hétfő , 11 december 2023
Kezdőlap Szórakozás Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)
Szórakozás

Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)

86
zenei album Stadiumx, Sam Martin, Azahriah – Heaven (Monoir remix)

Több külföldi előadót is inspirált a Stadiumx, Sam Martin és Azahriah kollaborációja, a „Heaven” – itt az első remix Monoir-tól!

A Stadiumx karrierje azon kivételes – magyar vonatkozású – zenei sikertörténetek közé tartozik, amely előtt még a nemzetközi szakma legnagyobbjai is meghajolnak. Júniusban a Nagy Dávid és Milichovszki Zsolt alkotta producerduó elhozta a „Heaven”-t, amelyben a Grammy-díjas Sam Martin és a hazai ikon, Azahriah működött közre. A különleges kollaborációra több külföldi sztár dj és producer is felkapta a fejét, így nem is volt kérdés, hogy remixek készüljenek hozzá. Íme az első a konstancai Monoirtól.

A trió eredeti felvételében egyedi hangzásvilágát és saját élményeit ötvözte és egy álomszerű, nyári himnuszt alkotott, amely immár 12 hete szerepel a Spotify hazai slágerlistáján és több mint 3 millió globális streamet ért el összesen 42 országban.

Az elektronikus zenei szcénában pedig természetes a további spektrumbővítés új változatokon keresztül. A „Heaven”-ből összesen három várható, az első remixről pedig ma le is rántjuk a leplet. A román származású, multiinstrumentalista, énekes, dalszerző és producer, Monoir a pörgős szintit és ragályos groove-ot egy igazán autentikus stílusával ötvözte, parádés csavart adva ezzel az eredeti dalnak.

„Amikor felkértek, hogy készítsek remixet a „Heaven”-höz, először csak az acapella részt játszottam le, és azonnal megihletett. Ezután hallgattam meg az egész dalt, és egyből magával ragadott a hangulata! – mondta el Cristian Tarcea aka Monoir, aki egyben a népszerű Thrace Music kiadó alapítója, melynek YouTube-videói átlépték az egymilliárd megtekintést, Spotifyon pedig több mint 250 millió lejátszást, ezzel jelentős nyomot hagyva az elektronikus zenében Európa-szerte.

Hallgass bele / nézd meg a videót: 


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Azahriah, Stadiumx, Sam Martin – Heaven (Mark Roma Remix)

Azahriah, a Stadiumx és Sam Martin egy érzelmekkel teli nyári himnuszt mutatott be júniusban...

Curtis – Tartom a hátam premier

Curtis: „Gyerekként a telepen fáztam, de tudtam, egyszer majd enyhül a tél”...

Éjszakai merülés thriller új magyar nyelvű előzetese

2024. január 11-én érkezik a magyar mozikba az Éjszakai merülés című thriller,...

Hass Hass – Diljit X Sia

A nemzetközileg elismert indiai művész, Diljit Dosanjh és az ausztrál énekesnő-dalszerző, Sia...