szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Otthon Romantikus este a pároddal? Így dobd fel!
Otthon

Romantikus este a pároddal? Így dobd fel!

126
vágyaim párkacsolat intimitás

Mind szeretünk társasozni, hiszen remek elfoglaltságként szolgál, bárkivel is üljünk le a játékasztalhoz. Ha a párunkkal töltenénk el egy romantikus estét, valószínűleg nem ez kerül elő először. Most mutatjuk, hogy miért jó választás egy pároknak készült társas!

Merüljetek el egymásban!

Egy páros társasjáték több okból kifolyólag is kiváló választás. Először azt érdemes megemlíteni, hogy változatosságot hoz a hétköznapokba. Nem igényel több órányi elköteleződést, mégis különlegesebb élményt nyújt, mint sokadik alkalommal a tv előtt feküdni. Rengeteg társasjáték közül válogathattok attól függően, hogy mennyire vagytok bevállalósak, vagy milyen szintű intimitást igényeltek. A jelszó: a vágyaim vezérelnek!

Igen, a párok igényeinek megfelelően fejlesztett társasjátékok jellemzően érzéki pillanatokat csalnak az együtt töltött időbe. Előfordulhat, hogy alapvetően hajlamosak vagytok egyből a tettek mezejére lépni. Azonban a játékok olyan ütemet diktálnak, hogy kellőképpen meg tudjátok alapozni a hangulatot.

Nem kell egyből vadul a lepedőnek esni, a társasok teret adnak a meghitt beszélgetésnek is, mely által még közelebb kerülhettek egymáshoz. Az sem kizárt, hogy olyan oldala is megmutatkozik a párotoknak, amely eddig teljesen ismeretlen volt számotokra. Ugyanakkor azok a témák is előkerülhetnek, melyek segítenek jobban megérteni és megvalósítani egymás vágyait.

Hogyan épül fel egy felnőtteknek szóló társas?

Első ránézésre ezek a társasjátékok sem festenek másképp, mint bármelyik másik. A dobozban rendszerint találhattok egy játéktáblát, bábukat, dobókockát és a feladatokhoz szükséges egyéb kiegészítőket, mint néhány színes karika vagy különböző kihívásokat rejtő kártyapaklik.

Az egyik nagy kedvenc a piacon a Monogamy, amely sok pár viszonyát tette már bensőségesebbé. A játékszabályzatot követve “hagyományos” módon indul minden: dobtok, léptek, elvégzitek az adott pályához tartozó feladványt. A kezdő paklikban beszélgetésre invitálnak titeket, mely során mindenféle téma porondra kerülhet a céljaitoktól a kedves emlékeken át egészen a gimis sztorikig.

A többi pakli már extrémebb kalandokra hív, és a fizikai érintkezés, testiség veszi át a főszerepet. Itt aztán elszabadulhatnak az érzelmek és szárnyalhat a fantázia. Megeshet, hogy olyan ötletek is szerepelnek a kártyákon, melyekre a legvadabb álmaitokban sem gondoltatok volna!

Ezt ne feledd a játék során!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezek a társasjátékok arra hivatottak, hogy szép pillanatokat éljetek át a párotokkal és kellemes élményként gondoljatok vissza a játékkal töltött időre. Ennek biztosításához elengedhetetlen, hogy csak olyan helyzetekbe menjetek bele, amely mindkettőtöknek jólesik és szívesen csináljátok.

Ha szeretnétek még jobban extrázni az estét, vessetek be néhány erotikus eszközt is. Ne feledjétek, hogy itt semmi sem kötelező! Rátok van bízva, hogy miként használjátok ki a paklikat. A lényeg, hogy vegyétek figyelembe egymás határait és kívánságait.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Elegáns teraszburkolat egyszerűen és gyorsan

Berobbant a nyár, és még nem áll készen a terasz? De aggodalomra...

Amit az új ültetésű gyümölcsfa oltványok metszéséről tudni kell

A frissen elültetett gyümölcsfákat semmiképp sem szabad sorsukra hagyni. Fontos, hogy szánjunk...

Mivel járunk jól a fürdőszobában? Épített zuhanyzóval fallal vagy üvegajtóval, esetleg zuhanykabinnal?

Nemcsak a saját igényeink és elképzeléseink, hanem többek közt a fürdőszobánk mérete...

Hagyd a kerítésfestést a szomszédra, válassz gondozásmentes alumíniumot!

Egy gondosan karbantartott kerítés emeli a környezet, a ház nívóját, és megnyugtatóan...