vasárnap , 8 szeptember 2024
Kezdőlap Tippek Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?
Tippek

Veled mi történt életed legborzalmasabb randiján?

109
randi illem

Nincs olyan ember a bolygón, akinek ne lett volna már legalább egy vérciki randija. Persze sok szempontból nevezhető egy randevú cikinek, de ha már az egyik fél annak érzi, akkor ott már nem sok babér terem majd.

A katasztrofálisra sikerült találkák a legritkább esetekben végződnek boldog párkapcsolatként, így mindenképpen érdemes végigolvasni mai írásunkat, ahol sorra vesszük, mi és hogyan okozhat zavart az erőben. Ha előtted is még randik sora áll, akkor feltétlenül tarts velünk!

Először is nézzük a nem illő dolgokat!

Hiába minden gördülékeny, élénk és szórakoztató chatelés a CUPYDO Társkereső oldalán, ha a nagy napot elbaltázod a következőkkel:

  • Késel. Egyszerűen nem illik, tiszteld meg a másikat annyival, hogy pontosan vagy akár kicsit hamarabb érkezel.
  • Nem a találkának megfelelő öltözetet viseled. Ha kényelmetlen a ruha, akkor csak feszengsz majd, képtelen leszel elengedni magadat – és ezzel meg is pecsételted a randi sorsát.
  • Túl privát témákat feszegetsz. Akad jó néhány olyan téma, amit egyszerűen nem illik felhozni: például nem turkálunk a másik zsebében.
  • A telefonodat nyomkodod. Talán nem is kell magyarázni, hogy mennyire nem való magatartás ez.
  • Az exedet szidod megállás nélkül. Egyértelmű jeleket küldesz ezzel, hogy te bizony még nem tetted túl magadat az előző kapcsolatodon.
  • Igen erősen hat ez a szó, de nincs mit szépíteni azon, ha nem az igazat mondod. Teljesen feleslegesek ezek a körök, hiszen előbb vagy utóbb minden kiderül.

Az úthengerek maradjanak az utakon!

Persze a fentieket még kombinálhatod akár azzal is, hogy úthenger módjára letepered a partneredet. Ha nem hagyod szóhoz jutni, ha nem engeded kibontakozni, és ha inkább magadat szereted hallgatni, azzal egészen biztosan nem fogsz hozzájárulni a randi sikeres kimeneteléhez.

Ugyanígy fontos a privát szféra tiszteletben tartása, így nem érdemes egyből a partnered közelébe ülni. Add meg neki is a lehetőséget, hogy maga döntsön, mikor szeretne hozzád érni.

A cupákolás nem szexi…

Végezetül a randi helyszínét sem árt gondosan megválasztani. Elsődleges szempont a biztonság legyen, vagyis nyílt színen, más emberek társaságában találkozzatok először. Ez némi biztonságérzetet ad majd mindkettőtöknek.

Ideális helyszín egy étterem, kivéve akkor, amikor cupákos csülköt vagy szétmálló hamburgert rendelsz, és evés közben nyakig zsír vagy ketchup vagy. Ez ugyanis nem igazán csábító, mondjon bárki bármit is. Persze egyél, sőt falatozz jóízűen – csupán ne váljon egyfajta ételorgiává a légyott!

Amint láthatod, sok minden múlik az első találkán, tégy meg hát mindent azért, hogy sikeres legyen! De először feltétlenül regisztráld magad a CUPYDO Társkereső oldalán! Légy aktív, beszélgess, kérdezz, és meglásd, igen hamar azon kapod magad, hogy az első randit ütöd nyélbe.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Jó, ha résen vagy, amikor a bankszámlákról esik szó!

A legtöbben hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a pénzügyi szektort érintő törvényi...

Az alkoholos italok készítésének titka

Sokan szeretik az alkoholos italokat fogyasztani – persze mindezt csak mértékkel tegyük!...

Hogyan előzhető meg kedvencünknél a hőguta, milyen tünetei vannak?

A felelős állattartók pontosan tudják, hogy a hőguta akár végzetes is lehet,...

Vegánként sem kell lemondani a fehérjedús táplálkozásról

Bár a fehérjék kapcsán elsősorban a húsételek és a protein italporok jutnak...