szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Kerti grillezés a hűvösebb hónapokban is
Otthon

Kerti grillezés a hűvösebb hónapokban is

262
Höfats grill eszközök kert

A hideg idő beköszöntével sokan már téliesítik, és elpakolják a kerti grilleszközeiket, pedig nem feltétlen szükséges lemondani erről a különleges élményről akkor sem, ha már beköszöntött az ősz vagy a tél.

A természetben való sütögetés, a parázson és füstben elkészített ételek zamata mindennel felér, ezért bátran használjunk tűzrakó helyeket, kültéri hősugárzókat, hogy megteremtsük a kerti grillezés lehetőségét egész évben.

Beépíthető és álló faszenes grillek

Az e-kert.hu webáruház Höfats grillezői segítségével mód van rá, hogy ott helyezzük el a tűzrakóinkat, ahol épp lehetőségünk van, beleértve az időjárás aktuális helyzetét is. Mobilan változtathatjuk, hol építjük fel a grillezésre kijelölt terünket, amely lehet a teraszon vagy a kertben is. Ez utóbbi esetben érdemes előmelegíteni azt a terepet, ahol sütögetni fogunk, hogy a résztvevők ne fázzanak, persze azért jól fel is kell öltözni hozzá.

A Höfats kültéri hősugárzói biztosítják, hogy végig kellemes hőmérséklet vegyen minket körül akkor is, amikor már zimankós az időjárás. A meleg kibocsátásán felül még hangulatvilágítást is szolgáltatnak, így igazán szemet gyönyörködtető látványban lehet részünk. Válogathatunk, hogy egy bioetanol függő fáklyát vagy egy geometrikus gyertyatartót, illetve Gravity mécsest használunk, netán egy spinfire bioetanol asztali lámpával világítjuk be, és melegítjük fel a teret.

A tűz éltető ereje

A tűz már ősidők óta része az emberiség mindennapjainak, nem hiába az egyik éltető elem is. Nem csupán meleget biztosít, hanem jót tesz a lelkünknek is. A tábortűz körüli közös beszélgetések, szalonnasütés sok felnőtt és gyermek kedvenc időtöltése, így nem meglepő, hogy a kerti grillezések miért válnak egyre népszerűbb társas kikapcsolódási élménnyé, ahol ugyanúgy találkozik az ember a természettel, miközben egyre jobban megnyílik embertársai előtt is.

Ennek a szükségletnek igyekszik egyre inkább eleget tenni a Höfats tűzálló dizájn termékeivel, amelyek sokoldalú funkcionalitással rendelkeznek, hiszen mobilan elhelyezhetők bárhová, akár be is építhetők egy kültéri konyhába. A dizájn és a praktikum magas minőséggel párosul, amelyet a Höfats termékek nemzetközi formatervezési díjai is megerősítenek.

Hordozható grill és sörös rekesz egyben

A Höfats számos tűzrakó kosarat, grillsütőket, asztali tüzeket és sok más kültéri terméket gyárt, hogy tökéletessé varázsolja a tűz mellett eltöltött időszakot a családtagok és vendégeik számára. Egy különleges termék a Höfats BeerBox, amely egy tűzrakóhely grillezés számára és egyben egy sörösrekesz, tároló, vagy éppen a sütés előkészületeihez biztosít helyet.

Többszörös díjnyertes termék ez a praktikus és innovatív, hordozható grill, amelyhez kiegészítők is kapcsolódnak, úgy mint a nemesacél grillrács vagy a bambusz vágódeszka, amely használaton kívül a sörös rekeszre ráhelyezve ülőfelületként is funkcionálhat.

Válogasson a Höfats kiváló termékei közül, és tegye lehetővé a kerti grillezést az év bármely időszakában, hogy melegséget hozzon szerettei szívébe!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...