×

Szükségünk van a Te segítségedre is! - Ha támogatni tudsz minket, akkor a MagyaRock Hírességek Csarnoka Egyesület bankszámlaszámára - K&H Bank 10403239-50526686-48521004 - tudsz utalni nekünk! Kérjük, hogy a közlemény rovatba ne feledd el beírni: passzio, hogy a támogatásod célba érjen! Ciki, vagy sem, de sajnos idáig jutottunk! E finita la commedia...

Archívum

Passzio.hu: Június 2008

cikkolvasásDátum
· Jakob Dylan - Seeing Things (2008)12512008-06-30
· FreeFest Total 2008: 080717-19, Lajosmizse11072008-06-30
· Archons - The Consequences Of Silence (2008)11202008-06-30
· VOLT 2008: Sopron, Lővér kemping - július 4-6.16442008-06-30
· Neuraxis - The Thin Line Between (2008)11992008-06-30
· Radics Béla - Az lehet szabad (1982)182172008-06-30
· Lääz Rockit - Left For Dead (2008)12652008-06-29
· Jazz legendái: PAT MARTINO11302008-06-29
· Johnny Truant - No Tears For The Creatures (2008)10372008-06-29
· KOmbinált Thrash-Grind szieszták a Kuplungban!9262008-06-29
· Fireflight - Unbreakable (2008)13082008-06-29
· Hazai hírcsokor - 08062810732008-06-29
· Neil Diamond - Home Before Dark (2008)12422008-06-28
· Jazz legendái: KENNY DAVERN9572008-06-28
· My Chemical Romance - The Black Parade is Dead! (2008, live)31252008-06-28
· Balatone Fesztivál 2008: egész Debrecen ingyen bulizik!12772008-06-28
· Cserháti Zsuzsa emlékkoncert11242008-06-28
· One Way Mirror - One Way Mirror (2008)14072008-06-28
· Jack - Agathcoles - Mizar - split (2008, info)12682008-06-28
· A lengyel Őszibarack együttes a Sziget Fesztiválon16522008-06-28
· Omar Rodriguez-Lopez & Jeremy Michael Ward (2008)13792008-06-27
· Jethro Tull 40. születésnapi turné14932008-06-27
· Neal Morse - Sola Scriptura And Beyond (2008, 2dvd)24292008-06-27
· Pinceszínház 2008. július: Solidtempo, Kardos 4s, Funk Unit, Juhász Gábor Trió11302008-06-27
· Harem Scarem - Hope (2008)17932008-06-27
· Mörbid Carnage / Concrete – Thrash Legions Hungary (split MC, 2008)19142008-06-27
· Hazai hírcsokor - 08062610182008-06-27
· ROXIGET @ 080906 - Szigetszentmiklós17602008-06-26
· Campus Fesztivál @ 080723-27 - Debrecen, Vekeri-Tó13472008-06-26
· John McLaughlin - Floating Point (2008)17602008-06-26
· Trans Express interjú III: búcsú egy remek dobostól (2008)16562008-06-26
· ZZ Top - Live From Texas (2008)36332008-06-26
· Éjfény - Darkzone (2008.)23552008-06-26
· Chief Rebel Angel - Greedy Fly - Sepoq @ 080628 - Pinceszínház10402008-06-26
· Rockmaraton @ 080707-13, Pécs - Malomvölgyi Arborétum25302008-06-25
· Budapest után Debrecenben is koncertet ad a Status Quo!12222008-06-25
· Trans Express interjú II. (2008)29412008-06-25
· IX. Mindszenti Rockfesztivál14532008-06-25
· STORMLORD - Mare Nostrum (2008)12582008-06-25
· Hazai hírcsokor - 08062410382008-06-25
· Queensryche - Sosem látott produkció @ 080701, Petőfi Csarnok10642008-06-24
· Leonard Cohen útra kész9832008-06-24
· P. Mobil @ 2008.06.21. Hajdúdorog37442008-06-24
· Prakker interjú (2008)20152008-06-24
· Rockvilla - 080626, Fix.tv – heti adás tartalom13832008-06-24
· Spock's Beard - Live (2cd, DVD, 2008)18332008-06-24
· Hazai hírek - 08062313992008-06-24
· Made Out Of Babies - The Ruiner (2008)15782008-06-23
· Kárpátfeszt @ 080627-29 - Dabas10202008-06-23
· Bret Michaels - Rock My World (2008)32622008-06-23
· Xtrunk - Not In Vain (2007)11642008-06-23
· Crossholder interjú (2008)19302008-06-23
· HYPO - Rockzene Hajdúnánásról27412008-06-23
· The Crusaders, Nils Landgren Funk Unit @ 080721 - Millenáris15122008-06-23
· ENEMY IS US - Venomized (2008)15532008-06-22
· Jazz legendái: ALLAN GANLEY9662008-06-22
· Rival - Trans Express interjú I. (2008)21092008-06-22
· Crosstalk Video Art Festival Budapest @ 080625-29 - Gödör Klub11442008-06-22
· Mizantrop, Spacesh!t, Hangmás, Stuck in the Sound @ 080628 - A3823192008-06-22
· Távozott a BPRNR-től az Idoru és a Fish!11022008-06-21
· Jazz legendái: DAVE FRISHBERG9662008-06-21
· BPRNR'S Bringin' It Back Festival 2008 @ 080702, Petőfi Csarnok17232008-06-21
· Kingfisher Sky - Hallway Of Dreams (2007)13812008-06-21
· III. Veréb Fesztivál @ 080801-02 - Csorna10072008-06-21
· Life of Agony, Spoiler NYC, My Mortality @ 080709 - A3819142008-06-20
· Negative Art Hírlevél 2008/2.10482008-06-20
· Nem engedünk a 27-ből! - Benczúr támogató fesztivál10182008-06-20
· Michael Vescera - A Sign of Things to Come (2008)17982008-06-20
· Kettőnégy @ Nova Rock (RATM, Incubus, Rise Against, Skinderd)24482008-06-20
· Hírek a Rómeó Vérziktől (080619)9852008-06-20
· Ari Koivunen - Becoming (2008)27612008-06-20
· LB 27 Reggae Camp @ 080723-27 - Százhalombatta20042008-06-20
· Kárpátaljai Könnyűzenei és Képzőművészeti Fesztivál @ 080710-1310282008-06-19
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080626-289642008-06-19
· Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die (2008)16612008-06-19
· Jazz legendái: STEVE COLEMAN10772008-06-19
· Whitechapel - This Is Exile (2008)14352008-06-19
· Három nagy dobás júliusban: Helmet, Life Of Agony, Down15702008-06-19
· Chicago - Stone Of Sisyphus XXXII (2008)16212008-06-18
· Esbjörn Svensson (1964-2008)10582008-06-18
· Bloodbath - The Wacken Carnage (2008)15572008-06-18
· THE MENZINGERS - A Lesson in the Abuse of Information Technology (2007)11772008-06-18
· Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles (2008)37362008-06-18
· FallenIntoAshes - Turn Of Mind - One Reason To Kiss @ 080627 - Pinceszínház10012008-06-18
· Kobzos Kiss Tamás & Musica Historica - Csokonai Versei (2008, info)37752008-06-17
· Ákos - hírek, 2008.06.16.9652008-06-17
· Corporation 187 - Newcomers Of Sin (2008, info)10062008-06-17
· FellSilent - The Hidden Words (2008)15272008-06-17
· Raised Fist az Azfeszten (080730-080803)12492008-06-17
· Merlin Színház: vége az évadnak, nemsokára kezdődik az új11512008-06-17
· Goulasch Exotica Projekt!17722008-06-17
· Amaseffer - Slaves For Life (2008)27042008-06-17
· Demjén Ferenc - Lovász Irén - Szvorák Kati koncertek a Szikla Színházban13012008-06-17
· Headbangers Ball hírek - 08061710342008-06-17
· LMT Connection @ 080703 - Take Five11012008-06-16
· VII. Regejáró Misztrál Fesztivál @ 080718-20 - Nagymaroson11552008-06-16
· Mantra Porno zenekar: Ingyen lemez, új klip és maxi28772008-06-16
· Kalapács - Mítosz (2008, info)38472008-06-16
· Jazz legendái: DJANGO BATES10862008-06-16
· Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008)33402008-06-16
· CELESTIAL BLOODSHED - Cursed, Scarred and Forever Possessed (2008)10692008-06-16
· Means - To Keep Me From Sinking (2008)9632008-06-15
· Sziget 2008: A változatosság kedvéért9582008-06-15
· From A Second Story Window - Conversations (2008)10572008-06-15
· Jazz legendái: RAY BAUDUC9532008-06-15
· AC/DC - Maximum Rock & Roll - részlet (6. fejezet)27312008-06-15
· Hazai hírcsokor - 08061410172008-06-15
· Tomistars - Nagymosás (2008, info)13892008-06-14
· Insane! - Velvet Stab @ 080621 - Pinceszínház9522008-06-14
· THE HUGUENOTS - Discography (2007)9802008-06-14
· Sziget 2008: HammerWorld színpad15982008-06-14
· ZONARIA - Infamy and the Breed (2007)12362008-06-14
· 9. helyen nyitott az Opeth új lemeze a Mahasz nemzetközi listáján!10432008-06-14
· Hazai hírcsokor - 08061312662008-06-13
· IV. Metal Camping @ 080620-21 - Nomád Camping, Tatabánya15722008-06-13
· Quiritatio - My Small Community @ 080618 - Pinceszínház9092008-06-13
· ASTRODUST - A kezdet a vég (2008)11932008-06-13
· Skinner's Cage interjú Erdei Attilával (2008)12052008-06-13
· Motörhead - Motörizer (2008, info)13012008-06-13
· Torture Squad - Cilice @ 080617 - Pinceszínház9642008-06-13
· Judas Priest - Nostradamus (2008)56782008-06-13
· The Victor Wooten Band @ 080708 - A3814962008-06-13
· Kettőnégy w/ Jucifer & Today Is The Day11922008-06-12
· SLYTRACT - Explanation : Unknown (2008)21972008-06-12
· The Tiger Lillies (UK) @ 080913 - Trafó9212008-06-12
· Bprnrbooking 2008. nyár 2.9542008-06-12
· The Muggs - On With The Show (2008)10612008-06-12
· Ismét az opera fővárosa lett Miskolc9872008-06-12
· Nuclear Blast Records - 080611 aktuális infók10782008-06-12
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080619-218712008-06-12
· StoneRider - Three Legs of Trouble (2008)13752008-06-12
· Interjú Kicsivel, a Streap10 zenekar énekesével11882008-06-12
· Core Bastards - Scarto @ 080621 - Filter9522008-06-11
· VI. Alhana Tábor - 3 nap a Mátrában12322008-06-11
· Tower of Power @ 080701 - Millenáris10122008-06-11
· Klimt 1918 - Just In Case Well Never Meet Again (2008)13562008-06-11
· Jazz legendái: KENNY BURRELL14472008-06-11
· Soundshine - Flop @ 080614 - Kuplung11342008-06-11
· The Offspring - Rise and Fall Rage and Grace (2008)25782008-06-11
· Hazai hírcsokor - 08061010262008-06-11
· Canvas Solaris - The Atomized Dream (2008)13002008-06-10
· Dinamo Punk-Rock Feszt @ 080704-05 - Tatabánya16782008-06-10
· RAGE - Carved In Stone15452008-06-10
· Kaukázus @ JATE-klub, Szeged - 2008. április 29.12892008-06-10
· The Fratellis - Here We Stand (2008)11642008-06-10
· Blood, Sweat & Tears @ 080920 - MűPa10682008-06-10
· Hazai hírcsokor - 08060911702008-06-09
· Journey - Revelation (2008)22722008-06-09
· Mocsok 1 Kölykök @ 080613 - Pinceszínház10422008-06-09
· Misery Signals - Controller (2008)13322008-06-09
· JMB Rockfest 200816922008-06-09
· ARDITI - Omne Ensis Impera (2008)15332008-06-09
· AD ASTRA - Crust Of Ego11032008-06-09
· NADIR - Those Who Bought The Rain11242008-06-08
· Időgép zenekar hírei - 08060810752008-06-08
· ZORD - Disasters Grind10332008-06-08
· Jazz legendái: JOHN BUNCH10112008-06-08
· Uriah Heep - Wake The Sleeper (2008)43402008-06-08
· Queen Fesztivál és Tábor Balatonszemesen!10692008-06-08
· ROTOR - Acélba zárva12872008-06-07
· Hegyalja Fesztivál 2008: Ismét világrekordot dönt a zöld vadművelet13542008-06-07
· Domhring interjú (2008)14332008-06-07
· DEMIURG - Hate Chamber (2008, info)9952008-06-07
· Magyar Zenei Exportiroda hírei - 2008. június11522008-06-07
· Pál Utcai Fiúk - Legelő (2008)65332008-06-07
· BEHOLDER - Lásd, hogy látszat!21642008-06-07
· Hazai hírcsokor - 08060612462008-06-06
· Paradise Lost @ 080625., 20:00 - ZP15632008-06-06
· HELLHAMMER - Demon Entrails (2008)11922008-06-06
· Testament - The Formation Of Damnation (2008)19652008-06-06
· Waking the Cadaver @ 080624 - Kuplung16162008-06-06
· Ihsahn - angL (2008, info)10502008-06-06
· BRAIN DRILL - Apocalyptic Feasting12142008-06-06
· Keep of Kalessin - Kolossus (2008, info)10752008-06-06
· Kovács Ákos életműdíjat kap9802008-06-05
· Kettőnégy ostrom: Fürgerókalábak11582008-06-05
· Lake Of Tears: végre Budapesten is!12982008-06-05
· ANTI FITNESS CLUB - Anti Fitness Club (2008, info)14322008-06-05
· ALANIS MORISSETTE - Flavors of Entanglement (2008, info)15732008-06-05
· UNEARTH - Alive From The Apocalypse DVD15912008-06-05
· Bleed The Sky - Murder The Dance (2008)12642008-06-05
· DREAM THEATER - Greatest Hit (...and 21 other pretty cool songs)16182008-06-05
· Animid Effect interjú (2008)18862008-06-04
· Grand Hotel Budapest, DAV @ 080606 - Pinceszínház11062008-06-04
· Blind Myself hírek - 08060419252008-06-04
· Scar Symmetry - Holographic Universe (2008)25642008-06-04
· SOLITUDE - More Enemies Than Friends (EP, 2007)9952008-06-04
· Fekete macskával tér vissza a Tankcsapda9672008-06-04
· Idén is lesz Zánkai BalaTone Fesztivál11232008-06-04
· Guerrillas interjú (2008)15452008-06-04
· CATARACT - Cataract10852008-06-04
· GENGHIS TRON – dUNA – The Mongrail Collective @ 080701 - Rocktogon11622008-06-03
· Avalon Sörkert: Szurkolj, bíztasd a csapatot, ahogy a torkodon kifér!10682008-06-03
· Jambalaya - Wonder What Can Happen (2008, info)10032008-06-03
· KREATOR - At The Pulse Of Kapitulation DVD22342008-06-03
· VT6 - Memories' Garden - Memory Motel @ 080605 - Pinceszínház9922008-06-03
· A38 2 napos partival ünnepli 5 éves fennállását10532008-06-03
· Headbangers Ball hírek - 08060111472008-06-03
· Elhunyt Bo Diddley (1928-2008)10222008-06-03
· SOLAR SCREAM - Divider (2007)17512008-06-03
· Meshuggah - obZen (2008, MetalNews)20832008-06-03
· MÉLYSZAKA @ 080621 - Merlin SZínház10102008-06-02
· NADIR - interjú Tauszik Viktorral (2008)18902008-06-02
· Koncertek Schleki ajánlásával 2008. június-július9852008-06-02
· Foxy Shazam - Introduncing (2008)11692008-06-02
· M.É.Z. 2008: Megint Élet Záhonyban - 080612-149802008-06-02
· Pin-Up Went Down - 2Unlimited (2008)14522008-06-02
· Markus Grosskopf's BASSINVADERS - Hellbassbeaters12182008-06-02
· Turn Of Mind - A new day, a new hour (2008)12052008-06-01
· Jazz legendái: WILLEM BREUKER9872008-06-01
· Nyílt levél és tiltakotás a Benczúr Ház megszüntetése és eladása ellen68932008-06-01
· MOS GENERATOR - Songs For Future Gods (2007)12772008-06-01
· Gyöngyvér: Új virágok nyílnak...12362008-06-01
· X-World/5 - New Universal Order (2008)12322008-06-01
· SPYDER BABY - Let Us Prey (2008)11042008-06-01




Válassz egy hónapot:


 
[ Archívum főoldal | Minden cikk ]

Ajánló





Nemzeti Kultúrális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával.










Ez is érdekelhet

Jimi Hendrix - Both Sides Of The Sky (2018)
Az biztos, hogy Jimi Hendrix élete, lemezei - Are You Experienced, Axis: Bold as Love, Electric Ladyland és Band of Gypsys -, no és halála ma is aktuális témát

Tovább...
Cikipédia 8. - 4. rész - Miért fontos nekünk a Tabán!
Hivatalosan 50 évvel ezelőtt, 1968-ban indult útjára a Tabán fesztivál. Azóta rengeteg felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Zenekarok tűntek

Tovább...
Lgt @ 1978 - Tabán
1973 nemcsak a hazai rock, de a Rockünnep történetében is korszakhatár. A Magyar Ifjúság beszámolója a május 01-i koncertről itt olvasható! Ekkor rendezték meg utoljára a gellérthegyi

Tovább...
The Dead Daisies - Burn it Down (2018)
A 2012-ben alakult ausztrál-amerikai Dead Daisies - a folyamatos tagcseréje közben - mára az egyik legjobb XXI. századi hard rock zenekar lett. 2016-ban

Tovább...
Stula Rock - Őserő (2018, Dionysosrising)
Modernebb és kommerszebb. Hogy jobb-e? Nekem tetszik, de azt is el tudom képzelni, hogy a keményvonalas stílus-rajongóknak egy-egy pillanat már túl popos - már ha ez

Tovább...




Koncertek 2018. június 22. és 2018. július 08. között: