vasárnap , 14 július 2024
Kezdőlap Tippek Mi kerüljön a karácsonyi ajándékdobozba?
Tippek

Mi kerüljön a karácsonyi ajándékdobozba?

150
karácsonyi ajándékdobozok

A karácsonyi ajándékdobozok népszerű csomagolási módnak számítanak a 19. század óta, amikor egy amerikai áruházlánc tulajdonosa ilyen formában csomagolta be a nála vásárolt ajándékokat.

A karácsony a legnagyobb, személyes és üzleti körökben is sokak által ünnepelt esemény, amelynek alkalmával rendszerint ajándékozásra és fényűző, evés-ivással egybekötött ünneplésre kerül sor. Minden részletében szeretjük megadni a módját, ezért a meglepetéseket gyönyörű és ötletes csomagolásban nyújtjuk át, igen kedveltek a dísztasakok és az akár többféle holmit is rejtő masnis díszdobozok. A Bellio karácsonyi ajándékcsomagjai is kérhetők ilyen formában, akár céglogóval is ellátva a még teljesebb élményért. Mutatjuk, hogy mi minden kerülhet ezekbe!

Személyre szabható meglepetés

A tökéletes ajándékot úgy képzeljük el, mint a filmekben, ahol gyönyörűen megkreált pompás ajándékdobozokat bontogatnak a megajándékozottak a karácsonyfa és a pattogó kandallótűz mellett, és amelyekről egy könnyed mozdulattal lebontják a szalagcsokrot, lazán leemelik a tetőt, és már eléjük is tárul a valaha látott legszebb kedveskedés. A valóság is lehet hasonló, ha az általad válogatott meglepetéseket masnival átkötött kartondobozban adod át.

Ebben a csomagolási módban az a nagyszerű, hogy maximálisan testre szabható, hiszen azt és annyit rakhatsz bele, amit csak szeretnél, illetve belefér. Persze így is okozhat fejtörést, mi is kerüljön bele, és a költségkeret is megszabhatja a lehetőségek körét. Személytől és kapcsolattól függően sokan választanak vicces zoknit, csokoládét, egyéb apró ajándékokat, míg mások értékesebb figyelmességeket pakolnak össze a dobozba, de a gasztroajándékok is igen népszerűek.

Népszerű meglepetések a dobozba

Egy saját kezűleg megírt, kedves üzenettel ellátott karácsonyi képeslappal örömet szerezhetsz másoknak, ez az apróság emlékeztet igazán az ünnep, az ajándék lényegére. Persze nagyszerű dolog mindenféle holmit kapni, de igazán a gesztus az, ami számít, hogy kifejezzük a szeretetünket, örömet okozzunk, meglepjük a másikat.

A karácsonyi bögréknek is sok rajongója van, meghitt, egész éven át mosolygós pillanatokat okozhat, minden kávézásnál vagy teázásnál emlékeztetheti a megajándékozottat ránk, a kapcsolatunk fontosságára.

Kerülhet a dobozba kézzel készült karácsonyfadísz, kézműves, karácsonyi illattal átitatott fürdőbomba, egy üveg finom, a megajándékozni kívánt személy ízlésének leginkább megfelelő bor, édességek, sós rágcsálnivalók. Vagy bármi más, csak a képzeletünk szabhat határt.

Így készül a karácsonyi ajándékdoboz

Az ajándékdobozoknak a csomagolás fontos részét képezi, így igyekezzünk a másik ízlésének megfelelően elkészíteni. Szükség lesz hozzá egy dobozra, csomagolópapírra, szalagokra, masnikra, selyempapírra és az ünnephez illően a dekoráláshoz például tobozokra, fenyő- vagy rozmaringágra, piros bogyókra.

Fokozhatod, elnyújthatod a kicsomagolás élményét, ha a dobozba kerülő minden egyes meglepetést külön-külön is becsomagolsz.


Szenvedélyünk a szabadidő – További friss híreket talál a Passzio.hu főoldalán! Kövesse a TechKalauz technológiai híreket és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Kapcsolódó cikkek

NAV: 2025-től lesz teljes az eÁFA rendszer

Számos új funkció bevezetésén van már túl  a Nemzeti Adó- és Vámhivatal...

Nem is hinnéd, mennyi mindent elárul viselőjéről egy fülbevaló!

A ruhák, a táskák és a cipők mellett mi a jó megjelenésű...

Hidraulikus berendezések összeállítása

A hidraulikus berendezések összetett, komplex rendszerek, ahol minden alkotóelemnek megvan a speciális...

Az ékszertartó doboz egy igazán hasznos kiegészítő

Ha ékszerek vásárlására kerül a sor, jellemzően ritkán jut eszünkbe, hogy a...