szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Válaszd a “tiszta” szépségápolási termékeket!
Otthon

Válaszd a “tiszta” szépségápolási termékeket!

274
tiszta szépségápolás douglas clean beauty

Manapság a hölgyek nem csupán nagyszerű termékélményre vágynak, amikor felkeresnek egy drogériát vagy kozmetikai webáruházat, hanem azt is szeretnék megtudni, hogy mi is van pontosan a készítményekben, és hogyan készülnek.

Ezért is hozta létre például a DOUGLAS a Clean Beauty kategóriát, amelyben összegyűjtésre került az összes általuk forgalmazott, állatkísérlet-mentes, vitatott összetevők nélkül készült termék.

Tiszta vagy natúr összetétel?

Bár ezek alapelvei sok tekintetben összecsengenek a természetes kozmetikumokéval, de míg az utóbbiak gyártásánál kizárólag természetes, illetve laborban csak minimálisan módosított összetevőket használnak, addig az előbbieknél biotechnológiai úton előállított hatóanyagok is előfordulhatnak. Ám ezek csakis olyanok lehetnek, amelyek egyáltalán nem vitatottak vagy kérdésesek.

Ha eddig még nem mutattál volna különösebb érdeklődést a bőrápolási termékek egészségre gyakorolt hatásai iránt, akkor mindenképpen olvass tovább, mivel a következő bekezdésben megindokoljuk, hogy miért jobb, ha te is átváltasz a “tiszta” szépségápolási termékekre.

Miért kellene, hogy számodra is fontos legyen a tiszta szépségápolás?

Elsőként talán azzal indítanánk, hogy ha ismered a kozmetikai és bőrápolási termékeid összetevőit, akkor az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémák is elkerülhetővé válnak.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ha tiszta szépségápolási készítményeket használsz, akkor egyáltalán nem kell kitenned magad káros vegyi anyagoknak.

Végül, de nem utolsósorban pedig, ha olyan márkákat támogatsz, amelyek elkötelezték magukat a clean beauty mellett, akkor te magad is hozzájárulhatsz kicsit a kozmetikai ipar újraformálásához.

Azzal pedig még inkább, ha mesélsz egy kicsit a tapasztalataidról a barátaidnak, a családodnak, vagy netalántán megosztasz egy videót a social média felületeiden. Ezzel elérheted, hogy minél több ember álljon a tiszta szépségápolás mellé, amelynek köszönhetően jóval nagyobb nyomás nehezedik majd az iparban tevékenykedő vállalatokra.

Szerencsére egyre több gyártó dob piacra ilyen kozmetikumokat

Ahogy a DOUGLAS webáruházban is látható, egyre több márka csatlakozik a Clean Beauty mozgalomhoz, és dob piacra olyan termékeket, amelyek könnyedén beilleszthetők bármilyen napi rutinba.

Ott van például a DOUGLAS Essential Delicate Rose sorozatának Rosy Glow nappali krémje, amely 96,5% természetes összetevőt használ a bőr intenzív ápolásához és a friss ragyogásának eléréséhez. Dermatológiailag is letesztelték, és arra jutottak, hogy ez a termék ugyanolyan ideális minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

De a mi személyes kedvencünk a KYLIE SKIN Vanilla Milk Toner, amely egy avokádó- és kiwimagolajjal, illetve almakivonattal készült gyengéd, alkoholmentes arctonik. Segít a bőr megnyugtatásában, tónusossá válásában, és a természetes hidratáció visszaállításában.

Reméljük, hogy hasznosnak találtad a cikkünket, és legközelebb már te is egyből a Clean Beauty termékekhez nyúlsz.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...