szerda , 29 november 2023
Kezdőlap Szórakozás Sia – Gimme Love
Szórakozás

Sia – Gimme Love

70
sia gimme love album

A titokzatos megjelenéséről elhíresült szupersztár, Sia megérkezett vadonatúj, „Gimme Love” című felvételével, mely az első új zenéje 2021 óta.

Az ausztrál énekesnő karrierje két évvel ezelőtti albuma, a ’Music – Songs from and Inspired by the Motion Picture’ óta sem torpant meg: jelenleg több mint 50 milliárd streaminggel rendelkezik globálisan, ezzel ő a világ egyik leghallgatottabb előadója. Az „Unstoppable” című virális gigaslágere hét évvel ezelőtti debütálása után ismét felkerült a sikerlistákra a világ számos országában. Karácsonyi albumát, az ’Everyday Is Christmas’-t pedig ugyanolyan gyakran hallgatják az ünnepi időszakban, mint Mariah Carey „All I Want For Christmas” című klasszikusát.

A „Gimme Love” újdonság egy igazi visszatérés az eredeti Sia-hangzáshoz: szárnyaló himnikus refrén és jövőt idéző szinti ötvözete biztosítja, hogy esélyes legyen az idei év legjobb felvételének díjára. A szám megjelenésével egy időben az is kiderült, hogy 2024 tavaszán új albummal jön a különleges és egyben különc művésznő, melyet ’Reasonable Woman’-re keresztelt.

Addig is hallgassátok meg vadonatúj szerzeményét!

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Kállay Saunders – BRONX

Kállay Saunders saját Amerikáját jeleníti meg erőteljes új dalában Alig egy hónappal...

Vektor VR – immerzív dokumentarista alkotások

A virtuális valóság élmények és a valóságot feldolgozó nyers dokumentumfilmek világát egyesíti...

Orsis – DR BRS x Király Viktor

DR BRS ismét egy igazi partikoktélt kevert, melyhez íme a rövid recept:...

Moriones – Cirkuszosan

A figyelemfelkeltő Moriones videói a TikTokon futótűzként terjednek. Bakos Kristóf – aki...