Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

The Night Flight Orchestra - Amber Galactic (2017)

 Látogatottság
Összesen
85473645
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Koncertek Schleki ajánlásával 2008. április-május 

KoncertmenüKoncertek Schleki ajánlásával 2008. április-május: benne a végül el nem maradó BORIS - GROWING koncert információival!

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Starfield - I Will Go (2008) 

Lemezismertetők

A Starfield a kanadai Gospel Music Association Covenant díjának többszörös győztese. 2001-ben Winnipeg-ban, Manitoba-ban alakultak, az I Will Go az első két saját kiadású lemez után, a harmadik Sparrow Records-os lemezük. A fiatal srácok keresztény pop/rock zenéje könnyedén szórakoztat, kellemesen nagyívű dallamokkal van tele... Ahogy eddig is, most talán méginkább az egyik legjobban sikerült vallási témájú, dallam orientált rockzene az övék...


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 HATE SQUAD - Degüello Wartunes (2008) 

Lemezismertetők

Ha valaki azt gondolná, hogy a hannoveri ötös parasztkodós hc/metal keverék zúzdájával csupán a jelenleg (lefelé?) futó trendhez akar igazodni és így érvényesülni, az valószínűleg nem ismeri a csapat ’90-es években nyújtott teljesítményét. Igen, német barátaink szinte pontosan másfél évtizede űzik az ipart, bár teljesítményük nem nevezhető túlságosan kiemelkedőnek, igaz, rossznak sem. Az előző évtizedben három nagylemezt jelentettek meg – ezek közül véleményem szerint az „I.Q. Zero” sikerült legjobban –, majd sok más bandához hasonlóan beadták a kulcsot az ezredforduló előtt. A 2004-es újjáalakulás óta jelen korong a második gyűlöletbomba, amit a zenehallgatókra szabadítanak.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Jazz legendái: RAY ANDERSON 

Cikkek

- 1952. október 16-án született az illinois-i Chicagóban, Egyesült Államok. Anderson nyolcesztendősen kezdett pozanozni, mihelyt már kellően magas volt a hangszerhez. Kezdetben apja dixieland lemezgyűjteménye inspirálta, majd az iskolában George Lewis mellett játszott, aki generációjának másik kiemelkedő pozanosa. Anderson zenésztevékenysége a stílusok egész széles skálájára kiterjedt, Jeff Carp szájharmonikás bluesegyüttesétől, ahol tinédzserként játszott, egészen a szimfonikus zenekarokig. A fekete zenészek öntevékeny egyesületének, az AACM-nek koncertjei mindenki számára fontos inspirációt jelentettek.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Ebony Ark - When The City Is Quiet (2008) 

Lemezismertetők

Az Ebony Ark 2002-ben Madridban alakult, női énekessel elővezetett szimfonikus prog/power zenekar. A When The City Is Quiet a második lemeze a nagyon tehetséges Spanyol fiúknak, igaz az elsőt kétszer is kiadták. Mára minden kapcsolatuk megszakadt a Dreamaker nevű bandával, sem Jorge Sáez dobos, sem Roberto Peña de Campus billentyűs, és az általam legjobb Spanyol énekesnőnek tartott Elisa C. Martín sem szerepel már a csapat környékén. A korábban a Dark Moor vendég énekesnőjeként is szereplő Beatriz Albert egyedüli hangja sok kérdést vetett fel bennem...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 MobilMánia: P.Mobil dalok extagokból P.Mobil 

Koncertmenü

Egy új zenekar, egy rock szupergroup, ahol a hazai rockzene hívei minden zenészt jól ismernek már, sot mindannyiukat ugyanabból a zenekarból, hiszen mind az öten a P.Mobil együttesben zenéltek hosszú-hosszú éveken át. Egy kivételes alkalom, hiszen együtt hallhatjuk a három egykori Mobil énekest:

Vikidál Gyula, Tunyogi Péter és Rudán Joe - együtt több, mint 30 éven át voltak a P.Mobil énekesei. Velük tart Kékesi “Bajnok” László basszgitárral és Zeffer András a híres Hammond orgonával - ők ketten szintén legendás Mobil-tagok voltak évtizedekig. Most úgy döntöttek, hogy MOBILMÁNIA néven együtt játszák a közönség által és általuk is MÁNIÁKUSAN kedvelt Mobil dalokat. A zenei repertoáron szerepelnek a nagy slágerek: a hetvenes évektől Vikidál nevéhez kötődő dalok (Kétforintos dal, Pokolba tartó vonat, Főnix, Miskolc, Menj tovább...) A nyolcvanas évekből Tunyó hangjához kötődő: Újrakezdeném, Mobilizmo,Rocktóber,Asszonyt akarok... és a legújabbak közül is egy pár Joe hangjával: pl.: Babba Mária. A koncerten elhangzik a gyönyörű Honfoglalás és a három rocktorokkal együtt, a Zöld, a bíbor és a fekete című dal is.A koncertek 2-2 és fél órás, egész estét betöltő produkciók. Először Zeffer András (aki nemrég, csodával határos módon gyógyult fel leukémiából!) a fiatal, különösen tehetséges zenészekből összeállított RockBand-del “izzítja “ a hangulatot, a jól ismert dalokkal (pl. A tegnap itthagyott, Születtem,szerettem... ), majd átszerelés nélkül (!) érkeznek a közismert sztárok a színpadra és kezdetét veszi a MOBILMÁNIA, ahol az öt ex-Mobilos legenda gondoskodik a hangulatról.

A művészek egyelőre ötven előadásra szerződtek, a folytatásról később döntenek. Elmondásuk szerint minden tag továbbra is csinálja eddigi elfoglaltságait (színház, zenekar..) Ide mindannyiukat a Mobil számok szeretete köti, ez is biztosítja, hogy a koncerteken valódi örömzenélést hallhatunk majd. Kár lenne kihagyni!

Bemutatkozó koncert: 2008. május 23. Székesfehérvár


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Dystopia - Puppets Never Cry klip 

Rövid hírek

Elkészült a szegedi Dystopia zenekar első vidója, melyet a 2007-ben szerzői kiadásban megjelent Incompetence Drive albumon hallható Puppets Never Cry című nótára forgattak. A klipet letölthetitek a zenekar honlapjáról, vagy megnézhetitek és véleményezhetitek a youtube-on itt.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Rocktogon 2008. áprilisi program 

KoncertmenüÁpr 04: P: Iron Maidnem
Ápr 05: Szo: Jon Bovi
Ápr 06: V:Asylum, Arthemissia, Földrengés
Ápr 07: H:Rockkocsma
Ápr 08: K:Rockkocsma
Ápr 09: Sze: Varjak, Making History, Közép 2-20
Ápr 10: Cs: Meztelen Diplomaták (ex-Few Stupid Dogs), Mindless 5.1, Pajor Rt.
Ápr 11: P:Dust'n'Bones, Everwood
Ápr 12: Szo:Saint Petrol, Flop, Soundshine
Ápr 13: V:Kis Herceg, Back Beat, Plafon
Ápr 14: H:Rockkocsma
Ápr 15: K:Volga Rakéta, WSP (White Stripes Cover Band)
Ápr 16: Sze:Sub Zero, Golden Rust
Ápr 17: Cs:Fekete Teve, Traffic Jam
Ápr 18: P:Rocközön Party - THE ROCK BAND(Zeffer A.) vendég: Ultimátum
Ápr 19: Szo:Insipid lemezbemutató, Vendég: MZ/X
Ápr 20: V:Face Melters
Ápr 21: H:Rockkocsma
Ápr 22: K:Rockkocsma
Ápr 23: Sze:Haverock Band, Burning Vampires
Ápr 24: Cs:Silver Sails, Mythos
Ápr 25: P:PEDIG
Ápr 26: Szo: Team Rock Band
Ápr 27: V:The Pygmalion, Gyökkettő, Pilum
Ápr 28: H:Rockkocsma
Ápr 29: K:Rockkocsma
Ápr 30: Sze:Turn of Mind lemezbemutató

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 P.O.D. - When Angels And Serpents Dance (2008) 

Lemezismertetők

Mára szép múltat és karriert tudhat maga mögött a P.O.D. legénysége. Számos dolgot magába építő modern zenéjük megfelelő dallamokkal párosulva kellemes elegyet alkot a reagge és rap fűszerezte nu albumaikon. A hír pedig az, hogy visszacserélődött a gitáros poszt és ismét Marcos Curiel pengeti a hangszert.


Szerkesztette: Deepfreeze
Tovább...

 Zdob si Zdub (MD), Let3 (CRO), Zuboly @ 080410 - A38 

Koncertmenü

Zdob si Zdub (MD), Let3 (CRO), Zuboly > 08.04.10.CS.21H, A38 > Jegyár: elővétel: 2000 Ft; a fellépés napján: 2500 Ft. Zöld sorozat. punk, világzene, népzene, rock

Moldáv népi hardcore, horvát polgárpukkasztó punkrock és eklektikus magyar folkhiphop egy jegy áráért! Balkáni bítek és totális őrület a térség legviccesebb zenekaraival.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Koncertek Schleki ajánlásával - 080410-12 

KoncertmenüKoncertek Schleki ajánlásával - 080410-12

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 The Parlor Mob - And You Were A Crow (2008) 

Lemezismertetők

A 2004-ben alakult What About Frank?-ről 2006-ban The Parlor Mob névre váltó Red Bank-i (New Jersey, USA) hard rock zenekar Roadrunner Records-os bemutatkozó lemeze az And You Were A Crow. Most, hogy a Led Zeppelin körül folyamatosak a pletykák és a Black Crowes is visszatért, már nem tűnik olyan nagy dobásnak a zenekar első lemeze, ezek nélkül viszont ők lehetnének az év nagy felfedezettjei...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Április 5-én a Tűzmadár újra felszáll! 

Koncertmenü

19.00 órás kapunyitással kezdődik a buli az Avalon clubban április 5-én, ahol (20.00-kor) a Vérvonal zenekar nyitja a fellépők sorát. Utána ugyancsak egy nagyon ügyes és fiatal zenészekből álló csapat, a Johnny Roger folytatja a bemelegítést a körülbelül 22.00-kor kezdő főattrakció, a Tűzmadár előtt. A koncert alatt háttérvetítés, vendégzenészek, tűztáncolás, a Tm-től megszokott jó hangulat, nagy tombolás, és egy-két el nem árult meglepetés vár a nagyérdeműre. A bulit a Velvet Seal zenekar zárja, akiket még nem láthattunk olyan sok helyen, de profi zenészek lévén nagyon jó zenét csinálnak! A 800 ft-os belépő egy ilyen bulihoz képest elenyésző, ráadásul 19.00-tól óránként járnak az INGYENES Avalon-buszok a Blaha - Keleti - Stadionok - Örs - Avalon útvonalon. Természetesen a járat visszafelé is megy, a klub nyitvatartásáig nem kell éjszakaiznia senkinek, aki a belváros felé megy. További info a helyről, megközelítésről és a buszjáratról a avalonclub.hu weboldalon olvasható. Ott találkozunk!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Péntek éjfélig lehet még jelentkezni az idei Metalchamp-re! 

Aktuális

A 2008-as Metalchampre való regisztrálás határideje 2008. április 4.! A Metalchamp a rock/metal műfaj egyik legjelentősebb európai tehetségkutató versenye, amely 2008-ban osztrák, olasz, cseh, szlovák és magyar zenekarok részvételével zajlik le. Az idei Metalchamp keretében 2 magyarországi döntőt rendezünk, s innen összesen 2 zenekar jut tovább a verseny nemzetközi szakaszába. A rendezvény lebonyolítása fesztivál rendszerű lesz, a várható közönség létszáma alkalmanként 400-500 fő.

A verseny különlegessége nemcsak az, hogy kimondottan a rockzenére helyezi a hangsúlyt, ami önmagában is egyedülálló, de az alapvető koncepciója is kiemeli a hagyományos tehetségkutatók köréből. A fellépő zenekaroknak ugyanis néhány saját darab eljátszása mellett egyedi feldolgozásokat kell készíteniük egy előre megadott számlistáról választva. (Csak a már kiválasztott 20 döntős zenekar foglalhat). Ez egyfelől a közönség számára is sokkal vonzóbbá teszi az eseményt, másrészt azt is jelenti, hogy a versenyen indulók potenciális köre jóval szélesebb, mint egy pusztán amatőrökre építő tehetségkutatóé, hiszen a feldolgozások megírása a profiknak is izgalmas kihívás. A nemzetközi középdöntő és döntő ráadásul önmagában is olyan külföldi fellépési lehetőségeket biztosít, ami az ismertebb zenekaroknak is vonzó (és másképp nagyrészt elérhetetlen), a nemzetközi nyertes díjazása pedig európai szinten is kiemelkedő.

A magyarországi döntő nyertese természetesen nem marad nyeremények nélkül! Többek között a Hammer Records jóvoltából lemezszerződéshez jut, bemutatkozhat a Magyar MTV Headbanger's Ball műsorában, a PlanetZ magazinban illetve a radiocafé 98.6 rock műsorában a Rock Café-ban. Online regisztráció és további infó: www.metalchamp.hu


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hazai hírek - 080404 

Rövid hírek

Boldog születésnapot Ákos!
Vasárnap ünnepeld Te is Ákos születésnapját a Vivával és Ákos kedvenceivel!

2008. április 6-án negyvenedik születésnapja alkalmából köszönti fel a zenetelevízió hazánk egyik legsikeresebb dalszerzőjét és énekesét, Ákost. A zenész már több mint húsz éve a pályán van, az ország először az 1987-ben alakult Bonanza Banzai énekeseként ismerhette meg. 1995-től, az együttes felbomlásától kezdve rendkívül tudatosan és profi módon építette szólókarrierjét nem csak itthon, hanem a nagyvilágban is: Akosh néven több angol nyelvű lemeze jelent meg külföldön. Kovács Ákos a zeneszerzés mellett verseket is ír, idáig öt kötete jelent meg. 2007-ben a VIVA COMET díj "Az év férfi énekese" kategóriájának győztese lett, és így 2001 és 2003 után, három jelöléséből harmadszorra nyerte el a VIVA díját. Születésnapja alkalmából Ákos először 40 kedvenc dalát mutatja be nektek vasárnap 13:00 órától, majd a VIVA egy órás műsorral köszönti fel a népszerű magyar zenészt 17:00 órától.

2/4 Szegeden a Kiabátorral

Szegeden járt a Kettőnégy stábja, aholis sikerült elcsípni az éppen koncertező Kiabátor zenekart. Vattaúj rovatunk a legkülönbözőbb klipeket kívánságként felvonultató Fémálló Megálló is bemutatkozik. Tagek: szeged, jate, kiabátor, lányok, smárolás, pantera, metal, kívánságműsor

webcsatorna.hu/kettonegy
myspace.com/kettonegy

kacatpop - Péterfy Bori & Love Band - Vámp ír videóklip

Kedves olvasók! Kalandos, néha horrorfilmbe illő körülmények között, de végül elkészült Mundruczó Kornél videóklipje a Vámpír című Péterfy Bori-számból. Itt tudjátok megnézni!, Myspace, Blogunk. Várjuk hozzászólásaitokat a blogokban! Találkozunk április 6-án, vasárnap este 10-kor a Corvintetőn!

Gyöngyvér-hírek

Újabb pozitív hírek a dunaújvárosi Gyöngyvér zenekar háza tájáról: Várhatóan május elején jelenik meg a zenekar második lemeze, a Világok Virága. Az első kislemez dal, a Jázmin kertek már hallható a koncerteken, és rajta van a Hammer World Magazin áprilisi számának CD mellékletén is. A nóta felkerült a zenekar myspace oldalára is. A Gyöngyvér hivatalos honlapján letölthető az új lemezt népszerűsítő rádiós spot, amelyet bármely – zenekart támogatni kívánó hangzó médium – bátran felhasználhat, segítve a Világok Virága promócióját. Hamarosan elkészül az első videoklip is, a Jázmin kertek című dalhoz, mely ezúttal is az eddig megszokott klipektől eltérő formát hoz, sok meglepetést tartogat.

Szervezés alatt áll a zenekar tavasz-nyári turnéja is, egyeztetés folyik a helyeket és az időpontokat illetően, hamarosan erről is adunk bővebb információt. Annyit már elárulhatunk, hogy a nyár végén, illetve az ősz elején lesz a lemezbemutató nagykoncert, amire sok érdekességgel - élő vonósokkal és kórussal – készül a zenekar.

Addig is: www.gyongyver.hu > Gyöngyvér Management

III.Veréb FesztiválAz idén már harmadszor kerül megrendezésre a Veréb Fesztivál, immár szabadtéren. A fesztivál ezáltal teljesen átalakul. Idén lehetőség nyílik a sátorozásra is, mivel a csornai AQUA Termál-Kemping ad otthont a ska,punk,metal,metalcore,hardcore rajongóinak. Rengeteg koncert és egyéb szórakoztató program várja mindazokat,akik augusztus 1-jén és 2.-án Csornára látogatnak. Folyamatos infók: verebfeszt.extra.hu

Hungarica-hírek

Sziasztok! A Hungarica zenekar márciusban megjelent Demokratúra albumának lemezbemutató koncertje 2008. április 11-én, pénteken Budapesten a Wigwam-ban (XI. ker. Fehérvári út 202.) 22 –kor lesz. Vendég: Magna Hungaria, Elővételben 1200 Ft-ért jegyek kaphatók a következő helyeken: Fehérlófia, Turul márkabolt, Headbanger, Hammer zenebarlang, Ticketportal hálózat, vagy a www.ticketportal.hu oldalon. Mindenkit szeretettel várunk!

Falfirkálók

"Magyar földön nem lesz új Magyarország, gaz és szemét nem terem nemzetet
S a gyűlöletet nem mossa le semmi, csak az összetartó igaz szeretet!"
(Wass Albert)

Nagyszabású emlékkoncertre készül az Ismerős Arcok és a Szkítia zenekar, Wass Albert, erdélyi magyar író születésének 100. évfordulója alkalmából. Az emlékesten először a Szkitia zenekar lép színpadra, és az áprilisban megjelenő, Wass Albert emlékére készített zenealbumukról játsszák el új dalaikat. Az est második felében Simó József és az Ismerős Arcok egy megújított Wass Albert zenés-irodalmi estet mutat be. A szinpadi díszletek, jelmezek, a kiválóan koreografált versek és dalok közben az író valósággal megelevenedik, Simó József előadóművész személyében. A teátrális látványt a nagyszerű hangzás, a fények és a kivetítés izlésesen egészitik ki, ezáltal egy komplett audióvizuális élményt adva a nézőknek. Időpont, helyszin: 2008 április 26. 18 óra, MOM Művelődési Központ (XII. ker. Csörsz u. 18.) Jegyeket elővételben 2500ft-os árban interneten keresztül a momkoncert@kobaknet.hu illetve a jegyrendeles@mindzene.hu cimen lehet rendelni, valamint az alábbi helyeken megvásárolni: MOM jegypénztár minden nap 15-20 óráig; Mind-Zene Zeneáruház (V. ker. Vámház krt. 4.) minden nap 10-20 óráig; Szkitia könyvesbolt (XI. ker. Ménesi út 1/a.); Fehérlófia könyvesbolt (VIII. ker. József u. 2-4.); Turul márkabolt (XI. ker. Móricz Zsigmond körtér 16.)

Kakuk Fogó

HELLO MINDENKI! Lássunk neki az áprilisnak rockerek! Április 12.szombat: 20.00 órai kezdés: NADIR, KÁRHOZAT, STONEDIRT, valamint a volt Zharmaq, mint CORRODAL bemutatkozásával. Keressetek rá a neten és barátkozzatok a gondolattal, mert eszméletlen szétcsúszást garantálunk erre a napra! Akcióinkról bővebben a következő héten. Valamint egy fergeteges hírrel is szolgálhatunk, ugyanis hamarosan - itt a Kakukban - REPLIKA! Oltári parádé lesz, mindezek megemésztése után, pedig BLUES COMPANY! Igen, jól olvastad..., de azért mégegyszer olvasd el! GYERE. VÁRUNK, SZÁMÍTUNK RÁD!! Kakuk team

Radioaktív

Sziasztok! Most pénteken, április 4-én, Nagykanizsán a Medgyaszay házban (régi mozi) Tavaszköszöntő koncertet adunk! Várunk mindenkit sok-sok szeretettel s meglepetésekkel! kapunyitás: 19:30, kezdés: 20:00, belépő: 400 Ft (jegyek már kaphatók a helyszínen)

Invader

Szervusztok! Kalapács - Invader koncert > Április 05. Wigwam Rock Klub (1118. Budapest, Fehérvári út 202., 18-as villamos végállomása!) Kezdés 21 óra

Agregator

Sziasztok! Most, hogy kisütött a nap, mi is egy kicsit jobban mozgolódunk. Ami aktualitás, hogy a honlapra kikerület pár kép a Zuhanás-ból, egyfaja étvágyfokozóként. Jövő hét közepe felé várható a végleges változat internetes publikációja (a honlapról is elérhető lesz majd), illetve hát idővel begyűrűzünk majd a rockzenei műsorokba. Addig is a közeljövőben a következő helyszíneken találkozhattok velünk: - 2008.04.04 - Esztergom, Molothow; - 2008.04.05 - Tata, Café Móló; - 2008.04.17 - Budapest, After Music Club; - 2008.04.30 - Komárom, Rangadó Söröző; - 2008.05.03 - Debrecen, Új Vígadó. Mindenkit várunk és kellemes tavaszt! Üdvözlettel, Tass

Amaranth

Sziasztok! NAGYON FONTOS a visszajelzésetek! Vendégül látjuk április 12-én az erdélyi Evidence zenekart, illetve a komáromi Vesztegzár zenekart. A koncertek Almásfüzitőn, a Wild Bull étterem pincéjében lesznek 20 órai kapunyitással. Mivel Füzitő gyalog elég messze van Komáromtól, ezért IGÉNY ESETÉN szervezünk KÜLÖNBUSZT, ami Komárom és a Wild Bull között közlekedne. Nem lenne ingyenes, valami jelképes összeget kellene fizetni (kb. 200 Ft) a fuvarért fejenként és fuvaronként, ami kb. egy sör ára és nem kell gyalogolni kifelé. Természetesen oda-vissza közlekedne a busz, bizonyos időközönként. DE EZ CSAK AKKOR JÖN ÖSSZE, HA LEGALÁBB 50 FELETT VAN AZOKNAK A SZÁMA, AKIK TUTIRA JÖNNEK ÉS IGÉNYBE VENNÉK A BUSZT! Ezért FONTOS lenne a visszajelzésetek. Most minden eddiginél fontosabb, a ti érdeketekben. Ha azt mondjátok, hogy jönnétek, és a különbusszal jönnétek, akkor szóljatok!!! Írjatok e-mailt, vagy a Fórumra, vagy a honlapon indítottunk egy szavazást, szavazzatok! Akik a honlapon szavaznak és megadják a nevüket, vagy az e-mail címüket, azok közül néhányan különleges Amaranth relikviákkal gazdagodhatnak. Szavazzatok, vagy írjatok a fórumra minél előbb. Egy perc az egész! amaranth.extra.hu

MÁS: Elstartolt a Tavaszi turnénk, a koncertekről a honlapon lehet tájékozódni. Megyünk Zalaegerszegre is a Khan Abyss meghívására. Biztossá vált már az is, hogy július 5-én ismét a Pokolgép előtt játszunk. Szóval beindult körülöttünk az élet, nem beszélve arról, hogy májusban stúdióba vonulunk és ki sem jövünk addig, amíg nem rögzítünk három új dalt. Minden info a honlapon, nézzétek és A BUSZRÓL PEDIG DÖNTSETEK! Üdv.: Amaranth

Backdoor

Időpont: 2008. április 4. péntek, Kezdés: 19:00; Helyszín: Klinika Egyetemi Klub, Debrecen; Jegyár: INGYENES!

Sziasztok! Egy fergeteges, nyilvános bulival várunk Mindenkit a debreceni Klinika Moziban a zártkörű TDK Konferencia záróestje után 19:00-tól! Találkozzunk pénteken! Üdv, Backdoor

Belmondo

Szombaton (04.05.) d.u. 6-kor Szabadszálláson (Kecskemét közeliek!) versenyt fut, majd koncertet ad a BELMONDO. Nyilván nevetségesek leszünk, de ez egy szórakoztató zenekar. MÉG AZNAP ÉJFÉLTŐL pedig, a FÉSZEKBEN játszunk, Bp-en!

Vasárnap de. 11-től a Millenáris Park Fogadójában civil szervezetek bocsátják árverésre azon szolgáltatásaikat, melyek által a cégek esélyegyenlőség iránti fogékonyságukat fejleszthetik. Az egyedülálló eseményt Hajós András és Winkler Nóra fogják vezetni. A kikiáltásra kerülő civil szervezetek szolgáltatásait többek között Oroszlán Szonja, Kecskés Karina, Für Anikó, Csányi Sándor, Czutor Zoltán és Szabó Győző fogják bemutatni.

Re-G

Sziasztok! Szombat este, (2008, április 5-n, a pontosság kedvéért) Re-G koncert Budapesten, ezúttal a Benczúrban (Bp., VI., Benczúr u. 27, a Benczúr Ház pinceklubja, a Bajza utcai földalatti megállójától, és a Hősök terétől pár percre)! A Narco Polo zenekar társaságában nyomjuk ezúttal, gyertek táncolni! Kapunyitás: 20 óra, Koncertek kezdések kb.: Re-G: 21óra, Narco Polo: 23 óra. Várunk mindenkit szombaton! Maximum respect! Re-G zenekar

Solution

Sziasztok! Mint arról már korábban hírt adtunk, most szombaton (április 5-én) játszunk a Blue Hell-ben (korábbi nevén Kék Yuk)! Két, az underground rockéletben ismert-elismert zenekar közös (dupla) lemezbemutatójukhoz lesz szerencsénk hozzájárulni közönségmelegítés formájában. A 2 két zenekar nem más, mint a Velvet Stab és a Fallenintoashes. Vendégzenekar lesz még rajtunk kívül a Plastic Bitch, akik szintén hasonló formában járulnak hozzá a fergetegséges őrülethez! Belépő ügy: 21h-ig 800 Ft, utána 1000 Ft; Kezdés ügy: 20h, mi 21:45-kor lépünk színre.

további infok: SOLUTION (myspace); VELVET STAB (myspace); FALLENINTOASHES; PLASTIC BITCH

Teurgia

Következő koncertjeink: Tatabánya - Roxy Music Club - 2008.04.04., felépők: Astrodust, Teurgia; Veszprém - Padlás Music Pub - 2008.04.05., felépők: Almost Saint, Baskíria, Sudden Death, Teurgia. A Deicide felkerte a rajongokat, hogy a kovetkezo videoklippjuket ok keszitsek el. A nyertes a legtobbet nezett video lesz a youtube-on apr 18-ig. Az eddigi egyetlen magyar indulo az en videoklippem! Kerlek kattints ra, hogy szamolja a nezettseget, nem kell vegignezni. Ha szeretnel segiteni, akkor kerlek minel tobb helyre juttasd el a linket, hogy minel tobben lassak. Köszi: Laci

Tolerancia

Sziasztok! Az együttes 5. születésnapjára tekintettel, megjelent új albumunk; NE HAGYD! címmel. A megújult honlapunkon meghallgatható! Véleményeket a CD-ről és az új weboldalról várunk az együttes klubb üzenőfalára! Üdv mindenkinek és köszönet azoknak akik velünk ünnepelték meg Magyarkanizsán a születésnapunkat. Fasza buli volt!

Anti-Drog Fesztivál

Hello kedves Ismerősök! Ugye, senki nem felejtette el, hogy ÁPRILIS 5-ÉN, szombaton, 18 órai kezdettel JÓTÉKONYSÁGI ROCK-FESZTIVÁLT rendezünk a hatvani Liszt Ferenc Művelődési Házban, vagyis a DALIBAN?! (Mészáros Lázár u. 6-8.) Mindannyiótoknak ott a helye, a hatvani és Hatvan-környéki fiatalságnak legalábbis biztosan! Aki nem jön, attól később nem akarok panaszt hallani, hogy nincs semmi program a városban! He-he-he!

Biztosan jó buli lesz, hisz fellépnek tehetséges helyi bandák /ORPHEUS és PAJZS /, a lendületével mindenkit földbe döngölő jászberényi MAGOR, a szemtelenül fiatal tagokból álló budapesti INSCAPE, és az ex-P.Mobil, P.Box, Beatrice, Hobo Blues Band, Prognózis és XL-Sisters tagságból létrejött fantasztikus BULLDÓZER! Utóbbiak ráadásul ezen az estén kiegészülnek az Omega nagyszerű billentyűsével, BENKŐ LÁSZLÓVAL!

S ami a lényeg: a buli a Szent László Kórház által létrehozott "A Leukémiás Betegekért Alapítvány" javára kerül megrendezésre, s bár BELÉPŐ NINCS, azt szeretnénk, LEGYETEK KICSIT SZOLIDÁRISAK, és adományozzatok néhányszáz forintot a bejáratnál, hiszen az az összeg kerül átutalásra az alapítványnak, amit a helyszínen összegyűjtünk! Sok szeretettel várunk tehát mindenkit ÁPRILIS 5-én, 18 órára a Daliba! Infó még a segelykoncert.hu címen olvasható! Üdv: Szabolcs


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Uriah Heep @ 2008.03.27. - Budapest, Pecsa 

Koncertbeszámolók

Isten tudja 1982 óta hanyadjára lép fel ez a rocklegenda idehaza. Volt sok kimondottan szar koncertjük ezalatt, de ez a mostani állat volt. Kellemes csalódás.

Én nem vagyok egy mély Heep fan, tökéletesen kielégít, ha hallom a Gypsy Queent, a July Morningot, meg az Easy Livint.

Megvoltak.


Szerkesztette: bcsaba
Tovább...

 Don Airey - Light In The Sky (2008) 

Lemezismertetők

Az 1948. június 21-én, Sunderland-ben született, jelenlegi Deep Purple billentyűs Don Airey káprázatos karriert tudhat maga mögött. 1974-ben indult Cozy Powell dobos Hammer nevű zenekarában, majd a Colosseum II-ben folytatódott. 1978-ban a Black Sabbath Never Say Die! lemezén játszott, de őt hallhattuk később Ritchie Blackmore Rainbow zenekarában is, többek között a Down to Earth és a Difficult to Cure lemezekkel. Szerepelt Gary Moore Back On The Streets című szóló bemutatkozásán, barátságuk és együttműködésük azóta sok nagyszerű Gary Moore dalt eredményezett. A 80-as évek Michael Schenker érintésével Ozzy szóló csapatában érték, vele készült a The Blizzard of Ozz meg többek között a Bark at the Moon is. 1987-ben a Jethro Tull-al turnézott, majd a Whitesnake és annak is az 1987-es klasszikus lemeze készült vele. Ez után jelent meg K2 című szóló lemeze...

A kilencvenes években ugyan volt egy hosszabb kihagyás, de Bruce Dickinson szóló lemezein, a Judas Priest Painkiller lemezén is őt hallhattuk. Szerepelt az UFO-ban, Brian May is vele készítette a Back to the Light-t. 2000-től 2003-ig szerepelt a Silver nevű szupergroupban, a Ten-ben, Uli Jon Roth mellett, de a Judas Priest-ben is feltűnt még a Demolition lemezén hallhattuk a játékát.

John Lord 2001-es távozása óta ő a Deep Purple tagja, hivatalosan 2002. márciusa óta. A Bananas és a Rapture of the Deep készült vele... Mindezen információ fontos, hogy a most megjelenő Light In The Sky című szóló lemezének klasszikus hammondokra épített hard rock ízeit megfelelő helyiértéken tudjuk kezelni. Új dalaiban korábbi zenei élményeinek legszebb emlékmorzsáit kapjuk meg!


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 The Ocean – Watch My Dying – Solar Scream @ 080511 - Fonó 

Koncertmenü

The OceanWatch My DyingSolar Scream > 2008.05.11. - Fonó Budai Zeneház

A magát "ambient soundtrack doomrock"-ként aposztrofáló, berlini The Ocean Collective 2007-ben megalkotta az év legmonumentálisabb és legigényesebben kivitelezett albumát, a Precambrian-t. A csapat már a második turnékört bonyolítja ezzel a lemezzel, s május 11-én, végre hozzánk is ellátogatnak.

Nincs könnyű dolga annak, aki megpróbálja megfogalmazni, hogy milyen zenét is alkot és közvetít felénk a The Ocean. A leginkább a Cult Of Luna / Mastodon / Neurosis vonalhoz hasonlítható muzsikában találunk experimentális, industrial, hardcore, noise és természetesen post metal elemeket is, amellett, hogy a klasszikus zene hatása is intenzíven érződik a lemezen. A Fonó Budai Zeneház nem csak különleges, de technikai szempontból is tökéletes helyszín lesz a zenekar számára, hiszen koncertjeiken igyekeznek - ahogyan Ők fogalmaznak – „külön atmoszférát kialakítani, nem pusztán hangokkal, hanem programozott fényshow-val, melyet tompa, hideg fények uralnak, aztán vetítéssel... azon vagyunk, hogy a közönség a zene hallgatása közben elvesszen a The Ocean világában. Ha úgy tetszik, megpróbáljuk a David Lynch filmek atmoszféráját élőben elővarázsolni.”

A zenekart a progos-pszichedelikus metalban utazó hazai csapat, a Solar Scream nyitja, Őket pedig a magyar extrém metal színtér vezető zenekara, a Watch My Dying követi majd.

The Ocean – Watch My Dying – Solar Scream (hammerworld.hu)
2008.05.11., Helyszín: Budapest, Fonó Budai Zeneház, kezdés: 19:00
on-line jegy: ticketportal.hu

Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Praxis - Profanation (Preparation for a Coming Darkness, 2008) 

Lemezismertetők

A Praxis Bill Laswell basszer - hangmérnök - producer 1992-ben indított szupergroup zenekara, mindig neves vendégekkel. Laswell mellett az egyik legőrültebb gitárhős Buckethead, a Parliament-Funkadelic és a Talking Heads körülről ismert billentyűs mágus Bernie Worrell és a dobos Brain szolgáltatja a funk, jazz, hip-hop és heavy metal keverék, leginkább talán improvizatív környezetet. Utoljára 10 éve, 1998-ban adott ki a Praxis studio lemezt Mold címmel, de a Profanation nem csak ezt, hanem minden eddigit felülmúlja őrül stíluskavalkádban...

A vendégként szereplő Iggy Pop, Serj Tankian vagy Mike Patton nevének említése teszi szerintem a helyére a Praxis 2008 project nagyságát és elvontságát...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Paganfest @ 080414 – Petőfi Csarnok 

Koncertmenü

Paganfest – 2008.04.14. – Petőfi Csarnok > fellépők: EnsiferumMoonsorrow - KorpiklaaniTyrEluveititeDalriada - Bornholm

A felsoroltaknál patinásabb zenekarok nem is kerülhetnének a Paganfest névre keresztelt fesztivál fellépői közé. A már négy helyszínen „sold out” rendezvény április 11-én érkezik Magyarországra, ahol a Petőfi Csarnok falai között lépnek majd színpadra a csapatok.

Az 1995-ben alapított és tavaly egy újabb nagylemezzel (Victory Song) jelentkező finn viking metal csapat, az Ensiferum a fesztivál egyik fő fellépője lesz. Fellép még az epikus finn pogány metal zászlóvivő csapata, a V-Havitetty lemezt tavaly megjelentetett Moonsorrow és az immár a Nuclear Blast kiadónál otthonra talált, finn folk metal banda, a Korpiklaani. A zenekar a napokban megjelent lemeze, a Korven Kuningas lemezbemutatóját tartja majd.

A további fellépők között van a Tyr, akik már számtalanszor jártak hazánkban, legutóbb tavaly, amikor két alkalommal is kedveztek a viking metal kedvelőinek, mind vidéken, mind pedig a fővárosban. A Paganfesten a hamarosan megjelenő új lemez, a Land nótáit is hallhatjuk majd élőben. Az este fellépői közül abból a szempontból kivételt képez a svájci Eluveitie, hogy először játszanak nálunk. A csapatnak idén februárban jelent meg a nagy sikert aratott, a folk metalnak teljesen új értelmezést adó Slania c. lemeze. A hazai vonalat képviseli majd a Dalriada, kiknek a fesztivál napján jelenik meg a negyedik nagylemeze, Szelek címmel, így Ők is lemezbemutatót tartanak majd a PeCsában. Az online szavazás nyertese pedig Bornholm lesz. Ők is dolgoznak már az új lemezen, melyből a Paganfest-en kapunk is egy kis ízelítőt. Érdemes tehát időben érkezni.

Paganfest
hammerworld.hu
2008.04.14.
Helyszín: Budapest, Petőfi Csarnok
Jegyár: 5500 Ft (április 13-ig)
A helyszínen: 6000 Ft
on-line jegy: ticketportal.hu
Kapunyitás: 17:00


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 SPEKTR - Mescalyne (EP, 2007) 

Lemezismertetők

Szó se róla, az ezredforduló környékén alakult kéttagú francia zenekar eléggé idegborzoló anyagot tett le az asztalra. Indusztriális/ambient hatásokkal kevert black metalt játszanak, ami közel sem a legemészthetőbb dolgok közé tartozik, de adott esetben nagyon is jó végeredmény születik a fúzióból. Nálam ezen a téren az Aborym első három lemeze verhetetlennek tűnik, de ez a négy számos EP is igen sokat pörög mostanság a lejátszómban.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Hazai hírek – 080402 

Rövid hírek

Velvet Stab – Fallenintoashes: dupla lemezbemutató

Értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy április 5-én a a budapesti Blue Hell (régebben KékYuk) klubban Velvet Stab és a Fallenintoashes dupla lemezbemutató koncertre kerül sor!

A melodikus poszt-hardcore-tól induló, a modern rockhoz eljutott Velvet Stab "Welcome Goodbye" című albuma múlt év végén, december 17-én került a boltok polcaira, a modern, energikus hardcore stílusba kategorizálható Fallenintoashes nagylemeze pedig éppen április 5-én jelenik meg. Most itt a lehetőség hogy a remélhetőleg már többeteknek meglévő első Velvet Stab nagylemezt illetve a megjelenés előtt álló Fallenintoashes lemezt élőben is meghallgassátok!

Ha ez még mind nem lenne elég, a két lemezbemutató koncerten túl több oka is van, hogy a modern rock zenét kedvelők közül mindenki ellátogasson aznap a Kék Yukba! Az estét ugyanis a modern metal legfiatalabb generációjaként emlegetett, a nu metal elemekkel tűzdelt Solution és az új vonalas rockzenéjével a Plastic Bitch zenekar indítja majd, a koncertek után pedig DJ Jogsi & Tubus gondoskodik a reggelig tartó önfeledt partihangulatról! A belépő 21h-ig 800 Ft, utána pedig 1000 Ft lesz, tehát érdemes már korán érkezni! Az eseményre látogató közönséget ital akció és egyéb meglepetések is várják! A főbandák lemezeibe belehallgathattok a myspace.com/velvetstab, a velvetstab.com és a myspace.com/fallenintoashes oldalakon. A zenekarok lemezeihez és pólóihoz a helyszínen is hozzájuthattok majd. Ha tehát egy igazi, egész estés rock-hardcore bulira vágysz, akkor árpilis 5-én a Blue Hell-ben a helyed!

Watch My Dying: Sztereotip videoklip

Elkészült a hivatalos videoklip, a Sztereotip (Állami Sláger) című Watch My Dying nótára a februári, Stagediving Fesztiválos, A38-as buli felvételeiből. A közel teltházas bulin rengeteg WMD rajongó jelent meg és ezt, illetve koncert óriási hangulatát tökéletesen visszaadja a film anyag. Külön köszönet érte Áronnak és Mikinek! A klip letölthető a zenekar weboldaláról, megnézhető a Youtube-on és a WMD Myspacen, illetve hamarosan látható lesz a zenei TV műsorokban is. Infó: watchmydying.com, powerground.hu, myspace.com/watchmydying


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Kaizers Orchestra, Geoff Berner, Psycho Mutants @ 080411 - A38 

Koncertmenü

2008. április 11. 21H, A38 > Kaizers Orchestra (NO), Geoff Berner (CAN), Psycho Mutants. Jegyár: elővétel 2500; a fellépés napján: 3000 Ft. rock, világzene, népzene

A norvég Kaizers Orchestra szextett egyszer már megbuggyantotta a Sziget nagyszínpada előtti nézőteret.Olyan elementárisan ötvözik a kelet- és észak-európai népzenei hagyományokat a rockzenével, a hegedűt az olajoshordóval, ahogy az mostanság a norvégoktól elvárható. 2001-es Ompa Til du Dör című lemezükért rögtön megkapták a norvég Grammy-díjat. Szinte kizárólag norvég nyelven énekelnek, ami különös hangulatot kölcsönöz melankólikusan ütős, romantikusan lázadó, elvágyódva mulatós, undergroundosan poppos, rockosan bulizós zenéjüknek: hangulata valahol a Leningrad Cowboys furcsa északias világvége-érzését vegyíti a Rolling Stones szikáran ütős rock’n’rolljával. A Kaizers Orchestra egy remek skandináv retrofuturista partiegyüttes!

Geoff Berner (CAN): Geoff Berner egy besorolhatatlan őslázadó, az utcazenész, a komédiás és a zseni egyszemélyes keveréke. Reneszánsz személyiség, aki harmonikájával, énekével, lucid megjelenésével egy igazi punk és népzenei hős, akit bárhol is hall az ember, friss, ütős, meleg hanjgától és hangulatától táncra perdül, majd rendel még egy guinnest. Felvállalt szándéka a klezmert visszavinni a pubokba, sőt, még a legegyszerűbb csehókba is, oda mindenhova, ahol a mímelt fennköltség nem akadályozza meg sem a zenészt, sem a befogadóját, hogy a színtiszta őszinteséggel örüljön e zene egyszerre autentikus és modern szószólójának.

Psycho Mutants: Bárki is próbálkozna a zenekar mufajának meghatározásával, kár a gozért... Hangulatát talán David Lynch és Quentin Tarantino filmjeiben képzelhetjük el, eredeti rock n' roll és western hangzása mellett. Egyes fanatikusok Nick Cave és a 16 Horsepower világát látják benne. Az öttagú csapatot a sötét erötöl lüktetö zenekarként ismerik. Énekesük karizmája és hangja magával húzza a zenekart a homályos mélybe, onnan feltörve a mennyei magasságokig. Vezetö ritmusszekcióban a dobbal és lükteto basszussal, a föének mellett szövevényes játékú, zajos és psychedelikus gitárhangzásokkal. A francia tangóharmonikás játéka és örült színpadi mozgása a trombiták mellett, szintén lendületbe hozza a közönséget. A "Mutánsok" körülbelül két éve lépnek színpadra ebben a formációban, de a zenéjük már most érett, akár egy jó öreg whisky. Számos külföldi zenekarral turnéztak, felléptek magyarország fontosabb helyein, fesztivá ljain. Demo lemezük után, még idén megjelent elsö teljes albumuk, Ghost City, mellyel elindulnak turnéra, elsöként Oroszországba, Ausztriába és Franciaországba.


Szerkesztette: szimpatic
Tovább...

 Gastroblues Fesztivál 2008 @ 080701-06, Paks 

Koncertmenü

A tavalyi hármas jubileum után a nagykorúsághoz közeledik fesztiválunk. Tizenhatodszor várja Paks a bor, a gasztronómia és a zene szerelmeseit, rajongóit vagy az éppen csak óvatosan érdeklődőket. Az eltelt másfél évtized bizonyította ország-világ előtt, hogy a jó muzsika, az ínycsiklandó ételek, a zamatos borok nemzedékeket – ezen belül családokat – vonzanak, baráti egységbe forrasztanak évente csak egyszer találkozó idegeneket.

Támogatóinknak köszönhetően az idén is több nagyszerű produkciót vonultathatunk fel. Kijelenthetjük, hogy a korábbi éveknél szélesebb körű, sokszínűbb a zenei kínálat. A bluestól a funkyn és jazz-rockon át a rock and rollig mindenki megtalálhatja kedvenc stílusát. Carl Palmer személyében a világ egyik legjobb dobosa állítja fel dobfelszerelését az ESZI sportcsarnok színpadára. Több mint 200 évnyi zenei tapasztalat sűrűsödik össze a British Blues Quintet muzsikusaiban. A BBQ egy rendkívüli válogatott csapat három angol és két skót zenésszel, akik valamennyien jelentős szerepet játszottak a 60-as évek szigetországi blues életében. A „karcos hangú” Maggie Bell nem véletlenül érdemelte ki a „brit Janis Joplin” elnevezést! A világhírű amerikai LMT Connection a funky világába kalauzol három zseniális afro-amerikai muzsikus segítségével. A tervek szerint két ígéretes pálya elején álló helybeli fúvós száll be melléjük, bizonyítva Kodály Zoltán tételét, miszerint a zene nem ismer határokat. Néhány év szünet után ismét érkezik finn muzsikus, ezúttal a nemzetközi karriert építő bluesgitáros amazon, Erja Lyytinen személyében. A kortárs bluest az angol Ian Siegal képviseli saját zenekarával. A templomi koncertekre a tavalyi sikeres kezdeményezés nyomán ismét szombat délelőtt kerül sor.

A külföldi sztár fellépők szinte teljes létszámban jelen lesznek a Makovetz Imre által tervezett Szentlélek templomban. A hagyományos borbarát találkozón a történelmi és a határontúli borvidékek legjobb borászai ez évben is személyesen mutatják be boraikat. Az elmúlt évben első alkalommal rendezett borral készült ételek és borkorcsolyák főzőversenyének köszönhetően a közönség nem csupán passzív részese, hanem aktív résztvevője lett a fesztiválnak. A közönségnek továbbra is lehetőséget biztosítunk arra, hogy a helyszínen elkészített hideg-meleg ételeiket megfelelő körülmények között tudják tálalni és baráti körben fogyasztani. Reméljük, hogy rendezvényünket nagy számban látogatják meg. Kívánunk minden kedves vendégünknek ezen a kellemesnek ígérkező hétvégén jó szórakozást és jó étvágyat.

www.gastroblues.hu

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 NUCLEUS TORN - Knell (2008) 

Lemezismertetők

Svájc mindig tartogat valami újat. Nincs túl sok, nemzetközileg is (el)ismert bandájuk, de időről-időre felbukkan egy, aki képes meglepetést okozni. Legutóbb a folkos metalban utazó Eluveitie lépett a szélesebb közönség elé – pedig a szemfülesebbek már vagy két éve ismerhetik őket –, jelen csapat azonban merőben más húrokat pendít meg. És most ugyan lehetne találgatni, vagy mindenféle meghatározással előállni a zenét illetően, de igazság szerint a Prophecy kiadó neve már sok mindent elárul.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

36220 Cikk (1449 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 251 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Május 20, szombat
· Gozsdu Talent - Utca! Zenélj! (2017)
· Kobra And The Lotus - Prevail I (2017)
· Add a mancsod - jótékonysági koncertek (2017)
Május 19, péntek
· Neoton - Kislemezek 6.
· Örökség koncert @ 2017. május 28. - Barba Negra Track
· Bardóczi Gyula interjú - 2. rész (2017)
· Samsara Boulevard @ 2017. június 23. - Alsóörs
· Snakecharmer - Second Skin (2017)
· Trousers, Amberjack @ 2017. május 31. - EllátóHáz
Május 18, csütörtök
· Pulzus 23 - 1982 március - Ugye eljössz még!
· Neoton - Kislemezek 5.
· Bardóczi Gyula interjú - 1. rész (2017)
· Dying Wish - Lopott idők (2017, klip info)
· Elhunyt Chris Cornell (1964-2017)
· Warrant - Louder Harder Faster (2017)
· Dave Phillips @ 2017. május 26. - Drrpnc
Május 17, szerda
· Rockmúzeum - Led Zeppelin kiállítás, Lead Zeppelin koncert (2017)
· Várkert Bazár - Volt egyszer egy Ifipark - koncertsorozat (2017)
· Neoton - Kislemezek 4.
· divideD, Salvus, Crashing Days @ 2017. május 27. - GMK
· Inglorious - Inglorious II (2017)
· Budapest Voices - öt koncertet adtak egy délután alatt (2017)
Május 16, kedd
· The Unity - The Unity (2017, Dionysosrising)
· Fishing 2017 - gigantikus koncertarchívum!
· Neoton - Kislemezek 3.
· Koalabell @ 2017. május 18. - Robot
· Treat - The Road More Or Less Traveled (2017)
· The Carbonfools @ 2017. június 01. - Kobuci Kert
Május 15, hétfő
· Neoton - Kislemezek 2.
· Of Virtue, Griever @ 2017. június 05. - Dürer Kert
· Harmath Amadé - interjú (2017)
· Fezen 2017 - Jön Glenn Hughes, teljes a rock nagyszínpad programja!
· Blondie - Pollinator (2017)
· Igor - Öl (2017, EP info)
Május 14, vasárnap
· Voyager - Ghost Mile (2017, Dionysosrising)
· Steve Hackett - Djabe - nemzetközi siker a koncertfelvétel (2017)
· Neoton - Kislemezek 1.
· Magashegyi Underground - Arcok, utcák, nevek (2017, klip)
· Anathema - The Optimist (2017)
· Pagan Megalith, When Icarus Falls @ 2017. május 25. - Fészek
Május 13, szombat
· Utolsó utáni üvöltés, egy napra ismét megnyílt a Fekete Lyuk (2017)
· Lemezjátszó - Pink Floyd albummal folytatódik a sorozat (2017)
· Helker - Firesoul (2017, Stargazer)
· Depeche Mode - néhány nap múlva, 2017. május 22-én lépnek fel nálunk!
· Fates Warning - Awaken the Guardian Live (2017)
· Jazzköltészet @ 2017. május 22. - Gödör Klub
Május 12, péntek
· Cikipédia 7. - 5. rész - Őszinte barátok!
· Harem Scarem - United (2017, Dionysosrising)
· Moldován Gyula interjú - 4. rész (2017)
· Architects @ 2017. augusztus 15. - Akvárium Klub
· Metal Church - Classic Live (2017)
· Jojo Mayer - Nerve @ 2017. május 13. - Akvárium Klub
Május 11, csütörtök
· Cikipédia 7. - 4. rész - Dollárpapa
· Blues for Andor @ 2017. május 18. - Muzikum
· Moldován Gyula interjú - 3. rész (2017)
· Pulzus 22 - 1982 február - Felrobbant a Dinamit!
· Harem Scarem - United (2017)
· EC 70 - Eric Clapton Tribute Band @ 2017. május 12. - Muzikum
Május 10, szerda
· Cikipédia 7. - 3. rész – Szigeti veszedelem!
· Nagy Feró és a Beatrice @ 2017. május 27. - Hősök Napja, Bonyhád
· Moldován Gyula interjú - 2. rész (2017)
· P. Mágnes - Szigorú a reggel - Best of P. Mágnes 2012-2017 (2017, info)
· Wolfpakk - Wolves Reign (2017)
· Solaris - Marsbéli krónikák balett @ 2017. május 21-23. - Erkel Színház
Május 09, kedd
· Cikipédia 7. - 2. rész - Mondj igazat, betörik a pofád!
· Astral Doors - Black Eyed Children (2017, Dionysosrising)
· Moldován Gyula interjú - 1. rész (2017)
· Diana Krall - Turn Up The Quiet (2017, info)
· Arthemis - Blood - Fury - Domination (2017)
· The Adolescens - Johnson Baltimore (2017, klip)
Május 08, hétfő
· Lonely Robot - The Big Dream (2017, Dionysosrising)
· TsuShiMaMiRe @ 2017. május 16. - Dürer Kert
· Mammoth Mammoth - Mount The Mountain (2017)
· Happy Dixieland Band - Azok a boldog békeidők (2017, info)
· Death Rides A Horse - More God than Man (2017)
· Campus Fesztivál - nemzetközi elismerés (2017)
Május 07, vasárnap
· Bobby Kimball Symphonic Live @ 2017. október 14. - Tüskecsarnok
· Funebre - The Pendulum Stops (2017, dal)
· Astral Doors - Black Eyed Children (2017, Stargazer)
· Bongzilla @ 2017. május 15. - A38 Hajó
· Lonely Robot - The Big Dream (2017)
· Nevergreen - A harcunk éjjelén (2017, szöveges klip)
Május 06, szombat
· Art Nation - Liberation (2017, Dionysosrising)
· Amberjack - Storm (2017, info)
· Night Demon - Darkness Remains (2017)
· Republic - Kimondom a neved (2017, info)
· Astral Doors - Black Eyed Children (2017)
· Barba Negra - klubzárás, Track nyitás - 12 hónap zene (2017)
Május 05, péntek
· Eluveitie, Amaranthe @ 2017. október 26. - Barba Negra
· Gorillaz élő @ 2017. november 13. - Budapest Aréna
· Edda művek - 40 év rock - 2015.04.11 Aréna (2017)
· Of Course - Hagyd, hogy megtörténjen (2017, dal)
· Pink Floyd - TEY 17 - 1971 Reverber/ation - konklúzió (2017)
· Ross The Boss @ 2017. június 01. - Dürer Kert
Május 04, csütörtök
· Pulzus 21 - 1982. január - A jövőbe mutató múlt
· Airbourne @ 2017. október 29. - Barba Negra
· Cikipédia 7. - 1. rész - Most lettünk igazán rabok (2017)
· Magna Cum Laude - Volna-e kedved (2017, szöveges klip)
· Pink Floyd - TEY 16 - 1971 Reverber/ation - video (2017)
· Nest of Plagues - The Faceless Ones (2017, szöveges klip)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.38 Seconds