vasárnap , 21 július 2024
Kezdőlap Otthon Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért
Otthon

Gigabit sebességű internetet ad a Vodafone a kisebb díjcsomag áráért

744
giganet internet
Kép forrása: Freepik.com

Az ajánlat az akár 1000 Mbit/s maximális letöltési sebességet kínáló Gigabit Net[i] csomagra is érvényes

Nagyobb sebességű internetet ad a Vodafone Magyarország a kisebb díjcsomag árért minden új, legalább 1 éves határozott idejű vezetékes internet és TV előfizetésre kötött szerződés esetén 2024. február 15. és április 15. között. Az ajánlat keretében így most TV előfizetéssel együttesen vásárolt Net M csomag áráért Net L csomagot, a Net L csomag áráért pedig Gigabit Net csomagot ad a szolgáltató. A kedvezmény mindaddig érvényes, amíg az előfizető csomagot nem vált, vagy le nem mondja a szerződését.

Gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Vodafone Magyarország új vezetékes ügyfeleinek a megrendelt díjcsomagnál eggyel kisebb díjcsomag áráért. Február 15. és április 15. között minden újonnan megkötött lakossági internet és TV együttes szerződésekor a Net M csomag áráért Net L csomagot, vagyis 250 Mbit/s max letöltési sebesség helyett 500 Mbit/s max letöltési sebességet, a Net L csomag áráért pedig 1000 Mbit/s max letöltési sebességet kínáló Gigabit díjcsomagot biztosít a szolgáltató.

Tovább bővült a legnagyobb sebességet lehetővé tevő internetcsomag lefedettsége, így a Gigabit Net a Vodafone Magyarország üzemeltetése alatt álló újgenerációs kábeles hálózat 85%-án elérhető. A díjcsomag legnagyobb előnye, hogy a felhasználók akár 10 eszközön (pl. mobiltelefonon, laptopon, tableten) élvezhetik a 4K felbontású videókat, HD streaminget (pl. Netflix, HBO Max), online játékokat vagy a rendkívül gyors adatletöltést. A Gigabit Net szolgáltatás mellé egyetlen Super WiFi jelerősítő is elegendő lehet az ügyfelek otthoni lefedettségének növeléséhez, hiszen a jelerősítő közvetlenül tud csatlakozni a Gigabit Net díjcsomaghoz biztosított routerhez.

További információ az időszakos ajánlatról a Vodafone Magyarország honlapján itt érhető el, a Gigabit szolgáltatásról, valamint annak elérhetőségéről bővebb információ itt érhető el.


[i] A gigabit sebesség alatt a Maximális letöltési sebesség (1000 Mbps) értendő. A lefedettség a Vodafone saját üzemeltetésű HFC-RFoG-GPON hálózatára vonatkozik. A vezetékes szolgáltatások elérhetősége területenként változhat. A tájékoztatás nem teljes körű. A pontos internet sebességi célértékek részleteiért: vodafone.hu.Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...

Az önállóság alapja a megtakarítás

A 14 és 18 év közötti fiatalok 56 százalékának van valamennyi pénzbeli...

iRobot Roomba Combo J9+ teszt: tökéletes robotporszívó minden helyzetre

Az iRobot Roomba Combo J9+ a legújabb prémium minőségű robotporszívó, mely a...