szombat , 13 április 2024
Kezdőlap Tippek A hajtogatott kéztörlő segítségével megtarthatod a higiéniát a mosdóban
Tippek

A hajtogatott kéztörlő segítségével megtarthatod a higiéniát a mosdóban

359
kéztörlő

A vendéglátóipar számtalan eszköz és fogyóeszköz beszerzését igényli. A papíráruk is ide tartoznak, hiszen ezek a termékek folyamatos használatban vannak, ezáltal hamar elfogyhatnak. Ennek megelőzése érdekében mindig időben gondoskodni kell az utánpótlásról, hiszen e nélkül kellemetlen helyzetbe is kerülhetünk.

A higiénikus környezet biztosítása

A vendégek számára az indepack.hu kéztörlői a maximális higiéniát nyújtják. A mosdó tisztasága nem csak azért lényeges, mert a HACCP előírásokat be kell tartani, hanem azért is, mert a vendégek megjegyzik azt, ha valami nem volt rendben és negatív tapasztalatokat szereznek.

A mosdó tisztasága

Annak érdekében, hogy minden vendég kényelmesen és komfortosan érezze magát a mosdóban, minden órában ellenőrizni kell annak állapotát. Sajnos nem minden vendég figyel arra, hogy tisztán hagyja ott maga után a mellékhelyiséget, ezért a következő vendég gyakran szembesül vállalhatatlan körülményekkel.

A folyamatos takarítás és ellenőrzés növeli a vevőelégedettséget

Ha rendszeresen ellenőrzöd a mosdó tisztaságát, akkor a vendégek szinte biztos, hogy higiénikus körülmények közé fognak érkezni. Arra is figyelj, hogy ha a mellékhelyiségek elavultak, régiek, akkor minél hamarabb fel legyenek újítva. A felújított mosdót sokkal könnyebb tisztán tartani.

A higiéniai papíráruk

Ezek azok a termékek, melyek beszerzését soha nem szabad figyelmen kívül hagynod. A toalettpapírnak és a hajtogatott papír kéztörlőnek mindig fel kell lennie töltve. Szerezz be belőle nagyobb mennyiséget és tárold be, így nagyon könnyen pótolni tudod, ha szükséges.

A hajtogatott kéztörlő előnyei

Mivel a nagyszámú vendég miatt sok szappan és papírtörlő fogy, ezért azokat érdemes takarékos adagolóba tenni. A szappant folyékonyszappan-adagolóba tedd, a papírtörlőt pedig kéztörlő adagolóba.

A Z hajtogatott papírtörlő kiválóan szívja a vizet és az adagolóból mindig csak egy adag termék fog kijönni, ezzel megakadályozhatod a pocséklást, vagy azt, hogy a papírtörlő a földre kerüljön.

Miért válaszd a papírtörlőt?

A textil törölköző egy vendéglátó helyen nem higiénikus, mivel ha már valaki beletörölte a kezét, akkor az utána következő számára már nem lesz tökéletesen tiszta a törölköző. Ezt csak úgy lehet megelőzni, ha kis méretű textiltörlőket helyezel ki, melyet a vendég használat után egy szennyeskosárba dob. Ennek a mosása azonban igen energiaigényes, valamint folyamatos törődést igényel, ezért csak akkor válaszd, ha valóban gondot tudsz majd rá fordítani.

A levegőfújós kézszárító a mosdóban található baktériumokat keringeti, főleg akkor, ha a WC is itt található, ezért a papír kéztörlő az, amit a leghigiénikusabbnak és legtakarékosabbnak tekinthetünk.

A papír kéztörlő, használat után egyszerűen a szemétbe dobható, ezáltal gyors és tiszta megoldást kínál az éttermek számára. Válaszd te is! Akár a Z hajtogatott modell, akár pedig a tekercses változat mellett teszed le a voksodat, jól döntöttél!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Hirdetés

Friss

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Napi Mázli – új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi...

Amikor az automata már a tökéletes megoldást jelenti!

Növényt termeszteni nem egyszerű. Ahogy az angol nyelv mondja, vannak, akiknek zöld...

Hol lehet megtanulni az asszertív kommunikációt?

Bizonyára te is hallottál már az asszertív kommunikáció előnyeiről, de az lehet,...

Ezeket az italokat a természet inspirálta

„Nézz mélyen a természetbe, és akkor mindent megértesz!” – írja Albert Einstein....