szombat , 20 július 2024
Kezdőlap Tippek A hajtogatott kéztörlő segítségével megtarthatod a higiéniát a mosdóban
Tippek

A hajtogatott kéztörlő segítségével megtarthatod a higiéniát a mosdóban

413
kéztörlő

A vendéglátóipar számtalan eszköz és fogyóeszköz beszerzését igényli. A papíráruk is ide tartoznak, hiszen ezek a termékek folyamatos használatban vannak, ezáltal hamar elfogyhatnak. Ennek megelőzése érdekében mindig időben gondoskodni kell az utánpótlásról, hiszen e nélkül kellemetlen helyzetbe is kerülhetünk.

A higiénikus környezet biztosítása

A vendégek számára az indepack.hu kéztörlői a maximális higiéniát nyújtják. A mosdó tisztasága nem csak azért lényeges, mert a HACCP előírásokat be kell tartani, hanem azért is, mert a vendégek megjegyzik azt, ha valami nem volt rendben és negatív tapasztalatokat szereznek.

A mosdó tisztasága

Annak érdekében, hogy minden vendég kényelmesen és komfortosan érezze magát a mosdóban, minden órában ellenőrizni kell annak állapotát. Sajnos nem minden vendég figyel arra, hogy tisztán hagyja ott maga után a mellékhelyiséget, ezért a következő vendég gyakran szembesül vállalhatatlan körülményekkel.

A folyamatos takarítás és ellenőrzés növeli a vevőelégedettséget

Ha rendszeresen ellenőrzöd a mosdó tisztaságát, akkor a vendégek szinte biztos, hogy higiénikus körülmények közé fognak érkezni. Arra is figyelj, hogy ha a mellékhelyiségek elavultak, régiek, akkor minél hamarabb fel legyenek újítva. A felújított mosdót sokkal könnyebb tisztán tartani.

A higiéniai papíráruk

Ezek azok a termékek, melyek beszerzését soha nem szabad figyelmen kívül hagynod. A toalettpapírnak és a hajtogatott papír kéztörlőnek mindig fel kell lennie töltve. Szerezz be belőle nagyobb mennyiséget és tárold be, így nagyon könnyen pótolni tudod, ha szükséges.

A hajtogatott kéztörlő előnyei

Mivel a nagyszámú vendég miatt sok szappan és papírtörlő fogy, ezért azokat érdemes takarékos adagolóba tenni. A szappant folyékonyszappan-adagolóba tedd, a papírtörlőt pedig kéztörlő adagolóba.

A Z hajtogatott papírtörlő kiválóan szívja a vizet és az adagolóból mindig csak egy adag termék fog kijönni, ezzel megakadályozhatod a pocséklást, vagy azt, hogy a papírtörlő a földre kerüljön.

Miért válaszd a papírtörlőt?

A textil törölköző egy vendéglátó helyen nem higiénikus, mivel ha már valaki beletörölte a kezét, akkor az utána következő számára már nem lesz tökéletesen tiszta a törölköző. Ezt csak úgy lehet megelőzni, ha kis méretű textiltörlőket helyezel ki, melyet a vendég használat után egy szennyeskosárba dob. Ennek a mosása azonban igen energiaigényes, valamint folyamatos törődést igényel, ezért csak akkor válaszd, ha valóban gondot tudsz majd rá fordítani.

A levegőfújós kézszárító a mosdóban található baktériumokat keringeti, főleg akkor, ha a WC is itt található, ezért a papír kéztörlő az, amit a leghigiénikusabbnak és legtakarékosabbnak tekinthetünk.

A papír kéztörlő, használat után egyszerűen a szemétbe dobható, ezáltal gyors és tiszta megoldást kínál az éttermek számára. Válaszd te is! Akár a Z hajtogatott modell, akár pedig a tekercses változat mellett teszed le a voksodat, jól döntöttél!


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

Stílus és kényelem az étkezőkben

Sokan választanak étkezőgarnitúrát, hiszen az összeillő székek és asztalok lehetővé teszik az...

Milyen legyen a cipőd, ha stílusos nő akarsz lenni?

A nők számára nagyon fontos a megjelenésük, legalábbis az esetek többségében. Adnak...

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...

Nem is hinnéd, mennyi mindent elárul viselőjéről egy fülbevaló!

A ruhák, a táskák és a cipők mellett mi a jó megjelenésű...