szombat , 27 április 2024
Kezdőlap Tippek Napi Mázli – új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.
Tippek

Napi Mázli – új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

189
napi mázli szerencsejáték
Kép forrása: MTI OTS

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. A Napi Mázlival a lottótársaság elsősorban azoknak a játékosoknak kedvez, akik előszeretettel játszanak kedvenc dátumaik számaival, és szívesen tennék próbára szerencséjüket egy gyorsabb, napi és dupla sorsolású játékkal.

2005-ben jelent meg a nemzeti lottótársaság legutóbbi saját fejlesztésű számsorsjátéka, a Puttó.  Tizenkilenc év után a mai napon – a játékosok nagy örömére – pedig megérkezett a Napi Mázli, amely egyedi játékmenetével abszolút újdonságnak számít a Szerencsejáték Zrt. portfóliójában. Az új játék kifejezetten a magyar szerencsevadászok preferenciáira épült. A vállalat egyik legfrissebb kutatása szerint ugyanis a játékosok előszeretettel teszik meg az életükben fontos szerepet betöltő dátumok számait, illetve közülük egyre többen az olyan termékeket kedvelik, amelyekkel nap mint nap tesztelhetik szerencséjüket. Egy korábbi kutatás arra is rámutatott, hogy legalább egy szerencseszáma a felnőtt lakosság 57 százalékának van, melyek javarészt családtagok, rokonok, vagy saját születésnaphoz kapcsolódik.

Az új játékban egy dátum, azaz egy év, és hónap, nap, valamint egy szimbólum kiválasztásával lehet játszani. A Napi Mázli bukmékeri típusú játék, azaz a nyereményt az egyes nyerőosztályokban a fix nyereményszorzók határozzák meg. A nyeremény összege attól függ, hány találata van a játékosnak és hányszoros téttel vásárolta meg.

A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója az ünnepélyes sajtótájékoztatón elmondta: „A nemzeti lottótársaságnál arra törekszünk, hogy a kínálatunkban megjelenő friss termékek izgalmas, ezáltal szerethető játékmechanizmust és letisztult külsőt nyújtsanak. A most bevezetett új játék színesíti a portfoliónkat és a játékosi elvárásokra ad megfelelő választ”. Mager Andrea hozzátette: „nemzetközi benchmarkok és a hazai kutatások alapján a szerencsejátékok piaca a gyorsabb játékok irányába mozdult el. A Napi Mázli rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyeknek köszönhetően gyorsan népszerű lehet a vásárlók körében, és hamar elnyeri majd a tetszésüket.”

Az elmúlt években a számsorsjátékok iránti igény Európában stagnált vagy csökkent. A Szerencsejáték Zrt-nél 2023-ban azonban a nemzetközi tendenciák ellenére növekedést tudott felmutatni ez a termékcsoport, a tavalyi évben mintegy 15 százalékkal nőtt a számsorsjátékokból származó bevétel. A Napi Mázlihoz hasonlító, szintén bukmékeri típusú számsorsjáték, a Puttó is évről évre növekedést mutat, és a kisebb napi sorsolású számsorsjátékok tekintetében a legnagyobb forgalmat eredményezi.

„Az előzetes felmérések alapján az új termékünk elsősorban a fiatal játékosoknál válhat népszerűvé, ugyanis gyors játékmenetet, napi kétszeri sorsolást és vonzó nyeremény struktúrát kínál, ezáltal igazodik a 20-30 éves korosztály igényeihez.” – fejtette ki dr. Uszkay-Boiskó Sándor. A nemzeti lottótársaság stratégiai igazgatója azt is kiemelte: „az előzetes piackutatás alapján a rendszeresen lottózók több mint kétharmadának tetszett a Napi Mázli alapkoncepciója. A megkérdezettek ugyanekkora arányban válaszolták azt, hogy szívesen kipróbálnák az új számsorsjátékot, ez pedig egyértelműen bizakodásra adhat okot a termék sikerességét illetően.”

A Szerencsejáték Zrt. legújabb napi játéka 2024. március 4-től érhető el a lottózókban, illetve virtuális formában, a társaság honlapján. A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjáték-árat kínálja: egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. – https://bet.szerencsejatek.hu/ – oldalán.

Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció

Forrás: MTI OTS


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Mitől hibásodhat meg egy ipari hűtő?

Az élelmiszerkereskedelmi és nagykonyhai környezetnek megkerülhetetlen elemeit képezik a hűtőszekrények és fagyasztók,...

Biztos védelem láncfűrész ellen

Számos olyan tevékenység van, amelynek során kifejezetten súlyos kockázatoknak vannak kitéve a...

Kezeld hatékonyan a szemkörnyéki ráncokat és szarkalábakat!

Az öregedés első, látványos jelei a szem körüli területen kialakuló ráncok, illetve...

Az ajakbalzsam is tökéletes reklámajándék lehet

Ma már számtalan eszköz vagy kiegészítő funkcionálhat promóciós termékként. Vannak népszerűbbek, mint...