csütörtök , 19 szeptember 2024
Kezdőlap Szórakozás Linkin Park – The Emptiness Machine
Szórakozás

Linkin Park – The Emptiness Machine

70
Linkin Park–The Emptiness Machine

A „nulláról” újraalakult a Linkin Park új énekesnőjükkel Emily Armstrong-gal és új dobossal Colin Brittain-nel

Hivatalosan is új időszámítás kezdődött a Linkin Park életében Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix, Joe Hahn, valamint az új tagok, Emily Armstrong (a kritikusok által elismert Dead Sara zenekarból) énekesnő és Colin Brittain (G Flip, Illenium, One OK Rock dalszerzője/producere) dobos egyesülésével.

Shinoda, Delson, Farrell és Hahn a gyászidőszak letelte után nem akarták görcsösen újraindítani a zenekart, inkább az ösztöneikre hallgatva próbáltak újra kapcsolatba kerülni azzal a kreativitással és bajtársiassággal, amely a főiskola óta barátságuk alappillére volt. Ez idő alatt több zenész is megfordult a stúdiójukban, ekkor találkoztak Armstonggal és Brittainnel. A tagok hamar egy hullámhosszra kerültek a két alkotóval, és úgy döntöttek, végre útnak indulhat a Linkin Park új korszaka.

Az ikonikus banda nemcsak az újjáalakulását jelentette be, hanem novemberben 15-én debütáló, ’From Zero’ címre keresztelt lemezt is, melyről az első dal, a „The Emptiness Machine” máris napvilágot látott. A klippel együtt megjelent visszatérés magában hordozza a Linkin Park DNS-ét, kihasználva az együttes kirobbanó energiáját, melyhez tökéletesen passzol Emily erőteljes vokálja.

Az új éráról Shinoda így nyilatkozott: „A Linkin Park előtt az első zenekarunk a Xero volt. Az új album címe egyaránt utal erre a szerény kezdetre és arra az útra, amelyen jelenleg járunk. Hangzásban és érzelmileg is a múltról, a jelenről és a jövőről szól – magában foglalja jellegzetes hangzásvilágunkat, de megújult formában. Büszkék vagyunk arra, amivé a Linkin Park az évek során vált, és izgatottak vagyunk az előttünk álló utazással kapcsolatban.”

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Kispál és a Borz legnagyobb beltéri koncertjére készül

A magyar alternatív zenei szcéna egyik legmeghatározóbb és legnagyobb hatású együttese, a...

Richard Clayderman koncert az Erkel Színházban

A világ egyik legismertebb zongoristája, Richard Clayderman 2024. november 8-án Budapesten, az...

Elvis Presley-dinasztia titkai: Lisa Marie Presley könyve

Innen a nagy ismeretlenbe – Lisa Marie Presley és Riley Keough szívbemarkoló...

Keresik az ország legprofibb amatőr grillezőit

Szeptember 14-én, Dunaharasztiban kerül sor a VIII. Füstös Nyúl Kupa és BBQ...