vasárnap , 21 július 2024
Kezdőlap Szórakozás Omara Portuondo búcsúkoncert október 6-án
Szórakozás

Omara Portuondo búcsúkoncert október 6-án

186
OMARA PORTUONDO koncert 2024 budapest

A kubai zene legendás énekesnője, Omara Portuondo 2024. október 6-án a budapesti Papp László Arénában ad búcsúkoncertet. A 93 éves művésznő a világzene egyik legbefolyásosabb alakja, aki a Buena Vista Social Club énekesnőjeként és szólóelőadóként is hírnevet szerzett. A budapesti koncert az utolsó lehetőségek egyike lesz, hogy élőben hallgassuk a kubai zene ikonikus hangját.

Omara Portuondóról és a Buena Vista Social Clubról:

Omara Portuondo Havannában született és már 15 éves korában fellépett. Az 1950-es és 1960-as években Kuba egyik legnépszerűbb énekesnője lett, de nemzetközi ismertséget csak a Buena Vista Social Club 1997-es megjelenésével szerzett. A Buena Vista Social Club egy kubai zenekar volt, amely idős kubai zenészekből állt össze, és akik a hagyományos kubai zene, a salsa és a son felújított változatait játszották. A zenekar albuma óriási sikert aratott, és Grammy-díjat is nyert.

Omara Portuondo a Buena Vista Social Clubbal turnézott a világ minden táján, és szólókarrierje is sikeres volt. Számos díjat nyert, köztük Grammy-díjat és Latin Grammy-díjat is.

Kiknek ajánljuk a koncertet?

Omara Portuondo koncertje azoknak ajánlott, akik szeretik a kubai zenét, a latin hangulatot és a felejthetetlen zenei élményeket. A koncert remek alkalom lesz arra, hogy átéljük a kubai zene varázsát és meghallgassuk az egyik legkiválóbb kubai énekesnőt.

További információk:

Ne hagyd ki ezt a különleges koncertet! Gyere el és búcsúzz Omara Portuondótól a budapesti Papp László Arénában október 6-án!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

EDDA Művek 50 éves jubileumi koncert Szegeden

Az EDDA Művek, Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara, 2024. november 9-én ünnepli 50...

ATTRACTION látványszínház először Magyarországon

Az ATTRACTION Látványszínház Magyarországon először: Elképesztő Show a Papp László Arénában október...

Szilveszteri buli Szikora Róberttel és az R-GO-val az Arénában

Töltsd a szilvesztert fergeteges hangulatban a legendás magyar rockzenekarral, Szikora Róberttel és...

Nick Cave & The Bad Seeds koncert október 13-án

Az ausztrál rockzene legendás alakja, Nick Cave és zenekara, a The Bad...