szerda , 12 június 2024
Kezdőlap Szórakozás Pet Shop Boys – DREAMWORLD – filmbemutató
Szórakozás

Pet Shop Boys – DREAMWORLD – filmbemutató

294
dreamworld pet shop boys mozi

Jubileumi Pet Shop Boys koncerttel fordul a január februárba a mozikban

Az év első hónapjának végén, valamint a második kezdetén a Pannónia Mozihálózat újabb zenei anyagot hoz el hazánkba limitált futással.
A brit duó első kislemezük 40. évfordulójára időzítette a Dreamworld című koncertjükről készült filmváltozat mozibemutatóját, melyet tavaly július elején rögzítettek Koppenhágában. Az előadás során legnagyobb slágereik válogatását adták elő, így is erősítve a „West End Girls” 1984-es megjelenésétől számított négy évtizedre való megemlékezést. A premier január végén, az egyetlen ismétlés február elején kerül mozikba.
A vizuálisan látványosra feltuningolt shown többek között felcsendül a már említett dalon kívül a „Suburbia”, az „Opportunities (Let’s Make Lots of Money)”, a „Left to My Own Devices”, a „Rent”, a „Domino Dancing”, a „Love Comes Quickly”, az „Always on My Mind”, a „What Have I Done to Deserve This” és az „It’s a Sin”, szóval az énekes Neil Tennant és a billentyűs Chris Lowe tényleg törekedtek legnagyobb számaik legjobbjait előadni a teltházas közönségnek.
A koncertélményt a 14 darab, 4K-s kamera képei igyekeznek majd minél jobban átadni a mozinézőknek. A pár perc híján 2 órásra vágott filmverzió egy, a szaksajtó kritikusai által méltatott eseményt dokumentál és prezentál új formában. A Pet Shop Boys egyébiránt ezalatt a 4 évtized alatt az Egyesült Királyság egyik legsikeresebb zenei előadója lett (duók között pedig a leg), több, mint 50 millió eladott lemezzel. A páros 1981-ben kezdte pályafutását Londonban, a szintipop aranykorában pedig épp a zeneipar egyik, ha nem a legjobb évének tartott 1984-ben robbantak be igazán első kiadott dalaikkal, míg a teljes értékű albumra egészen 1986-ig kellett várniuk a fanoknak.
A Dreamworld 2024. január 31-én egységesen este 19:00-től lesz látható a Cinema MOM, a Pólus Mozi, a Gobuda Mozi és a Lurdy Mozi termeiben, míg február 4-én a MOM és a Pólus délután 15:00-tól, a Gobuda és a Lurdy pedig 17:00-tól tűzi műsorra a második vetítést, így a rajongóknak érdemes ránézni a szabad helyekre, amelyet a választott mozi weboldalán tehetnek meg. A koncertfilm eredeti nyelven, felirat nélkül kerül vászonra, ugyanakkor csak minimális, többnyire átkonferálások hangzanak el benne a popslágereken kívül.
Sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt, jegyek már kaphatók!
Budapest Cinema MOM https://cinemamom.hu/
Budapest Lurdy Mozi https://lurdymozi.hu/
Budapest GoBuda Mozi https://gobudamozi.hu/
Budapest Pólus Mozi https://poluscentermozi.hu/

Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Geezer Butler: Into the Void – Utazás a Heavy Metal Mélyére

Geezer Butler, a legendás Black Sabbath basszusgitárosa önéletrajzi könyvében, az Into the Void...

Idén 7 vidéki helyszínen lehet ingyen fesztiválozni

A tavalyi év sikere után idén ismét megrendezésre kerül a Telekomosok Fesztiválja....

Révész Sándor emlékirata a zenéről, a rock and rollról és az életről

„Ezt én választottam” Révész Sándor zenész, a Piramis együttes legendás énekesének önéletrajza....

TOOL koncert a Papp László Arénában június 13-án!

A Grammy-díjas prog-rock zenekar, a Tool 2024. június 13-án Budapestre érkezik, és...