szerda , 29 november 2023
Kezdőlap Szórakozás Kenya Grace – Only In My Mind
Szórakozás

Kenya Grace – Only In My Mind

76
Kenya Grace Only in my mind zene

Kenya Grace neve már mindenkinek „ismerős” – a viral listák újdonsült hercegnője nem áll meg, itt az „Only In My Mind”

Kenya Grace körül alig egy hónapja fenekestül felfordult a világ, hiszen szeptember 1-jén megjelent „Stangers” című dala, amelyre brutális mennyiségű hallgató figyelme szegeződött: máig több mint 140 millió streamet tudhat magáénak, úgy, hogy még a dömping időszaka bőven tart.

A bombasikerként könyvelhető track már több mint 1 milliárd UGC (felhasználók által készített) videó megtekintésnél jár TikTokon és Instagramon egyaránt, a hivatalos hangoldal pedig 2 milliárd megtekintés felett. A brit énekesnőnek úgy fest, célja, hogy a drum ’n’ bass vezérelt elektronikus/electro-pop műfajt bizonyos formában felvirágoztassa, és ehhez nemcsak bensőséges, ASMR-hangja adott, hanem természet adta dalszerzői tehetsége is.

Grace előző felvételével debütált a Warner Records dance-elektronikus zenei labelénél, a Major Recordings-nál, és alig egy hónap elteltével már a második single-jét mutatja be. Az új „Only In My Mind”-ban megjelenik a producer mágnesszerűen vonzó hangja, a zenei alap pedig igazi mérlegként funkcionál a titkos, underground bulik hangulata és a populárisabb dallamok között.

Forrás: Magneoton Music Group


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Kállay Saunders – BRONX

Kállay Saunders saját Amerikáját jeleníti meg erőteljes új dalában Alig egy hónappal...

Vektor VR – immerzív dokumentarista alkotások

A virtuális valóság élmények és a valóságot feldolgozó nyers dokumentumfilmek világát egyesíti...

Orsis – DR BRS x Király Viktor

DR BRS ismét egy igazi partikoktélt kevert, melyhez íme a rövid recept:...

Moriones – Cirkuszosan

A figyelemfelkeltő Moriones videói a TikTokon futótűzként terjednek. Bakos Kristóf – aki...