péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Szórakozás A strandon se maradj aktív szórakozás nélkül!
Szórakozás

A strandon se maradj aktív szórakozás nélkül!

169
strand szórakozás

A nyár a strandolásról, a kültéri időtöltésről, a szórakozásról szól, sokan indulnak nyaralni, a kánikulában megtelnek a vízpartok, előkerülnek az ütős játékok, a frizbik és a különféle labdák, amelyekkel aktívan tölthetjük az időt.

A labdajátékok mindig is népszerűek voltak, hiszen akár egy zoknigombóccal is lehet játszani egy talpalatnyi helyen vagy egy nagy pályán, kézzel, lábbal, ütővel, földön, vízben, levegőben, egyéniben vagy csapatban, közösségben. Ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő formát. Mondanunk sem kell, a strandokon is a különféle labdajátékokat játszák a legtöbben kint a parton vagy a vízben.

Ismerd meg az egyik legizgalmasabb változatot, a pattlabdát vagy Wabobát, és szerezd be a Reflexshop aktív szabadidős eszközeinek kínálatából még a nyaralás előtt, hogy felhőtlenül szórakozhassatok!

Mindenkinek és minden időben

Nincs még egy olyan világszerte népszerű és mindenhol játszható játék, mint a foci, amely résztvevőként ugyanolyan élvezetet kínál, mint nézőként. Mindössze egy labdára vagy labdaszerű gömböcre van hozzá szükség, na meg pár lelkes csapattagra, és már indulhat is a játék! De az sem baj, ha egyedül vagy, hiszen dekázgatni úgy is lehet. Fejleszti az ügyességet, az együttműködési készséget, a taktikai gondolkodást, és nem mellesleg átmozgat, edzi az izmokat.

De más labdajátékok is népszerűek, a strandokon a foci mellett a strandröplabda, a városi parkokban a kosárlabda hódít, és hoz össze addig ismeretlen embereket néhány szett vagy félidő idejéig a felhőtlen szórakozás jegyében. A tollasozás is tipikus nyári, aktív szabadidős tevékenység, és a pingpong is sokakat vonz, de még hosszan lehetne sorolni a labdás sportokat.

Izgalmas újdonságok

Bár a gyerkőcök nagyon várják a vakációt, sokszor nehéz lekötni őket, unatkoznak a rájuk szakadt szabadidő súlya alatt, vagy a passzív elfoglaltságokat keresik, a gép előtt töltik az idejüket. Ha a hagyományos kinti játékokkal már nem tudod rávenni őket, hogy megmozduljanak, vess be néhány szenzációs újdonságot! Vagy csatlakozz hozzájuk, neked sem árt egy kis ügyességfejlesztő játék! A Waboba egy egyedülálló pattogó labda, a strandok legmenőbb kelléke, amely speciális kialakításának köszönhetően soha nem látott módon pattog, szinte kacsázik a vízen. Számtalan színben és különleges kivitelben, pro verzióban is kapható az igazán őrült wabobásoknak.

Akkor sem kell kétségbeesni, ha nincsenek testvérek, rokonok, barátok a közelben, jó néhány olyat találhatsz, ami egyedül játszva is vonzó és hosszan leköt. És ha nem a kert magányában játszol, előbb-utóbb melléd csapódik valaki.

Fejleszd az ügyességedet!

A különféle labdajátékok rendkívüli módon fejlesztik az ügyességet, a koordinációt, a társas készségeket, akár rúgni, dobni, pattogtatni vagy ütni kell a kis, közepes vagy nagy, puha, kemény vagy levegővel teli labdát, illetve akár egyedül vagy csapatban játszani.

Az izgalmakat fokozhatjátok, ha versenyt rendeztek, és összeméritek a tudásotokat, ügyességeteket.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Jambalaya zenekar legújabb albuma

Jubileumi, 20. évébe lépését új albummal ünnepli hazánk első számú New Orleans-i...

Animal Cannibals – Mit mondhatnék még?

2024. október 19-én jelenik meg az Animal Cannibals új lemeze, a „19”...

Sabaton koncertfilm a mozikban

Az együttes 2023-as európai turnéjának amszterdami állomásáról készült mozi minőségű felvétel, amelyet...

Október 10-én és 11-én a Hodworks új előadását láthatjuk a Trafóban — ez a „Shared Values”

A 2024. májusi, bécsi (WUK) ősbemutató után most a Trafó Kortárs Művészetek...