hétfő , 16 szeptember 2024
Kezdőlap Kultúra Jubileumi Gatsby party a Vígszínházban
Kultúra

Jubileumi Gatsby party a Vígszínházban

155

Szeptember 8-án egy fényűző bulit rendezünk a Vígszínházban, ugyanis 5 éves évfordulóját és 100. előadását ünnepli A nagy Gatsby című előadásunk! A jazz korszak csillogó és rejtélyes világába repülünk ezen a napon délután 14:30-kor és este 19:00-kor. A titokzatos Jay Gatsby szeretné visszahódítani élete nagy szerelmét, a ragyogó Daisyt. Csillogó partik és pompa mindenütt, de az amerikai álom csábító illúziói mögött szomorú igazságok rejtőznek. A lenyűgöző látványvilág és a különleges zenei aláfestés tökéletesen megragadja az 1920-as évek hangulatát, miközben örök érvényű történetet mesél el szerelemről, barátságról és veszteségről.

Aki kedvet érez, ezen a különleges estén magára öltheti legcsillogóbb ruháját, hogy minél inkább megidézzük a kor hangulatát!

Ifj. Vidnyánszky Attila és két alkotótársa, a zeneszerző Kovács Adrián és a (dal)szövegeket író Vecsei H. Miklós egy különleges színpadi műfaj létrehozásával elvenítik meg a színpadon Fitzgerald szenvedélyekkel teli történetét. Az előadás főbb szereplői: Wunderlich József, Waskovics Andrea, Brasch Bence/Ember Márk m.v., Szilágyi Csenge, Ertl Zsombor, Hegedűs D. Géza.

Színlap és jegyvásárlás: https://www.vigszinhaz.hu/A_nagy_Gatsby

Forrás: Vígszínház


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Operettország – Pályaképek a bécsi-budapesti operett történetéből

László Ferenc új könyve, az Operettország egy izgalmas felfedezőút a bécsi és...

Hangzó zeneelmélet – Frank Oszkár könyve, ami életre kelti a zenét

Frank Oszkár teljesen átdolgozott és felújított zeneelméleti könyve azt a törekvést juttatja...

Víg 125 film

A születés története… 2020-ban, még a Covid alatt úgy éreztük, hogy ha...

A komolyzene anekdotakincse – a könyv, ami megnevetteti a zeneszeretőket

Norman Lebrecht, a neves zenei író és kritikus legújabb könyve, A komolyzene...