péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Szórakozás Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)
Szórakozás

Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)

211
zenei album Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)

Több külföldi előadót is inspirált a Stadiumx, Sam Martin és Azahriah kollaborációja, a „Heaven” – itt az első remix Monoir-tól!

A Stadiumx karrierje azon kivételes – magyar vonatkozású – zenei sikertörténetek közé tartozik, amely előtt még a nemzetközi szakma legnagyobbjai is meghajolnak. Júniusban a Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt alkotta producerduó elhozta a „Heaven”-t, amelyben a Grammy-díjas Sam Martin és a hazai ikon, Azahriah működött közre. A különleges kollaborációra több külföldi sztár dj és producer is felkapta a fejét, így nem is volt kérdés, hogy remixek készüljenek hozzá. Íme az első a konstancai Monoirtól.

A trió eredeti felvételében egyedi hangzásvilágát és saját élményeit ötvözte és egy álomszerű, nyári himnuszt alkotott, amely immár 12 hete szerepel a Spotify hazai slágerlistáján és több mint 3 millió globális streamet ért el összesen 42 országban.

Az elektronikus zenei szcénában pedig természetes a további spektrumbővítés új változatokon keresztül. A „Heaven”-ből összesen három várható, az első remixről pedig ma le is rántjuk a leplet. A román származású, multiinstrumentalista, énekes, dalszerző és producer, Monoir a pörgős szintit és ragályos groove-ot egy igazán autentikus stílusával ötvözte, parádés csavart adva ezzel az eredeti dalnak.

„Amikor felkértek, hogy készítsek remixet a „Heaven”-höz, először csak az acapella részt játszottam le, és azonnal megihletett. Ezután hallgattam meg az egész dalt, és egyből magával ragadott a hangulata! – mondta el Cristian Tarcea aka Monoir, aki egyben a népszerű Thrace Music kiadó alapítója, melynek YouTube-videói átlépték az egymilliárd megtekintést, Spotifyon pedig több mint 250 millió lejátszást, ezzel jelentős nyomot hagyva az elektronikus zenében Európa-szerte.

Hallgass bele / nézd meg a videót: 


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ismét mozikba kerül az idén 25 éves Mátrix!

A Pannónia Movie Kft. egyetlen hét erejéig elhozza a lehetőséget arra, hogy...

50 Cent életrajzi könyve

Egy keménykörmű túlélő története a gettóból a csúcsig Curtis Jackson, azaz 50...

A tökéletes romantikus szállodai nyaralás

Időről időre minden párnak szüksége van arra, hogy valamilyen módon megerősítse a...

Sting koncert Budapesten május 31-én

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting 2024. május 31-én különleges koncerttel érkezik a...