szombat , 20 július 2024
Kezdőlap Tippek Nem is hinnéd, mennyi mindent elárul viselőjéről egy fülbevaló!
Tippek

Nem is hinnéd, mennyi mindent elárul viselőjéről egy fülbevaló!

156
fülbevaló szerepe

A ruhák, a táskák és a cipők mellett mi a jó megjelenésű hölgyek másik nagy kedvence? Természetesen az ékszerek, és azokon belül is nagy szerepet játszik a fülbevaló, hiszen ez van tulajdonképpen a legfeltűnőbb helyen.

Sokan szeretik a nagy, lelógó típusokat, de olyanok is akadnak szép számmal, akik a picike modelleket kedvelik, amelyek nem lógnak a nyakukba. Ezeken belül is lehetnek egyszerűbb, letisztultabb típusok, illetve extravagánsabbak is, akár sok-sok kővel.

A fülbevaló tehát öltöztet és dekorál is egyben, hihetetlenül ragyogóvá tud varázsolni egy megjelenést, fel tud dobni bármilyen szettet, ha jól választjuk meg. A FEIL kínálatában érdemes körülnézni, mert garantáltan bármilyen alkalomra tudunk találni csodaszép ékszert. Legyen szó a hétköznapokról vagy valamilyen ünnepi eseményről.

A fülbevaló szerepe a külső megjelenésben

Egy tökéletes fülbevaló remekül ki tudja emelni az arcot, annak formáját, egyedi báját. Rá tudja helyezni a tekinteteket viselőjének szemeire, ha a fülbevaló színe harmonizál vele. Kiválóan tudja hangsúlyozni a csodás hajkoronát is, amire a nők nagyon büszkék szoktak lenni, nem véletlenül, hiszen a haj kifejezi nőiességüket is.

A fülbevaló kitűnően kombinálható egy hozzá illő nyaklánccal vagy nyakékkel is. Mindig kifejezi a női bájakat, túlzás lenne állítani, hogy a kiszemelt férfit le tudja venni a lábáról, viszont jelentősen hozzájárulhat. Na jó, de mégis hogyan?

Egyszerű. A tökéletesen megválasztott fülbevaló illik a ruházathoz, a kiegészítőkhöz, illetve a nő stílusához is. Ez azt mutatja, hogy ad a megjelenésére, szereti a szépet, az esztétikumot, a kiegyensúlyozott külső pedig többnyire belső lelki békét takar.

Minőségi arany fülbevaló

A FEIL széles választékot kínál különböző színű arany fülbevalókból is. Sárga-, fehér- és vörösaranyból tudod kiválasztani a neked tetsző modellt, amelyik illeszkedik a stílusodhoz és a bőröd tónusához is.

Az arany rendkívül nagy kopásállósággal bír, kimondottan strapabíró, tehát ragyogásával hosszú ideig, tartósan kiemelheti nőies kisugárzásod. Évtizedek múlva is ugyanolyan csillogó lesz, mint amikor megvetted magadnak vagy megkaptad ajándékba.

Drágakővel is kérheted, ami lehet a csodálatos és népszerű gyémánt, de ha egyedire vágysz, a smaragd vagy a zafír is szóba jöhet. A formavilág, a színek és a drágakövek tekintetében is van bőven lehetőséged megtalálni a számodra legtetszetősebb ékszert.

Miért jó ajándék a fülbevaló?

Ha valami kifinomult, értékes és maradandó ajándékot szeretnél adni szerelmednek vagy egy szeretett hölgynek, például a testvérednek vagy édesanyádnak, az ékszer, így az arany fülbevaló is mindig kiváló választásnak bizonyulhat.

Méltón kifejezheted vele érzéseidet, odaadásodat, vagy megpecsételhetsz vele egy jeles eseményt. Egy kerek születésnap, egy évforduló, esetleg ballagás vagy diplomaosztó is jó alkalom lehet arra, hogy ilyen módon juttasd a másik tudtára megbecsülésedet.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Stílus és kényelem az étkezőkben

Sokan választanak étkezőgarnitúrát, hiszen az összeillő székek és asztalok lehetővé teszik az...

Milyen legyen a cipőd, ha stílusos nő akarsz lenni?

A nők számára nagyon fontos a megjelenésük, legalábbis az esetek többségében. Adnak...

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...

Hidraulikus berendezések összeállítása

A hidraulikus berendezések összetett, komplex rendszerek, ahol minden alkotóelemnek megvan a speciális...