szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Miért szerezz be kutyaruhát?
Otthon

Miért szerezz be kutyaruhát?

359
kutyaruha falatozoo

Ha a kutyaruhákra terelődik a beszélgetés, kiderülhet, hogy nem mindenki ért egyet ezzel. Sokan úgy gondolkodnak, hogy az ebek természetadta ruházata kellő védelmet nyújt a külvilág megpróbáltatásaival szemben. Vannak azonban igen szép számban, akik pont ellenkező véleményen vannak. Szerintük ma már a kutyusaink egészen más “funkciókat” töltenek be az életünkben, mint korábban. Szőrmók pajtásainkat pedig a kutyaruházattal védelmezzük.

Kutyaruha sokféle célra

Szőrös családtagodnak a Falatozoo.hu állateledel webáruház kutyaruhák gazdag választékát kínálja. A számukra gyártott speciális kutyaruhák nem csak a hideg időben vagy az eső ellen képesek megvédeni négytappancsos kedvencedet. A melegben például nagyon jó szolgálatot tehet egy hűsítő mellény, mert a kutyafiúk és kutyalányok is – mint a gazdik – szenvedhetnek ám a hőségtől. A mentőmellény pedig úszás közben segít nekik könnyebben a felszínen maradni, s a fogantyús változatok a kiemelést teszik egyszerűbbé és kényelmesebbé mindkét fél számára.

Ma már vásárolhatsz biztonsági kutyamellényt is, amelyen ugyanúgy megtalálhatók a fényvisszaverő csíkok, mint az autós vagy gyerek láthatósági mellényeken. Esti sétáknál nagy biztonságot adhat.

Megérdemlik a védelmet

Még talán a legádázabb kutyaruha-ellenesek is elismerik, hogy az esőkabát nagyon hasznos kutyafelszerelés. Hiszen legyen bármekkora zivatar is, a szükség nagy úr. Hiába lenne jobb a meleg és száraz szobából szemlélni a nedves külvilágot, a séta nem kerülhető el. A mi időbeosztásunkhoz alkalmazkodnak ezek a csodás bundások. Ha pedig reggel szakad az eső, akkor is ki kell menni. Ebben az esetben pedig remek szolgálatot tesz egy csinos és vízhatlan esőkabát, amelyet nagy gonddal és kimondottan kutyusok részére terveztek és készítettek.

Mindenféle méretű ebre lehet ma már kapni ebből megfelelő modelleket. Ha türelmesen és odafigyeléssel hozzászoktatod szőrös pajtásod az impregnált és vízhatlan kutya esőkabát használatához, szívesen viseli majd, mert tudja, hogy védelmet jelent a számára.

Saját képünkre formáltuk

Természetesen nem minden kutyának van szüksége extra védelemre. Egy komondor a kinti tartáshoz szokott, míg egy csivava vagy akár egy rövid lábú tacskó már bizony fázhat a nagy hidegekben. Nekik tényleg jól jöhet egy meleg téli kutyaruha. A mai kutyák, mint arról már esett szó, már nem csupán a tartásukban, de életmódjukban is különböznek elődeiktől. Mi formáltuk és formáljuk őket, s ezek a nagyon kedves, türelmes és odaadó lények megértően elfogadják a gazdik legkülönösebb hóbortjait is. Van, aki szinte már a saját képére formálná a kutyusát.

Kell nekik kutyaruha? Fáznak? Nem szeretik, ha átázik a bundájuk? Talán egy gazdi sem tudhatja ezekre a tökéletes választ. Mivel e kedves és odaadó jószágok értünk élnek, mindig a kedvünkre akarnak tenni, hát gondoskodjunk róluk megfelelően! Ebbe a kutyaruha is bőven belefér.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...