Dionysosrising Blog

 Menü
· Főoldal
· Archívum
· Enciklopédia
· Hard.Fplanet.hu
· Hosszabb írások
· Impresszum
· Kereső
· MHW dbSearch
· Rovatok
· Szavazógép

 Nap cikke
A legolvasottabb cikk ma:

Pentakill - Grasp of the Undying (2017)

 Látogatottság
Összesen
88209151
találatot kaptunk az oldal indítása óta: 2003. július

 Hang-Súly


 Vásárolj!
Bálint Csaba - Beatinterjúk I.

Majnik László - Barázdák között


 Singularity - Of All The Mysteries (2007) 

Lemezismertetők

Harmadik kiadványához ért a coloradoi Singularity zenekar, akik régimódi progresszív rockot játszanak. Underground bandáról van szó, akik ragaszkodnak a régi nagyok hagyományaihoz. Főleg a Gabrieles Genesis, de Pink Floyd, Yes és az ELP is szóba kerülhet. Billentyű orientált zenét játszanak, zongora, szimfónikus elemek, űr hangok, közép tempók. Ismerős ötletek. Semmi extremitás...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 SZIN Ice @ 071229-30-31 - Szeged 

Koncertmenü

Kóros SZIN-hiányt enyhítendő: a két ünnep között jön a SZIN Ice! A lényeg, hogy nem kell egy újabb évet várniuk azoknak, akik szerették a SZIN-t és a hangulatot, ami jellemezte, hiszen decemberben újra jelentkezik, csak kicsit másként, „jeges környezetben”. A december 29-30-31-én első alkalommal megrendezésre kerülő SZIN ICE fesztivál a szegedi műjégpályán, illetve a mellette felállított sátorban vár mindenkit, akinek elege van a töltött káposztából és a nagy karácsonyi evés-ivás után bulizna végre egy jót.

Reméljük, hogy a SZIN Ice igazi különlegességet jelent majd, hiszen ezért lett kitalálva. Egyik programhelyszínén (Borsodi Malátabár) a nyári fesztiválok hangulatára jellemző koncertekkel és berendezéssel igyekszünk visszaidézni a legmelegebb évszakot, míg másik helyszínén (Pepsi Ice), a jégpályán korcsolyázás közben bulizhattok a legjobb hip-hop és elektronikus zenékre, természetesen jeges hangulatban. Ha pedig váltani akartok, akkor csak egy lépést kell tennetek télből a nyárba!

A program már fent van, lehet szemezgetni. Természetesen folyamatosan kerülnek fel új infók, az esetleges változásokat pedig rögtön frissítjük. Várjuk ötleteiteket, javaslataitok, kérdéseiteket. Addig is mindenkinek jó ráhangolódást!

(Néhány fellépő: Vad Fruttik, Kiscsillag, 30Y, Balkan Fanatic, Zagar és az Underground Dívák, Dave Seaman (GB), Újév köszöntés: Quimby, MCL, Kispál és a Borz; Magna Cum Laude... stb.)


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 30. HOBO KARÁCSONY @ 071225 - Pecsa 

Koncertmenü 30. HOBO KARÁCSONY Vendég: DEÁK BILL GYULA, 2007. december 25. 20:00, Petőfi Csarnok, Jegyár: 3.500.-

Immár 30. alkalommal kerül megrendezésre Karácsony napján – december 25-én a HOBO KARÁCSONY a Petőfi Csarnokban. Vendég: Deák Bill Gyula. 30. karácsonyát tölti és ünnepli együtt a közönség és a zenekar. Hagyományt csak a szeretet, az összetartozás és a hitelesség teremethet. Idén már nemcsak a szülőket és gyerekeket, de már az unokákat is várja a HOBO BLUES BAND.Részlet a 2007 - Harmincadik évébe lépett Földes László Hobo kultikus zenekara címmel megjelent HOBO interjúból (Herczeg Dóra - Népszava Online):

- Áprilisban született a zenekar 1978-ban, még egy éves kora előtt tartottuk a karácsonyi koncertet, úgyhogy a december 25-i Hobo Karácsony nyitja meg a HBB jubileumi évét, amely szeptember 27-éig tart, amikor a Sportarénában ünnepelünk. A három évtizedet három részre osztom mindegyik, minden periódusnak, volt egy fejlődő, kiteljesedő korszaka és egy unalom, rutin felé szürkülő része is. A harmadik periódus hét éve tart, és bár most jelentkeztünk új lemezzel, félek tőle, hogy ez is elszürkül. Nem akartam soha és nem akarok most sem mérhető sikernek megfelelni, számolgatni, hogy hány lemez, hány néző, hányszor voltunk toplistán. Ez a tető sohasem volt vonzó, én nem oda tartok. Ha ma kellene elkezdeni, akkor is ezt az utat járnám. Sok szeretetet kaptam a közönségtől, sokan azt hiszik, hogy mindent tudok az igazságról, pedig egyetlen trükköm, hogy nem szabad hazudni. A közönségnek köszönhető, hogy át tudtuk vészelni az alkotói válságokat. - Hobo

www.hobo.hu
www.showtimebudapest.hu

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Jazz legendái: RED MITCHELL 

Cikkek

- Keith Moore Mitchell néven 1927. szeptember 20-án született a New York állambeli New York Cityben, Egyesült Államok. Elhunyt 1992. november 8-án. Zongora- és altszaxofon - tanulmányok után Mitchell katonai szolgálata idején tért át a nagybőgőre. A negyvenes évek végén Jackie Paris, Mundell Lowe, Chubby Jackson (vele zongorázott) és Charlie Ventura együttesében játszott. Két évet töltött Woody Hermannal, ám 1951-ben tuberkulózisos lett.


Szerkesztette: jazz
Tovább...

 Shylock - Devotion (2007) 

Lemezismertetők

A Shylock zenekart már valószinűleg nem kell bemutatni, de ha valaki mégis kíváncsi a csapat előéletére, akkor a 2004-es Welcome To Illusion című, eleddig utolsó lemezük kapcsán írt kritikában utánuk tudnak olvasni.

A 2007-es Devotion címmel megjelent lemezükről eddig rövidhírt olvashattatok csak, most itt a kritika is...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Gumipop Indie Xmas @ 071226 - Trafó 

Koncertmenü Gumipop Indie Xmas
(Budapest, Trafó Bár Tangó - december 26., szerda, 19:30)

Az immár hagyományosnak mondható karácsonyi gumipop bulin igazi indie dömpingre számíthatunk. The Moog, Jacked, Panic Radio, Ez Basic, Hammer Of Gods és persze a Joy Division énekhangját Franz Ferdinand-i alapokra helyező kiváló new wave-electro-punk Hangmás jóvoltából. Ámbár az Amber Smith most is hiányzik, a Trafó Bárban majdnem teljes hazai indie-körképet kaphatunk. A koncertek után Gumipop dj-k hajnalig.

www.gumipop.hu
myspace.com/gumipop

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Jonas Hellborg - Art Metal (2007) 

Lemezismertetők

Jonas Hellborg 1958-ban, Göteborg-ban született. Basszusgitáros, aki egyszerre szereti a hardrockot, a jazzrockot, de neves worldmusic és ethno előadóként is említik a nevét. Olyan neves előadókkal zenélt együtt korábban, mint JOHN MCLAUGHLIN, TRILOK GURTU, GINGER BAKER, SHAWN LANE, MICHAEL BRECKER, de még Buckethead is előkerült már az életében. Szereti a klasszikus trió felállást, így harmadik tag volt a Shawn Lane - Jeff Sipe, McLaughlin - Cobham, Buckethead - Michael Shrieve trióknak.

Vele kell keresni arra a kérdésre is a választ, hogy mi újság a mi Csörsz Zoltán-unkkal?, ugyanis 2006-ban Hellborg, kiegészülve IA Eklundh-al és Zolival turnézott.

Most az indiai ethno-jazz ütőhangszeres Selvaganesh-el és Malmsteen csapatában, a kilencvenes években indult Johansson testvérekkel, plusz a gitárzseni IA Eklundh-al rögzítette furcsán egyedi, improvizációkra építkező dalait.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Ghymes @ 071226 - Sportaréna 

Koncertmenü Ghymes karácsonyi lemezbemutató koncert (Budapest, Papp László Budapest Sportaréna - december 26., szerda, 19:30)

A műsor a karácsonyi misztériumot, mint ünnepet, közösségteremtést, hagyományt és az ezekben született újat járja körül egy egységben, tematikusan - zenében, irodalomban. Az est - jellegét tekintve - nagy formátumú összefüggő egész. A szereplők létszáma 100 körüli, hiszen nagy énekkar, tánckar, a Ghymes együttes, színészek alkotják (élő Betlehem), és a helyszín is erre mutat - a Papp László Budapest Sportaréna.

A téma "a szállást kereső Mária" motívum. A Bibliából és a Paraszt bibliából építkező történet Mária üldöztetésével indul, fontosabb pontjai a heródesi csecsemőgyilkosságok, a terhes anya számkivetettsége, reménytelensége, félelmei, melyek mind fokozódnak a végkifejletig. "Kopogtatás" sok olyan ember ajtaján, akik közül senki nem fogadja be a jövevényt, az utolsó éjszaka kínja, megszületés, csillag, három királyok, öröm, jövő, remény.

A Ghymes együttes ebbe a műsorába egyrészt a régi repertoárjából is belesző darabokat, másrészt új dalok, zenék is születnek erre az alkalomra, valamint ez év novemberében ezen műsor kapcsán megjelenik egy új karácsonyi Ghymes album. A karácsony, mint a keresztény kultúra legnagyobb ünnepe ebben a stílusban, ebben a minőségben és ilyen méretekben napjainkban nem került színpadi feldolgozásra, felmutatásra. Ezért mindenképpen hiánypótló szerepe is van. Vendégek: Pápai Erika, a zuglói Hunyadi János ált. Iskola Nagykórusa, Karigazgató: Igaliné Büttner Hedvig, Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes, MŰvészeti vezetõ: Jánosi Attila

Jegyárak: Ülő: 15.000.-; 12.000.-; 9.900.-; 7.500.-; 5.900.-; 3.900.-

www.ghymes.hu
www.showtimebudapest.hu

Szerkesztette: o-porat
Tovább...

 Here I Come Falling - Oh Grave, Where Is They Victory (2008) 

Lemezismertetők

A springfieldi (Missouri, USA) Here I Come Falling egy 6 tagú, extrém és fiatalos keresztény rock banda. Sokszínűségében kapkodó screamo/breakcore zenét játszanak, teli torokból üvöltve, hogy "JESUS LOVES YOU!"...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Simian Mobile Disco és az Orbital tagja a Citadellában 

Koncertmenü

Az angol az elektronikus zene félistene, Phil Hartnoll érkezik december 29-én a Citadellába, ahol a Bladerunnaz által szervezett party-n lép majd fel. Ugyanitt többek között a FineCutBodies és a brit mozgó diszkóüteg, a Simian Mobile Disco is feltűnik majd. Jegyek még kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, valamint a ticketportal.hu oldalon, ahol otthoni jegynyomtatást is választhatunk.

Ugye már mindenki kívülről fújja azt, hogy "because we are your friends, you'll never be alone again"? Nos a kétszeres MTV European Video Music Awards győztes francia Justice által megkezelt We Are Your Friends legalább annyira köszönhető a Daft Punk unokáknak, mint legjobb angol cimboráiknak, a Simian Mobile Disconak, hiszen a sláger eredetije a Simian 2003-as Never Be Alone című indie zenéje.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 For The Fallen Dreams - Changes (2008) 

Lemezismertetők

A michigani Lansing/Saginaw-ba valósi For The Fallen Dreams kissé közönséges, de nagyon hatásos hardcore/metal zenéjét 2003. óta tolja, az ugatós, keresztény szövegekkel felszerelt, hiteles zenéket kedvelők arcába. A klónokkal agyonhajszolt műfaj egyik figyelemre méltó zenekaráról van szó, akik erőteljes dalaikkal most nőttek ki a Myspace-ből...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Haelo, Flying TV, Spindrag @ 071230 - WIGWAM 2 

Koncertmenü

Flying TV: "Kedves Barátunk! Elkészült a Flying TV zenekar új honlapja, amit a www.flyingtv.hu címen találsz meg. Kisebb fejlesztések lesznek még, de mi alapvetően nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A másik fontos hírünk, hogy elkészült egy sorozat Flying TV logóval ellátott póló is... nekünk persze ezek is tetszenek, de Te is meggyőződhetsz a szépségükről a fent említett honlap SHOP menüpontjában, ahol rögtön rendelhetsz is belőlük. Ha már a Karácsonyra kapott pénz elköltésénél tartunk, akkor ne feledd, hogy webshopunkban az új On Air albumot is megvásárolhatod.

Aztán ha minden pénzedet elköltötted CD-re és pólóra, akkor DECEMBER 30-án gyere le a WIGWAM 2 KLUBBA (Budapest, Krúdy Gyula u. 17.), ahol INGYENES KONCERTET ADUNK... mert nekünk is van szívünk... Addig is Boldog Karácsonyt az egész zenekar nevében!" Üdv: Andrix / Flying TV

tehát: Ingyenes elõszilveszteri buli a Wigwam 2-ben. Az év utolsó elõtti napján a Wigwam 2-ben három zenekar búcsúztatja az óévet: Spindrag, Flying TV és Haelo! A belépés ingyenes. A koncertterem nem túl nagy. Kettõsnyíl: érdemes idõben érkezni.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 The Sorrow - Blessings From A Blackened Sky (2007) 

Lemezismertetők

Osztrák sógorainkról nem feltétlenül a modern metal zene jut az eszünkbe, legalábbis eddig. Azt hiszem, hogy a The Sorrow hatására sokan fogunk másként gondolni a sógorokra. A The Sorrow ugyanis nem akármilyen életerővel és energiák megmozgatásával mutatkozik most be a világnak. A kortárs metal szerelmeseinek lesz ezentúl legalább egy pozitív élménye a festői ország zenéjéről...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 FARSOT - IIII (2007) 

Lemezismertetők

Életemben sem hallottam még erről a német formációról, és igencsak meglepett, amikor megtudtam, hogy eredetileg 1999-ben alakultak. Ehhez képest csupán két demót készítettek eddigi pályafutásuk során, jelen korong a bemutatkozó lemezük. Ami kétségtelenül nem sikerült rosszul, bár a ráaggatott ’avantgarde black metal’ jelzőt azért némileg túlzásnak vélem, annyira talán mégsem különleges a dolog.


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Omar Rodríguez-López - Calibration (Is Pushing Luck and Key Too Far) 

Lemezismertetők

Valószinűleg elegetek van már belőlem, a The Mars Volta és környékének lemezei miatt. De, mit tegyek, ha mostanában ezt szeretem a legjobban és örömömben mindig írási kényszerem támad. Omar Rodriguez-Lopez a Mars Volta gitáros új szóló lemezéről fogok most méhány szót ejteni.

Ami kicsit másként sikerült, mint az előzőek. Persze nem kevésbé őrült és elvont a dolog, szokásosan stílusilag valahova a hard rock, acid-free jazz közé lehet rakni, de itt majdnem minden dalba bele sikerült raknia néhány apokliptikus elektronikus zajongást is...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 BPRNR meets TESCO DISCO @ 071231 - Kultiplex 

Koncertmenü BUDAPEST LEGÜTŐSEBB SZILVESZTERI PARTYJA A KULTIPLEXBEN:
BPRNR meets TESCO DISCO
2007.12.31. 20.00 órától

HARDCORE JUKEBOX (feat. Bridge To Solace, The Idoru, Sedative Bang, Zero Tolerance)
THE MOOG
AMBER SMITH
LUCA BRASI (feat. Superbutt, Hollywoodoo, Blind Myself, The Idoru)
DJ.K: P.Kovary (Neo), Kecske (Tesco), Pipo (Tesco), Jogsi&Tubus (BPRNR)

Utolsó állomásához érkezett a Kultiplex évek óta megrendezésre kerülő Szilveszteri Partyja. A különleges alkalmat megragadva (a Kulti 2008 márciusában bezár) a szervezők összekalapálták a honi hardcore metál és indie szcéna legnevesebb képviselőit, hogy igazán emlékezetesen búcsúzhassunk az Óévtől és magától a Kulti-Szilveszter sorozattól is.

Az estét a nagyteremben, a HARCORE JUKEBOX nyitja meg. A Bridge To Solace, a The Idoru, a Sedative Bang és a Zero Tolerance zenekarokból verbuvált alkalmi formáció meglepő feldolgozásokkal és a már megszokott keménységgel indítja el a Szilvesztert.

A „megynyitó ünnepség” után a színpad az AMBER SMITH zenekaré. Poniklo Imréék új lemezük megjelentetése küszöbén, szakítottak időt arra is, hogy igazán emlékezetes legyen az év utolsó estéje. A Litván közönség előtt nemrég bemutatkozó zenekar két, egyenként 1200 fős koncertet tudhat a háta mögött. Őket az itthon és Amerikában egyaránt sztárnak számító THE MOOG követi. Tonyóék ezen az estén közkedvelt slágereik mellett, ízelítőt adnak készülő második lemezük anyagából is, melyek munkálatai már javában folynak az USA-ban. Természetesen Szilveszter révén a meglepetés sem maradhat el, melynek előkészítésében a The Moog mellett az Amber Smith is komoly szerepet vállalt. Az eredmény magáért beszél.

Az Újévet a kiváló zenészekből álló LUCA BRASI köszönti. A Superbutt, a Hollywoodoo, a Blind Myself és a The Idoru tagjai garantáltan sikeres és boldog Új Esztendőt indítanak útjára. A koncertek után, kint a fedett kertben az anglománoknak Tesco Disco Dj.Kecskével, Pipoval és P.Kovaryval (Neo), a koncertteremben pedig Dj.Jogsi és Tubus kaotikus buli-szettje hallható és táncolható reggelig.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Indigo Dying - Indigo Dying (2007) 

Lemezismertetők

Az Indigo Dying zenekar igazándiból a szépséges díva, Gisa Vatcky szóló munkásságának beindítása. A chilei születésű énekesnő korábban olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Enrique Iglesias, Placido Domingo, Melissa Etheridge vagy Meat Loaf.

A lemezen igazi szupergroup kíséri a művésznőt. John Macaluso dobost valószinűleg nem kell bemutatni, de nem ő a legnagyobb név, ugyanis AOR hangulatú duettet is hallhatunk Michael Kiske vendégeskedésével és két dalban Mark Boals is szerepel a produkcióban...


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Nuke, Wackor @ 071222 - Wigwam2 

Koncertmenü

Mivel annyian akartok minket ;) , csak a Ti kedvetekért rendezünk egy uccsó bulit ebben az évben, amely a mármár legendás Wigwam2-ben kerül megrendezésre (BP. VII. Krúdy Gyula u. 17). Az este fő vendége a Wackor, és a Nuke, tehát ha SlayerCsabi lesz baj nem lesz... lesz viszont brutális rendbontás, és hangulat.

Beugró: 1000 HUF, ami mellé egy sört kaptok AJÁNDÉKBA, kezdés 20:00. Tehát mégegyszer: Nuke, Wackor @ Wigwam2 2007.12.22. este 8! Mi ott leszünk és megküldjük a rock N roll-t, és ti? Számítunk rátok!! Üdv, NUKE

www.nukemusic.net
www.wackor.hu
www.bprnr.com

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 P. Mobil: Lemezbemutató koncert 2002.06.14. Pecsa 

Rockmúzeum

Ahogy már évek óta megszokhattuk, idén is, Karácsonykor letölthető lesz egy koncert a www.pmobil.hu oldalról. Ez egy nagyon szép gesztus, „sokáig éljen a zenekar és a közönség megbonthatatlan barátsága”.

Ezúttal a 2002-es Pecsás lemezbemutató koncert lesz hozzáférhető. Lemezbemutató volt, a plakát tanúsága szerint is, de persze lemez, az nem volt, és azóta sincs. Új számok sem. Elhangzott ugyan a King-Kong, de az 1 (azaz egy) darab szám. És az utóbbi időben nem is játszák.


Szerkesztette: bcsaba
Tovább...

 Hazai hírek - 071221 

Rövid hírek

Tankcsapda: Rendőrlányokkal melegítettek a tankok

Izgalmas helyszínen mérte össze vezetéstechnikai tudását a nemrég nagykorúvá érett Tankcsapda legénysége a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitánysághárom hölgy munkatársával és a Kowalsky meg a Vega zenekarral.

A helyszín apropóját az adta, hogy az együttes rendhagyó módon melegítsen be az év végi debreceni záró-bulira és, hogy a szórakozás mellett a megyében elsőként csatlakozott a Charta a józan közlekedésért elnevezésű mozgalomhoz, melyet az Országos Rendőr-főkapitányság kezdeményezett az ittasan okozott halálos balesetek számának csökkentésére.

A tájékoztatón résztvevő Fekete Csaba alezredes, megyei főkapitány elmondta, hogy a mozgalom magyarországi elindítását az egykori Forma 1-es világbajnok, a finn Mika Hakkinen kezdeményezte nyáron. Azóta már más ismert közéleti személyiségek, például Bessenyei Péter műrepülő világbajnok, Palik László televíziós műsorvezető, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke is aláírták a dokumentumot.

Az eszmei tartalom mellett persze a fő szerep a vezetésé volt.

A három csapat egy a rendőrök kiképzésére szolgáló tanpályán versenyzett, olykor nem kis derültségre adva okot. A két rock zenekarnak már az elején meggyűlt a baja a szorosan egymást követő bóják kikerülésével, ám ekkor még csak sejteni lehetett, hogy nem ez jelenti a legnagyobb problémát a teljes kör megtétele során. Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa rutinos tolatása után, vagy Cseresznye hibátlan 40 másodperces körrekordja után a csapat összesített pontszámát a szövegírásban ugyan kiváló, de vezetésben már kevésbé jeleskedő Lukács Laci frontember rontotta le igazán. Lacinak szinte mindennel meggyűlt a baja. A bójakerülés még csak ment valahogyan, de a hirtelen kikerülés és a hirtelen megállás már nagy jó indulattal sem volt hibátlannak nevezhető. A végeredményen ez persze meg is látszott.

Nagy meglepetésre a Kowalsky meg a Vega zenekar nyerte a versenyt, másodikként a debreceni Tankok, a dobogó harmadik lépcsőfokára pedig természetesen jóindulatú házigazdaként, a rendőrlányok léphettek fel.

www.tankcsapda.com
www.kowalskymegavega.hu
www.cls.hu
www.mp3music.hu

Zord zenekar decemberi hírlevele

Végéhez közeledik a "Disasters Tour 2007" klubtúra, már csak a december 28-i, miskolci buli van hátra, amelyre meglehetősen rendhagyó helyszínen kerül sor. A Hősök terén a mélygarázsban lép fel a Zord, többek között az S.K. zenekarral, a Minden-Hatókkal és a Szlovákiából érkező Rimérával. Most érkezett vissza a zenekar a Felvidékről, ahol a Drastic Means vendégeiként zúztak egy jót, de megért egy misét a november 22-i "Disasters Grind" lemezbemutató koncert is. Nagy volt a pörgés, a Drastic Means remek bulijával kezdődött az este, majd itt láthatta először a nagyérdemű a "The Ghost" című dalra készített videóklipet. Az átszerelés után a Zord három akusztikus gitáron (a vendég gitáros Kiszty Roland volt ebben a dalban), dobon és basszusgitáron előadta a lemezen is hallható balladát, a "Black Petals"-t. Ezt követően közel másfél órás színtiszta metal zúzdára került sor, ahol felléptek egykori Zord tagok (Jakab Viktor - basszusgitáros és Hrebenku Zsolt - gitáros) is, illetve két dal erejéig az ifjú dobos titán, Tálas Áron! Mind a zenekar, mind a közönség kitett magáért, és hab a tortán, hogy a koncertet követő albumdedikálásra is várakozáson felüli volt az érdeklődés. (Koncertbeszámoló a Rockinform 2008. februári számában!)

A koncertek közötti "szünnapok" sem telnek tétlenül, több médium adja, adta hírül a zenekar körüli történéseket. A lemez kedvező fogadtatásban részesült a zenekritikusok részéről, illetve a Rockinform novemberi számában, a Passzió és Kronos Mortus portálokon olvasható egy-egy interjú a csapattal. Emellett a Diósgyőr és a Pont FM rádióban is elhangzott Zord interjú, valamint a Magyar Királyi TV miskolci regionális stúdiójának élő műsorában a klip bemutatásával egybekötve mutatkozott be a csapat három tagja. Már javában folyik a jövő év eleji klubkoncertek szervezése, illetve a nyári fesztiválokra is készül a Zord.

Az eddig lekötött bulik a következők: 2008. március 07. - Salgótarján, Kakukkfogó; fellép még: Drastic Means; 2008. április 05. - Veszprém, Padlás Music Pub; házigazda: Éjfény; 2008. április 12. - Miskolc, JMB Rock Café; vendég: Éjfény. Emellett meghívást kapott a Zord a 2008 áprilisában Ipolyságon megrendezésre kerülő III. Drastic Fest-re, illetve szervezés alatt vannak erdélyi és további felvidéki bulik is. 2008. június 19. - Miskolc, Csanyik-völgy - JMB Fest.

További hír, hogy hamarosan teljesen megújul a zenekar honlapja, ami azt jelenti, hogy pofásabb és "húzósabb" lesz, illetve újabb rovatokkal, további információkkal bővül ki. Természetesen a fotógaléria is frissítésre kerül, illetve minden más "elmaradásukat" pótolják a srácok. Ez természetesen vonatkozik mind a magyar, mind az angol nyelvű változatra. Az új oldal a tervek szerint 2008. január 31-én indul, amellyel még közelebb akarnak kerülni a zenekart kedvelő barátaikhoz, és interaktívvá téve a felületet, minél több visszajelzést szeretnének kapni a közönségtől.

FIGYELEM! Postai utánvételben megrendelhető a Zord zenekar "Disasters Grind" című CD-je - mely a Nail Records gondozásában jelent meg 2007 novemberében - 1.500 Ft, plusz postaköltség áron. A megrendeléseket e-mailben (zord@zord.hu), illve telefonon (20/919-06-12) várja a zenekar.

ZORD: KIS RÓBERT - GITÁR, VOKÁL; PERÉNYI DÉNES - GITÁR, ÉNEK; CSIBI ATTILA - DOB; PUSZTAI MÁTÉ - BASSZUSGITÁR, VOKÁL

www.zord.hu
www.myspace.com/zordmetal

HungaroConnections cserekoncert pályázat

A PANKKK aktuális pályázata: HungaroConnections 2008/I. koncerttámogatási pályázat a Dalok.hu közreműködésével. Pályázati cél: magyar és külföldi zenekarok együttműködése cserekoncertek során. Pályázók köre: zenekarok és szervezőik. A pályázatok beadási határideje: 2008. január 11. A részletes pályázati kiírás itt olvasható. A PANKKK stábja ezúton kíván mindenkinek boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag 2008-as évet! Üdvözlettel: Berta András, program koordinátor.

fish! dal, faith no more buli

sziaszok, az utolsó hírlevelünk idén! mivel az utolsó pillanatban derült ki, kérlek jelentessétek meg vagy adjátok tovább: december 23-án ingyenes faith no more tribute koncert lesz a west balkánban (ami utána be is zár, úgyhogy az utolsó lehetőség egy kis partizásra)! a fish! legújabb dala pedig a napokban jelenik meg you vs me címmel a bprnr 5. válogatáslemezén! kellemes ünnepeket, boldog újat! da fishz

www.fishonline.hu

Első a Magashegyi Underground!

Noha Magyarországon nincs olyan hagyománya a karácsonyi kislemezlista első helyezettjének kilétét illetően, mint Angliában... mi azért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Magashegyi Underground – Szeplős Váll kislemeze, kombinálva a letöltésekkel zárja a 2007-es szezont az első pozícióban. A hivatalos listát megtekintheted itt!

Mindemellett persze szeretnénk beszámolni a múlt hétvégi aluljáró-minikoncert turné őrületes sikeréről. Az ingyenes koncertekre sokan voltak kíváncsiak, akadt, aki először hallotta a zenekart, de voltak olyanok is, akik kimondottan Bíborkáék miatt jöttek az aluljáróba. Természetesen a legnagyobb sikere a Szeplős Váll című slágernek volt, amelynek szövegét szinte kivétel nélkül mindenki együtt énekelte Bíborkával. De nagy sikere volt az új dalnak, az Angliának is... aki esetleg még nem hallotta volna a dalt, hallgasson bele és vegye meg a lemezt itt! Vagy töltsd le teljes egészében itt! A minikoncertből egy kis ízelítőt mutatunk itt. (mobillal rögzített videó...) Szóval gratulálunk a zenekarnak és köszönjük mindenkinek, aki támogatja őket!

www.szeplosvall.hu
www.cls.hu
www.mp3music.hu

Kalapács

BÉKÉS KARÁCSONYT, ROCKOS ÚJ ÉVET MINDEN BARÁTUNKNAK! Dec 26-án az AVALON Club ad otthont utsó metalt-támadásunknak. Reméljük, minél többen együtt karácsonyozunk. AVALON CLUB: 1158 BUDAPEST XV. kerület (XVI. ker. határa) Késmárk utca 32. (Rákospalotai határút sarok) GPS: N 47.52934 x E 19.15172

Sinoverflow

Igaz, az őszi hírlevelek rendesen elmaradtak az utóbbi időben, de eseményekben nem volt hiány: a Karcag-Nyíregyháza tengelyen koncertezgettünk és garázdálkodtunk az Armada és a Szakadék, illetve a Decadence zenekarok társaságában, de így az ünnepek közeledtével visszatérünk a saját Alfa Holdbázisunkra, a Rock Inn-be. Itt rendezzük meg december 22-én az idei Fémkarácsonyt, sorrendben a harmadikat (a rendezvény titkos alcíme továbbra is "Rókát A Fa Alá!) A koncert 22:00-kor kezdődik és ingyenes, terveink szerint elhangzik egy vadonatúj ((Sin : Overflow)) nóta, valamint a közönség részéről ránk nehezedő nyomásnak engedve előkapjuk a Sentenced-Neverlasting feldolgozást is. Máskor is nehezedjetek ránk nyugodtan! A másik örömteli esemény, hogy Zéró cimboránkkal három éves szervezőmunka, vad egyeztetések és álmatlan éjszakák százait követően végre tető alá hoztunk egy koncertet a "Rémálom A Nyár Utcában" rendezvénysorozat keretein belül. Az időpont december 27-e, helyszín az After Music Club (Budapest, VII. kerület), társaink a bűnben az Arthemisia és a Dharma zenekarok. A koncert ezúttal is ingyenes, minden kedves pesti ismerősünk/cimboránk/óvodai szerelmünk megjelenésére feltétlenül számítunk, ha jól mennek a dolgaink, az első zenekaros pólók is elkészülnek addigra.

A gépezet januárban sem áll le, Dudu lázasan dolgozik az esedékes honlap-frissítésen, de hiába minden igyekezete, ugyanis a zenekari fotókat VALAKI (khmm...) nem képes eljuttatni neki, de majd igyekszik. Becsszó. Ja, és január 12-én visszatérünk az Armada és a Szakadék társaságában a legkultikusabb fellépőhelyek egyikére, a tokaji Betyáritatóba, minden igaz SINnernek ott a helye, ezt a kocsmát egyszerűen látni kell! Koncerteken találkozunk, addig is kellemes ünnepeket meg amit ilyenkor kell mondani, a többit a pultnál megbeszéljük! Üdv: Attila, ui: köszönet a szavazatokért, ne hagyjátok abba!

Vologda

Mikor? 2007.12.28, Hánytól? 20:00, Hol? Miskolc - Mátrix Reloaded Pub. Mennyi? A belépő teljes egészében lefogyasztható 500 HUF. Megjegyzés: Hagyományőrző karácsonyi koncert, és múltidézés a zenekar eddigi együtt töltött éveiből. A BELÉPŐ ÁRA LEFOGYASZTHATÓ! Ha van kérdés, azt várjuk a www.vologdavr.atw.hu fórumába. Legyetek jók, ha tudtok...a többi úgyis hiábavaló. VVr.

Left

Hölgyeim és Uraim, mélyen tisztelt publikum! dec 22.-én szombaton Left koncert a Molothow ligetben! Kezdés időben, a beugró meg nem sok. Vendég is lesz ausztriából. Pajzán szarvasok, részeg télapók, sztriptizelő jézuska, meg minden ami kell! GYERTEK!

Steroid

Hello mindenkinek!A zenekarnak ez lesz az évben az utólsó koncert, de egyben a legnagyobb is! Mindenkit nagyon sok szerettel várunk! Ráadásul két versenyt is hírdetünk, amire a helyszinen lehet jelentkezni! Az első verseny a legrészegebb télapó a második a legcsinosabb télapó néni. Fontos, hogy csak télapó sapkában érvényes a versenyzés. A berepülő 600HUF lesz. Fellépők: 20:00- Steroid; 21:00- Aquincum; 22:00- Anxius; 23:30- Ultimátum > Hozzátok az egész családot! Akivel nem találkoznánk, annak Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk!

Ratkóczi Huba

Sziasztok! Ez a fönt látható cím, bíz egy zenekarnév.Nem is akármilyen zenekar neve, egy egészen friss formáció, s az első koncertjére készül épp, ami most szombaton lesz(dec.22) a PINCEKLUBBAN. Főhősnőnk egy elbűvölő perui hölgy, csodás hanggal. Ha visszarepülünk az időbe mondjuk úgy 10 évet, s besétálunk az akkori klubéletbe akkor biztos, hogy hamar belebotlunk, egy igen dögös rythm'n blues bandába, a "Sonia és a sápadtarcúak"-ba, no igen ő az a Sonia...

A zenekar többi tagja: Péter Gábor - gitár (KyruGottaHumble); Mózi - dob (...Napokon); én-baszusgitár. A műsort soul-os, funk-os, bues-os, rockos-nak mondanám pl:Janis Joplin, Aretha Franklin, Serrie Williams... Valami ilyesmi hangulatra számíthat az arra járó, azt hiszem ebben a hidegben az ilyesmi jót tud tenni..., főleg, ha arra gondolunk, hogy miután megtettük tétjeinket, s elmondtuk amit gondoltunk, s elpakoltunk, de ottmaradtunk, rögvest fölpattannak majd a színpadra, azt est főhősei, a KYRUSAORUS zenekar tagjai... Szóval, azt hiszem nem taglalnám tovább, el kell jönni és kész! Dec.22 szombat, 20.30 Pinceklub,Budakeszi.

Acoustic Enemy

Hááj! Nagy páréé,nagy páréé tessék kérem gyünni! A Fish! meg az Enemy együtt fogja nyomni! Péntek este gyere a JMB-be Miskolcra! Ünnepeljük meg a 21.-ét!(Valakinek ez is ünnepnap.) Sajna rossz hír a beugró: 600 píz. Na akkor ott este nyolc után!

Vissza

Sziasztok! Szeretnénk benneteket meghívni az év utolsó Vissza koncertjére ami dec. 22-én kerül megrendezésre a szolnoki Borostyán Művelődési Házban 20:00 órai kezdettel a ROXAKKK keretein belül! Részletesebb program: 18:00 6Perc; 19:00 Fél-X; 20:00 VISSZA; 21:00 Graveyard; 22:00 SkayWay; > Vissza

Remorse

No véget ért ez az év is....! Ilyenkor ugye mindenki vagy nagyon boldog vagy nagyon szomorú, De a szomorkodóknak (pl magamnak megpróbálunk egy vidámabb ajándékot átadni hátha.) Ha a linkre kattintotok akkor meghallgatható lesz egy új Remorse nóta próbatermi felvétele (részlet) aktuáli szöveggel melyet Parola igazított Kámán bátyára. Persze mindezt csak viccnek és ajándéknak szánjuk reméljük szórakoztok egy kicsit. KELLEMES BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK A REMORSE THRASH TEAM NEVÉBEN!

The PlanetNoir Industries

Sziasztok! Kis ünnepek közti súly: 2007.12.28. (péntek) Budapest, Blue Hell (1032. Bp. Fényes Adolf utca 28.) Fellépők: Sunday Fury - Shapatt terror - Stonedirt. Kezdés:20.00h, Beugró:600 HUF, Utána Benny's retro... A 80'as 90'es évek legostobább slágerei.

Not This Time STHC

SALGÓTARJÁNI UNDERGROUND KARÁCSON - STC - DECEMBER 26. - 19:00 (pontos kezés) SäW | INSULINE | NOT THIS TIME | ALL RIGHTS RESERVED | THE GOING | PRESAGE OF INSANITY | BLOW YA MIND. Az első érkezők ajándék CD-ket és fanzine-okat kapnak! Gyertek 19:00-re pontosan! Csak 600 Ft! Meg italakció, meg blablabla! GYERTEK! ADD TOVÁBB!

Metrosurfing

ŐRÜLETES BULI A CINEMA CAFÉ-BAN – 2007. 12. 27. – 21h (Agora Savaria Filmszínház, Szombathely, Mártírok tere) FELLÉPŐK: metrosurfing, Vad Fruttik, DJ PALOTAI (Tilos Rádió – Budapest). Dj'K: Tommy Brutkho, Vidaotone. Visual: Doorin. BELÉPŐ: Elővételben és a helyszínen 22 óráig 1.000 Ft, a helyszínen 22 óra után 1.500 Ft. JEGYELŐVÉTEL: Cinema Café

Graveyard

Üdv Mindenkinek! Több mint két hónapos koncertmentes időszak után, új basszusgitárossal végre ismét közönség elé tudunk állni, és ez úton szeretnénk Titeket invitálni a következő bulinkra: 2007. december 22. (szombat) - Szolnok, Borostyán Művelődési Ház. Fellép még: Vissza, Fél-X, 6perc, stb. Belépő tudomásunk szerint csak 300 Ft. Gyertek minél többen! Üdvözlettel: a Graveyard zenekar


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Friss hírek és kiadványok a Hammer zenekaraitól - 071220 

Rövid hírek

Cadaveres: Lost Souls/Soul Of A New Breed

Az „új” anyag, amely abszolút az előző kiadvány alapjain nyugszik, egy maxinak indult, s végül egy EP-ben teljesedett ki. Mindez kizárólag a csapat ’Soul Of A New Breed’ c. lemezéhez kapcsolódik és a kettő meg is fog jelenni, együtt, dupla formátumban. A korongon található remixek a ’Soul Of...’ album nótáiból táplálkoznak. Lássuk a közremőködő művészeket!
Chip-esz (aki a zenekar barátja és segíti őket már a kezdetektől) felel a Seventh Heaven és az Elixir mixekért, Vincabi (ex-Slang énekes) a Drop of Humaneness-ért, illetve 2 budapesti Dj (Norm és Vida G. ) "tekerte ki" a Soul Of A New Breed-et. További öröm és meglepetés Kovács Attila felbukkanása a Watch My Dying-ból, aki szintén újraértelmezte ezt a nótát. Az anyagon lévő 4 koncertfelvétel a Kultiplexben készült, 2007 novemberében, ahogyan a zenekar fogalmaz: „a budapesti éjszakában”. Mindezek mellett a srácok újraértelmezték a Moby Dick Gumiszoba c. örökzöldjét, emellett pedig még egy különlegesség helyet kapott az albumon: a Blood-stained c. nóta magyar nyelvű, akusztikus változata, női vokállal, Békefi Réka énekesnő tolmácsolásában, s mindezt vonósok is színesítik.

Track lista:
CD 1: Intro – Soul Of A New Breed – Elixir – Seventh Heaven – Atrophy Of The Mind – Drop Of Humaneness – Flaw (instrumentális) – Tenacity – Blood-Stained – Noah’s Heritage
CD 2: Seventh Heaven (urban dance mix) – Bűntudat (Blood Stained acoustic version) – Drop Of Humaneness (ethno mix) – Soul Of A New Breed (élő) – Unholy Spirit (élő) – Elixir (firestarter mix) – Gumiszoba (Moby Dick cover) – Soul Of A New Breed – (jump up mix) – Seventh Heaven (élő) – Elixir (élő) – Soul Of A New Breed (Area 42 mix)

www.cadaveres.hu

My Small Community: A Day Becomes A Lifetime

Az ex-Mind The Gap tagokból álló, de immár új énekessel zenélő, s 2006-tól My Small Community néven alkotó csapat első albuma, az ’A Day Becomes A Lifetime’ végre mindenki számára elérhetővé vált! A 12 nóta megalkotásakor zenekar szinte minden rock zenei stílusból merített, és ezek egyvelegéből alkotta meg saját műfaját, így a zenei hangvétel végeredményben egy energikus és dallamos underground rock/metal anyag lett.
A myspace.com/mysmallcommunity oldalon is meghallgathattok 4 vadonatúj dalt a debütáló nagylemezről.

Track lista: The Choise Is Yours – Let It Burn – Within Reach – Open World – Endless Day – Poison – What I Can Do With You (I Can Do Alone) – Before You – Into The Unknown – Blindfold – Disappear – …And The Chopper Returns

Remorse: hírek

No véget ért ez az év is! Ilyenkor ugye mindenki vagy nagyon boldog vagy nagyon szomorú… De a szomorkodóknak megpróbálunk egy vidámabb ajándékot átadni hátha... Ha a linkre kattintotok akkor meghallgatható lesz egy új Remorse nóta próbatermi felvétele (részlet) aktuális szöveggel melyet Parola igazított Kámán bátyára...:) Persze mindezt csak viccnek és ajándéknak szánjuk reméljük szórakoztok egy kicsit. > Kattints Ide!

KELLEMES, BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK A REMORSE THRASH TEAM NEVÉBEN!

www.remorse.hu

Rotor: Acélba zárva

A Rotor a magyar rockzenei élet egyik legrégebbi színfoltja. Az 1981-es megalakulás óta rengeteg fellépés, 6 teljes album, és több válogatás albumon való közreműködés jellemezte a bandát. A Robbanásveszély és Robbanásveszély 2 válogatásalbumokon négy számmal, a „Metáháború”-val a „Rotorrémálom”-mal a „Forma 1”-gyel és a „Pokoli éj”-jel képviseltette magát a zenekar. Ezt követte egy sikeres franciaországi koncertturné majd 1991-ben megjelent a mára már klasszikussá vált „Tépj szét minden láncot” album. Az elkövetkezendő években sikeres fellépések, tv felvételek, rádiós interjúk sora követte egymást. Időközben a sok gyűrődést nem bírók elhagyták a zenekart és egy ideig új tagok keresésével telt az idő. A már stabilizálódott felállással készült el 5 album, amelyből az Árvaház, a Vegetáció és a Semmi Nem Elég magán kiadásban a Gyökerek (2004) pedig a Nail Records kiadásában jelent meg.

A zenekar nemzetközileg is ismert. Egy finn kiadó, 2005-ben megjelentette a Semmi Nem Elég albumot bakeliten (!), majd 2 évvel később 2007 nyarán az Árvaház és Vegetáció anyagok dalaiból Mexikóban kiadásra került egy CD. Az albumok kaphatóak az európai, dél-Amerikai és közel-keleti underground piacokon, illetve külföldi internetes áruházakban is. 2005 nyarán a Karthago Records (német underground kiadó) érdeklődött a Tépj Szét… lemez CD-s változata iránt. A Nail Records segítségével sikerült is megjelentetni a korábbi klasszikus album CD-s változatát, nem csak külföldre, hanem a hazai karácsonyi piacra is. Az új Rotor lemez munkálatai már 2005 végén elkezdődtek. A zenekar ezzel a lemezzel szeretett volna visszakanyarodni a klasszikus heavy metal világhoz, iker gitárszólókhoz és a klasszikus metal szövegekhez. Végül 14 dal került a lemezre, ebből kettő korábban íródott de magyarországi hivatalos megjelenésű kiadványon eddig még nem szerepeltek. A rajongói visszajelzések alapján elmondható, hogy egy nagyon egységes és színvonalas anyagot sikerült megalkotni az új albummal, amely 2007. december 10-én került kiadásra.

Track lista: Acélba zárva – Egy darab fém – Ördögi kör – Metalgóc – Van még remény – Még egy harapás – Kőkemény – Még mindig – Sok éve már – Légy édes – Metal az isten – Semmi nem elég – Csernobil 2007 – Egy igazi hang

www.rotorband.com

Septicmen: Negative

Bár a legfrissebb Septicmen lemez megjelenése csúszott egy kicsit, de az immár 15 éves várpalotai csapat friss – és az új felállás első közös – anyaga, rajta a nóták magyar és angol verziójával, hozzáférhető az ismert lelőhelyeken. Figyeljetek Rájuk!

Track lista: Colors – Dying Animal – The Final Step – Cursed – Nature Of Truth – Gravitation – Human In Terror – Open Your Eyes – Slave To Depth – Mediashit – Twin Flowers

www.septicmen.hu

Velvet Stab: Welcome Goodbye

A 2002-ben alakult zenekar azzal a céllal ragadott hangszert, hogy a céllal, hogy olyan zenét hozzanak létre, ami beindítja őket és ezt az érzést másoknak is át tudják adni. A Velvet Stab az énekes csere után másfél évvel rögzítette első lemezét a jól ismert, stabil minőséget nyújtó érdi Bakery stúdióban. Az megszólalásában ehhez méltó, tíz számos „Welcome Goodbye” igazi konceptalbum, a szövegek, a számok sorrendje és a borító mind egy téma köré épül fel. A hatások a klasszikus rocktól, a screamo-n keresztül a hardcore-ig terjednek, de leginkább a modern rock matricáját ragaszthatnánk a Velvet Stab első albumára.

Track lista: In the wind – Tumbie into the past – Our disabled dreams – Contradiction in terms – Signs on the concrete – The ghost – 10000 – Tear the map apart – Decay we are – Scars torn open

www.velvetstab.com
www.myspace.com/velvetstab


Szerkesztette: PalSzabolcs
Tovább...

 Emergenza Fesztivál következő koncertjei 

Koncertmenü

Január 11. - Székesfehérvár Fezen klub. Zenekarok: Zyon, Dreamer, Eskabbe, PFL, Tu"zvonal, Endless, Pigs Might Fly, Super Infra Color, Trigger, Amadea. További információk itt.

Január 17-19. - Budapest Avalon klub. Zenekarok: Country Strike, Inverz, Pajszer, Innocent Eyes, Nasmith, Rotten Tomatoes, Elleborum, Nehézáram, Pauly Pilot, Thekillingscreens, Cuitlahac, Drágám Tévedtem, Novokain, !hfhg!, Büntetés Végrehajtók, Live Large, The Involution, Dharma, Harvester, Replugged. További információk itt.

Január 24-26. - Budapest Avalon klub. Zenekarok: CLOWN, ESCLIN SYNDO, DOOMSDAY FUNK, MOOD REFLECT, BLAZE OF ANGER, KÉMÉNYSEPRO"K, OVERDRIVE, (SURREAL) FUSION, VOLVER. További információk itt.

Az Emergenza bemutatja a Metrosection zenekart (a 2007-os budapesti Emergenza győztesét) a 2006-os nemzetközi döntő 4. helyezettje, a MBWTEYP társaságában december 20-án, az A38 hajón. Sok szeretettel várunk titeket az Emergenza fordulókon! Bővebb információk, nálunk itt.

www.emergenza.net

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Hajós Maja interjúja Váry Zoltánnal: KISS-Karácsony 

Interjúk

Hajós Maja interjúja Váry Zoltánnal, a Kiss Forever Band vezetőjével.

Kis hazánk egyik legrégebbi és mondhatjuk talán leghíresebb tribute zenekara a Kiss Forever Band. A csapat szinte egész évben külföldön játszik és ügyelnek arra, hogy koncertjeik kuriózumnak számítsanak itthon, éppen ezért nagy esemény, egy-egy hazai fellépésük. A csapat vezetőjével Váry „Starchild” Zoltánnal beszélgettem így év vége közeledtével a szokásos óévbúcsúztató hazai koncertjük apropóján, mellyel december 28-án fogják megörvendeztetni hazai rajongóikat.


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Deja Vu Music Club koncertek Rob ajánlásával (071220) 

Koncertmenü

December 27. csütörtök (ELŐSZILVESZTERI MOZA-X PARTY!) Deja Vu Music Club XI., Fehérvári út 120. 18 órától, beugró 600 HUF.

fellépők: Old Dolls, Betterfly, Serial No., Zapruder, Moza-X, Stenk, koncertek után disco: DJ Soviet

Hatalmas buli koncertekkel és diszkóval - 18 órától kifulladásig -, meglepetésekkel, italakciókkal! A buli első felében - vagy inkább harmadában - fiatal rockzenekarok mutatják meg magukat. Az Old Dolls ifjú bandája klasszikus rockzenét játszik, míg a Betterfly már sokkal maibb megszólalású zenekar. Kísérletező kedvű, rendkívűl erőteljes, profi produkcióról van szó. A Serial No. dallamos punkrockot játszik.

Az esti fellépők közül a Zapruder zenei gyökerei a 60-as évek végén és a 70-es évek elején keresendők. Zenéjükben felfedezhetők az afroamerikai muzsika, a blues és a soul stílusjegyei, hangulatai. Más számaikban pedig a folkrock és a westcoast egyértelmű hatásai mutatkoznak meg. Egy 8-10 éves történet a Zapruderé, mely épp most éli sokadik újjászületését.

A Moza-X eklektikus és egyben bulizós zenét játszik. Jazz, rock, funk és latin zenei elemeket ötvöző muzsikájukat színes hangszereléssel vértezik fel. Koncertjeiken látható és hallható is például trombita - Gerecs Péter által - és egzotikus ütőhangszerek, melyeket Boltuzits Attila szólaltat illetve üt meg. A legszínesebb hangszert viszont mégis csak az együttes vezéralakja - hát ki más - szokta kézben tartani azokon a bizonyos koncerteken. Aki nem más, mint Jacsó Miklós (Nils, ex Mirror Eyes, ex Dekadance), s hangszere pedig egy gyönyörű tűzpiros Epiphone Dot Studio gitár, amit általában nagy előszeretettel használ amikor csak ideje engedi. A banda ritmusszekcióját Kindla Zoltán dobos és Bálint Áron basszista alkotják. A MOZA-X élő fellépésein - egyenlőre hál Isten másmilyenek nem is léteznek - garantált a felhőtlen és gyakran egzotikus hangulat, úgyhogy, aki esetleg némi állandó depresszióval küzd szerény hétköznapjain meg hétvégéin az bátran keresse fel a zenekar által megtisztelt objektumokat, leginkább a Deja Vu klubot. Másnapra jobban lesz...

A koncertsorozat záró bandája, a Stenk stílusa rafinált és vagány. Borzasztó jó hangulatú bulit csinál ez a banda. Funk, blues, jazz, rock, pop és reggea elemek változó arányú equilibriuma, ahogy ők mondják... Számaikat a jammelések tetejére kilökődő riffekből és melódiákból putrálják össze. Saját szerzeményeikből álló első demójuk négy hónap együttlét után született meg.

December 28. péntek (a Tribute Night to JIM MORRISON) Deja Vu Music Club XI., Fehérvári út 120., 20 órától, belépő: 800 HUF.

Fellépők: The Doors Memorial Band, Sonia és barátai - Janis Joplin számok! (Sonia Zambrano a Sonia és a Sápadtarcúak énekesnője), Alleyway - Rolling Stones műsor!

Egy varázslatos este a csodálatos Jim Morrison emlékének...
A Doors Memorial a legendás The Doors zenekar tiszteletéből és annak muzsikája iránti rajongásának köszönhetően jött létre. A csapat egy része tagja volt a Doors Emlékzenekarnak, mely 2006 óta két külön zenekarként éli életét más-más elképzelésekkel. A Memorial célja, hogy népszerűsítse Jim Morrison művészetét és őrizze emlékét azáltal, hogy visszaadja zenéjüknek eredeti hangzásvilágát és hangulatát. Szívesen vállalja a különböző fesztiválokon való szereplést és ad önálló koncerteket is. Szécsi Rafael, a zenekar vezetője és frontembere, 1996 óta az egyik fő képviselője a Doors zene iránti elhivatott szférának Magyarországon. 10 éve énekli az énekes-költő legenda dalait élőzenés klubokban, a hazai és a külföldi fesztiválokon egyaránt.

December 30. vasárnap (Deja Vu Music Club előszilveszter!), 18 órától, beugró 600 HUF

18 órától fiatal rockzenekarok: Traffic Jam, Red Cap, Organized Confusion, Liquid Fire. 22 órától vidám, alternatív rock: Madagaszkár Messze Van, 23 órától: rock and roll party a SIXTERS zenekarral koncertek után disco: DJ Soviet

Üdvözlettel és kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Rob, Deja Vu Music Club koncertszervezője


Szerkesztette: pjuan
Tovább...

 Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra plusz egyéb hírek 

Koncertmenü

Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a (műsorváltozás) The IDORU mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él. Játszik még az igen fiatal srácokból álló Turn Of Mind valamint a The Last Charge, és hogy a szokásos külföldi vendég se maradjon ki, az osztrák From Down To Fall is színpadra lép.
A szervezők és a Light Positive együttműködésének köszönhetően különleges fény- és színpadtechnika lesz látható, a négy főzenekarról pedig DVD felvétel készül.

Időpont: 2007. december 28., Helyszín: Petőfi Csarnok
Fellépők: Superbutt; Blind Myself; The IDORU; Isten Háta Mögött; From Dawn To Fall (A); Turn Of Mind; Last Charge.
Jegyár: elővétel 2300 Ft, helyszínen 2800 Ft, Jegyelővétel: PeCsa, Ticketportal.hu, Speed Westend, Hammer Bolt, Underground Store, CD Pince, Headbanger

Megjelent az ötös BPRNR válogatás, 19 dallal, közte új Subscribe, Mangod, vadonatúj exkluzív Fish!, meg a szokásos Superbutt, Idoru, BTS, Blind Myself stb., plusz olyan vendégek, mint például a Shapat Terror vagy a Turbo. A CD a legegyszerűbben a BPRNR webshopból rendelhető meg (ott teljes tracklistát is találtok), de kapható a jobb lemezboltokban is.

Koncertekből minden napra jut valami mostanában. Csütörtökön Fish! az A38-on, német és magyar vendégzenekarokkal. Aki kíváncsi, hogy mi is lesz a program pontosan, keressen rá a YouTube-on a beharangozó klipre, érdemes. Pénteken ingyenes Subscribe a gödöllői Trafóban, ahová az Örsről lehet HÉV-vel lejutni a legegyszerűbben. Leszállás a Palotakerti megállónál, ami gyakorlatilag a klub bejáratánál van.

Szombaton Wackor és Nuke a W2-ben (Krúdy utca - Körút sarok), ahová a zenekarok és a rendszeresen ott italozó társaság, meg Karel stoner dj-zése mellett mellett azért is érdemes lemenni, mert az első korsó sör mindenkinek ingyen van (nem csak most, minden szombaton), és további italakciók is rendszeresek. Vasárnap, a hétvége levezetéseként Faith No More Tribute a West Balkánban, ahová meg azért érdemes beugrani, mert a hely december 31-ével végleg bezár, így sok lehetőség már nem lesz ott mulatni.

Csak dióhéjban a következő napokról: 29-én Saint Petrol, 30-án Mangod Inc., mindkettő a Rocktogonban, 31-én pedig a már szokásos BPRNR szilveszter a Kultiban, Luca Brasival, Hardcore Jukebox-szal, Jogsi és Hal dj-zéssel, valamint indie DJ-kkel és Mooggal meg Amber Smith-szel kiegészülve.

BPRNR // BUDAPESTROCKNROLL
www.bprnr.com

Szerkesztette: pjuan
Tovább...

36745 Cikk (1470 oldal, 25 per oldal)
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 | 221 | 222 | 223 | 224 | 225 | 226 | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 | 232 | 233 | 234 | 235 | 236 | 237 | 238 | 239 | 240 | 241 | 242 | 243 | 244 | 245 | 246 | 247 | 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 | 266 | 267 | 268 | 269 | 270 | 271 | 272 | 273 | 274 | 275 | 276 | 277 | 278 | 279 | 280 | 281 | 282 | 283 | 284 | 285 | 286 | 287 | 288 | 289 | 290 | 291 | 292 | 293 | 294 | 295 | 296 | 297 | 298 | 299 | 300 | 301 | 302 | 303 | 304 | 305 | 306 | 307 | 308 | 309 | 310 | 311 | 312 | 313 | 314 | 315 | 316 | 317 | 318 | 319 | 320 | 321 | 322 | 323 | 324 | 325 | 326 | 327 | 328 | 329 | 330 | 331 | 332 | 333 | 334 | 335 | 336 | 337 | 338 | 339 | 340 | 341 | 342 | 343 | 344 | 345 | 346 | 347 | 348 | 349 | 350 | 351 | 352 | 353 | 354 | 355 | 356 | 357 | 358 | 359 | 360 | 361 | 362 | 363 | 364 | 365 | 366 | 367 | 368 | 369 | 370 | 371 | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 | 387 | 388 | 389 | 390 | 391 | 392 | 393 | 394 | 395 | 396 | 397 | 398 | 399 | 400 | 401 | 402 | 403 | 404 | 405 | 406 | 407 | 408 | 409 | 410 | 411 | 412 | 413 | 414 | 415 | 416 | 417 | 418 | 419 | 420 | 421 | 422 | 423 | 424 | 425 | 426 | 427 | 428 | 429 | 430 | 431 | 432 | 433 | 434 | 435 | 436 | 437 | 438 | 439 | 440 | 441 | 442 | 443 | 444 | 445 | 446 | 447 | 448 | 449 | 450 | 451 | 452 | 453 | 454 | 455 | 456 | 457 | 458 | 459 | 460 | 461 | 462 | 463 | 464 | 465 | 466 | 467 | 468 | 469 | 470 | 471 | 472 | 473 | 474 | 475 | 476 | 477 | 478 | 479 | 480 | 481 | 482 | 483 | 484 | 485 | 486 | 487 | 488 | 489 | 490 | 491 | 492 | 493 | 494 | 495 | 496 | 497 | 498 | 499 | 500 | 501 | 502 | 503 | 504 | 505 | 506 | 507 | 508 | 509 | 510 | 511 | 512 | 513 | 514 | 515 | 516 | 517 | 518 | 519 | 520 | 521 | 522 | 523 | 524 | 525 | 526 | 527 | 528 | 529 | 530 | 531 | 532 | 533 | 534 | 535 | 536 | 537 | 538 | 539 | 540 | 541 | 542 | 543 | 544 | 545 | 546 | 547 | 548 | 549 | 550 | 551 | 552 | 553 | 554 | 555 | 556 | 557 | 558 | 559 | 560 | 561 | 562 | 563 | 564 | 565 | 566 | 567 | 568 | 569 | 570 | 571 | 572 | 573 | 574 | 575 | 576 | 577 | 578 | 579 | 580 | 581 | 582 | 583 | 584 | 585 | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | 613 | 614 | 615 | 616 | 617 | 618 | 619 | 620 | 621 | 622 | 623 | 624 | 625 | 626 | 627 | 628 | 629 | 630 | 631 | 632 | 633 | 634 | 635 | 636 | 637 | 638 | 639 | 640 | 641 | 642 | 643 | 644 | 645 | 646 | 647 | 648 | 649 | 650 | 651 | 652 | 653 | 654 | 655 | 656 | 657 | 658 | 659 | 660 | 661 | 662 | 663 | 664 | 665 | 666 | 667 | 668 | 669 | 670 | 671 | 672 | 673 | 674 | 675 | 676 | 677 | 678 | 679 | 680 | 681 | 682 | 683 | 684 | 685 | 686 | 687 | 688 | 689 | 690 | 691 | 692 | 693 | 694 | 695 | 696 | 697 | 698 | 699 | 700 | 701 | 702 | 703 | 704 | 705 | 706 | 707 | 708 | 709 | 710 | 711 | 712 | 713 | 714 | 715 | 716 | 717 | 718 | 719 | 720 | 721 | 722 | 723 | 724 | 725 | 726 | 727 | 728 | 729 | 730 | 731 | 732 | 733 | 734 | 735 | 736 | 737 | 738 | 739 | 740 | 741 | 742 | 743 | 744 | 745 | 746 | 747 | 748 | 749 | 750 | 751 | 752 | 753 | 754 | 755 | 756 | 757 | 758 | 759 | 760 | 761 | 762 | 763 | 764 | 765 | 766 | 767 | 768 | 769 | 770 | 771 | 772 | 773 | 774 | 775 | 776 | 777 | 778 | 779 | 780 | 781 | 782 | 783 | 784 | 785 | 786 | 787 | 788 | 789 | 790 | 791 | 792 | 793 | 794 | 795 | 796 | 797 | 798 | 799 | 800 | 801 | 802 | 803 | 804 | 805 | 806 | 807 | 808 | 809 | 810 | 811 | 812 | 813 | 814 | 815 | 816 | 817 | 818 | 819 | 820 | 821 | 822 | 823 | 824 | 825 | 826 | 827 | 828 | 829 | 830 | 831 | 832 | 833 | 834 | 835 | 836 | 837 | 838 | 839 | 840 | 841 | 842 | 843 | 844 | 845 | 846 | 847 | 848 | 849 | 850 | 851 | 852 | 853 | 854 | 855 | 856 | 857 | 858 | 859 | 860 | 861 | 862 | 863 | 864 | 865 | 866 | 867 | 868 | 869 | 870 | 871 | 872 | 873 | 874 | 875 | 876 | 877 | 878 | 879 | 880 | 881 | 882 | 883 | 884 | 885 | 886 | 887 | 888 | 889 | 890 | 891 | 892 | 893 | 894 | 895 | 896 | 897 | 898 | 899 | 900 | 901 | 902 | 903 | 904 | 905 | 906 | 907 | 908 | 909 | 910 | 911 | 912 | 913 | 914 | 915 | 916 | 917 | 918 | 919 | 920 | 921 | 922 | 923 | 924 | 925 | 926 | 927 | 928 | 929 | 930 | 931 | 932 | 933 | 934 | 935 | 936 | 937 | 938 | 939 | 940 | 941 | 942 | 943 | 944 | 945 | 946 | 947 | 948 | 949 | 950 | 951 | 952 | 953 | 954 | 955 | 956 | 957 | 958 | 959 | 960 | 961 | 962 | 963 | 964 | 965 | 966 | 967 | 968 | 969 | 970 | 971 | 972 | 973 | 974 | 975 | 976 | 977 | 978 | 979 | 980 | 981 | 982 | 983 | 984 | 985 | 986 | 987 | 988 | 989 | 990 | 991 | 992 | 993 | 994 | 995 | 996 | 997 | 998 | 999 | 1000 | 1001 | 1002 | 1003 | 1004 | 1005 | 1006 | 1007 | 1008 | 1009 | 1010 | 1011 | 1012 | 1013 | 1014 | 1015 | 1016 | 1017 | 1018 | 1019 | 1020 | 1021 | 1022 | 1023 | 1024 | 1025 | 1026 | 1027 | 1028 | 1029 | 1030 | 1031 | 1032 | 1033 | 1034 | 1035 | 1036 | 1037 | 1038 | 1039 | 1040 | 1041 | 1042 | 1043 | 1044 | 1045 | 1046 | 1047 | 1048 | 1049 | 1050 | 1051 | 1052 | 1053 | 1054 | 1055 | 1056 | 1057 | 1058 | 1059 | 1060 | 1061 | 1062 | 1063 | 1064 | 1065 | 1066 | 1067 | 1068 | 1069 | 1070 | 1071 | 1072 | 1073 | 1074 | 1075 | 1076 | 1077 | 1078 | 1079 | 1080 | 1081 | 1082 | 1083 | 1084 | 1085 | 1086 | 1087 | 1088 | 1089 | 1090 | 1091 | 1092 | 1093 | 1094 | 1095 | 1096 | 1097 | 1098 | 1099 | 1100 | 1101 | 1102 | 1103 | 1104 | 1105 | 1106 | 1107 | 1108 | 1109 | 1110 | 1111 | 1112 | 1113 | 1114 | 1115 | 1116 | 1117 | 1118 | 1119 | 1120 | 1121 | 1122 | 1123 | 1124 | 1125 | 1126 | 1127 | 1128 | 1129 | 1130 | 1131 | 1132 | 1133 | 1134 | 1135 | 1136 | 1137 | 1138 | 1139 | 1140 | 1141 | 1142 | 1143 | 1144 | 1145 | 1146 | 1147 | 1148 | 1149 | 1150 | 1151 | 1152 | 1153 | 1154 | 1155 | 1156 | 1157 | 1158 | 1159 | 1160 | 1161 | 1162 | 1163 | 1164 | 1165 | 1166 | 1167 | 1168 | 1169 | 1170 | 1171 | 1172 | 1173 | 1174 | 1175 | 1176 | 1177 | 1178 | 1179 | 1180 | 1181 | 1182 | 1183 | 1184 | 1185 | 1186 | 1187 | 1188 | 1189 | 1190 | 1191 | 1192 | 1193 | 1194 | 1195 | 1196 | 1197 | 1198 | 1199 | 1200 | 1201 | 1202 | 1203 | 1204 | 1205 | 1206 | 1207 | 1208 | 1209 | 1210 | 1211 | 1212 | 1213 | 1214 | 1215 | 1216 | 1217 | 1218 | 1219 | 1220 | 1221 | 1222 | 1223 | 1224 | 1225 | 1226 | 1227 | 1228 | 1229 | 1230 | 1231 | 1232 | 1233 | 1234 | 1235 | 1236 | 1237 | 1238 | 1239 | 1240 | 1241 | 1242 | 1243 | 1244 | 1245 | 1246 | 1247 | 1248 | 1249 | 1250 | 1251 | 1252 | 1253 | 1254 | 1255 | 1256 | 1257 | 1258 | 1259 | 1260 | 1261 | 1262 | 1263 | 1264 | 1265 | 1266 | 1267 | 1268 | 1269 | 1270 | 1271 | 1272 | 1273 | 1274 | 1275 | 1276 | 1277 | 1278 | 1279 | 1280 | 1281 | 1282 | 1283 | 1284 | 1285 | 1286 | 1287 | 1288 | 1289 | 1290 | 1291 | 1292 | 1293 | 1294 | 1295 | 1296 | 1297 | 1298 | 1299 | 1300 | 1301 | 1302 | 1303 | 1304 | 1305 | 1306 | 1307 | 1308 | 1309 | 1310 | 1311 | 1312 | 1313 | 1314 | 1315 | 1316 | 1317 | 1318 | 1319 | 1320 | 1321 | 1322 | 1323 | 1324 | 1325 | 1326 | 1327 | 1328 | 1329 | 1330 | 1331 | 1332 | 1333 | 1334 | 1335 | 1336 | 1337 | 1338 | 1339 | 1340 | 1341 | 1342 | 1343 | 1344 | 1345 | 1346 | 1347 | 1348 | 1349 | 1350 | 1351 | 1352 | 1353 | 1354 | 1355 | 1356 | 1357 | 1358 | 1359 | 1360 | 1361 | 1362 | 1363 | 1364 | 1365 | 1366 | 1367 | 1368 | 1369 | 1370 | 1371 | 1372 | 1373 | 1374 | 1375 | 1376 | 1377 | 1378 | 1379 | 1380 | 1381 | 1382 | 1383 | 1384 | 1385 | 1386 | 1387 | 1388 | 1389 | 1390 | 1391 | 1392 | 1393 | 1394 | 1395 | 1396 | 1397 | 1398 | 1399 | 1400 | 1401 | 1402 | 1403 | 1404 | 1405 | 1406 | 1407 | 1408 | 1409 | 1410 | 1411 | 1412 | 1413 | 1414 | 1415 | 1416 | 1417 | 1418 | 1419 | 1420 | 1421 | 1422 | 1423 | 1424 | 1425 | 1426 | 1427 | 1428 | 1429 | 1430 | 1431 | 1432 | 1433 | 1434 | 1435 | 1436 | 1437 | 1438 | 1439 | 1440 | 1441 | 1442 | 1443 | 1444 | 1445 | 1446 | 1447 | 1448 | 1449 | 1450 | 1451 | 1452 | 1453 | 1454 | 1455 | 1456 | 1457 | 1458 | 1459 | 1460 | 1461 | 1462 | 1463 | 1464 | 1465 | 1466 | 1467 | 1468 | 1469 | 1470 ]

 Keresés Ki olvas minket?
Jelenleg, 201 vendég és 0 regisztrált felhasználó olvas bennünket.


 Korábbi cikkek
Augusztus 14, hétfő
· P. Mobil - Csoda történt (2017, info)
· Schwarcz András interjú - 1. rész (2017)
· Simon McBride @ 2017. október 05. - Muzikum Klub
· Queens of the Stone Age - Villains (2017)
· Ian Siegal Band @ 2017. szeptember 02. - Kobuci Kert
Augusztus 13, vasárnap
· Dan Patlansky, Amberjack @ 2017. szeptember 08. - A38 Hajó
· Korai Öröm @ 2017. augusztus 27. - Kobuci Kert
· Shadowside - Shades Of Humanity (2017)
· Mezerg @ 2017. augusztus 17. - Szimpla Kert
· Marty Friedman - Wall of Sound (2017)
· Stanley Jordan @ 2017. szeptember 30. - Fertőrákosi Barlangszínház
Augusztus 12, szombat
· Halper - Hendrix Experiment @ 2017. október 29. - MOM Sport
· Sarah Brightman @ 2017. december 20. - Budapest Sportaréna
· Yes - Big Generator (1987)
· Owls Are Watching - 4 Szellem EP (2017, info)
· Robbie Williams - pár nap múlva, 2017. augusztus 23-án Budapesten!
· Quiet Riot - Road Rage (2017)
· Audionerve - Burn Your System (2017, info)
Augusztus 11, péntek
· Sons Of Apollo - Psychotic Symphony (2017, info)
· BJO - Queen Real Jazz @ 2017. augusztus 12. - Balatonboglár
· Brain Drain - Két emelet között (2017, dal)
· World Trade - Unify (2017)
· Republic @ 2017. szeptember 01. - Barban Negra Track
· Paradise Lost - Medusa (2017)
· Pennhurst, Lifehack @ 2017. augusztus 18. - Dürer Kert
Augusztus 10, csütörtök
· OrgonaPont @ 2017. augusztus 08-29.
· End of Paradise - A kiválasztott (2017, info)
· Pulzus 34 - 1983 április - Ellenfél nélkül 2/2
· Moto-Rock Weekend @ 2017. augusztus 24-27. - Hajdúnánás
· Dead Cross - Dead Cross (2017)
· 25 éves az Angyalfolki Utcabál (2017)
Augusztus 09, szerda
· Bőköz Fesztivál @ 2017. augusztus 25-27. - Ormánság
· Visioned Frailty - The Maddened King EP (2017, info)
· Kryptonite - Kryptonite (2017)
· Poison Alley @ 2017. szeptember 22. - Dürer Kert
· Santana and The Isley Brothers - Power Of Peace (2017)
· IX. Full Of Anger @ 2017. augusztus 19. - Kaptár Klub
Augusztus 08, kedd
· Accept - The Rise of Chaos (2017, Dionysosrising)
· Revival - Bárcsak hallanád (2017, klip)
· The Winery Dogs - Dog Years: Live In Santiago & Beyond 2013-2016 (2017)
· Whitney - Queen of the Night @ 2017. november 20-22. - MomKult
· Steven Wilson - To The Bone (2017)
· Our Last Night @ 2017. október 08. - Dürer Kert
Augusztus 07, hétfő
· Pat Metheny @ 2017. november 04. - MOMSport
· Bródy János @ 2017. október 21-22. - Kongresszusi Központ
· Billy Idol - Rebel Yell (1983)
· Csángó Fesztivál @ 2017. augusztus 08-13. - Jászberény
· Rex Brown - Smoke On This (2017)
· Dead By April @ 2017. szeptember 08. - Dürer Kert
Augusztus 06, vasárnap
· Accept - The Rise of Chaos (2017, Stargazer)
· Dave Holland Trio @ 2017. december 04. - MOMkult
· Shaman's Harvest - Red Hands Black Deeds (2017)
· 6. Djembe tábor @ 2017. augusztus 10-13. - Kőhegyi Menedékház
· Prong - Zero Days (2017)
· Like a Rolling Stone @ 2017. október 02. - MomKult
Augusztus 05, szombat
· Djabe & Steve Hackett @ 2017. október 04. - MOMkult
· Jacob Collier @ 2017. október 17. - MüPa
· Soul Secret - Babel (2017)
· Boney M. @ 2017. augusztus 16. - Siófok
· Accept - The Rise Of Chaos (2017)
· Endzweck, No Omega, Satelles @ 2017. augusztus 08. - Robot
Augusztus 04, péntek
· Europe - The Final Countdown - 30th Anniversary (2017, Stargazer)
· David Gilmour - Rattle That Lock (2017, élő klip)
· Glenn Hughes a Rockmúzeumban @ 2017. augusztus 03.
· Kryptonite - Kryptonite (2017, Stargazer)
· Isildurs Bane & Steve Hogarth - Colours Not Found In Nature (2017)
· 20. Zsidó Kulturális Fesztivál @ 2017. szeptember 03-14.
Augusztus 03, csütörtök
· Mike Portnoy - bemutatta a Sons Of Apollo nevű új csapatát!
· Fabrizio Leo - Coming Home (2017, Dionysosrising)
· Pulzus 33 - 1983 április - Ellenfél nélkül 1/2
· Accept @ 2018. január 21. - Barba Negra
· Rage - Seasons of the Black (2017)
· Ossian - Az Igazi Szabadság! - dupla platina (2017)
Augusztus 02, szerda
· Masterplan - PumpKings (2017, Dionysosrising)
· Leecher - szimfonikus metál ezentúl magyarul és akusztikusan (2017)
· God Dethroned - The World Ablaze (2017)
· Shining @ 2017. szeptember 14. - Dürer Kert
· Noturnall - 9 (2017)
· Jótékonysági Fuck Cancer @ 2017. szeptember 28. - Dürer Kert
Augusztus 01, kedd
· Zártosztály @ 2017. július 13. - Miskolc, július 15. - Barba Negra
· Slowmesh - Spinning Around (2017, klip)
· Kalmus József - interjú (2017)
· DeathCrew Fesztivál @ 2017. augusztus 10-12. - Nyírbátor
· Masterplan - PumpKings (2017)
· 10. Zorall Sörolimpia - Masters of Rock (2017)
Július 31, hétfő
· Caro Emerald @ 2018. február 26. - Budapest Aréna
· Seether @ 2017. október 01. - Dürer Kert
· Candlemass - Doomed for Live - Reunion 2002 (2003)
· Random Szerda @ 2017. augusztus 02. - Kobuci Kert
· Kenny Wayne Shepherd - Lay It On Down (2017)
· Mátyás Attila Band @ 2017. augusztus 05. - Dürer Kert
Július 30, vasárnap
· Thell Barrio @ 2017. augusztus 04. - Dürer Kert
· Ferenczi György és az 1ső pesti Rackák @ 170804 - Kobuci Kert
· Candlemass - From the 13th Sun (1999)
· Kft - Macska az úton @ 2017. szeptember 28. - A38 Hajó
· In This Moment - Ritual (2017)
· Pro-Pain - nem marad el a budapesti koncert, Gary gyógyul (2017)
Július 29, szombat
· Alice Cooper - Paranormal (2017, Dionysosrising)
· Roger Waters - Wait For Her (2017, klip)
· Candlemass - Dactylis Glomerata (1998)

Régebbi cikkek

 Koncertek


 Hirdetés

Impresszum! E-mail: nekünk


A Rock Klub weboldalai PHP4 nyelven íródtak, PHP-Nuke szabadon felhasználható
Web portál rendszer segítségével, amely a GNU/GPL licence alatt áll.


PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 1.51 Seconds