szombat , 27 július 2024
Kezdőlap Otthon Ideje felfrissítened a ruhatáradat
Otthon

Ideje felfrissítened a ruhatáradat

423
True to Sole Travis Scott Utopia Merch kollekció

A sportcipőkre és a ruhatárra sokkal inkább illettek korábban a szezonális jelzők, manapság viszont már szinte egész évben ugyanazokban a szettekben járunk. Mivel vannak olyan streetwear márkák, amelyeknél vékonyabb és vastagabb ruhákat, nadrágokat, felsőket, hoodie-kat is beszerezhetünk, így sokkal egyszerűbb a dolgunk, mint korábban. Manapság már a meleg hosszú zoknik időszakában semmi sem lehet furcsa, az sem, ha valaki vastag zokniban jelenik meg az utcán a nyári időszakban, de az sem, ha télen kint van a bokája.

Az alábbi cikkünkben eláruljuk, hogy miért van itt az ideje annak, hogy felfrissítsd a ruhatáradat. Eláruljuk, hogy melyek a legnépszerűbb kollaborációk, kiderül, hogy milyen felsőket és szetteket vásárolhatsz online.

Stabil alapdarabok

A legnagyobb hidegben és melegben is szükséged lesz olyan alapdarabokra, amelyek egész évben stabil részét képezik a szettjeidnek. Ez idén sem lesz másképpen, de tekintve, hogy az utóbbi egy évtizedben a sportos irányzat hatalmas átalakuláson ment át, így eljutottunk arra a szintre, amikor a sportcipőket komoly streetwear kultúra lengi körül. Az újdonságok jönnek, majd mennek, szinte minden hónapra, hétre jut valami érdekesség.

A True to Sole Travis Scott Utopia Merch kollekciója olyan pólókat és hoodie-kat tartalmaz, amelyeket természetesen az üzletekben és a webshopban is megtalálhatsz. A budapesti és a bukaresti üzlet már február elejétől kínálja az új kollekciót, amely azonnal hatalmas népszerűségnek örvendett. Nincs más dolgod, mint beugrani a két üzlet egyikébe és beszerezni a legújabb darabokat.

Miért az Utopia Merch?

Travis Scott vitán felül az utóbbi évek egyik, ha nem a legnépszerűbb trap zenei előadója. Ő azonban nem állt meg itt, hiszen rövidesen betört a sneaker és a streetwear piacra, bebizonyította, hogy egy jó kollaborációval milyen sikereket lehet elérni. Az általa megalkotott modellek főleg bézs, barna, valamint olajzöld színűek, de természetesen akadnak fehér és fekete darabok is.

Sosem vetette meg a hatalmas és élénk mintákat, ami a merch ruhákon is megjelenik. Ha azonban egyedi és eredeti pólókra vagy hoodiekra vágysz, akkor mindenképpen a True to Sole-nál érdemes nézelődnöd, hiszen itt minden egyes darabot alaposan bevizsgálnak. Itt garantáltan nem veszel hamisítványt vagy nem minőségi szetteket.

A kollekció legnépszerűbb darabjai

Az egyik legkedveltebb felső a Travis Scott C1 Utopia T-Shirt “White”, amely tökéletes alapdarab egy kapszulagardróbba. Mivel fehér alapon fekete mintás, így szinte minden összeállításhoz remekül passzol. Már csak egy mutatós sneakerre és egy melegítőnadrágra lesz szükséged, hogy tökéletes szettet hozhass létre.

Ha pedig kiegészítőkre is szükséged lenne, akkor a Travis Scott O2 Union jack T-shirt a neked való sapka. Fekete alapon fehér, piros, valamint kék színű. Mindegy, hogy tél vagy nyár, egy jó baseball sapkára mindenkinek szüksége van.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

A csecsemők véroxigénszintjének mérése

Mi az a véroxigénszint? Ez a százalékos érték azt mutatja meg, hogy...

Az SPC padlók jellemzői

Mi is az SPC padló? Melyek azok a tulajdonságai, ami miatt annyira...

Idén férhetnek hozzá a pénzükhöz a legelső Babakötvényesek

Nagykorúságukkal sok pénz ütheti azoknak a fiataloknak a markát, akiknek a szüleik...

A magabiztos szülő: Útmutató a tudatos neveléshez

Bojti Andrea A magabiztos szülő – A kételyektől a tudatosságig című könyve...