péntek , 18 október 2024
Kezdőlap Tippek Itt a megoldás az ódivatú lambéria helyett
Tippek

Itt a megoldás az ódivatú lambéria helyett

335
beltéri falpanel megoldások

Még mindig vannak olyanok, akiknek az otthonában hagyományos lambériákat találhatunk. Pedig ezek ideje már rég leáldozott, helyettük bőven akad elegánsabb falburkolat. Amellett, hogy jóval esztétikusabb hatást keltenek, igényesebb burkolatot eredményeznek.

Ráadásul ezekkel dekorálhatjuk a falakat, otthonosabbá varázsolhatjuk az egyes helyiségeket, hiszen a hosszú lécek, illetve a szép bordák vonzzák a látogatók és a családtagok tekintetét.

Lambéria helyett fahatású beltéri burkolat

A Tiissa beltéri falpaneljei között megtalálhatjuk a fahatású megoldásokat, amelyek mindig természetes külleműek. Mindegy, hogy az otthonunk melyik részére szereljük fel, hatalmas előnyük, hogy könnyű velük a munka, ráadásul nincs szükség sok karbantartásra sem. Látványos megoldások, ha csak a fal burkolása a cél, de hozzá kell tenni, hogy ennél sokkal többre képesek.

A bordás termékeket fahatású elemekből készítik, amelynek végeredménye egy igazán igényes megjelenés. A panelek kiválóan óvják a falat a sérülésektől, szennyeződésektől, emellett hő- és hangszigetelésre is képesek. Alkalmasak tehát arra, hogy feldobjuk velük a helyiséget, de hozzájárulnak az energiahatékonyság javításához, valamint megakadályozzák a kinti és benti zajok terjedését.

Dekoratív burkolás

Aki dekoratív burkolásra vágyik, annak remek választás a Kerradeco termékcsalád. A panelek tökéletesen illeszkednek a nappaliba, a hálószobába, a folyosóra, az irodába, de még a vendégszobába is. Végre olyan otthont alakíthatunk ki magunknak, amiről már régóta álmodtunk.

Amellett, hogy rendkívül esztétikusak, olyan minőségi megoldást kínálnak az életterünk berendezéséhez, amit más termékektől nem igazán kaphatunk meg. A hangszigetelésre képes panelek rendkívül tartósak és vízállóak, ezáltal jó választásnak bizonyulhatnak a nedvesebb helyiségekbe, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

Ráadásul mivel újrahasznosítható anyagból gyártják őket, így a környezetet sem károsítjuk vele. Az intenzív színvilággal rendelkező elemek esetében a gyártó garantálja a kiváló minőséget, mindezt matt védőlakkal teszi meg. A panelek ellenállnak tehát a nedvességnek, a párának, nem penészednek, és nem karcolódnak.

Hova és milyet?

A falpanelek hatalmas előnye, hogy gondolkodhatunk egész felületben, de jól mutatnak akkor is, ha csak részben akarunk velük falat fedni. Akik a fehér falakat választják, azok dönthetnek úgy, hogy csak bizonyos részt burkolnak le az ágy felett, esetleg a bejárat mellett. A hatás így is remek, cserébe megmarad egy kicsi az általunk kedvelt fehér területből, ahová fotókat, egyéb dekorációkat helyezhetünk.

A fahatású megoldások mellett léteznek tégla- vagy éppen kőhatású elemek, amelyek szintén rendkívül esztétikusak és elegánsak. Kerülhetnek a hálószobába, a nappaliba, de még a fürdőszobába is.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Egy repülőjegy áráért most Portugáliát is megnézheted Amerika felé

Megújult a TAP Portugal stopover programja Izgalmas lehetőséget kapnak most akik Amerika...

Miről ismerhető fel az árvízkárosult autó?

Az éghajlatváltozás okozta heves esőzések és komoly áradások világszerte autók ezreit érintik...

A hegesztő paraván használata: mire kell figyelni?

A hegesztés során keletkező UV-sugárzás komoly veszélyt jelenthet a felhasználóra és a...

Online német könyv szülőknek, pedagógusoknak

Sok nehézséget tud okozni, ha valamely német nyelvterületre csöppenve mindennap kommunikálnunk kell...