péntek , 24 május 2024
Kezdőlap Tippek Slow trail – könnyed túraútvonalak Karintiában
Tippek

Slow trail – könnyed túraútvonalak Karintiában

174
Slow trail könnyed túraútvonalak Birkenhof Hotel Ausztria Karintia

A kirándulás az a tevékenység, amely egyszerre sport és laza kikapcsolódás. Nem igényel nagy fizikai igénybevételt, sem előzetes felkészülést, és minden korosztály számára csábító ajánlat, ha a környezet is tartogat némi meglepetést. Az ausztriai Karintia mesés tartománya minden szempontból megfelel ennek az elvárásnak, számtalan programlehetőséget kínál, és mellette rengeteg könnyed túraútvonalat találni itt, amely kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas felfedezéseket tartogat.

Pihenés Ausztriában

Az alpesi hegyek között megbúvó Hotel OTP Birkenhof**** aktív kikapcsolódási alternatívái az év bármely időszakában vonzó látogatási célpontot nyújtanak a hazánkból és más országból érkező turisták számára. Aki ki szeretne kicsit szakadni a nagyvárosok nyüzsgéséből és elvonulni a nyugalom szigetére, az Karintiában mindezt megteheti. A zöldellő vagy éppen havas hegyvidék, a csörgedező patakok és kristálytiszta tavak panorámája mellett elhaladó könnyed sétaútvonalak mentén mindenki nyugalomra lelhet a hétköznapok rohanó forgatagából.

A magyar tulajdonban lévő szálloda számtalan aktív kikapcsolódási programlehetőséget kínál az év minden évszakában. De ha valaki nem az aktív pihenés szerelmese, a szálloda falain belül is talál magának tetsző tevékenységet, hiszen a szerteágazó szolgáltatásokkal teli wellness-spa részleg az ellazulás és kényeztetés legcsodásabb helyszíne.

Slow trail útvonalak a hotel körül

A Birkenhof Hotel közelében helyezkedik el a gyönyörű Millstatti-tó, amely körül 3 útvonal is megbújik, amelyek a következők: slow trail Mirnock, slow trail Zwergsee és a Südufer slow trail. Mindhárom útvonal egy-másfél óra alatt bejárható, egyik sincs 5 km hosszú, ezért gyermekes családok vagy több generáció együttesen is bátran nekivághat és élvezheti a csendet, a fantasztikus panorámát. Akik pedig kimondottan a kirándulások fanatikusai, azok számára nem árt tisztában lenni vele, hogy Karintiában további 17 slow trail útvonal is vár felfedezésre.

Aki egyszer bepillantást nyer Karintia csodálatos világába, azt azonnal rabul fogja ejteni és újabb túraútvonalakat szeretne feltérképezni. Ősszel és télen is hívogató az erdő, érezni az illatát, hallani lehet a csendjét, aki pedig figyelmesen tekint körbe, biztosan felfedezi a fák téli lakóit is, miközben hangtalanul lépked a puha mohaszőnyegeken. A szálloda honlapján további információk olvashatók a kirándulási opciókról, bővebb információval pedig a szálloda munkatársai szolgálnak a helyszínen, akik akár egy-egy sétára is elkísérik a vendégeket, ha erre van igény.

Családbarát, magyaros szellemű szálloda

A hazánkba látogató turisták mind arról számolnak be, hogy a magyarok milyen kedvesek és barátságosak. A Birkenhof Hotel is hozza ezt a szemléletet, ugyanis magyarokból áll a csapata, a recepciósoktól kezdve a szakácsokig. Így mi is megkapjuk ugyanazt a bánásmódot, amivel egy külföldi szembesül, és nem kell attól tartani, hogy valamit nem értünk meg, vagy mi nem tudjuk elmagyarázni a kérésünket.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Az elegancia a férfi okosórákban is tükröződik

Sokan vágyunk egy okosórára, azonban attól tartunk, hogy nem fogjuk tudni kihasználni...

Íme, öt lábbelitípus, amely tökéletes az átmeneti időszakra!

Szerencsére az átmeneti cipőket illetően a tervezők minden évben az olyan modellekre...

A virágtáska ideális csomagolás a csodaszép virágoknak

Hol vannak már azok az idők, amikor selyempapírba csomagolt virágokkal leptük meg...

Időskori online vásárlás? Miért ne?

A harmadik évezred valami merőben újat hozott azzal, hogy elterjedt a háztartásokban...