×

Szükségünk van a Te segítségedre is! - Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni nekünk! Kérjük, hogy a közlemény rovatba ne feledd el beírni: passzio, hogy a támogatásod célba érjen! Ciki, vagy sem, de sajnos idáig jutottunk! E finita la commedia...

Archívum

Passzio.hu: Június 2008

cikkolvasásDátum
· Jakob Dylan - Seeing Things (2008)11812008-06-30
· FreeFest Total 2008: 080717-19, Lajosmizse10392008-06-30
· Archons - The Consequences Of Silence (2008)11022008-06-30
· VOLT 2008: Sopron, Lővér kemping - július 4-6.15362008-06-30
· Neuraxis - The Thin Line Between (2008)11712008-06-30
· Radics Béla - Az lehet szabad (1982)176552008-06-30
· Lääz Rockit - Left For Dead (2008)12132008-06-29
· Jazz legendái: PAT MARTINO11082008-06-29
· Johnny Truant - No Tears For The Creatures (2008)10162008-06-29
· KOmbinált Thrash-Grind szieszták a Kuplungban!9082008-06-29
· Fireflight - Unbreakable (2008)12802008-06-29
· Hazai hírcsokor - 0806289912008-06-29
· Neil Diamond - Home Before Dark (2008)12172008-06-28
· Jazz legendái: KENNY DAVERN9182008-06-28
· My Chemical Romance - The Black Parade is Dead! (2008, live)30962008-06-28
· Balatone Fesztivál 2008: egész Debrecen ingyen bulizik!12162008-06-28
· Cserháti Zsuzsa emlékkoncert10972008-06-28
· One Way Mirror - One Way Mirror (2008)13862008-06-28
· Jack - Agathcoles - Mizar - split (2008, info)12172008-06-28
· A lengyel Őszibarack együttes a Sziget Fesztiválon16162008-06-28
· Omar Rodriguez-Lopez & Jeremy Michael Ward (2008)12982008-06-27
· Jethro Tull 40. születésnapi turné14522008-06-27
· Neal Morse - Sola Scriptura And Beyond (2008, 2dvd)22672008-06-27
· Pinceszínház 2008. július: Solidtempo, Kardos 4s, Funk Unit, Juhász Gábor Trió11032008-06-27
· Harem Scarem - Hope (2008)17312008-06-27
· Mörbid Carnage / Concrete – Thrash Legions Hungary (split MC, 2008)18272008-06-27
· Hazai hírcsokor - 0806269852008-06-27
· ROXIGET @ 080906 - Szigetszentmiklós16932008-06-26
· Campus Fesztivál @ 080723-27 - Debrecen, Vekeri-Tó13052008-06-26
· John McLaughlin - Floating Point (2008)17372008-06-26
· Trans Express interjú III: búcsú egy remek dobostól (2008)15422008-06-26
· ZZ Top - Live From Texas (2008)35472008-06-26
· Éjfény - Darkzone (2008.)23042008-06-26
· Chief Rebel Angel - Greedy Fly - Sepoq @ 080628 - Pinceszínház9862008-06-26
· Rockmaraton @ 080707-13, Pécs - Malomvölgyi Arborétum24052008-06-25
· Budapest után Debrecenben is koncertet ad a Status Quo!11832008-06-25
· Trans Express interjú II. (2008)27972008-06-25
· IX. Mindszenti Rockfesztivál14172008-06-25
· STORMLORD - Mare Nostrum (2008)12232008-06-25
· Hazai hírcsokor - 0806249832008-06-25
· Queensryche - Sosem látott produkció @ 080701, Petőfi Csarnok10222008-06-24
· Leonard Cohen útra kész9622008-06-24
· P. Mobil @ 2008.06.21. Hajdúdorog36782008-06-24
· Prakker interjú (2008)19362008-06-24
· Rockvilla - 080626, Fix.tv – heti adás tartalom13582008-06-24
· Spock's Beard - Live (2cd, DVD, 2008)17572008-06-24
· Hazai hírek - 08062313252008-06-24
· Made Out Of Babies - The Ruiner (2008)15402008-06-23
· Kárpátfeszt @ 080627-29 - Dabas9682008-06-23
· Bret Michaels - Rock My World (2008)31732008-06-23
· Xtrunk - Not In Vain (2007)10902008-06-23
· Crossholder interjú (2008)18712008-06-23
· HYPO - Rockzene Hajdúnánásról26612008-06-23
· The Crusaders, Nils Landgren Funk Unit @ 080721 - Millenáris14892008-06-23
· ENEMY IS US - Venomized (2008)14592008-06-22
· Jazz legendái: ALLAN GANLEY9372008-06-22
· Rival - Trans Express interjú I. (2008)19312008-06-22
· Crosstalk Video Art Festival Budapest @ 080625-29 - Gödör Klub10922008-06-22
· Mizantrop, Spacesh!t, Hangmás, Stuck in the Sound @ 080628 - A3822832008-06-22
· Távozott a BPRNR-től az Idoru és a Fish!10572008-06-21
· Jazz legendái: DAVE FRISHBERG9462008-06-21
· BPRNR'S Bringin' It Back Festival 2008 @ 080702, Petőfi Csarnok16462008-06-21
· Kingfisher Sky - Hallway Of Dreams (2007)13452008-06-21
· III. Veréb Fesztivál @ 080801-02 - Csorna9852008-06-21
· Life of Agony, Spoiler NYC, My Mortality @ 080709 - A3818402008-06-20
· Negative Art Hírlevél 2008/2.10072008-06-20
· Nem engedünk a 27-ből! - Benczúr támogató fesztivál10002008-06-20
· Michael Vescera - A Sign of Things to Come (2008)17592008-06-20
· Kettőnégy @ Nova Rock (RATM, Incubus, Rise Against, Skinderd)24192008-06-20
· Hírek a Rómeó Vérziktől (080619)9662008-06-20
· Ari Koivunen - Becoming (2008)27142008-06-20
· LB 27 Reggae Camp @ 080723-27 - Százhalombatta19292008-06-20
· Kárpátaljai Könnyűzenei és Képzőművészeti Fesztivál @ 080710-1310142008-06-19
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080626-289262008-06-19
· Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die (2008)15962008-06-19
· Jazz legendái: STEVE COLEMAN10322008-06-19
· Whitechapel - This Is Exile (2008)13992008-06-19
· Három nagy dobás júliusban: Helmet, Life Of Agony, Down15002008-06-19
· Chicago - Stone Of Sisyphus XXXII (2008)15002008-06-18
· Esbjörn Svensson (1964-2008)10402008-06-18
· Bloodbath - The Wacken Carnage (2008)14912008-06-18
· THE MENZINGERS - A Lesson in the Abuse of Information Technology (2007)11442008-06-18
· Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles (2008)35682008-06-18
· FallenIntoAshes - Turn Of Mind - One Reason To Kiss @ 080627 - Pinceszínház9572008-06-18
· Kobzos Kiss Tamás & Musica Historica - Csokonai Versei (2008, info)36772008-06-17
· Ákos - hírek, 2008.06.16.9422008-06-17
· Corporation 187 - Newcomers Of Sin (2008, info)9872008-06-17
· FellSilent - The Hidden Words (2008)14862008-06-17
· Raised Fist az Azfeszten (080730-080803)11642008-06-17
· Merlin Színház: vége az évadnak, nemsokára kezdődik az új10902008-06-17
· Goulasch Exotica Projekt!16742008-06-17
· Amaseffer - Slaves For Life (2008)26382008-06-17
· Demjén Ferenc - Lovász Irén - Szvorák Kati koncertek a Szikla Színházban12482008-06-17
· Headbangers Ball hírek - 08061710162008-06-17
· LMT Connection @ 080703 - Take Five10812008-06-16
· VII. Regejáró Misztrál Fesztivál @ 080718-20 - Nagymaroson11292008-06-16
· Mantra Porno zenekar: Ingyen lemez, új klip és maxi28232008-06-16
· Kalapács - Mítosz (2008, info)37442008-06-16
· Jazz legendái: DJANGO BATES10622008-06-16
· Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008)32652008-06-16
· CELESTIAL BLOODSHED - Cursed, Scarred and Forever Possessed (2008)10472008-06-16
· Means - To Keep Me From Sinking (2008)9482008-06-15
· Sziget 2008: A változatosság kedvéért8922008-06-15
· From A Second Story Window - Conversations (2008)10412008-06-15
· Jazz legendái: RAY BAUDUC9342008-06-15
· AC/DC - Maximum Rock & Roll - részlet (6. fejezet)24892008-06-15
· Hazai hírcsokor - 0806149602008-06-15
· Tomistars - Nagymosás (2008, info)13292008-06-14
· Insane! - Velvet Stab @ 080621 - Pinceszínház9332008-06-14
· THE HUGUENOTS - Discography (2007)9252008-06-14
· Sziget 2008: HammerWorld színpad15512008-06-14
· ZONARIA - Infamy and the Breed (2007)12012008-06-14
· 9. helyen nyitott az Opeth új lemeze a Mahasz nemzetközi listáján!9952008-06-14
· Hazai hírcsokor - 08061311292008-06-13
· IV. Metal Camping @ 080620-21 - Nomád Camping, Tatabánya15172008-06-13
· Quiritatio - My Small Community @ 080618 - Pinceszínház8912008-06-13
· ASTRODUST - A kezdet a vég (2008)11602008-06-13
· Skinner's Cage interjú Erdei Attilával (2008)11082008-06-13
· Motörhead - Motörizer (2008, info)12442008-06-13
· Torture Squad - Cilice @ 080617 - Pinceszínház9492008-06-13
· Judas Priest - Nostradamus (2008)55002008-06-13
· The Victor Wooten Band @ 080708 - A3813292008-06-13
· Kettőnégy w/ Jucifer & Today Is The Day11662008-06-12
· SLYTRACT - Explanation : Unknown (2008)21472008-06-12
· The Tiger Lillies (UK) @ 080913 - Trafó9042008-06-12
· Bprnrbooking 2008. nyár 2.8782008-06-12
· The Muggs - On With The Show (2008)10382008-06-12
· Ismét az opera fővárosa lett Miskolc9692008-06-12
· Nuclear Blast Records - 080611 aktuális infók10222008-06-12
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080619-218412008-06-12
· StoneRider - Three Legs of Trouble (2008)12732008-06-12
· Interjú Kicsivel, a Streap10 zenekar énekesével11422008-06-12
· Core Bastards - Scarto @ 080621 - Filter9382008-06-11
· VI. Alhana Tábor - 3 nap a Mátrában11932008-06-11
· Tower of Power @ 080701 - Millenáris9792008-06-11
· Klimt 1918 - Just In Case Well Never Meet Again (2008)12912008-06-11
· Jazz legendái: KENNY BURRELL14072008-06-11
· Soundshine - Flop @ 080614 - Kuplung10872008-06-11
· The Offspring - Rise and Fall Rage and Grace (2008)24462008-06-11
· Hazai hírcsokor - 0806109772008-06-11
· Canvas Solaris - The Atomized Dream (2008)12532008-06-10
· Dinamo Punk-Rock Feszt @ 080704-05 - Tatabánya15942008-06-10
· RAGE - Carved In Stone13982008-06-10
· Kaukázus @ JATE-klub, Szeged - 2008. április 29.12502008-06-10
· The Fratellis - Here We Stand (2008)11352008-06-10
· Blood, Sweat & Tears @ 080920 - MűPa10252008-06-10
· Hazai hírcsokor - 08060911082008-06-09
· Journey - Revelation (2008)21972008-06-09
· Mocsok 1 Kölykök @ 080613 - Pinceszínház10172008-06-09
· Misery Signals - Controller (2008)12972008-06-09
· JMB Rockfest 200816572008-06-09
· ARDITI - Omne Ensis Impera (2008)14832008-06-09
· AD ASTRA - Crust Of Ego10852008-06-09
· NADIR - Those Who Bought The Rain10802008-06-08
· Időgép zenekar hírei - 08060810442008-06-08
· ZORD - Disasters Grind10142008-06-08
· Jazz legendái: JOHN BUNCH9822008-06-08
· Uriah Heep - Wake The Sleeper (2008)42452008-06-08
· Queen Fesztivál és Tábor Balatonszemesen!10172008-06-08
· ROTOR - Acélba zárva12082008-06-07
· Hegyalja Fesztivál 2008: Ismét világrekordot dönt a zöld vadművelet13222008-06-07
· Domhring interjú (2008)14122008-06-07
· DEMIURG - Hate Chamber (2008, info)9802008-06-07
· Magyar Zenei Exportiroda hírei - 2008. június10392008-06-07
· Pál Utcai Fiúk - Legelő (2008)63912008-06-07
· BEHOLDER - Lásd, hogy látszat!20552008-06-07
· Hazai hírcsokor - 08060611552008-06-06
· Paradise Lost @ 080625., 20:00 - ZP15092008-06-06
· HELLHAMMER - Demon Entrails (2008)11292008-06-06
· Testament - The Formation Of Damnation (2008)17452008-06-06
· Waking the Cadaver @ 080624 - Kuplung15872008-06-06
· Ihsahn - angL (2008, info)9692008-06-06
· BRAIN DRILL - Apocalyptic Feasting11722008-06-06
· Keep of Kalessin - Kolossus (2008, info)10352008-06-06
· Kovács Ákos életműdíjat kap9362008-06-05
· Kettőnégy ostrom: Fürgerókalábak11272008-06-05
· Lake Of Tears: végre Budapesten is!12362008-06-05
· ANTI FITNESS CLUB - Anti Fitness Club (2008, info)13712008-06-05
· ALANIS MORISSETTE - Flavors of Entanglement (2008, info)14382008-06-05
· UNEARTH - Alive From The Apocalypse DVD15302008-06-05
· Bleed The Sky - Murder The Dance (2008)12352008-06-05
· DREAM THEATER - Greatest Hit (...and 21 other pretty cool songs)15712008-06-05
· Animid Effect interjú (2008)18382008-06-04
· Grand Hotel Budapest, DAV @ 080606 - Pinceszínház10762008-06-04
· Blind Myself hírek - 08060418902008-06-04
· Scar Symmetry - Holographic Universe (2008)25092008-06-04
· SOLITUDE - More Enemies Than Friends (EP, 2007)9732008-06-04
· Fekete macskával tér vissza a Tankcsapda9392008-06-04
· Idén is lesz Zánkai BalaTone Fesztivál10622008-06-04
· Guerrillas interjú (2008)14852008-06-04
· CATARACT - Cataract10432008-06-04
· GENGHIS TRON – dUNA – The Mongrail Collective @ 080701 - Rocktogon10812008-06-03
· Avalon Sörkert: Szurkolj, bíztasd a csapatot, ahogy a torkodon kifér!10412008-06-03
· Jambalaya - Wonder What Can Happen (2008, info)9772008-06-03
· KREATOR - At The Pulse Of Kapitulation DVD21642008-06-03
· VT6 - Memories' Garden - Memory Motel @ 080605 - Pinceszínház9242008-06-03
· A38 2 napos partival ünnepli 5 éves fennállását9232008-06-03
· Headbangers Ball hírek - 08060110942008-06-03
· Elhunyt Bo Diddley (1928-2008)9902008-06-03
· SOLAR SCREAM - Divider (2007)17032008-06-03
· MESHUGGAH - obZen19912008-06-03
· MÉLYSZAKA @ 080621 - Merlin SZínház9942008-06-02
· NADIR - interjú Tauszik Viktorral (2008)17082008-06-02
· Koncertek Schleki ajánlásával 2008. június-július9452008-06-02
· Foxy Shazam - Introduncing (2008)11102008-06-02
· M.É.Z. 2008: Megint Élet Záhonyban - 080612-149562008-06-02
· Pin-Up Went Down - 2Unlimited (2008)14232008-06-02
· Markus Grosskopf's BASSINVADERS - Hellbassbeaters11842008-06-02
· Turn Of Mind - A new day, a new hour (2008)11712008-06-01
· Jazz legendái: WILLEM BREUKER9352008-06-01
· Nyílt levél és tiltakotás a Benczúr Ház megszüntetése és eladása ellen67592008-06-01
· MOS GENERATOR - Songs For Future Gods (2007)12302008-06-01
· Gyöngyvér: Új virágok nyílnak...12132008-06-01
· X-World/5 - New Universal Order (2008)11742008-06-01
· SPYDER BABY - Let Us Prey (2008)10692008-06-01




Válassz egy hónapot:


 
[ Archívum főoldal | Minden cikk ]

Ajánló









Ez is érdekelhet

Steelheart - Through Worlds Of Stardust (2017, Dionysosrising)
Jóllehet, magam is beleestem korábban abba a hibába, hogy a jellemzett lemezt a készítés stílusa miatt húztam le, ám az eltelt éveknek

Tovább...
Elhunyt Som Lajos (1947-2017)
Hosszan tartó betegség után, a mai napon - 2017. október 30-án - elhunyt Som

Tovább...
Rusted Peace - interjú Ragályi Pál énekes-gitárossal (2017)
Az egri Rusted Peace zenekar a 2007-ben alakult Panzer Division hamvaiból éledt újjá. Az énekes Ragályi Pállal beszélgettünk, hogy

Tovább...
Pócs Tamás Tompox - interjú 4. rész (2017)
Pócs Tamás Tompox a Szintézis, VHK, a Pókderby, a Csiga-Biga, a Solaris, Napoleon Boulevard, a Progress és a Tompox basszusgitárosa,

Tovább...
Pócs Tamás Tompox - interjú 1. rész (2017)
Pócs Tamás Tompox a Szintézis, VHK, a Pókderby, a Csiga-Biga, a Solaris, Napoleon Boulevard, a Progress és a Tompox basszusgitárosa,

Tovább...












Klipmánia