szombat , 20 július 2024
Kezdőlap Szórakozás A strandon se maradj aktív szórakozás nélkül!
Szórakozás

A strandon se maradj aktív szórakozás nélkül!

88
strand szórakozás

A nyár a strandolásról, a kültéri időtöltésről, a szórakozásról szól, sokan indulnak nyaralni, a kánikulában megtelnek a vízpartok, előkerülnek az ütős játékok, a frizbik és a különféle labdák, amelyekkel aktívan tölthetjük az időt.

A labdajátékok mindig is népszerűek voltak, hiszen akár egy zoknigombóccal is lehet játszani egy talpalatnyi helyen vagy egy nagy pályán, kézzel, lábbal, ütővel, földön, vízben, levegőben, egyéniben vagy csapatban, közösségben. Ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő formát. Mondanunk sem kell, a strandokon is a különféle labdajátékokat játszák a legtöbben kint a parton vagy a vízben.

Ismerd meg az egyik legizgalmasabb változatot, a pattlabdát vagy Wabobát, és szerezd be a Reflexshop aktív szabadidős eszközeinek kínálatából még a nyaralás előtt, hogy felhőtlenül szórakozhassatok!

Mindenkinek és minden időben

Nincs még egy olyan világszerte népszerű és mindenhol játszható játék, mint a foci, amely résztvevőként ugyanolyan élvezetet kínál, mint nézőként. Mindössze egy labdára vagy labdaszerű gömböcre van hozzá szükség, na meg pár lelkes csapattagra, és már indulhat is a játék! De az sem baj, ha egyedül vagy, hiszen dekázgatni úgy is lehet. Fejleszti az ügyességet, az együttműködési készséget, a taktikai gondolkodást, és nem mellesleg átmozgat, edzi az izmokat.

De más labdajátékok is népszerűek, a strandokon a foci mellett a strandröplabda, a városi parkokban a kosárlabda hódít, és hoz össze addig ismeretlen embereket néhány szett vagy félidő idejéig a felhőtlen szórakozás jegyében. A tollasozás is tipikus nyári, aktív szabadidős tevékenység, és a pingpong is sokakat vonz, de még hosszan lehetne sorolni a labdás sportokat.

Izgalmas újdonságok

Bár a gyerkőcök nagyon várják a vakációt, sokszor nehéz lekötni őket, unatkoznak a rájuk szakadt szabadidő súlya alatt, vagy a passzív elfoglaltságokat keresik, a gép előtt töltik az idejüket. Ha a hagyományos kinti játékokkal már nem tudod rávenni őket, hogy megmozduljanak, vess be néhány szenzációs újdonságot! Vagy csatlakozz hozzájuk, neked sem árt egy kis ügyességfejlesztő játék! A Waboba egy egyedülálló pattogó labda, a strandok legmenőbb kelléke, amely speciális kialakításának köszönhetően soha nem látott módon pattog, szinte kacsázik a vízen. Számtalan színben és különleges kivitelben, pro verzióban is kapható az igazán őrült wabobásoknak.

Akkor sem kell kétségbeesni, ha nincsenek testvérek, rokonok, barátok a közelben, jó néhány olyat találhatsz, ami egyedül játszva is vonzó és hosszan leköt. És ha nem a kert magányában játszol, előbb-utóbb melléd csapódik valaki.

Fejleszd az ügyességedet!

A különféle labdajátékok rendkívüli módon fejlesztik az ügyességet, a koordinációt, a társas készségeket, akár rúgni, dobni, pattogtatni vagy ütni kell a kis, közepes vagy nagy, puha, kemény vagy levegővel teli labdát, illetve akár egyedül vagy csapatban játszani.

Az izgalmakat fokozhatjátok, ha versenyt rendeztek, és összeméritek a tudásotokat, ügyességeteket.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

EDDA Művek 50 éves jubileumi koncert Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...

Szilveszteri buli Szikora Róberttel és az R-GO-val az Arénában

Töltsd a szilvesztert fergeteges hangulatban a legendás magyar rockzenekarral, Szikora Róberttel és...

Nick Cave & The Bad Seeds koncert október 13-án

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad...