncolunk


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 DRAGONFORCE + TURISAS @ 090212 - A38 

Koncertmenü

DRAGONFORCE + TURISAS @ 2009. február 12., A38

A 2001-ben, Angliából induló Dragonforce együttesének mindössze 5 év kellett ahhoz, hogy neve fogalommá váljon a power/speed metal rajongók körében. Előttük még senki sem próbálkozott maximálisig fokozott sebesség, virtuozitás, és a power metalra jellemző himnikus dallamok ilyen szintű összekapcsolásával.

A teljesen vegyes nemzetiségű zenekar 2003-as, debütáló lemeze nem véletlenül vált közkedvelt kinccsé: vitalitásával, eredeti szemléletmódjával, és a fantáziavilágba kalauzoló, speciális hangulatnak köszönhetően üdítő erőbombaként hatottak a metal színtérre. Munkásságuk folyamán fokozatosan tolódtak el a dallamosság középpontba helyezésétől, a végletekig nyújtott és bonyolított szólóhegyeket felvonultató számokig, amelynek csúcsát a 2006-os Inhuman Rampage korong jelentette. Az idén megjelenő, Ultra Beatdownra keresztelt 4. nagylemezükön azonban igyekszenek újfent helyreállítani a megfelelő arányokat, amellyel a Valley of the Damned is bezsebelte megérdemelt sikereit. A malmsteeni sztárallűröket nélkülöző, nagyfokú hangszeres tudást előtérbe állító szólók, és a leginkább ZP Theart énekes karakteres orgánuma által szavatolt töménytelen melódia újfent hamar klasszikussá váló korongot eredményezhet, az olyan slágereknek köszönhetően, mint lemez nyitódala, a Heroes of our Time.

Hogy azonban az ínyencségeket kedvelő fémszívűek mosolya ténylegesen fültől fülig érjen, az energiabombaként robbanó Dragonforce gárdája előtt a viking istenek hűséges csatlósa, a finn Turisas invitálja majd csatába a hallgatóságot olyan folk metal himnuszokkal, mint pl. a Battle Metal, és a To Holmgard And Beyond. A szimfonikus elemeket is felvonultató viking metal egyik fiatal reménysége tökéletesen ötvözi a nagy ívű, epikus dalszerkezeteket, a mitológiai, hősies történeteket, és a régi ódákba, vagy himnuszokba illő, indulószerű dallamvilágot. Azonban attól sem kell félni, hogy netán túlzott komolykodásba fordulna a koncert: a zenekar legutóbb a Boney M. - Rasputin c. örökzöldjét dolgozta át egy igazi folk metal nótává.

Aki tehát szereti az egyedi ízű, lendületes és fiatalos metal muzsikát, annak stílus iránti elkötelezettségektől függetlenül érdemes egy kirándulást tennie februárban az A38 hajóra, hogy megtekintse a két eltérő zenei gyökerű együttest. Ám a Dragonforce és a Turisas is hasonlít egymásra valamiben: ők stílusuk egyik legtehetségesebb együttesei!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Slipknot - All Hope Is Gone (2008) 

Lemezismertetők

A Slipknot 2004-ben adott ki utoljára studio lemezt. A Vol. 3: (The Subliminal Verses)-t (-2-) érdekes zenei átalakulás jellemezte. Mondjuk úgy, hogy elkezdődött a dolgok komolyodása. Valószinűleg akkor fogták fel, hogy az egész világon óriási rajongó táboruk lett. Ők már nem csak egy Iowa-i kisvárosban, 1995. óta próbálkozó banda, hanem szinte az egész metál világot magával rántó őrület...

A komolyodás zenei változásokat hozott magával. Előjött a 2002-ben még szinte teljesen hatás nélkül maradó Stone Sour a maga érzelgősséggel kevert post-grunge-stoner feelingjével. A Stone Sour végül 2006-ban futotta ki magát. Sok Slipknot rajongó bánatára, hatásai a Slipknot zenéjében is megjelentek...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Mike Stern Band @ 081106 - Debrecen, Kölcsey Központ 

Koncertmenü

Mike Stern Band @ 2008. november 6. - Debrecen, Kölcsey Központ

MIKE STERN BAND With Special Guest RANDY BRECKER, Featuring: DAVE WECKL & CHRIS MINH DOKY Fellépők: Mike Stern guitar, Randy Brecker trumpet, Chris Minh Doky el. and ac.bass, Dave Weckl drums

The Yellowjackets feat. Mike Stern - Lifecycle (2008)
Mike Stern - Who Let The Cats Out? (2006)

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 ANTIPARÁDÉ '08 @ 080829-30 - Kék Yuk-Vörös Yuk 

Koncertmenü

ANTIPARÁDÉ '08 - Kék Yuk - Vörös Yuk egybenyitva! 2008.08.29. péntek 18:00 | 1200 Ft

Tesstimony - Casketgarden - Stereochrist - Archaic - Agregator - Sunday Fury - Stoned Dirt - The Morning Star - Room of the Mad Robots - A Losing Season - Flood Has Come

ANTIPARÁDÉ '08 - Kék Yuk - Vörös Yuk egybenyitva! 2008.08.30. szombat | 1200 Ft

Kék Yuk: 20:40-21:40 Grain (Korn Tribute) - 22:00-22:40 Nefogazz! - lemezbemutató! - 23:00-00:00 Testi Egyenleg - 00:20-01:20 Los Óbudas; Vörös Yuk: 20:30-21:10 The Silver Shine - 21:30-22:00 Warsava Filigrans - 22:20-23:00 Yellow Spots - 23:20-00:20 Üveges Csirkeszemek - 00:40-01:40 Cowabunga Go-Go + Selectorok

Bár Budapest Parádé idén sem volt, az Antiparádé elnevezésű sorozat évek óta stabilan tartja magát. Most is lesz. A két napos rendezvény miatt az óbudai Vörös illetve Kék Yuk szórakozóhelyeket egybe nyitják, hogy egyrészről mindenki elférjen és kapjon levegőt, másrészről ne háborogjon, ha az egyik színpadon olyan zenekar játszik, amire ő épp nem kíváncsi. A pénteki program a kvázi-keményebb muzsika kedvelőinek kedvez olyan zenekarokkal, mint a Tesstimony, a Stereochrist vagy az Inseason. Miután jól kihörögtük magunkat, jöhet a szombat, amikoris táncos lábú lányok és fiúk lepik el a placcot, hogy kiugrálják magukból a lelket is. Ehhez segítséget nyújtanak olyanok, akik közül nehezen lehetne eldönteni, melyikük is az ország legviccesebb zenekara.

Egyrészről fellép a Testi Egyenleg Ska Kollektíva, akik stílusukhoz hűen igazi, tánci-tánci-muzsikát raknak a talpak alá, teszik mindezt olyan vehemenciával, hogy némelyek még a számok között is ugrálnak - ez persze, mint minden, alkoholfüggő. Jön a Cowabunga Go-Go, a magyar szörfzenekar. Igaz, nálunk nehéz elképzelni kaliforniát, de ezek a srácok megpróbálják és az egész úgy hangzik, mint ha végig filmzenéket játszanának. Pedig nem. Személyes kedvencem, a Yellow Spots, akik brutális gyilkosoknak maszkírozva lépnek színpadra és a psychobilly stílushoz igencsak méltó produkciójukban kijátszák magukból mindenféle perverz és beteg gondolataikat, a tömeggyilkosságtól kezdve a "szimpla" baltás szabdalásokig. Egyébként nagyon aranyos, rendes emberekről van szó.

Ki kell hangsúlyozni a sok év után visszatérő hírhedt miskolci Üveges Csirkeszemeket is. Joggal kijelenthető, a '90-es évek beli magyar punk-rock korszak legjelentősebbike áll újra a színpadra fanyar, társadalomtikkasztó szövegeivel! A nap sztárfellépője minden tekintetben a Nefogazz! zenekar, akik már hónapok óta nem koncerteztek, most pedig "Légkalapács" című lemezüket jönnek bemutatni. Az egymásba karolva éneklés, majd torkunk szakadtából üvöltés garantált, hiszen ha valahol, akkor egy Nefogazz! koncerten biztos, hogy hónapokra le tudjuk nyugtatni minden haragunkat, dühünket és egy ideig lazán, kisimult arccal tudunk munkába menni. Én kötelezővé tenném. Zenit.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Exit Ten - Remember The Day (2008) 

Lemezismertetők

Az angliai Reading-be valósi Exit Ten zenekar 2006-ban mutatkozott be a This World They'll Drown című mini albummal, aminek az elkészítésében Andy Sneap segített a bandának. A csapat modern metalt játszik, progresszív metál elemekkel, extremitás nélkül. A Remember The Day-t sokan várták, a bemutatkozó mini albumra nagyon sok jó kritikát kaptak...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Scott Matthews - Passing Strangers (2006) 

Lemezismertetők

Májusban Robert Plantet háromszor megtekintettem nyugat-európai turnéján és mindenütt előzenekara volt Matthews triója. Megszoktam, sőt megszerettem. Akusztikus hangvétele, hangulatai valóban predesztinálják, hogy a Led Zeppelin énekesének előzenekara legyen, nameg elmondható az énekes-gitáros zenekarvezetőről, hogy Jimmy Page egyik kiváló akusztikus követője. Tulajdonképpen egyszemélyes zenekar (mint ahogy a névből is adódik), segítő zenészekkel.

Koncerteken egyébként teljesen máshogyan játsza ezeket a dalokat művészünk, mint a lemezen. Kimondottan különbözően. A lemezen okosabbak a dalok, koncerten vadabbak. Nyilván a triófelállás miatt is. Honlapja szerint egyébként nem egy kimondott koncertzenekar, a turné után azóta sincs is új időpont kitűzve.


Szerkesztette: bcsaba
Tovább...

 Blind Myself @ 080830 - Dürer kert, Budapest 

Koncertmenü

Sziasztok! Fekértek minket, hogy játszunk augusztus 30-án, szombaton - a Bridge To Solace és a Shell Beach társaságában - egy INGYENES koncertet. Helyszín: Dürer kert XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21. Üdv / Blind Myself


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Kettőnégy @ Sziget (Volbeat, Iron Maiden, Nemjuci, Alcohol) 

Aktuális

Mint azt már a hosszú évek során megszokhattátok a Kettőnégytől, mindig 3 résszel jelentkezünk a Szigetről. Idén sincs ez másképp: Az első felvonásban találkozhattok a Volbeat tagjaival, bemutatkozik az Alcohol és a Nemjuci zenekar, továbbá az Iron Maiden rajongói is kifejtik véleményüket a fesztiválról valamint hőbörögnek is kissé. Tagek: sziget, iron maiden, volbeat, alcohol, volbeat, biztonsági őr, papucs, sör.

webcsatorna.hu/page/sziget_20081
myspace.com/kettonegy

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Negative Art Hírlevél 2008/3. 

Koncertmenü

SZIGET UTÁNI VESZEDELEM Immár öt éve tartozik a nyári szezon legizgalmasabb klubkoncertjei közé a Negative Art által szervezett Sziget Utáni Veszedelem. A rendezvény koncepciója egyszerű, a Szigetről és a többi nagy hazai fesztiválról kimaradó zenei stílusoknak, zenekaroknak adunk helyet klubos környezetben. A korábbi években fellépett a rendezvényen a Krisiun, a The Birthday Massacre, a Cynic, a Crüxshadows és Wayne Hussey is. Az idei év legfontosabb fellépője a brooklyni Made Out Of Babies a rock egyik 'legagyasabb', de a műfajhoz hűen mégis ösztönös ágát műveli: zenéjüket a Jesus Lizard noise-rockja és az Isis post-metalja közé lehet sorolni, mások még a Yeah Yeah Yeahs-t és a Big Blacket is belevennék a sorba. Sokat elmond róluk az is, hogy a gitáros, Brendan Tobin a Red Sparowes-t is erősíti, az énekesnő, Julie Christmas pedig a Neurosis és Peeping Tom muzsikosokat is felmutató Battle Of Mice-ban szintén hallatja a hangját. Ami nem is akármilyen: nagyjából olyan hatást kelt, mintha PJ Harvey eszelős, kegyetlen klónját hallgatnánk. Teljes program: 08.22. péntek 20:00 - After Music Club: Dharma, Leecher, Acid Rain (GER), party: Bence, Jesper, Adam, ingyenes; 08.23. szombat 20:00 - After Music Club: Sinathrop, Angelus, OneHeadedMan, party: NINth, Adam, Heaven't, ingyenes; 08.24. vasárnap 20:00 - A38 tetőterasz: Made out of Babies, Noise Pollution Party (sludge, hc, stoner and co. by Asthring + xCerazes), jegyár: 1000 Ft, amelyből 500 Ft lefogyasztható. KONCERTAJÁNLÓ:

2008. szeptember 30. kedd 20:00, Budapest, A38 Hajó, Pelican (USA), Torche (USA), Pozvakowski (HUN), jegyár: szeptember 15-ig 3700 Ft, utána 4000 Ft

2008. október 31. péntek 19:00, Szeged, Garaboncziás Borozó, Gothic Halloween 2008, program hamarosan, annyit azért elárulunk, hogy újra színpadra áll a kultikus Depi Gang is

2008. november 4. kedd 20:00, Budapest, After Music Club, Mick Moss and Duncan Patterson (kulcsszavak: Anathema, Antimatter, Ion) jegyek szeptembertől korlátozott számban

2008. november 18. kedd 20:00, Budapest, helyszín hamarosan! Wayne Hussey (The Mission) jegyek szeptembertől korlátozott számban

2009. február 7. szombat - Budapest, A38 Hajó - Folk'n'Troll Fesztivál - fellépők hamarosan

továbbá szervezés alatt: - október végén ismét Budapestre érkezik Liverpool második legjobb zenekara, részletek szeptember közepétől - Anneke van Giersbergen and Danny Cavanagh (a tervezett novemberi dátum helyett jövő év elején rendezzük meg a koncertet) - Yava lemezbemutató 2008. novemberében

RÉMÁLOM A NYÁR UTCÁBAN: szezonkezdés szeptemberben! Piros betűs ünnepen, szeptember 11-én indul újra csütörtöki ingyenes koncert- és partysorozatunk, a Rémálom a Nyár utcában. A nyitóbulin a Nulladik Változat játszik, 18-án a Stonedirt, 25-én pedig a Salvus és a Flop érkezik. Vendégzenekarok és pontos program augusztus végétől a honlapunkon. Ősztől lesznek új dj-ink is, a szokásos stílusok mellett bizonyos estéken jobban elmozdulunk a stoner rock, a southern metal, a sludge és hasonló finomságok irányába.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Boban és Marko Markovic, valamint Palya Bea a Margitszigeten 

Koncertmenü

(MTI) A Boban and Marko Markovic Orkestar jövő szerdán (augusztus 27-én - a szerk.) a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet. Az apa és fia vezette együttes fellépése előtt Palya Bea, a hazai népzene és világzene külföldön is jól ismert énekesnője lép a színpadra. Boban Markovic első koncertsikereit Magyarországon aratta, évek óta rendszeresen visszajár, idén is volt már koncertje a Művészetek Palotájában - mondta el Naszály György sajtófőnök az MTI-nek. A 13 tagú zenekar, amelyben a rézfúvósoké a vezető szerep, húszéves múlttal büszkélkedhet és a dél-szerbiai Vladicin Hanból indult a világsikerek felé. Zenéjük a török katonazenekarok muzsikájából eredeztethető.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 V. Nyárzáró Rockfesztivál Nagyigmándon @ 080822-23 

Koncertmenü

Ötödik alkalommal rendezik Nagyigmándon a Nyárzáró Rockfesztivált augusztus 22-én és 23-án. Az idén elsőként kétnapos a rendezvény, a szervezők ezzel tisztelegnek a 775 éves település jubileumi évfordulója előtt.

Két nap, tizenegy zenekar, motorshow, hideg sör, egyéb programok és fergeteges hangulat várja a rockzenét kedvelő közönséget. A pénteki nyitónapon a Pihent Elme zenekar vendégei állnak majd színpadra nevezetesen a Sic Transit, az Asylum, akik ugyan lányok, de keményen rockerek, a Noise + és a Vibekillaz-crew. Természetesen a Pihent Elme is a húrok közé csap majd, van okuk az ünneplésre, hiszen hamarosan elkészül a legújabb videoklip a zenekar „elmefuttatásaiból”. A pénteki nap folyamán kerül sor egy különleges bemutatóra is, Katona Balázs és Csöre Ádám „Stunt Motorshowjára”.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

36246 Cikk (1450 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 | 1450 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 229 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Május 24, szerda
· Yawning Man @ 2017. június 13. - Auróra
· Djabe - New Dimensions Update Live (2017)
· Neoton - Kislemezek 11.
· The Night Flight Orchestra - Amber Galactic (2017)
· I Am Morbid, Necrophagia @ 2017. május 31. - Dürer Kert
Május 23, kedd
· Dream Theater @ 2017. május 17. - Bécs, Gasometer
· Asphalt Horsemen, Helo Zep! @ 2017. június 10. - A38 Tetőterasz
· Syrius Legacy - Széttört álmok szvit - Shattered Dreams Suite (2017)
· Neoton - Kislemezek 10.
· DragonForce - Reaching into Infinity (2017)
· The Somersault Boy, Bankrupt @ 2017. május 31. - A38 terasz
Május 22, hétfő
· Jankai Sebastian interjú - 1. rész (2017)
· Garázsband Fesztivál @ 2017. május 26. - Müpa Mélygarázs
· Neoton - Kislemezek 9.
· Roger Waters - Is This The Life We Really Want? (2017, info)
· Voyager - Ghost Mile (2017)
· Kontrollzé - Hátra (2017, dal)
Május 21, vasárnap
· Ross The Boss Band - Manowar programmal érkezik a zenekar (2017)
· Rock Fesztivál Budapest 2017
· Neoton - Kislemezek 8.
· Operators @ 2017. június 07. - Dürer Kert
· The Dead Daisies - Live & Louder (2017)
· Republic - Kimondom a neved (2017, klip)
Május 20, szombat
· Neoton - Kislemezek 7.
· Baron Mantis - Enter the Baron (2017, klip)
· Vanden Plas - The Seraphic Live Works (2017, Stargazer)
· Gozsdu Talent - Utca! Zenélj! (2017)
· Kobra And The Lotus - Prevail I (2017)
· Add a mancsod - jótékonysági koncertek (2017)
Május 19, péntek
· Neoton - Kislemezek 6.
· Örökség koncert @ 2017. május 28. - Barba Negra Track
· Bardóczi Gyula interjú - 2. rész (2017)
· Samsara Boulevard @ 2017. június 23. - Alsóörs
· Snakecharmer - Second Skin (2017)
· Trousers, Amberjack @ 2017. május 31. - EllátóHáz
Május 18, csütörtök
· Pulzus 23 - 1982 március - Ugye eljössz még!
· Neoton - Kislemezek 5.
· Bardóczi Gyula interjú - 1. rész (2017)
· Dying Wish - Lopott idők (2017, klip info)
· Elhunyt Chris Cornell (1964-2017)
· Warrant - Louder Harder Faster (2017)
· Dave Phillips @ 2017. május 26. - Drrpnc
Május 17, szerda
· Rockmúzeum - Led Zeppelin kiállítás, Lead Zeppelin koncert (2017)
· Várkert Bazár - Volt egyszer egy Ifipark - koncertsorozat (2017)
· Neoton - Kislemezek 4.
· divideD, Salvus, Crashing Days @ 2017. május 27. - GMK
· Inglorious - Inglorious II (2017)
· Budapest Voices - öt koncertet adtak egy délután alatt (2017)
Május 16, kedd
· The Unity - The Unity (2017, Dionysosrising)
· Fishing 2017 - gigantikus koncertarchívum!
· Neoton - Kislemezek 3.
· Koalabell @ 2017. május 18. - Robot
· Treat - The Road More Or Less Traveled (2017)
· The Carbonfools @ 2017. június 01. - Kobuci Kert
Május 15, hétfő
· Neoton - Kislemezek 2.
· Of Virtue, Griever @ 2017. június 05. - Dürer Kert
· Harmath Amadé - interjú (2017)
· Fezen 2017 - Jön Glenn Hughes, teljes a rock nagyszínpad programja!
· Blondie - Pollinator (2017)
· Igor - Öl (2017, EP info)
Május 14, vasárnap
· Voyager - Ghost Mile (2017, Dionysosrising)
· Steve Hackett - Djabe - nemzetközi siker a koncertfelvétel (2017)
· Neoton - Kislemezek 1.
· Magashegyi Underground - Arcok, utcák, nevek (2017, klip)
· Anathema - The Optimist (2017)
· Pagan Megalith, When Icarus Falls @ 2017. május 25. - Fészek
Május 13, szombat
· Utolsó utáni üvöltés, egy napra ismét megnyílt a Fekete Lyuk (2017)
· Lemezjátszó - Pink Floyd albummal folytatódik a sorozat (2017)
· Helker - Firesoul (2017, Stargazer)
· Depeche Mode - néhány nap múlva, 2017. május 22-én lépnek fel nálunk!
· Fates Warning - Awaken the Guardian Live (2017)
· Jazzköltészet @ 2017. május 22. - Gödör Klub
Május 12, péntek
· Cikipédia 7. - 5. rész - Őszinte barátok!
· Harem Scarem - United (2017, Dionysosrising)
· Moldován Gyula interjú - 4. rész (2017)
· Architects @ 2017. augusztus 15. - Akvárium Klub
· Metal Church - Classic Live (2017)
· Jojo Mayer - Nerve @ 2017. május 13. - Akvárium Klub
Május 11, csütörtök
· Cikipédia 7. - 4. rész - Dollárpapa
· Blues for Andor @ 2017. május 18. - Muzikum
· Moldován Gyula interjú - 3. rész (2017)
· Pulzus 22 - 1982 február - Felrobbant a Dinamit!
· Harem Scarem - United (2017)
· EC 70 - Eric Clapton Tribute Band @ 2017. május 12. - Muzikum
Május 10, szerda
· Cikipédia 7. - 3. rész – Szigeti veszedelem!
· Nagy Feró és a Beatrice @ 2017. május 27. - Hősök Napja, Bonyhád
· Moldován Gyula interjú - 2. rész (2017)
· P. Mágnes - Szigorú a reggel - Best of P. Mágnes 2012-2017 (2017, info)
· Wolfpakk - Wolves Reign (2017)
· Solaris - Marsbéli krónikák balett @ 2017. május 21-23. - Erkel Színház
Május 09, kedd
· Cikipédia 7. - 2. rész - Mondj igazat, betörik a pofád!
· Astral Doors - Black Eyed Children (2017, Dionysosrising)
· Moldován Gyula interjú - 1. rész (2017)
· Diana Krall - Turn Up The Quiet (2017, info)
· Arthemis - Blood - Fury - Domination (2017)
· The Adolescens - Johnson Baltimore (2017, klip)
Május 08, hétfő
· Lonely Robot - The Big Dream (2017, Dionysosrising)
· TsuShiMaMiRe @ 2017. május 16. - Dürer Kert
· Mammoth Mammoth - Mount The Mountain (2017)
· Happy Dixieland Band - Azok a boldog békeidők (2017, info)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.32 Seconds