szombat , 2 március 2024
Kezdőlap Szórakozás Alec Benjamin – I Sent My Therapist To Therapy
Szórakozás

Alec Benjamin – I Sent My Therapist To Therapy

136
alec benjamin i sent my therapist to therapy

Megérkezett Alec Benjamin fülbemászó új dala, az „I Sent My Therapist To Therapy”, amely készülő albumának második előfutára a nagysikerű „Different Kind Of Beautiful” (7 millió globális stream) után.

2018-as debütálása óta Benjamin kivételes szerzeményeit mind a rajongók, mind pedig a kritikusok pozitív elismeréssel fogadják. Ennek ellenére a 2022-es, önéletrajzi ihletésű stúdióalbuma, az ‘(Un)Commentary’ kiadásával nyerte meg igazán a közönséget világszerte. Jelenleg hihetetlen számokkal büszkélkedhet: több mint 8 milliárd globális stream, platformjain 12,5 millió feletti követő, valamint 1,6 milliárd YouTube-megtekintés.

A többszörös platinalemezes énekes-dalszerző slágergyanús újdonságával folytatja eddigi kiemelkedő karrierjét. Az „I Sent My Therapist To Therapy” okos szójáték mesteri keveréke, amelyben az előadó jellegzetes történetmesélése lenyűgöző énekhangjával és élénk hangszereléssel párosul.

„Ennek a dalnak a kiadása életem két ’legterápiásabb’ dolgát egyesíti: a zenét és magát a terápiát. Remélem, a felvétel hallgatása – csak úgy, mint nekem a megírása – katarzist biztosít majd azok számára, akik mentális betegséggel küszködnek” – mondta el a számról Alec.

A dalhoz készített videóklip tökéletesen rezonál az énekes szeszélyes szövegével. A végeredmény pedig egy különleges képi világú, drámai kisfilm Benjamin főszereplésével.

Nézzétek meg!

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Világsztárok jönnek a Campus Fesztiválra

Újabb neveket hoztak nyilvánosságra pénteken a Campus Fesztivál szervezői. Kilenc nemzetközi előadóval...

Budapesten ad búcsúkoncertet a Buena Vista Social Club sztárja

Utoljára lép magyar színpadra Omara Portuondo, a 94 éves kubai zenei legenda...

Back to Black: Amy Winehouse legendája hamarosan a mozikban

2024 áprilisában a magyar mozikba is eljut a Back to Black, a...

Dua Lipa – Training Season

Szörnyű, randis élmények ihlették Dua Lipa új slágerét, a Training Season-t A...