Archívum

Passzio.hu: Június 2008

cikkolvasásDátum
· Jakob Dylan - Seeing Things (2008)11602008-06-30
· FreeFest Total 2008: 080717-19, Lajosmizse10232008-06-30
· Archons - The Consequences Of Silence (2008)10962008-06-30
· VOLT 2008: Sopron, Lővér kemping - július 4-6.15222008-06-30
· Neuraxis - The Thin Line Between (2008)11642008-06-30
· Radics Béla - Az lehet szabad (1982)174762008-06-30
· Lääz Rockit - Left For Dead (2008)12072008-06-29
· Jazz legendái: PAT MARTINO11022008-06-29
· Johnny Truant - No Tears For The Creatures (2008)10102008-06-29
· KOmbinált Thrash-Grind szieszták a Kuplungban!9012008-06-29
· Fireflight - Unbreakable (2008)12762008-06-29
· Hazai hírcsokor - 0806289842008-06-29
· Neil Diamond - Home Before Dark (2008)12102008-06-28
· Jazz legendái: KENNY DAVERN9092008-06-28
· My Chemical Romance - The Black Parade is Dead! (2008, live)30862008-06-28
· Balatone Fesztivál 2008: egész Debrecen ingyen bulizik!12072008-06-28
· Cserháti Zsuzsa emlékkoncert10942008-06-28
· One Way Mirror - One Way Mirror (2008)13792008-06-28
· Jack - Agathcoles - Mizar - split (2008, info)12062008-06-28
· A lengyel Őszibarack együttes a Sziget Fesztiválon16052008-06-28
· Omar Rodriguez-Lopez & Jeremy Michael Ward (2008)12882008-06-27
· Jethro Tull 40. születésnapi turné14452008-06-27
· Neal Morse - Sola Scriptura And Beyond (2008, 2dvd)22302008-06-27
· Pinceszínház 2008. július: Solidtempo, Kardos 4s, Funk Unit, Juhász Gábor Trió10962008-06-27
· Harem Scarem - Hope (2008)17142008-06-27
· Mörbid Carnage / Concrete – Thrash Legions Hungary (split MC, 2008)17972008-06-27
· Hazai hírcsokor - 0806269812008-06-27
· ROXIGET @ 080906 - Szigetszentmiklós16752008-06-26
· Campus Fesztivál @ 080723-27 - Debrecen, Vekeri-Tó12882008-06-26
· John McLaughlin - Floating Point (2008)17272008-06-26
· Trans Express interjú III: búcsú egy remek dobostól (2008)15102008-06-26
· ZZ Top - Live From Texas (2008)35382008-06-26
· Éjfény - Darkzone (2008.)22942008-06-26
· Chief Rebel Angel - Greedy Fly - Sepoq @ 080628 - Pinceszínház9722008-06-26
· Rockmaraton @ 080707-13, Pécs - Malomvölgyi Arborétum23692008-06-25
· Budapest után Debrecenben is koncertet ad a Status Quo!11742008-06-25
· Trans Express interjú II. (2008)27462008-06-25
· IX. Mindszenti Rockfesztivál14102008-06-25
· STORMLORD - Mare Nostrum (2008)12122008-06-25
· Hazai hírcsokor - 0806249712008-06-25
· Queensryche - Sosem látott produkció @ 080701, Petőfi Csarnok10132008-06-24
· Leonard Cohen útra kész9542008-06-24
· P. Mobil @ 2008.06.21. Hajdúdorog36682008-06-24
· Prakker interjú (2008)19222008-06-24
· Rockvilla - 080626, Fix.tv – heti adás tartalom13482008-06-24
· Spock's Beard - Live (2cd, DVD, 2008)17442008-06-24
· Hazai hírek - 08062313102008-06-24
· Made Out Of Babies - The Ruiner (2008)15282008-06-23
· Kárpátfeszt @ 080627-29 - Dabas9582008-06-23
· Bret Michaels - Rock My World (2008)31552008-06-23
· Xtrunk - Not In Vain (2007)10742008-06-23
· Crossholder interjú (2008)18542008-06-23
· HYPO - Rockzene Hajdúnánásról26482008-06-23
· The Crusaders, Nils Landgren Funk Unit @ 080721 - Millenáris14852008-06-23
· ENEMY IS US - Venomized (2008)14022008-06-22
· Jazz legendái: ALLAN GANLEY9302008-06-22
· Rival - Trans Express interjú I. (2008)18852008-06-22
· Crosstalk Video Art Festival Budapest @ 080625-29 - Gödör Klub10842008-06-22
· Mizantrop, Spacesh!t, Hangmás, Stuck in the Sound @ 080628 - A3822742008-06-22
· Távozott a BPRNR-től az Idoru és a Fish!10512008-06-21
· Jazz legendái: DAVE FRISHBERG9382008-06-21
· BPRNR'S Bringin' It Back Festival 2008 @ 080702, Petőfi Csarnok16282008-06-21
· Kingfisher Sky - Hallway Of Dreams (2007)13362008-06-21
· III. Veréb Fesztivál @ 080801-02 - Csorna9812008-06-21
· Life of Agony, Spoiler NYC, My Mortality @ 080709 - A3818212008-06-20
· Negative Art Hírlevél 2008/2.9992008-06-20
· Nem engedünk a 27-ből! - Benczúr támogató fesztivál9942008-06-20
· Michael Vescera - A Sign of Things to Come (2008)17462008-06-20
· Kettőnégy @ Nova Rock (RATM, Incubus, Rise Against, Skinderd)24142008-06-20
· Hírek a Rómeó Vérziktől (080619)9592008-06-20
· Ari Koivunen - Becoming (2008)27062008-06-20
· LB 27 Reggae Camp @ 080723-27 - Százhalombatta19072008-06-20
· Kárpátaljai Könnyűzenei és Képzőművészeti Fesztivál @ 080710-1310082008-06-19
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080626-289222008-06-19
· Blaze Bayley - The Man Who Would Not Die (2008)15742008-06-19
· Jazz legendái: STEVE COLEMAN10232008-06-19
· Whitechapel - This Is Exile (2008)13882008-06-19
· Három nagy dobás júliusban: Helmet, Life Of Agony, Down14892008-06-19
· Chicago - Stone Of Sisyphus XXXII (2008)14682008-06-18
· Esbjörn Svensson (1964-2008)10362008-06-18
· Bloodbath - The Wacken Carnage (2008)14842008-06-18
· THE MENZINGERS - A Lesson in the Abuse of Information Technology (2007)11392008-06-18
· Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles (2008)35392008-06-18
· FallenIntoAshes - Turn Of Mind - One Reason To Kiss @ 080627 - Pinceszínház9512008-06-18
· Kobzos Kiss Tamás & Musica Historica - Csokonai Versei (2008, info)36602008-06-17
· Ákos - hírek, 2008.06.16.9342008-06-17
· Corporation 187 - Newcomers Of Sin (2008, info)9782008-06-17
· FellSilent - The Hidden Words (2008)14772008-06-17
· Raised Fist az Azfeszten (080730-080803)11582008-06-17
· Merlin Színház: vége az évadnak, nemsokára kezdődik az új10812008-06-17
· Goulasch Exotica Projekt!16582008-06-17
· Amaseffer - Slaves For Life (2008)26252008-06-17
· Demjén Ferenc - Lovász Irén - Szvorák Kati koncertek a Szikla Színházban12412008-06-17
· Headbangers Ball hírek - 08061710082008-06-17
· LMT Connection @ 080703 - Take Five10762008-06-16
· VII. Regejáró Misztrál Fesztivál @ 080718-20 - Nagymaroson11222008-06-16
· Mantra Porno zenekar: Ingyen lemez, új klip és maxi28132008-06-16
· Kalapács - Mítosz (2008, info)37272008-06-16
· Jazz legendái: DJANGO BATES10532008-06-16
· Coldplay - Viva La Vida Or Death And All His Friends (2008)32532008-06-16
· CELESTIAL BLOODSHED - Cursed, Scarred and Forever Possessed (2008)10362008-06-16
· Means - To Keep Me From Sinking (2008)9412008-06-15
· Sziget 2008: A változatosság kedvéért8802008-06-15
· From A Second Story Window - Conversations (2008)10292008-06-15
· Jazz legendái: RAY BAUDUC9272008-06-15
· AC/DC - Maximum Rock & Roll - részlet (6. fejezet)24002008-06-15
· Hazai hírcsokor - 0806149552008-06-15
· Tomistars - Nagymosás (2008, info)13192008-06-14
· Insane! - Velvet Stab @ 080621 - Pinceszínház9282008-06-14
· THE HUGUENOTS - Discography (2007)9202008-06-14
· Sziget 2008: HammerWorld színpad15452008-06-14
· ZONARIA - Infamy and the Breed (2007)11632008-06-14
· 9. helyen nyitott az Opeth új lemeze a Mahasz nemzetközi listáján!9902008-06-14
· Hazai hírcsokor - 08061311122008-06-13
· IV. Metal Camping @ 080620-21 - Nomád Camping, Tatabánya15032008-06-13
· Quiritatio - My Small Community @ 080618 - Pinceszínház8872008-06-13
· ASTRODUST - A kezdet a vég (2008)11542008-06-13
· Skinner's Cage interjú Erdei Attilával (2008)10842008-06-13
· Motörhead - Motörizer (2008, info)12372008-06-13
· Torture Squad - Cilice @ 080617 - Pinceszínház9442008-06-13
· Judas Priest - Nostradamus (2008)54592008-06-13
· The Victor Wooten Band @ 080708 - A3812942008-06-13
· Kettőnégy w/ Jucifer & Today Is The Day11582008-06-12
· SLYTRACT - Explanation : Unknown (2008)21182008-06-12
· The Tiger Lillies (UK) @ 080913 - Trafó8952008-06-12
· Bprnrbooking 2008. nyár 2.8722008-06-12
· The Muggs - On With The Show (2008)10302008-06-12
· Ismét az opera fővárosa lett Miskolc9612008-06-12
· Nuclear Blast Records - 080611 aktuális infók10132008-06-12
· Koncertek Schleki ajánlásával - 080619-218322008-06-12
· StoneRider - Three Legs of Trouble (2008)12492008-06-12
· Interjú Kicsivel, a Streap10 zenekar énekesével11352008-06-12
· Core Bastards - Scarto @ 080621 - Filter9292008-06-11
· VI. Alhana Tábor - 3 nap a Mátrában11822008-06-11
· Tower of Power @ 080701 - Millenáris9712008-06-11
· Klimt 1918 - Just In Case Well Never Meet Again (2008)12472008-06-11
· Jazz legendái: KENNY BURRELL13952008-06-11
· Soundshine - Flop @ 080614 - Kuplung10682008-06-11
· The Offspring - Rise and Fall Rage and Grace (2008)24282008-06-11
· Hazai hírcsokor - 0806109692008-06-11
· Canvas Solaris - The Atomized Dream (2008)12452008-06-10
· Dinamo Punk-Rock Feszt @ 080704-05 - Tatabánya15722008-06-10
· RAGE - Carved In Stone13902008-06-10
· Kaukázus @ JATE-klub, Szeged - 2008. április 29.12392008-06-10
· The Fratellis - Here We Stand (2008)11282008-06-10
· Blood, Sweat & Tears @ 080920 - MűPa10202008-06-10
· Hazai hírcsokor - 08060910922008-06-09
· Journey - Revelation (2008)21672008-06-09
· Mocsok 1 Kölykök @ 080613 - Pinceszínház10102008-06-09
· Misery Signals - Controller (2008)12912008-06-09
· JMB Rockfest 200816522008-06-09
· ARDITI - Omne Ensis Impera (2008)14732008-06-09
· AD ASTRA - Crust Of Ego10792008-06-09
· NADIR - Those Who Bought The Rain10692008-06-08
· Időgép zenekar hírei - 08060810372008-06-08
· ZORD - Disasters Grind10082008-06-08
· Jazz legendái: JOHN BUNCH9762008-06-08
· Uriah Heep - Wake The Sleeper (2008)42222008-06-08
· Queen Fesztivál és Tábor Balatonszemesen!10072008-06-08
· ROTOR - Acélba zárva11962008-06-07
· Hegyalja Fesztivál 2008: Ismét világrekordot dönt a zöld vadművelet13152008-06-07
· Domhring interjú (2008)14052008-06-07
· DEMIURG - Hate Chamber (2008, info)9762008-06-07
· Magyar Zenei Exportiroda hírei - 2008. június10232008-06-07
· Pál Utcai Fiúk - Legelő (2008)63482008-06-07
· BEHOLDER - Lásd, hogy látszat!20402008-06-07
· Hazai hírcsokor - 08060611422008-06-06
· Paradise Lost @ 080625., 20:00 - ZP14952008-06-06
· HELLHAMMER - Demon Entrails (2008)11062008-06-06
· Testament - The Formation Of Damnation (2008)16772008-06-06
· Waking the Cadaver @ 080624 - Kuplung15732008-06-06
· Ihsahn - angL (2008, info)9632008-06-06
· BRAIN DRILL - Apocalyptic Feasting11642008-06-06
· Keep of Kalessin - Kolossus (2008, info)10282008-06-06
· Kovács Ákos életműdíjat kap9282008-06-05
· Kettőnégy ostrom: Fürgerókalábak11222008-06-05
· Lake Of Tears: végre Budapesten is!12252008-06-05
· ANTI FITNESS CLUB - Anti Fitness Club (2008, info)13622008-06-05
· ALANIS MORISSETTE - Flavors of Entanglement (2008, info)14192008-06-05
· UNEARTH - Alive From The Apocalypse DVD15162008-06-05
· Bleed The Sky - Murder The Dance (2008)12272008-06-05
· DREAM THEATER - Greatest Hit (...and 21 other pretty cool songs)15602008-06-05
· Animid Effect interjú (2008)18312008-06-04
· Grand Hotel Budapest, DAV @ 080606 - Pinceszínház10662008-06-04
· Blind Myself hírek - 08060418852008-06-04
· Scar Symmetry - Holographic Universe (2008)24952008-06-04
· SOLITUDE - More Enemies Than Friends (EP, 2007)9652008-06-04
· Fekete macskával tér vissza a Tankcsapda9352008-06-04
· Idén is lesz Zánkai BalaTone Fesztivál10552008-06-04
· Guerrillas interjú (2008)14722008-06-04
· CATARACT - Cataract10332008-06-04
· GENGHIS TRON – dUNA – The Mongrail Collective @ 080701 - Rocktogon10722008-06-03
· Avalon Sörkert: Szurkolj, bíztasd a csapatot, ahogy a torkodon kifér!10372008-06-03
· Jambalaya - Wonder What Can Happen (2008, info)9702008-06-03
· KREATOR - At The Pulse Of Kapitulation DVD21462008-06-03
· VT6 - Memories' Garden - Memory Motel @ 080605 - Pinceszínház9182008-06-03
· A38 2 napos partival ünnepli 5 éves fennállását9062008-06-03
· Headbangers Ball hírek - 08060110902008-06-03
· Elhunyt Bo Diddley (1928-2008)9822008-06-03
· SOLAR SCREAM - Divider (2007)16892008-06-03
· MESHUGGAH - obZen19712008-06-03
· MÉLYSZAKA @ 080621 - Merlin SZínház9882008-06-02
· NADIR - interjú Tauszik Viktorral (2008)16632008-06-02
· Koncertek Schleki ajánlásával 2008. június-július9372008-06-02
· Foxy Shazam - Introduncing (2008)11002008-06-02
· M.É.Z. 2008: Megint Élet Záhonyban - 080612-149502008-06-02
· Pin-Up Went Down - 2Unlimited (2008)14152008-06-02
· Markus Grosskopf's BASSINVADERS - Hellbassbeaters11792008-06-02
· Turn Of Mind - A new day, a new hour (2008)11582008-06-01
· Jazz legendái: WILLEM BREUKER9132008-06-01
· Nyílt levél és tiltakotás a Benczúr Ház megszüntetése és eladása ellen67062008-06-01
· MOS GENERATOR - Songs For Future Gods (2007)12212008-06-01
· Gyöngyvér: Új virágok nyílnak...12082008-06-01
· X-World/5 - New Universal Order (2008)11612008-06-01
· SPYDER BABY - Let Us Prey (2008)10622008-06-01




Válassz egy hónapot:


 
[ Archívum főoldal | Minden cikk ]

Ajánló









Ez is érdekelhet

Pulzus 31 - 1983 február - Az új P. és méltatlanul Radicsról!
Létezett valaha, a nyolcvanas években egy könnyűzenei műsor, amin felnőtt egy nemzedék. Ez a produkció a Pulzus volt, akkori nyelven

Tovább...
Rock Fesztivál - jó az öreg a háznál (2017)
Az újságíró másképp látja a dolgokat, mint a rajongó, hiszen mindkettőnek más a feladata. Kritikus szemmel kell megírni észrevételeinket

Tovább...
Schwarcz András interjú - 1. rész (2017)
Schwarcz András a Ferm, az Amphora és az ex-Vér dobosa volt. Kiváló interjúalany, dőlnek belőle a jobbnál-jobb sztorik, és még

Tovább...
Pulzus 38 - 1983 október - Kicsinyes bosszú?
Létezett valaha, a nyolcvanas években egy könnyűzenei műsor, amin felnőtt egy nemzedék. Ez a produkció a Pulzus volt, akkori nyelven Könnyűzenei Panoráma. A TV egyetlen

Tovább...
Agregator interjú - 1. rész (2017)
Hihetetlen, de idén húsz éves a banda, én pedig utoljára 2009-ben faggattam Tasst, úgyhogy épp esedékes egy friss interjú. Ha már jubileum,

Tovább...




Koncertek 2017. szeptember 23. és 2017. október 09. között:









Klipmánia